Bilde 1 av Arnljot Gellines vei 25Bilde 2 av Arnljot Gellines vei 25
Digital salgsoppgave
Arnljot Gellines vei 25

0657 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong og flott utsikt - Idylliske og rolige omgivelser - Fyring/v.v inkl!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
64 m²
Bruksareal (BRA)
64 m²
Bruttoareal (BTA)
68 m²
Fellesutgifter
kr 4 361 / Mnd
Prisantydning
kr 4 190 000
Omkostninger
kr 8 654
Fellesgjeld
kr 241 000
Totalpris
kr 4 439 654
Fellesformue
kr 20 900
Byggeår
1958
Tomt
Eiet tomt 12830 m²
Oppdragsnummer
75210062
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
Prisantydningkr 4 190 000,-
Fellesgjeldkr 241 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 439 654
Eiendom
Arnljot Gellines vei 25, 0657 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 2, andelsnr. 33 i Lodalen Borettslag med orgnr. 948152347 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1958

Tomt
Eiet tomt 12830 m²

Prisantydning
4 190 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 241 000,- pr. 01.04.21
Andel fellesformue: kr. 20 900,- pr. 01.04.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 190 000,- (Prisantydning)
241 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 431 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 654,- (Omkostninger totalt)

4 439 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 361,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Drift av borettslaget, forretningsførsel, nedbetaling felles lån, felles forsikring, kabel-TV, varmtvann og fyring mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Dragan katic Jelena Barisic

Beskrivelse
-Pen og gjennomgående 3-roms leilighet
-Flott og sentral beliggenhet i tilbaketrukne og grønne omgivelser
-Gode solforhold
-Vestvendt balkong på hele 8,5m2
-Fantastisk utsikt
-Arealeffektiv planløsning
-Pent og praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass
-Tiltalende og romslig stue
-2 gode soverom
-Flislagt bad med gulvvarme fra 2010 rehabilitert regi av borettslaget
-Lys og luftig med store vindusflater
-God standard
-Varmtvann via fjernvarme inkl i felleskostnader
-Kabel-TV inkl. i felleskostnader
-1 kjellerbod og 1 loftsbod
-God intern beliggenhet i borettslaget
-Barnevennlig
-Kort vei til naturskjønne omgivelser langs Alnaelva

Parkering
Lodalen borettslag eier 25 garasjer og 20 biloppstillingsplasser i direkte nærhet til boligblokkene.(Det er kun 72 andeler i borettslaget - og totalt 45 parkering/garasjeplasser) Disse plassene leies ut etter venteliste. Ellers har borettslaget gjesteparkering for besøkende. Det finnes videre beboerparkering i Arnljot Gellines vei som kan leies av Oslo Kommune.

https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/[gref

Beliggenhet
Idyllisk og tilbaketrukket beliggenhet mellom Vålerenga/Etterstad og Kværnerbyen, nær naturskjønne omgivelser og fremdeles kort vei til Oslo Sentrum med mer. I nærområdet finnes en rekke tur- og rekreasjonsmuligheter, som Svartdalsparken rett ved, hvor Alnaelva renner igjennom, Vålerengaparken, Klosterenga og Middelalderparken. Ellers store friområder på Ekeberg, med turløyper sommer- og vinterstid, samt skulpturparken. Kun få minutters gange til Jordal idrettspark med fotballbane, skateboardanlegg, idrettshall og ishall.

Kort vei til Vålerenga og Kampen med sjarmerende småhusbebyggelse og hyggelige serveringssteder som Smia og Kampen Bistro, for å nevne noen. I tillegg til Kværnerbyen med en rekke forretninger, kafeer, apotek, treningssentre og dagligvare med mer. Ca. 3 km til Sørenga med kafeer, restauranter og bademuligheter.

Nærmeste dagligvare er Kiwi i Kværnerbyen og Rema 1000 på Etterstad, begge innen gangavstand. Handlesenter på Fyrstikktorget ved Helsfyr og Tøyen Senter, begge ca. 2 km fra boligen. Busstopp for nr. 37 på Etterstad vest, kun få minutters gange fra boligen, ellers busstopp for nr. 32 i Kværnerbyen. Nærmeste t-banestasjon er Helsfyr og nærmeste trikkeholdeplass er St. Halvards plass i Gamlebyen.

Bebyggelse
Omkringliggende bebyggelse består av boligbebyggelse og store parkområder.

Tomt
Eiet tomt, 12830 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Vålerenga skole
8-10 klasse: Jordal skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Etterstad vest
Linje: 37

T-bane
Stasjon: Helsfyr
Linje: 1, 2, 3, 4

Inneholder
Daniel Berggren ved Eie har gleden av å presentere Arnljot Gellines vei 25, en pen og gjennomgående 3-roms leilighet med vestvendt balkong og fantastisk utsikt, sentralt beliggende på populære Lodalen/Etterstad!

Leiligheten fremstår som meget pen og innehar en god planløsning. Boligen fremstår som arealeffektiv med blant annet romslig stue, 2 gode soverom samt et praktisk kjøkken. Leiligheten holder en god standard, har en delikat utforming og fremstår som innbydende, attraktiv og innflytningsklar.

Boligen passer utmerket for deg som vil bo sentralt, men som samtidig ønsker å ha grønne rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Dette er en flott leilighet som er verdt et besøk.

FLYTT RETT INN!

Leiligheten ligger fint til i byggets 2.etasje og inneholder: Entré, bad, to soverom, kjøkken og stue med adkomst til vestvendt balkong.

Med boligen medfølger en kjellerbod og loftsbod for praktisk oppbevaring.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Boligblokk over 4.etasjer samt kjeller. Betongplate mot grunn. Grunnmur, konstruksjoner og etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner. Saltak av
trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, sikkerhetslås og
brannklasse B30 fra ukjent årstall. Vinduer med karmer/rammer av treverk med to-lags glass fra 1986. Balkongdør med karmer/rammer av treverk
med to-lags glass fra 1986. Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer.
For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 64 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 64 kvm

Boder
Boligen disponerer en praktisk bod i kjeller samt en loftsbod.  Samt tilgang til felles sykkelbod.

Standard
Entré
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en romslig entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Entreen har plass for oppbevaringsmøbler. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen! Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Bad/WC/vaskerom
Pent og moderne bad med gulvvarme som er flislagt med delikate, tidsriktige fliser. Badet er fra 2010, og ble rehabilitert i regi av borettslaget. Innredningen består av dusjsone med plassbesparende innfellbare dusjvegger, vegghengt vannklosett, servant med underskap og belyst speilskap. Badet har opplegg for full vaskesøyle med både vaskemaskin og tørketrommel. Her er det godt å starte dagen.

Soverom 1
Romslig og delikat hovedsoverom med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Videre har soverommet god plass for garderobeskap for oppbevaring. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og gir rommet en luftig atmosfære. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Soverom 2
Boligens andre soverom er av god størrelse og har plass til seng, skrivepult og garderobeskap for oppbevaring. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Dette rommet passer perfekt som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Kjøkken
Pent og praktisk kjøkken fra HTH med god skap-og benkeplass samt "alt" du trenger av integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, nedfelt induksjonsplatetopp, ventilator og frittstående kombiskap med kjøl-og frys. For øvrig er det belysning og fliser mellom over-og underskap. Kjøkkenet har plass for en hyggelig spisegruppe.

Stue
Romslig stue med en rekke møbleringsmuligheter. Stuen har store vindusflater hvilket gjør boligen lys og luftig. Det er god plass til å møblere med sofagruppe, medievegg og spisestue. Stuens romslige utforming gjør den til et det samlingspunkt for venner og familie. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Fra stuen er det utgang til stor og solrik balkong.

Balkong
Fra stuen kommer du ut til en vestvendt balkong på 8,5m2 med gode solforhold. Balkongen størrelse gjør at det enkelt lar seg møblere med sittegruppe og grill. Fra balkongen har du flott og vidstrakt utsikt. Her kan lange solrike sommerdager nytes!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 361,- pr.mnd.
Drift av borettslaget, nedbetaling felles lån, felles forsikring, kabel-TV, varmtvann og fyring mm.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: OBBK01-98207367192
Restgjeld: 12.981.098,-
Restløpetid: 19 år og 3 mnd.
Term pr. år: 12
Type lån: A
Type rente: Flyt
Rentekostnader: 1,75%

Lånenr.: OBOS01-98207832898
Restgjeld: 4.241.044,-
Restløpetid: 28 år og 7 mnd.
Term pr. år: 12
Type lån: A
Type rente: Flyt
Rentekostnader: 1,75%

Andel fellesgjeld utgjør kr. 241.000,- pr. 01.04.2021 herav:

Lånenr.: OBBK01-98207367192
Restsaldo: 180.931,-
Kapitalkostnader: 926,-

Lånenr.: OBOS01-98207832898
Restsaldo: 59.116,-
Kapitalkostnader: 220,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 036 427,- Som sekundærbolig Kr. 3 731 138,-

Borettslag
Borettslag: Lodalen Borettslag, Orgnr: 948152347

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å anskaffe hund eller katt. Den som bringer hund eller katt med seg ved tildeling av ny leilighet undertegner spesiell erklæring. Styret kan gi dispensasjon fra hovedregler om hundehold for tjenestehunder og blindes førerhunder.

Diverse
- I følge styreleder hat borettslaget mottatt en vedlikeholdsplan fra Obos prosjekt og det er mest sannsynlig nært forestående å skifte ut vinduer og balkongdører i borettslaget.

- Det er instalert fibernett. Selger har betalt kr. 299,- pr. mnd.

- Muligheter for få låne "grønnsakskasse" til planting etter avtale med velforening.

- Muligheter for å leie selskapslokale av styret.

- Borettslaget har avtale med Reiduns Renhold AS for vask av oppganger.

- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Vaktmester Andersen

Større vedlikehold og rehabilitering:
2020
Ferdigstille ekstra utleie boder
2019 - 2020
Bergvarmeprosjekt Borettslaget gikk over fra fyrkjele til bergvarme
2018
Brannsikring. Fortsettelse på reparasjon av vinduer. Asfaltering
2017
 Reparasjon av vinduer
2016
Oppussing av trappeoppganger. Skifte av callinganlegg og postkasser.
2015
Satte opp gjerde mellom borettslaget og Eitilstad borettslag. Rehabilitert og skiftet maskiner i fryseriet.
2014
Skiftet røykvarslere i alle leiligheter
2013
Møllbekjempelse, rydding og rengjøring av loft i blokk 2 og 3. 24 Lodalen Borettslag
2012
Skiftet alle radiatorer Skiftet alle radiatorer og oppgradert fyringsanlegget
2011
Oppleggskraner, bunnledninger Skiftet oppleggskraner i kjeller, for radiatorer. Rehabilitert alle bunnledninger for kloakk ut til hovedledning.
2010
VVS-vedlikehold / Våtromsrehab. Alle varmt- og kaldtvanns rør i borettslaget er skiftet ut og etterisolert. Alle soilrør er skiftet ut. Avløpsrørene på det lille soverommet er fjernet. Alle badene er renovert. Asbestsanering av rørisolasjon

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 190 000,- (Prisantydning)
241 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 431 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 654,- (Omkostninger totalt)

4 439 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1%

Tilrettelegging (Kr.10 000)

Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)

Markedspakke 1 (Kr.10 900)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0062

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Daniel Berggren

Saksbehandlere
Daniel Berggren
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Arnljot Gellines vei 25
For mer om objektet
Arnljot Gellines vei 25

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: