Bilde 1 av Ankerveien 68 BBilde 2 av Ankerveien 68 B
Digital salgsoppgave
Ankerveien 68 B

0767 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innholdsrik 3-roms i naturskjønne omgivelser - Solrik balkong på hele 32 kvm - Peis - Heis - Garasjeplass
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
83 m²
Bruksareal (BRA)
83 m²
Bruttoareal (BTA)
91 m²
Fellesutgifter
kr 3 089 / Mnd
Prisantydning
kr 6 200 000
Omkostninger
kr 170 370
Fellesgjeld
kr 4 152
Totalpris
kr 6 374 522
Fellesformue
kr 12 320
Byggeår
1989
Tomt
Eiet tomt 14367 m²
Oppdragsnummer
50200168
card-default

Kristina Overen Myhre

Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristina
card-default

Aida Rajic

Eiendomsmegler / Partner
Les om Aida
Prisantydningkr 6 200 000,-
Fellesgjeldkr 4 152,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 161 350,-
  
Totalpris kr 6 374 522
Eiendom
Ankerveien 68 B, 0767 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 27 bnr. 2443 snr. 1 orgnr. 971547162 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1989

Tomt
Eiet tomt 14367 m²

Prisantydning
6 200 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 4 152,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 12 320,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
6 200 000,- (Prisantydning)
4 152,- (Andel av fellesgjeld)

6 204 152,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
161 350,- (Dokumentavgift)

170 370,- (Omkostninger totalt)

6 374 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 089,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kommunale avgifter, drift & vedlikehold, felles forsikring, kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjenester, vedlikeholdsfond m.m.

Parkering
Til hver seksjon tilhører det en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg (nr. 1). Parkeringsplassen har mulighet for å sette opp ladepunkt for el-bil.
Gjesteparkering er under tak eller på gårdsplassen utenfor. Se for øvrig eget skriv om parkeringsbestemmelser, samt husordensreglene punkt 5

Eier
Jan Gunnar Krogseth

Beskrivelse
Velkommen til Ankerveien 68 B - Her har du en unik mulighet til å skaffe seg en flott 3-roms leilighet med idyllisk og populær beliggenhet på Voksen. Her bor du i nærheten av skoler, barnehager, butikker, idrettsanlegg og naturskjønne turområder, samtidig som det er kort vei med ditt foretrukne transportmiddel inn til sentrum av Oslo.

- Romslig leilighet med god planløsning
- Sydvestvendt balkong på hele 32 kvm med gode solforhold
- Godt med lagringsplass i to boder på totalt 10,3 kvm
- Heis fra garasje til leilighetsplan
- Garasjeplass i lukket, felles anlegg
- Varmtvann, kabel-tv og internett inkludert
- Gangavstand til butikk og offentlig kommunikasjon
- Markanært med flotte turområder rett utenfor døren

Beliggenhet
KORT FORTALT:
- Kort vei til tur- og rekreasjonsområder
- Stille og fredelig område
- Gode fritidstilbud i området med bl.a. golfbane
- Ca. 15 min gange til Hovseter T-banestasjon
- Bussforbindelser rett utenfor døren
- Ca. 10 minutters kjøretur til Majorstuen/Frogner
- Skoler på alle trinn innenfor gangavstand
- Dagligvareforretning i umiddelbar nærhet

Ankerveien 68 B har en meget attraktiv beliggenhet i et veletablert boområde på Voksen/Jarbakken. Leiligheten ligger i grønne omgivelser med kort vei til skoler, barnehager, butikker, idrettsanlegg og naturskjønne turområder.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Rema 1000 Arnebråtveien, Coop på Besserud eller søndagsåpne Kiwi Bogstad. Røa, Slemdal- og Vinderen senter har også et godt og variert utvalg av forretninger. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til trivelige og populære CC Vest.

Ellers er det bare en kort tur inn til sentrum, med alt av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Tomt
Eiet tomt, 14367 m²
Felles tomt for sameiet bestående av trær, busker, diverse beplantning, plenomeråder, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater, parkeringsplasser og asvalterte internveier.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager i området.
Boligen sogner til Voksen Skole, som ligger godt innenfor gangavstand.
Nærmeste ungdomsskole er Hovseter.

Offentlig kommunikasjon
Gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Buss 45 fra Nordre Jarbakken, eventuelt buss 46 fra Jarbakken. Buss 46 går raskt til Hovseter hvor man kan ta T-banen videre mot sentrum om man ønsker det.

Fritidstilbud
Umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i området, sommer som vinter. En av boligens nærmeste naboer er Mærradalen med skiløyper om vinteren og fine turstier i marka på sommerstid. Flotte skiløyper som tar deg enkelt inn i Nordmarka og Bærumsmarka, skiene kan du spenne på nesten rett ved leiligheten. Busslinje 41 tar deg til Wyller løypa og Tryvann, som er slått sammen til et stort og bra skianlegg. Gangavstand til Bogstadvannet og Lysakerelven samt kort vei til Bogstad badeplass, Bogstad Golfbane og Bogstad Gård som er et populært utfartssted med café og diverse aktiviteter for barn. Det er også golfbane på Haga og Grini.

Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren. Grini og Haga ligger kun en kort kjøretur fra eiendommen. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren.

I umiddelbar nærhet ligger blant annet idrettsanleggene på Gressbanen (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Røa Bad/Sats. I tillegg til kunstgressbane på Voksen. Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Ready, Heming, Vestre Aker Skiklubb og Røa. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Inneholder
Entré, bad, to soverom, stue og kjøkken.

Byggemåte
Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsaklig av betong og murkonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takstein (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein, fasadeplater og trekledning. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, dørpumpe og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med 2-lags glass fra 1987-1988.

Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport utført av takstmann Owe Fagerlund Leret.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 83 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 83 kvm

Boder
Leiligheten disponerer to boder (nummer 1) målt til ca 4,5 og 5,8 kvm.

Standard
Eierseksjon beliggende i etablert og attraktivt område på Voksen/Jarbakken. Leiligheten har sydvestvendt balkong med gode solforhold og hyggelig utsyn. Boligen består av to romslige soverom med vindu ut mot balkongen, bad, stue og kjøkken.

Stuen er romslig og kan by på flere forskjellige møbleringsløsninger for både sofa og spisebord. Vedfyrt peis fra Jøtul i stuen. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong på hele 32 kvm med gode solforhold. På balkongen har du betongdekke belagt med vedlikeholdsfritt terrassegulv. Videre er balkongen utstyrt med elektrisk utrekkbar markise, terrassevarmer, stikkontakter og belysning på vegg. Gode vindusflater for øvrig i stuen som sørger for at det slippes inn godt med naturlig lys.

Boligen har to romslige soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. På soverommene har man vindu ut mot balkongen og fredelige, naturskjønne omgivelser.

Leiligheten har en praktisk og anvendelig romløsning med et kjøkken som ligger i en delvis åpen løsning mot stue. Her kan man kokkelere på kjøkkenet samtidig som man sosialiserer med gjestene.

I entréen er det rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy i skyvedørsgarderobe med speildører.

KJØKKEN
Nyere IKEA kjøkken fra 2011-2012. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i hvit utførelse, samt glassfelt på noen overskap. Benkeplate i heltre med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål og utslagskum. Fliser mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur med stikkontakter under overskap. Videre har du integrert stekeovn med keramisk platetopp fra Electrolux, innfelt oppvaskmaskin fra Miele, samt innfelt kjøleskap med frysedel fra Whirlpool.

BAD
Flislagt bad med gulvvarme. Servantskap med profilerte fronter i hvit utførelse, servant i porselen, innfelt speil og lysarmaturer over servant. Videre er badet utstyrt med dusjhjørne med to-greps dusjarmatur og skyvedører i glass. Vegghengt toalett med innbygget sisterne. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad. Mekanisk avtrekksventil plassert i himling.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligslagarapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 14.02.1990 som omhandler nybygg boligblokk.

Oppvarming
Oppvarming via elektrisitet, vedfyrt peis og gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt for 2020 er beregnet til: kr. 881,00,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 089,- pr.mnd.
Varmtvann, kommunale avgifter, drift & vedlikehold, felles forsikring, kabel-tv og bredbånd, vaktmestertjenester, vedlikeholdsfond m.m.

Felleskostnader: kr 2 737,-
Vedlikehold: kr. 215,-
Etter fakturering 5 % økning av FK kr. 137,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Årsregnskap
Inntektene i 2019 var totalt kr. 3 419 935,-, som er i henhold til budsjett. Det ble i 2019 innhentet kr 500 000,- i ekstrakapital ihht årsmøtevedtak.

Kostnadene i 2019 var totalt kr 3 657 429. Dette er kr 906 409 høyere enn budsjettert. Årsaken til avviket skyldes store vedlikeholdskostnader på bygning.

Resultatet av driften for 2019 viser et negativt årsresultat på kr. 202 542,-.

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet for 2019 og er overført til balansen under konto for egenkapital.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 84820405

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 533 500,- Som sekundærbolig Kr. 5 520 598,-

Sameie
Sameie: Ankerveien Boligsameie,

Sameiet består av 81 boligseksjoner.
Sameiets eiendom har gnr. 27 bnr. 2443 i Oslo kommune.

Sameie har egen nettside: http://www.ankerveienboligsameie.no

Forretningsfører
Sebra Forvaltning.

Tekniske installasjoner:
- TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
- GET er sameiets leverandør av kabel-tv.
- Vannrør av typen rør-i-rør og kobberrør. Synlige avløpsrør i plast.
- Leilighet har balansert ventilasjon.
- Leiligheten har hovedsaklig åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg i felles gang.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at arvingene har begrenset kjennskap til eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort i forbindelse med overtakelsen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Tinglyste servitutter:

1987/55671-1/105 Erklæring/avtale 31.08.1987 
Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom
Overført fra: 0301-27/2443
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/23527-3/105 Erklæring/avtale 08.04.1988 
PANTERETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 10,000
Prioritet etter 90% av lånetaksten til enhver tid
Overført fra: 0301-27/2443/0/1 F
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata
1988/23527-2/105 Seksjonering 08.04.1988 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 91/10067
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 82 SEKSJONER

For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 200 000,- (Prisantydning)
4 152,- (Andel av fellesgjeld)

6 204 152,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
161 350,- (Dokumentavgift)

170 370,- (Omkostninger totalt)

6 374 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 0,85 % av salgssum

Tilrettelegging (Kr.8 900)

Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)

Markedspakke 1 (Kr.12 950)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Grunnpakke eierseksjon (Kr.14 872)

Oppgjør (Kr.6 700)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-20-0168

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Aida Rajic

Saksbehandlere
Kristina Overen Myhre
Eie Røa
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 07 41 15 / E-post: kom@eie.no

Aida Rajic
Eie Røa
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 93 02 56 90 / E-post: ara@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Ankerveien 68 B
For mer om objektet
Ankerveien 68 B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.