Bilde 1 av Agmund Bolts vei 34 Bilde 2 av Agmund Bolts vei 34
Digital salgsoppgave
Agmund Bolts vei 34

0664 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker og moderne 3-roms leilighet med peisovn og solrik vestvendt balkong
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
61 m²
Bruksareal (BRA)
61 m²
Bruttoareal (BTA)
67 m²
Fellesutgifter
kr 3 273 / Mnd
Prisantydning
kr 3 650 000
Omkostninger
kr 15 334
Fellesgjeld
kr 215 659
Totalpris
kr 3 880 993
Fellesformue
kr 37 902
Byggeår
1954
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
91200117
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler
Les om Granit
Prisantydning kr 3 650 000,-
Fellesgjeld kr 215 659,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper) kr 7 325,-
   
Totalpris kr 3 880 993
Eiendom
Agmund Bolts vei 34, 0664, Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 132 bnr. 71, andelsnr. 351 i Teisen Vest Borettslag med orgnr. 952427512 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré: 61 kvm
Bruksareal: 61 kvm
Bruttoareal: 67 kvm

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 6,5 kvm gulvareal (skråtak), og to kjellerboder på ca. 1,5 og 3,5 kvm. Alle merket 3246. I den ene kjellerboden er det strømuttak.

Antall soverom
2

Byggeår
1954

Tomt
Felles eiet tomt på 30 969 kvm
Tomten er pent opparbeidet med lekeplasser, sittegrupper, gressplener, belegningsstein, kantstein, asfalterte adkomstveier og parkering.

Prisantydning
3 650 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 215 659,- pr. 31.08.20
Andel fellesformue: kr. 37 902,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 650 000,- (Prisantydning)
215 659,- (Andel av fellesgjeld)

3 865 659,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 334,50 (Omkostninger totalt)

3 880 993,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene utgjør kr 3.273,- pr.mnd
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-TV tjenester med internett (grunnpakke), strøm til fryseboks i kjellerbod, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring og kapitalkostnader, nedbetaling fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Parkering
Parkering følger ikke leiligheten, men kan leies ved henvendelse til styret etter ansiennitet. Parkeringsleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser. E-post sendes til styret@teisenvest.no. Ved fraflytting er andelseier pålagt å sende oppsigelse av p-plassen til styret. Det er 1 måneds oppsigelse fra den 1. i hver måned.
Det er et eget garasjelag som disponerer garasjeplasser. Henvendelser ang. garasjeplasser rettes til garasjeselskapets leder.

Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år og kr. 600,- pr. år for el-bil.
Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Eier
Malin Bye Sørensen Sivert Kronen Hatteberg Svein-Erik Sørensen

Beskrivelse
Velkommen til Agmund Bolts vei 34 - Presentert av Ingrid Beate Thompson. Moderne og gjennomgående 3-roms leilighet med solrik, vestvendt balkong og peisovn. Boligen har nyere kjøkken og gulv og alle overflater er nylig malt. Flott intern beliggenhet og gangavstand til dagligvare og offentlig kommunikasjon.

Leiligheten inneholder lys stue med god plass til både sofagruppe og spisebord, moderne kjøkken med god skap- og benkeplass, 2 soverom av god størrelse, pent flislagt bad, lys innbydende entré og solrik balkong.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et hyggelig borettslag på Teisen i Oslo. Teisen er et populært og etablert område med umiddelbar nærhet til buss samt ca. 650 meter unna Brynseng T-bane. Det er et variert utvalg av servicetilbud i området med matbutikker, Tveita senter, Bryn senter, Intility arena og mer. Denne leiligheten er en fantastisk leilighet for deg som ønsker å bo sentralt, men ikke midt i bykjernen.

Boligen ligger med gangavstand til Valle Hovin som har en stor åpen park, fotballbaner og Vålerengas fotballstadion "Intility". På vinterhalvåret kan man stå på skøyter på Valle Hovin. På sommerhalvåret er området perfekt for piknik i parken, joggeturer og andre aktiviteter med venner og familie.  
Vålerenga  er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey og håndball. Valle Hovin idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, treningssenter og Vallhall arena. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til fotball.

Det er kort vei med buss til Handelshøyskolen BI Nydalen. Fra Teisen tar det ca. 17 minutter med 23-bussen til Storo, hvor du finner stort kjøpesenter med godt utvalg av butikker, spisesteder og srvicetilbud. Herfra er det kun noen minutters gange til Nydalen. Fra Helsfyr T-bane tar det ca. 15 minutter til Universitetet på Blindern.

Boligen har umiddelbar nærhet til Bryn barneskole og nye Brynseng barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til F21 - Fyrstikkalléen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Hellerud og Manglerud videregående, samt flere barnehager.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse

Tomt
Felles eiet tomt, 30 969 kvm
Tomten er pent opparbeidet med lekeplasser, sittegrupper, gressplener, belegningsstein, kantstein, asfalterte adkomstveier og parkering.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Teisen Vest barnehage (1-3 år), 0,1 km
Regnbuen barnehage (1-6 år), 0,6 km
Teisenparken barnehage (1-6 år), 0,7 km

Barne- og ungdomsskoler:
Bryn skole (1-7 kl.), 1 km
Brynseng skole (1-7 kl.), 1 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.), 1,8 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.), 1,5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.), 2,5 km

Videregående skoler:
Valle Hovin videregående skole, 9 min gange
F21 - Fyrstikkalleen vgs, 16 min gange

Inneholder
Stue, separat kjøkken, to soverom, bad, entré og balkong.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Aleksander Røv.
Bygningen er oppført i mur. Fundamenteringen er ikke kontrollert eller kjent. Dreneringen til bygget er ukjent for takstmann. Det var synlig dreneringsplater mot grunnmur på befaringsdagen. Yttervegger oppført som hulmurskonstruksjon, pusset og malt utvendig. Etasjeskiller i armert betong. Valmtakskonstruksjon tekket med takstein. Trapper og repo i oppgang av betong med terrazzo overflate. Vinduer og balkongdør fra 2018 utført med 3-lags isolerglass. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør, B-30 dB40. Konstruksjon på balkong er utkraget og bygget i stål. Plateslått rekkverk og impregnerte terrassebord på gulv/dekke.

Selger informerer om følgende i egenerklæringsskjema:
- Satt inn nye dusjdører og speilskap på badet i 2015. Utført av eier.
- Byttet stikkkontakter, div. ledninger og brytere, satt inn nye kurser til kjøkken, bytte av jordfeilsbryter og sikringer. Utført av Ing. Becker AS. Kvitteringer og samsvarserklæring foreligger.
- El-kontroll utført i 2015.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 61 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 61 kvm

Boder
Boligen disponerer en loftsbod på ca. 6,5 kvm gulvareal (skråtak), og to kjellerboder på ca. 1,5 og 3,5 kvm. Alle merket 3246. Den ene kjellerboden har strømuttak.

Standard
Boligen har blitt betydelig oppgradert de siste årene, med nytt kjøkken i 2016, nyere laminatgulv i 1-stavs eik utførelse, alle overflater malt i tidsriktige farger. Kjøkken og entré har praktisk flislagt gulv.

Stue:
Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med lys. Peisovn fra 2015 som varmer boligen godt opp på kalde vinterdager. God plass til både sofagruppe og spisebord, samt tilhørende møblement.

Kjøkken:
Separat kjøkken  som har godt med skap- og benkeplass, samt spiseplass. Ikea kjøkkeninnredning fra 2016 med integrert stekeovn og induksjon platetopp fra 2019, nisje til oppvaskmaskin og kjøle-/ fryseskap. Alle integrerte hvitevarer samt oppvaskmaskin medfølger i handelen.

Hovedsoverom:
Stort soverom med god plass til stor dobbeltseng med tilhørende nattbord. Stor skyvedørsgarderobe.

Soverom 2:
Også dette soverommet er av god størrelse, og kan benyttes som barnerom, gjesterom eller kontor, alt etter behov.

Bad:
Pent flislagt bad fra 2006, utført i regi av borettslaget. Varmekabler i gulvet, vegghengt servantskap, speilskap (nytt 2015) dusjhjørne med glassdører (nye 2015), vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Entré:
Lys og innbydende entré med gode oppbevarinsløsninger. Fra entréen har man adkomst til alle boligens rom.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 25.05.1955 og ferdigattest for balkongene datert 05.11.1990.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.  Det er varmekabler i gulv på bad. Vedfyring i peisovn.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 273,- pr. mnd.
Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8850 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett (grunnpakke inkludert i felleskostnadene). Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslagets totale lån og vilkår:

Lånenummer: HANBAN-94937036358
Type lån: Annuitet
Restsaldo: 86.674.713,-
Restløpetid: 20 år 4 md.
Termin pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1.50%

Lånenummer: HANBA2-94937038393
Typelån: Annuitet
Restsaldo:3.956.073,-
Restløpetid: 40 år
Termin pr år: 4
Type rente: Flytende
Rente: 1,50%

Lånenummer: HANBA3-94937040037
Typelån: Annuitet
Restsaldo:2.391.983,-
Restløpetid: 19 år
Termin pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,97%

Fellesgjeld og kapitalkostnader tilknyttet andelen:

Lånenummer: HANBAN-94937036358
Restslado: 200.941,-
Kapitalkostnader: 957,-

Lånenummer:  HANBA2-94937038393
Restsaldo: 9.172,-
Kapitalkostnader: 31,-

Lånenummer: HANBA3-94937040037
Restsaldo: 5.546,-
Kapitalkostnader: 30,-

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring Polisenummer: 802374

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 768 571,- Som sekundærbolig Kr. 2 766 855,-

Borettslag
Borettslag: Teisen Vest Borettslag, Orgnr: 952427512, Oslo kommune
Teisen Vest Borettslag består av 468 leiligheter samt 4 tjenesteleiligheter. Første innflytting skjedde i 1955 og tomten ble kjøpt i 1986. Borettslagets adresser er: Agmund Bolts Vei 1-51 og 2-64. Styret har kontor i Agmund Bolts vei 10 med kontortid annenhver tirsdag, i partallsuker mellom kl. 18.00-19.00. Styrerommet har telefon med tlf.nr.: 22 65 49 45. Styret kan også kontaktes på e-post: teisenvest@styrerommet.net

Borettslaget har egen hjemmeside: https://www.teisenvest.no/ og styrets e-post: styret@teisenvest.no
Borettslaget har to vaktmestere som ivaretar den daglige driften og det løpende vedlikeholdet i borettslaget.
Vaktmesterkontoret har adresse i Agmund Bolts vei 22 og er åpent hverdager mellom kl. 07.00-15.30.
Vaktmester kan kontaktes på telefon 22 65 58 02, eller e-post vaktmesterteisenvest@gmail.com.
- Borettslaget har avtale med Securitas om vakthold i borettslaget.
- Øko-rent vasker trappeoppganger/fellesarealer en gang pr.uke.
- P-Service for parkeringskontroll.
- Sten og Lund for vedlikehold av utearealer.

Større vedlikehold og rehabilitering:
2019:  Ferdigstilt prosjektet med å etablere parkeringsplasser for el-bil med ladere. Prosjektet ble vedtatt på generalforsamlingen våren 2019.
2018-: Alle vinduer og balkongdører skal byttes. Nye postkasser.
2016-2017: Pipeløpene ble rehabilitert. Utskifting av branndører. Startet undersøkelser ang. utskifting av vinduer.
2014: Nye porttelefoner.
2009-2011: Utomhusrehabilitering og vedlikehold av utearealene. Drenering rundt blokkene, nye p-plasser, nye søppelbrønner.
2008: Rehabilitering av vaskerihuset. Utskifting av lofts- og boddører. Utleieleiligheten i nr 45 er pusset opp.
2007: Utvendig beising av vindusrammer og balkongdører. Rehabilitering av el. anlegg i vaskeriet.
2004-2006: Våtromsrehabilitering.
2003: Utvendig gartnerarbeid. Opparbeidelse av sittegrupper.
2000: Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 48-64. Spalteventiler er satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske.
1999: Omlegging av tak i Agmund Bolts vei 16-22 og 35-41, samt tak på en del inngangspartier. Kontroll og utbedring av vinduer og dører. Spalteventiler satt inn i balkongdører og vinduer i soverom etter beboernes ønske. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov.
1998: Omlagt tak i Agmund Bolts vei 24-30 og 43 -51, samt tak på en del inngangs-partier. Utvendig beising av vinduer. Gamle sluk og soilrør skiftet etter behov

Borettslaget er i ferd med å inspisere alle balkonger, og planlegger å pusse opp oppganger og utgangsdører. Borettslaget har tatt opp et lån på kr 4.000.000,- i Handelsbanken for å betale for prosjektene. Lånene er fordelt ut til andelseierene i borettslaget.

Forretningsfører
OBOS avd. forkjøp

Styregodkjenning
Det praktiserers ikke styregodkjenning i Teisen Vest borettslag.

Forkjøpsrett
Forkjøpsretten er sendt for utlysning for medlemmer og borettslaget samtidig med salget, og vil være avklart 5 virkedager etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold skal tillates dersom det ikke er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. Skriftlig søknad må rettes til styret for godkjennelse. Undertegnet egenerklæring om dyrehold og godkjennelse fra styret, må foreligge før dyret anskaffes. Før en søknad kan godkjennes, skal beboerne i den aktuelle oppgangen motta skriftlig informasjon om at søknad foreligger. Beboerne gis en rimelig svarfrist for tilbakemelding om evt. ulemper det bør tas hensyn til. En eventuell tillatelse til å holde dyr begrenses til å gjelde ett dyr pr. leilighet.

Diverse
Integrerte hvitevarer samt oppvaskmaskin medfølger i handelen. Lampe over kjøkkenbord medfølger ikke i handelen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst 6 servitutter som omhandler bestemmelser om veg, telefonledninger, trafostasjon, fjernvarme. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan ved S-2864 vedtatt 14.05.86. Med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.05.20
Det bygges mye rundt  Valle Hovin, Helsfyr, Ensjø. Området er i stor vekst, det rives og endres mye i området og byggeaktivitet må påregnes.
Kjøper oppfordres til å sette seg inn i planer tilgjengelig på Oslo kommunes planinnsyn.

Kopi av situasjonskart, og reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 650 000,- (Prisantydning)
215 659,- (Andel av fellesgjeld)

3 865 659,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 334,50 (Omkostninger totalt)

3 880 993,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Meglerprovisjon: 1,25 %

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke 2 (Kr.17 900)

Visnings-/ overtagelseshonorar (Kr.2 950)

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-20-0117

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Ingrid Beate Thompson
Eie Ensjø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 91 62 72 38 / E-post: ibt@eie.no

Granit Zumberi
Eie Ensjø
Eiendomsmegler
Mob: 98 49 66 02 / E-post: gz@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.