Bilde 1 av Bergensveien 64Bilde 2 av Bergensveien 64
Digital salgsoppgave
Bergensveien 64

0963 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og velholdt 4-roms selveier med vestvendt balkong og flott utsikt - Peisovn - Attraktivt beliggende, nære marka!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
57
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
79 m²
Bruksareal (BRA)
89 m²
Bruttoareal (BTA)
99 m²
Fellesutgifter
kr 3 448 / Mnd
Prisantydning
kr 3 490 000
Omkostninger
kr 94 920
Fellesgjeld
kr 32 409
Totalpris
kr 3 617 329
Fellesformue
kr 20 125
Byggeår
1965
Tomt
Eiet tomt 11350 m²
Oppdragsnummer
75200214
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 3 490 000,-
Fellesgjeldkr 32 409,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 93 550,-
  
Totalpris kr 3 617 329
Eiendom
Bergensveien 64, 0963 Oslo

Matrikkel
Gnr. 94 bnr. 88 snr. 57 orgnr. 975504956 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 89 kvm, Bruttoareal: 99 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1965

Tomt
Eiet tomt 11350 m²

Fellesområder opparbeidet med asfalterte internveier, plenarealer, trær, prydbusker og diverse beplantning.

Prisantydning
3 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 32 409,- pr. 31.12.19
Andel fellesformue: kr. 20 125,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
3 490 000,- (Prisantydning)
32 409,- (Andel av fellesgjeld)

3 522 409,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 550,- (Dokumentavgift)

94 920,- (Omkostninger totalt)

3 617 329,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 448,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, kabel tv, felles strøm, renhold, bygningsforsikring, forretningsfører/revisor samt vaktmestertjenester ihht avtale

Eier
Ingrid Haddal

Beskrivelse
- Lys og velholdt 4-roms
- Gjennomgående selveierleilighet
- Leiligheten har en normalt god standard
- Flislagt bad varmekabler
- Separat kjøkken
- Romslig stue med flott klebersteinsovn
- 3 gode soverom
- Familievennlig planløsning
- Vestvendt, innglasset balkong på 10 kvm
- Flott utsikt og gode solforhold
- Mulighet for å leie parkeringsplass
- Fellesvaskeri
- Kort vei til kollektivtransport
- Gangavstand til barnehager og skoler
- Få minutters gange til Grorud senter
- Marka som nærmeste nabo
- Sjelden mulighet

Parkering
De nummererte parkeringsplassene ute er til utleie, og prisene per år; fra januar til januar er som følger (pr. juli 2017): Kroner 1800,- for parkeringsplass. Der hvor det er fungerende strøm for motorvarmer er kursen 16 amp. Det er per juni 2018 få av motorvarmerne som er i drift og fungerer.

Garasjene er selveiet og er kun ledig hvis noen ønsker å selge. Bruk gjerne Facebook eller oppslag på utgangsdørene for salg/ønskes kjøpt. Garasjebygget vedlikeholdes sammen av garasjeeiere på dugnad.

Sameiet har (pr 10.juli 2018) 5 gjesteparkeringer. Gjester kan parkere inntil 3 døgn på gjesteparkeringen før man må være borte i minimum 24 timer. Parkering utover 3 dager er forbudt selv om bilen blir flyttet på. Det er ikke tillatt for beboere å parkere på gjestparkeringen.

Ladestasjonene i Skogstad Boligsameie er fra den 1. desember 2020 kl. 10:00 tilknyttet Charge365 betalingstjeneste. Plassene er nummerert med 14 og 15 og er utenfor vaskeriet. Pr 2/12-2020 har styret har satt pris for lading til kr 1,70 pr kWh Etter 3 timer påløper også minuttkostnader. Kr 1,- pr minutt.

Beliggenhet
Lys og velholdt 4-roms med en sentral beliggenhet på Grorud. Leiligheten ligger i et populært område med kort vei til alt du trenger i hverdagen som blant annet umiddelbar nærhet til Grorud Senter, T-banestasjon, drosjeholdeplass, bussholdeplass og marka med flotte tur muligheter sommer som vinter.

Boligen ligger fint til i naturskjønne omgivelser og det er kun minutters gange til Lillomarka, som er godt egnet for alle typer turer og har flere sportsstuer med servering, deriblant Lilloseter og Sinober. Lillomarka har dessuten et meget godt lysløypenett som gir utallige muligheter for skiturer om vinteren, og byr på mange idylliske tjern og vann. Steinbruvann og Badedammen er to flotte badevann som ligger i nærheten. Her kan du bade, fiske, raste, gå tur eller bare sitte ned og nyte de idylliske vannene og den friske skogsluften. Badedammen ligger rett nedenfor Steinbruvann og passer ypperlig for små barn. Har du lyst til å være litt mer for deg selv? Romstjern er et stille badevann som ligger like ved veien 750 m nord for Steinbruvann. Det er også et ypperlig tilbud til de som er glad i trening; treningstilbud og fasiliteter ligger i nærheten som f.eks. Stolt Trening Stovner, Sats og Bare Trening på Kalbakken.

Meget barnevennlig område med gangavstand til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Leiligheten sokner til Grorud barneskole og Groruddalen ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, hvor Lillomarka barnehage er den nærmeste.

Det er bussholdeplass i umiddelbar nærhet, som med hyppige avganger tar deg raskt til Grorud senter. Alternativt er det ca. 8 minutters gange ned til senteret. Her kan du gjøre dine daglige innkjøp, hvor det er et godt og variert utvalg med rundt 25 butikker, vinmonopol, apotek, og flere serveringssteder. Ved senteret finner du også et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med både T-bane, bussterminal med flybussekspressen samt drosjeholdeplass. T-banens linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen) tar deg til sentrum, med hyppige avganger med en reisetid på under en halvtime. Det er enkelt å komme seg fra Grorud til Oslo sentrum og Akershus. I tillegg er det også togstasjon på nedre Grorud. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil.

Det er også kort vei til Stovner Senter, her er finner du blant annet diverse forretninger, MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Stovner Senter ble i 2016 utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse, Nishiki Sushi & Wok Stovner, Terrassen Kafe Stovner Senter, Gondol Restaurant & Bar og sportsbaren O'Learys. I tillegg er det ikke langt til Kalbakken torg, Alnabru, Furuset eller Lørenskog med både Metro og Triaden kjøpesenter. Strømmen storsenter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med bil eller offentlig kommunikasjon.

Bebyggelse
Området står hovedsakelig av lave blokker, villabebyggelse og grøntområde.

Tomt
Eiet tomt, 11350 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Grorud skole
8-10 klasse: Groruddalen skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Sandra Nilssen ved Eie har gleden av å presentere Bergensveien 64, en lys og velholdt 4-roms selveier med vestvendt balkong, attraktivt og sentralt beliggende i veldrevet sameie på populære Grorud.

Leiligheten er romslig og innehar en familievennlig planløsning med blant annet stue med flott klebersteinsovn, separat kjøkken og 3 gode soverom. Boligen er gjennomgående og holder en normalt god standard.

SJELDEN MULIGHET, BØR SEES!

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til innglasset balkong på ca.10 m².

Boligen disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca. 14 m² merket nr. H0202.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer og underetasje. Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og murkonstruksjoner. Yttervegger utvendig kledd med fasadeplater, pussede og malte flater. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget). Swedoor glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/ rammer av tre og tre-lags glass fra 1986. Leiligheten har egen varmtvannsbereder. Oppvarmet med elektrisitet.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 79 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 89 kvm

Boder
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller på ca. 14 m² merket nr. H0202.

Standard
Entré
Plass til oppbevaring av yttertøy og sko i form av et praktisk garderobeskap. Det er installert callinganlegg. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Bad/wc
Flislagt bad fra 2000. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant og ettgreps armatur. Speil, overbelysning og stikkontakt over servant. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med glassskyvedører. Dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Nedsenket himling. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksvifte på vegg. Varmekabler i gulv.

Soverom 1
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Lyst soverom som passer utmerket som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Praktisk soverom med plass til seng og tilhørende møblement. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra 2000 med profilerte fronter. Benkeplate i laminat. Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt flate mellom benkeplate og overskap. Overbelysning og stikkontakter over benk. Integrerte hvitevarer. Kjøleskap med fryser, stekeovn, mikrobølgeovn og platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder i hjørneskap. Plass til spisebord på kjøkkenet. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Romslig og lys stue med god plass til både sofagruppe, medievegg og spisebord. Stuen er innredet med en flott klebersteinsovn, denne skaper ekstra hygge på kjøligere dager. Store vindusflater som slipper inn godt med naturliglys. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Fra stuen er det adkomst til innglasset balkong.

Balkong
Utgang fra stue til vestvendt innglasset balkong på ca. 10 m². Balkongen er vestvendt, hvilket gir meget gode solforhold. Balkongen har god plass til både sittegruppe og grill, her kan sommeren nytes på varme sommerdager! Innglassingen gjør at du kan benytte balkongen langt oftere enn på sommeren og den fremstår nærmest som et eget rom. Gulvflate belagt med terrassebord. Rekkverk av metall. Utebelysning på vegg.

Tilbehør:
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.
Bergensveien 62-64 - Vinduer - Mld om gjenst arb - 1990
Bergensveien 62-64 - Nye balkonger - Sluttnotat (henlegges) - 2014
Bergensveien 62-64 - Boligblokk - Ferdigattest - 1974

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet.
Klebersteinsovn i stue.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 448,- pr.mnd.
Drift og vedlikehold, kommunale avgifter, kabel tv, vaskeri, felles strøm, renhold, bygningsforsikring, forretningsfører / revisor, samt vaktmestertjenester ihht til avtale

Faste løpende kostnader
Innboforsikring, strøm mm.
Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Andel fellesgjeld: 32 409,-- pr 31.12.2019

Långiver: DNB
Lånets totale saldo: 1 500 000,- pr 31.12.2020
Lånetype: Serielån
Antall terminer årlig: 12
Rentesats: 4,5% pr 31.12.2020
Dato siste termin: 29.10.2020
Andel formue: 20 125,- pr 31.12.2019
Total formue: 1 045 853,- pr 31.12.2019

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Polisenummer: SP558317

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 931 266,- Som sekundærbolig Kr. 3 352 556,-

Sameie
Sameie: Skogstad Boligsameie, Orgnr: 975504956

Forretningsfører
Nor forvaltning.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Dyrehold
Dyrehold krever styregodkjenning. Se husordensregler.

Diverse
Sameiet består av 72 boenheter, hvorav 18 hybler.

Det er egne boder/rom for plassering av sykler og barnevogner.
Disse rommene finner du på følgende steder: i kjelleren under 62, 64, 68, fellesrom til venstre i 66, bod ved 72b.

Skogstua er sameiets møte- og selskapsrom. Skogstua er tilgjengelig for lån av sameiets beboere. Lokalet er gratis å låne for beboerne mot et depositum på 500 kr.

Styret innkaller til fire dugnadsdager - to vår og to høst. Sameiere som ikke er representert på minst to av dagene blir ilagt et gebyr på kr 500,- i året. Beløpet innkreves av forretningsfører og øremerkes velferdsformål.

I boligsameiet er det felles vaskeri. Vaskeriet skal kun benyttes mandag-fredag kl. 08.00-kl 20.00. (Tørking til kl. 21.00). Lørdag kl. 08.00-kl.14.00. (Tørking til kl. 15.00). Søn- og helligdager er vaskeriet stengt. Fra og med 3. oktober 2017 er betalingsordningen med vaskekort avviklet. Det er besluttet at det legges på kr. 50,- på månedlige fellesutgifter for å dekke kostnadene til vaskeriet.

Sameiet har avtale med CanalDigital. Grunnpakke som sameiet har avtale om betales gjennom fellesutgiftene månedlige. Man kan selv velge å oppgradere, ta da kontakt med Canal Digital på tlf. 06090.

19/12-20: Tilbud på vindus- og dørbytter i 2021. Innleveringsfrist er 1.februar. Pristilbudet og bestillingsskjemaet finner dere også i sin helhet på nettsidene til sameiet.

Annet
I Skogstad Boligsameie har vi følgende tilbud og servicekontakter:

Trappevask: En dag i uka er det trappevask. Dette er det firma ICompany AS som utfører.

Vaktkmestertjeneste: Boligssameiet leier vaktmestertjeneste. Pr juli 2017 er det Frode Gran Service AS som utfører snøbrøyting, klipping av gress og diverse utvendig vedlikehold på sameiets eiendom.

Nøkkel til oppgang: Hvis du har behov for nøkler til dør inn til oppgang, kontakt styreleder i sameiet. Nøkkel til oppgangen koster kr. 300,-

Postkasse: Du må skaffe standardisert postkasseskilt. Alle postkassene skal ha navneskilt i hvit hardplast med navnet skrevet med sorte store bokstaver. I tillegg skal navneskiltet festes på innsiden av postkassen i luken for navneskilt. Du kan bestille på Posten: Postkasseskilt fra Posten.

Ringeklokke: Navn på ringeklokke skal ikke endres av hver enkelt beboer. Godkjent navnelapp monteres av styret og det er forbudt for den enkelte å klistre på navnelapper utenpå glasset. Ta kontakt med styret ved behov for ny navnlapp.

Strømleverandør: Hafslund Nett er nettleverandøren. Strømleverandør kan hver enkelt selv velge.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Som sikkerhet for sine økonomiske forpliktelse overfor sameiet, er det tinglyst en pantobligasjon stor kr 30.000,- i hver seksjon med prioritet etter 85% av seksjonens lånetakst til enhver tid.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Eierne har rett til å overdra og pantsette sin eiendomsandel i henhold til de ovennevnte dokumenter, og å utleie boligen. Overdragelse og utleie skal forhåndsgodkjennes av styret eller forretningsfører med minst 14-fjorten-dagers forutgående varsel før innflytting/overdragelse finner sted. Styret kan ikke nekte godkjennelse uten saklig grunn. I tilfelle nektelse kan grunne for dette forlanges oppsyn. Hyblene kan kun bebos av en husstand på maks 2 personer. Ved utleie skal eieren påse at leietaker forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, husordensregler, vedtak fra sameiermøte samt styret. For å kontrollere at en leiekontrakt ikke inneholder bestemmelser som strider mot disse vedtektene, kan styret forlange leiekontrakten fremlagt.

Skal leiligheten i det vesentligste benyttes til ervervsmessig formål, må det søkes styret om tillatelse til det.

Ved utleie av leiligheter skal det betales et gebyr på kr 500,- til Sameiet. Det samme beløp skal betales ved skifte av leietager. Beløpet skal betales av leilighetens eier.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)
32 409,- (Andel av fellesgjeld)

3 522 409,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
93 550,- (Dokumentavgift)

94 920,- (Omkostninger totalt)

3 617 329,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.44 520)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar x 2 (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.18 880,10)
Foto (Kr.2 950)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 2 med Look annonsering (Kr.15 900)
Totalt kr. (Kr.107 577,10)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-20-0214

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF/ Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Bergensveien 64
For mer om objektet
Bergensveien 64

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: