Bilde 1 av Avstikkeren 15Bilde 2 av Avstikkeren 15
Digital salgsoppgave
Avstikkeren 15

1156 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv og stor 4-roms toppleilighet m/2 solrike terrasser. Garasjeplass. Populært og rolig område i grønne omgivelser
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
96 m²
Bruksareal (BRA)
99 m²
Bruttoareal (BTA)
114 m²
Fellesutgifter
kr 3 736 / Mnd
Prisantydning
kr 6 500 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 43 000
Totalpris
kr 6 551 010
Byggeår
1982
Tomt
Fellestomt 10297 m²
Oppdragsnummer
58210075
card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Rita
Prisantydningkr 6 500 000,-
Fellesgjeldkr 43 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 6 551 010
Eiendom
Avstikkeren 15, 1156 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 159 bnr. 301, andelsnr. 107 i Avstikkeren borettslag med orgnr. 950944196 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1982

Tomt
Fellestomt 10297 kvm

Prisantydning
6 500 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 43 000,-

Totalpris inkl. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)
43 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 543 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 551 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 736,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, trappevask, kabel-tv og bredbånd, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Einar Rudaa

Beskrivelse
Attraktiv og gjennomgående 4-roms toppleilighet på 99 m² bruksareal i populært område på Lambertseter. Leiligheten har god standard, fine farger og materialvalg, samt innholdrik planløsning. Her får du en romslig stue, adskilt kjøkken med stor spiseplass, 3 soverom, 2 bad, 2 terrasser og bodplass. Dette er en leilighet som passer perfekt for deg som ønsker et trygt nabolag med kort avstand til det man ønsker seg som butikker, kjøpesenter, marka/skogen, offentlig transport, skoler og barnehager. Garasjeplass i kjeller, tilrettelagt for el-bil.

- Sjelden anledning, flytt rett inn!
- 2 terrasser med meget gode solforhold
- 3 soverom og 2 bad
- God intern beliggenhet
- Lagringsmuligheter i boder
- Grønne omgivelser
- Kort vei til marka/turstier
- Gangavstand til matbutikk, Lambertseter senter og T-bane

Parkering
Leiligheten disponerer en parkeringsplass (nr 2018) i felles parkeringskjeller. Her er det tilrettelagt for el-bil. Parkering i gate og gjesteparkering forøvrig

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i et hyggelig nabolag, på populære Lambertseter. Nærmeste matbutikk er  Rema 1000 og kiwi som begge ligger i få minutters gange fra leiligheten. På andre siden av veien for Rema 1000 ligger Bergkrystallen T-banestasjon og Narvesen. Dette er endestasjonen, og linje 1 og 4 tar deg enkelt ned til eksempelvis Oslo sentrum. Lambertseter senter kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Videre er det kort kjøretur til Sæter Torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, flere kaffesteder, samt spisestedene Egon, Norlaks Sushi og Burger King.

Om vinteren er det skøytebane i borettslaget, rett ved og om sommeren ballbinge. Nærområdet kan ellers by på flere fritidsaktiviteter, ettersom Lambertseter bad og Lambertseter friidrettstadion ligger i gangavstand til boligen. Nærmeste treningssenter er SATS som ligger på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller gåtur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", som ligger rett nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle.

Bebyggelse
Andelsleilighet tilhørende Avstikkeren Borettslag beliggende i bydel Nordstrand, Oslo kommune. Borettslaget består av 120 andeler og har felles tomt.

Tomt
Fellestomt, 10297 kvm
Fellesområdeene er pent opparbeidet med asfalterte internveier, sittebenker, lekeapparater, plenarealer, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området tilhører Lambert skole (1-10 kl.). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av barnehager.

Offentlig kommunikasjon
Området har god offentlig kommunikasjon og rett i nærheten ligger Bergkrystallen T-banestasjon. Dette er endestasjonen ca. 600 m unna, og linje 1 og 4 tar deg enkelt ned til eksempelvis Oslo sentrum. Nærmeste bussholdeplass er Bergkrystallen eldresenter ca. 600 m unna, herfra går buss 4N regelmessig.

Fritidstilbud
Nærområdet kan ellers by på flere fritidsaktiviteter, ettersom Lambertseter bad og Lambertseter friidrettstadion ligger i gangavstand til boligen. Nærmeste treningssenter er SATS som ligger på den gamle delen av Lambertseter senter. Dersom løpetur eller gåtur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", som ligger rett nedenfor friidrettsbanen, og er en populær turrunde for beboerne i området. Dersom man ønsker større turområder er det heller ikke lang vei til hyggelige Ekeberg, Østensjøvannet eller Østmarka. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt ift å komme seg til Oslo sentrum. Lambertseter er derfor et område som passer alle.

Inneholder
Primær-rom: 96 m², Bruksareal: 99 m², Bruttoareal: 114 m², S-rom: 3 m² bod

4.etasje: (96 m² P-rom)
Entré, gang, to baderom, tre soverom, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer leiligheten en parkeringsplass (nr 2018) i felles parkeringskjeller og en bod på ca 1,8 m² i felles trappeoppgang, samt en utebod på terrasse.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser samt rombeskrivelse er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Rom er av takstmann definert etter dagens faktiske bruk, og samme definisjon er brukt i markedsføring av boligen (prospekt, finn.no annonse og annet salgsmateriell), uavhengig av hva rommene faktisk er byggemeldt som.

Byggemåte
Boligbygg over 4.etasjer samt parkeringskjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong. Fasade med metallplater. Flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (ikke besiktiget). Leiligheten har slett entredør med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med tre-lags glass fra 2015. Balkongdører med tre-lags glass fra 2015.

Primærrom
Primærrom: 96 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 99 kvm

Standard
Entré/gang:
Her er det er det romslig skyvedørsgarderobe, plass til kommoder og ellers oppbevaring til yttertøy og sko.

Stue:
Leiligheten inneholder en romslig stue med god plass til ulik møblering, som sofagruppe og tv-møblement. Store vindusflater og balkongdør gir godt lysinnfall og god romfølelse. Utgang fra stue til vest-vendt, solrik balkong på ca 12 m², med videre adkomst til utvendig praktsik bod.

Kjøkken/Vaskerom:
Adskilt pent HTH kjøkken med stor spiseplass og utgang til solrik, øst-vendt balkong på ca 8,6 m². Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Oras. Metallplater mellom benkeplate og overskap. Belysning under overskap samt stikkontakt på vegg og pop up stikkontakt i benkeplate. Nedsenket induksjonstopp fra Siemens. Skapmontert ventilator fra Bosch med belysning og kullfilter. Komfyrvakt. Innebygget stekeovn fra Siemens. Integrert oppvaskmaskin fra Bosch. Frittstående kjøleskap fra Miele. Frittstående fryseskap fra Miele.
Praktisk vaskerom i enden av kjøkkenet med utslagsvask fra Oras, masse skapplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad med dkomst fra kjøkken og hovedsoverom:
Baderom oppgradert i 2011 med flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket platehimling med downlights. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant i porselen og ett-greps armatur fra Oras. Vegghengt speilskap med belysning over servant samt stikkontakt på vegg. Dusjkabinett med to-greps armatur fra Porsgrund. Frittstående toalett fra Ifö. Avtrekksventil på vegg med balansert ventilasjon.

Bad med adkomst fra entré:
Baderom med flislagt gulv med gulvvarme. Veggflater med baderomstapet. Malt himlingsflate. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ett-greps armatur fra Oras. Speilskap med belysning over servant. Dusjhjørne med glassdør og et-greps armatur fra Hansgrohe. Frittstående toalett fra Ifö. Avtrekksventil på vegg med balansert ventilasjon.

Soverommene:
Det er 3 flotte soverom i leiligheten. Alle rommene er av god størrelse og 2 av de er naturlige barnerom/kontor.
Hovedsoverom med direkte adkomst til walk in closet og videre til bad. Alle rommene har plass til garderobeskap og oppbevaring.

Gulvflater med tre-stavs parkett og en-stavs laminat. Malte veggflater, tapet samt malt strie. Malte himlingsflater. Profilerte innerdører samt dør med glassfelt. Skyvedørsgarderobe i entré. Garderobeskap på soverom A. Garderobeskap på soverom B. Vinduer med tre-lags glass fra 2015. Balkongdører med tre-lags glass fra 2015.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet samt gulvvarme på baderom, entré, gang, stue og kjøkken. Felles varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Innkreving eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt på
enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen kategori på felleskostnadene i disse månedene.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.736,- pr. md.
Herav:
Felleskostnader 3.641,-
Strøm motorvarmer 5,-
Trappevask 90,-

Faste løpende kostnader
Strømforburk er oppgitt til å være 20481,89 kWh for 2020.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Selskapets totale lån og vilkår:

EIKA-152103342
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats per 03.08.21: 1,90 flytende % pa.
Restløpetid: 14 år
Saldo per 25.10.21: 4.587.954,-

Fellesgjeld, kapitalkostnader for denne leiligheten:

EIKA-152103342
Restsaldo: 42.667,- pr 01.10.21.
Kapitalkostnader: 290,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 43.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.10.2021

Styret har vedtatt betongrehabilitering, rehabilitering av fasader, med et kostnadssetimat på kr 30. mill .
Oppstart ca 15. november 2021 (prosjektet skal lånefinansieres). Ta kontakt med styret eller Obos for ytterligere informasjon. Ref informasjon fra styret kan dette medføre en økning på 20% fra 01.01.2022.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring

Formuesverdi
Formuesverdi 1 421 709,-

Borettslag
Borettslag: Avstikkeren borettslag, Orgnr: 950944196

Forretningsfører
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS.
Beboer og vaktmester Dag Jahren - tlf 46 96 73 02 (treffes fra klokken 17.00 til 20.00 på virkedager). Vaktmester ivaretar den daglige drift og vedlikehold i borettslaget. E-postadressen er: vaktmester@avstikkeren.no

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Nytt calling anlegg med video.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.
Dette medfølger ikke leiligheten:
- Kjøleskap
- Fryseskap
- Vaskemaskin
- Tørketrommel
- 2 stk. PH-lamper over spisebord ( skinnesystemet vil være, her kan man tilkoble selv nye lamper )
- 2 stk. sorte nattbordlamper på hovedsoverom

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 500 000,- (Prisantydning)
43 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 543 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 551 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Grunnpakke (Kr.12 900)

Markedspakke 1 (Kr.21 900)

Oppgjør (Kr.5 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0075

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner Rita Josefsen

Saksbehandlere
Rita Josefsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 93 88 15 37 / E-post: rij@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Avstikkeren 15
For mer om objektet
Avstikkeren 15

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: