Bilde 1 av Årvollveien 58 R Bilde 2 av Årvollveien 58 R
Digital salgsoppgave
Årvollveien 58 R

0590 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker 4-roms selveierleilighet over to plan I Påkostet kjøkken I To bad I Garasjeplass I Nær marka I Heis
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
56
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Bruttoareal (BTA)
84 m²
Fellesutgifter
kr 2 996 / Mnd
Prisantydning
kr 5 900 000
Omkostninger
kr 154 020
Totalpris
kr 6 054 020
Fellesformue
kr 5 696
Byggeår
2005
Tomt
Eiet tomt 6744 m²
Oppdragsnummer
91200111
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid
Prisantydning kr 5 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift kr 145 000,-
   
Totalpris kr 6 054 020
Eiendom
Årvollveien 58 R, 0590, Oslo

Matrikkel
Gnr. 86 bnr. 996 snr. 56 orgnr. 988683248 i Oslo kommune
Sameiebrøk: 94/14612

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2005

Tomt
Eiet tomt 6744 m²
Leiligheten er tilknyttet bilfritt og pent opparbeidet indre parkområde med koselige sittegrupper, planter, prydbusker, lekeplass og stort grøntområde. Et flott sted for fri utfoldelse for barn, og ikke minst et knutepunkt for sosialt samvær med gode naboer. Det er barnehage i sameiet.

Prisantydning
5 900 000,-

Andel f.gjeld/Formue
Det er p.t. ikke noe fellesgjeld tilknyttet leiligheten.
Andel fellesformue: kr. 5 696,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
5 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift)

154 020,- (Omkostninger totalt)

6 054 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 996,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser den 21.08.20 at det kan hende at sameiet må øke felleskostnadene og fellesgjeld da fasader og trapper utendørs må utbedres på sikt. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften. Styret økte felleskostnadene med 5 % fra 1.7.2020

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, felles forsikring, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, trappevask, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Felleskostnader kr. 389,- for bod og garasje kommer i tillegg til felleskostnader.

Parkering
Det medfølger èn garasjeplass i felles oppvarmet parkeringsanlegg under bakkenivå, betegnet som Årvollskogen SE Garasjelag med gnr. 386, bnr. 1, ideell andel 20/7050. Ellers er det gode parkeringsmuligheter ved gateparkering regulert etter områdets bestemmelser.

Eier
Morten Aasen

Beskrivelse
Velkommen til Årvollveien 58 R, presentert av Halid Talic v/Eie eiendomsmegling.

Rålekker 4-roms selveierleilighet over 2 plan. Boligen har en meget funksjonell og god planløsning, og fremstår som svært innbydende med en rekke gode kvaliteter. I 2020 er hele boligen nymalt med moderne fargevalg i alle rom, og boligen har ett moderne kjøkken (montert i 2015.)

Boligen består av stor stue med flere gode møbleringsmuligheter, påkostet kjøkken, tre gode soverom og to flotte flislagte bad. Fra stue er det utgang til herlig vestvendt veranda med sol fra ca. kl. 14 - kl. 23 sommerstid.

Med leiligheten følger bod og garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg.

Kvaliteter:
- Hele boligen nymalt i 2020
- Moderne kjøkken fra 2015
- To flislagte bad
- Kort vei til marka med flotte turmuligheter
- Garasjeplass

Beliggenhet
Årvollveien 58 A ligger i bydel Bjerke og boligstrøket har fått navn etter Årvoll gård. Årvoll representerer et av de viktigste boligprosjekter i Oslos etterkrigshistorie og har stor kulturhistorisk verdi. Området var ett av de første områdene i Oslo som ble bygget ut etter 2. verdenskrig.

Dette området ble utbygd på 1950-tallet og består i dag av en fin blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter - hovedsakelig i blokker på 3 etasjer. De senere år har det blitt bygget flere større boligblokker i området - herunder Årvollskogen.

I nærheten finner en bussen som tar deg til Oslo S på ca. 15 minutter, og for øvrig er det sykkel/gangavstand til det aller meste. F.eks.er det ca. 30-40 min gange til Grünerløkka.

Området byr på unike muligheter for friluftsinteresserte - her ligger store friluftsområder i umiddelbar nærhet med muligheter for å ta sykkelen eller skiene på seg rett utenfor døren og spasere ut i marka. Grefsenkleiva Alpinanlegg ligger rett ved for den alpininteresserte.

Eiendommen har gangavstand til Tonsenhagen barneskole og Årvoll ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et meget godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Årvollskogen barnehage ligger i sameiet.

Ellers er det flust med muligheter for de små. Årvoll IL har fotball- og håndballgrupper fra ung alder og oppover til old boys, det er muligheter for å delta på dans, korps, drilling osv.

Årvoll gård har diverse kulturtilbud, inkludert hester / ridning, leikaring, fredagspub (med quiz), utstillinger, konserter osv. 

Kort vei til matbutikk, Linderud Senter med mange butikker, vinmonopol etc. samt til offentlig kommunikasjon.

Bebyggelse
Hovedsakelig en fin blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter

Tomt
Eiet tomt, 6744 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Arvållskogen barnehage er i sameiet, og Årvoll skole er i kort gangavstand fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
2.etg: Stue, kjøkken, bad, og soverom
3.etg: Bad, 2 soverom og entré.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens.

Boligen er i frittstående boligbygg på 6 etasjer. Bygget er antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Utvendig kledd med liggende panel. Malt. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2005. Balkongdør med 2 lags isolerglass datert 2004. Veranda på 7,8 m2, utført på betong dekke.

Selger opplyser også om følgende i egenerklæringsskjema:
Det er skiftet kjøkken i leiligheten i 2015. Norema sto montering av innredning. Egen rørlegger og elektriker ble benyttet. Leiligheten nylig malt og sparklet (2020)

Primærrom
Primærrom: 74 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 74 kvm

Boder
Kjellerbod på 6,5 kvm. med vegger i gitter utførelse og med plastflate på vegg. Plassert i front av biloppstillingsplass.

Standard
2. etasje

Stue:
Romslig stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn i rommet. Fra stuen er det direkte tilgang til veranda på 7.8kvm.

Veranda:
Herlig vestvendt veranda med sol fra ca. kl. 14 - kl. 23 sommerstid. Usjenert og med fint utsyn. Veranda er på ca. 7.8 kvm. og det er godt med plass til utemøbler, grill og diverse beplantning her. Det er montert stikkontakt på vegg.

Kjøkken:
Moderne kjøkken fra 2015 med kjøkkenfronter i lakket finert og hvitmalt utførelse, og laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Det er godt med skapplass i under- og overskap. Pent flislagt over kjøkkenbenk, og stilig bar-løsning på kjøkken. Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, og oppvaskmaskin følger med i handelen.

Hovedsoverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Garderobeløsninger som er på rommet følger med i handelen.

Bad:
Pent og flislagt bad med bl.a. gulvstående toalett, baderomsinnredning med speil og lysarmatur, og dusjnisje med dusjskyvedører i glass. Varmekabler i gulv, og opplegg for vaskemaskin på badet.

3. etasje

Entré:
Romslig entré med god plass til å sette fra seg sko og yttertøy.

Øvrige soverom
Soverom II og soverom III passer ypperlig som gjesterom, barnerom, eller til kontorbruk - alt etter behov.

Bad:
Pent og flislagt bad med bl.a. gulvstående toalett, baderomsinnredning med speil og lysarmatur, og dusjnisje med dusjskyvedører i glass. Varmekabler i gulv, og opplegg for vaskemaskin på badet.

Innvendige overflater:
Gulv: Eikeparkett i boligen, og fiser på bad.
Vegger: Malte gipsplater, og fliser på bad. Innvendige overflater i boligen er malt i 2020.
Himling: Malt betong og malte gipsplater.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 06.10.2011 som omhandler oppføring av blokk/bygård/terrassehus

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i baderomsgulv.
Felles varmtvannsbereder i bygget.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 996,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har ikke bodd i leiligheten og har således ikke kunnskap om strømforbruk for året 2019. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Det må tegnes eget abonnement med  Internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: OBOS01-98207868671
Typelån: Annuitet
Restsaldo: kr 479.025,-
Restløpetid: 1 år, 8mnd.
Termin pr år: 12
Typerente: Flytende
Rente (pr 14.08.20) : 3,85%

Fellesgjeld og kapitalkostnader for andelen:
Restsaldo: kr 3.079,-
Kapitalkostnader: 167,-

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 5 213 953. Dette er kr 8953 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak skadeutlegg 2018 (andre
inntekter).
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 4 902 223. Dette er kr 474 777 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at det ble budsjettert med
høyere kostnader til drift og vedlikehold en det som ble brukt.
Årets resultat på kr 317 861 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 892 634

Se resultatregnskapet for nærmere info

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6600394
Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig. Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 177 682,- Som sekundærbolig Kr. 4 239 656,-

Sameie
Sameiet består av 147 seksjoner, som er 146 boligseksjoner og 1 seksjon for barnehage. Årvollskogen Boligsameie I er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988683248, og ligger i bydel Nordre Aker i Oslo kommune med følgende adresse:
Årvollveien 54 A-X
Årvollveien 56 A-X
Årvollveien 58 A-V

Sameiet har egen hjemmeside www.aarvollskogen.no med mye nyttig og viktig informasjon
Styret kan også kontaktes via telefon. Telefonnummer 92086955 benyttes
Skriftlige henvendelser skjer via e-post til arvollskogen1@styrerommet.no
Det finnes 234 sykkelstativplasser i boden ved smørebod og 92 sykkelstativplasser i garasjen. Totalt 326 sykkelstativplasser. Det er 305 andelsenheter i Sameie 1,2 og 3.
Det er barnehage i sameiet.
Nøkler, postkasseskilt og skilt til ringetablå kan bestilles via sameiets web-side

Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
Bygget er forsikret gjennom IF forsikring, polisenummer: 6600394
Årvollskogen Boligsameie I har avtale om vaktmestertjeneste med Oslo Sameieservice.
Selskapet har strømavtale med LOS AS.
Ved salg må avlesningsskjema fylles ut og sendes LOS AS.
Bakken Renhold tar seg av renholdet av fellesarealene.

Større vedlikehold og rehabilitering
2018 - Fasade
2018 - Varmekabler i trappene
2017 - Nytt berederrom, utskifting rørledninger
2013 - Maling av fasader

SAMEIET ÅRVOLLSKOGEN GARASJEANLEGG:
Postadresse til Årvollskogen SE Garasjeanlegg er arvollskogengarasje@styrerommet.net
Sameiet eier og omfatter et parkerings- og bod anlegg i en egen fradelt eiendom under bakkenivå innenfor bebyggelsen i Årvollveien 52-62 (bestående av Årvollskogen Boligsameie I, II og III, heretter "Boligsameiene"), betegnet som gnr. 386, bnr. 1, beliggende i Oslo kommune
320 parkeringsplasser for bil, hver utgjørende 20/7050, til sammen 6400/7050
304 små boder, hver utgjørende 2/7050, til sammen 608/7050
6 store boder, hver utgjørende 4/7050, til sammen 24/7050
1 sykkelparkeringsareal, tilsammen 18/7050
Til sammen 7050/7050

De fleste seksjonseiere har garasje og bod i Sameiet Årvollskogen Garasjeanlegg, som kan selges sammen med boligseksjonen eller til seksjonseiere i sameiene Årvollskogen I, Årvollskogen II eller Årvollskogen III. Felleskostnader for bod og garasje kommer i tillegg til felleskostnadene for leiligheten. Selger må påvise garasjeplass og bod, samt overlevere 2 kort som skal følge garasjen. Garasjeeiere har fått tildelt 2 kort. ved salg.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Det er 14 dagers ventetid på styregodkjennelse iht. mottatte megleropplysninger.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.
Kjæledyr må ikke være til sjenanse for naboer. Lufting av kjæledyr skal bare skje utenfor bo-området/parken, og det pålegges enhver eier av dyr å rydde opp etter dyret. Kjæledyr må ikke gå løse på bo-området eller i oppganger.

Diverse
Hengelamper (3 stk.) i boligen følger ikke med i handelen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det foreligger 3 tinglyste servitutter som omhandler bl.a. best. om adkomstrett, erklæring/avtale reparasjon og vedlikehold av bygninger, erklæring/avtale om felles vannverk/ledning / vann/kloakkledning. I tillegg har boligen rettigheter på gnr. 386, bnr. 1 som omhandler bl.a. bruksrett til bod og garasje/parkeringsplass.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.  Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Sameiet har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker sameiets krav på felleskostnader og andre krav sameiet kan knytte til andelseieren.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes til styret og OBOS Eiendomsforvaltning. Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3936 datert 06.11.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 13.08.20. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Årvollveien 50 G - Oppføring av barnehage - Skytterbanen FUS barnehage AS (Igangsettingstillatelse 01 - Årvollveien 50G - datert 09.06.20)
Det er søkt om oppføring av barnehage med 8 avdelinger over 2 etasjer og tekniske rom på tak, med tilhørende uteareal, boder og parkeringsplass. Eiendommen er orientert sørvest-nordøst. Barnehagebygget er plassert i det nordre hjørnet, utformet som vinkel med utearealet sør for
bygget. Parkeringsplassen med bilparkering og sykkelparkering ligger sørvest for utearealene og forbinder disse med regulert felles avkjørsel. Eiendommen ligger på Årvoll, nær marka grensen, mellom et område med boligblokker i sør, og en skytebane i nord.

Tomt mellom Årvollveien 58 og slalåmbakken (Grefsenkleiva) er regulert til bygging av ridesenter. Ridesentertomten er forøvrig solgt til entreprenørselskapet Vedal AS. Her er det i mai 2020 sendt invitasjon til oppstartsmøte for omregulering av tomten. Eier av tomten ønsker å utvikle eiendommene gnr/bnr 86/1001 og 458 til boligformål. For videre informasjon konferer megler eller se saksnummer 202003584 hos Plan&bygg.

Bymiljøetaten har startet et arbeid for å regulere dagens alpinanlegg i Trollvannskleiva og Grefsenkleiva. Det foreligger planer om ny stolheis, ny varmestue samt utvidelse av løypene. Se saksnummer 201802070 hos Plan&bygg.

Det er planlagt ny barnehage på tomten mellom Årvollveien 60 og skytebanen. Igangsettingstillatelse ble gitt 9. juni 2020 og byggearbeidet er satt i gang.  For videre informasjon konferer megler eller se saksnummer 201806042 hos Plan&bygg.

Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten har varslet oppstart av planarbeid for nye vannanlegg i bydelene Alna, Bjerke, Nordre Aker og Sagene. Formålet er å føre rent vann i tunnel fra Sagene til Disen og videre østover til Trosterud, og i en tunnel fra vannbehandlingsanlegget på Oset (Kjelsås) til Disen. Årvollveien 58 ligger innenfor planområdet. Planlagt oppstart er foreløpig satt til 2022, med ferdigstillelse 2028. For mer informasjon se https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/ny-vannforsyning-stamnett/.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved forespørsel til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
145 000,- (Dokumentavgift)

154 020,- (Omkostninger totalt)

6 054 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon 1% av salgssum

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke 1 (Kr.14 900)

Visningshonorar / Overtagelseshonorar (Kr.2 950)

Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-20-0111

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
Eie Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Ingrid Beate Thompson
Eie Ensjø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 91 62 72 38 / E-post: ibt@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.