Bilde 1 av Bjørn Bondes vei 157Bilde 2 av Bjørn Bondes vei 157
Digital salgsoppgave
Bjørn Bondes vei 157

1251 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen og usjenert 2-roms endeleilighet med lun balkong. Moderne kjøkken og lekkert bad. Rolig og barnevennlig område!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
46 m²
Bruksareal (BRA)
46 m²
Bruttoareal (BTA)
51 m²
Fellesutgifter
kr 4 258 / Mnd
Prisantydning
kr 2 800 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 13 000
Totalpris
kr 2 828 504
Byggeår
1986
Tomt
Fellestomt 54709 m²
Oppdragsnummer
84210147
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Prisantydningkr 2 800 000,-
Fellesgjeldkr 13 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper)kr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 2 828 504
Eiendom
Bjørn Bondes vei 157, 1251 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 191 bnr. 112, andelsnr. 19 i Søndre Åsgården Borettslag med orgnr. 948807661 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1986

Tomt
Fellestomt 54709 kvm
Felles tomt for borettslaget. Tomt opparbeidet med diverse beplantning, busker, trær, sittegrupper, lekeapparater og asfalterte områder. Tomten ligger i et svakt skrånende terreng og har adkomst fra Bjørn Bondes vei.

Prisantydning
2 800 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 13 000,- pr. 01.09.21 16:03
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 01.09.21 16:03

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 800 000,- (Prisantydning)
13 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 813 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 828 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 258,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, fyring, kabel-TV med internett (Get), bygningsforsikring, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Halina Karolina Sobota

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mateusz Zubrzynski har gleden av å presentere Bjørn Bondes vei 157! Her får du en innbydende og gjennomgående 2-roms leilighet som ligger i et attraktivt og populært boligområde på Holmlia. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.

Boligen har en praktisk planløsning, er lyst innredet og holder en god standard. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en luftig stue med store vindusflater og utgang til balkong, kjøkken med god skap- og benkeplass, praktisk flislagt bad, og koselig soverom med rikelig oppbevaringsplass.

Kort fortalt:
- Lys, meget lekker 2-roms endeleilighet
- Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene
- Kabel-TV er inkludert i felleskostnadene
- Overbygd balkong på ca. 8 kvm ved stuen
- Stilfull entré med opplegg for vaskemaskin
- Særdeles elegant Ikea-kjøkken, nytt i 2016
- Kjøkkenet har integrerte hvitevare fra 2016
- Delikat stue med god plass for spisebord
- Eksklusivt bad, marmorfliser og dusjnisje
- Badet ble modernisert av fagfolk i 2014/15
- Soverom med romslig skyvedørsgarderobe
- Gode parkeringsmuligheter på borettslagets eiendom

Parkering
Borettslaget har felles parkeringsplasser. Førstemann til mølla prinsippet gjelder. Det er godt med plasser i borettslaget og i tillegg muligheter for gateparkering. Det er mulig å leie plasser for moped/motorsykkel samt leie/kjøp av garasje fra tid til annen. Borettslaget har også seks plasser med mulighet for lading av elbil.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et trivelig og veletablert boligområde på Holmlia i Oslo, rett ved Søndre Ås gård. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager.

Området har kort vei til lekeplass, treningsfelt med kunstgressbane, lysløype, alpinanlegg og tennisbaner. En fem minutters gåtur unna ligger Holmlia svømme- og idrettshall med bl.a. sauna og Actic treningssenter. Den svært populære Søndre Ås gård har ridesenter og driver økologisk jordbruk. I området har du gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren. På Grønliåsen finner du lysløype, løypenett til Østmarka og muligheter for turorientering, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter. I tillegg er det kort vei til kyststi, populære Hvervenbukta og andre idylliske badesteder langs Oslofjorden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Åstun og ligger kun 300 m fra boligen. Det går direktebuss til sentrum (80 E) som tar ca. 20 minutter. Tog til Oslo S tar 10-12 minutter fra Holmlia stasjon, som ligger 15 min gange fra boligen. Ved togstasjonen er det også bussterminal og drosjeholdeplass. Det er i tillegg kort avstand til Hauketo stasjon der en bl.a. kan benytte flybuss. Med bil fra Holmlia tar det ca. 7 min til Kolbotn, 8 min til Mortensrud, 19 min til Oslo S og 49 min til Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi, Rema 1000, Spar og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmlia Senter, Kolbotn senter og Ski Storsenter et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Lambertseter senter og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Beliggenheten er særdeles gunstig for barnefamilier, med få meters gangavstand til barnehager og kort vei til barne- og ungdomsskole. Det er kort gangavstand (ca. 300m) til både Åstun barnehage og (ca. 500m) Nordre Ås barnehage. Skolebarn i området har kun 200 metters tur til Rosenholm skole (1-7 kl.) eller 600m til Lusetjern skole (1-7 kl.). For ungdommer er det kun 10 minutters gangavstand til Holmlia Skole (8-10kl.).

Bebyggelse
Eiendommen ligger i et etablert boligområde med boligblokkbebyggelse fra samme tidsepoke.

Tomt
Fellestomt, 54709 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen består av: Entré, bad, kjøkken, stue og soverom.

Byggemåte
Boligblokk på 4 etasjer med kjeller og loft. Deler av boligblokken har en underetasje. Fra vei er det adkomst til fellesarealer og gangvei til inngangspartiet. Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i betong. Yttervegger har teglsteinsmur og liggende trekledning på fasaden. Grunnmur i betong. Saltakkonstruksjon i . Oppvarming er sentralvarme og radiatorer. Gulvvarme i bad. Sentralvarme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Primærrom
Primærrom: 46 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 46 kvm

Boder
En disponibel loftsbod med skråtak og gulvareal på ca. 9m2 samt felles sykkelbod.

Standard
Entreen gir et stilfullt og meget godt førsteinntrykk av leiligheten. Det er lekre fliser i duse toner på gulv, og rundt dører og veggspeil. Veggene er holdt i hvitt. Under speilet er det montert en hendig, hvit hylle. Bak hvite skyvedører er det opplegg for vaskemaskin med praktisk hylleseksjon over, samt plass for garderobeinnredning. I nisje ved vaskemaskin er det montert lekkasjestopper.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. I stuen er det mye boltreplass for hele familien, samt muligheten til å møblere med store sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst rom takket være store vindusflater som fyller rommet med daglys. Fra stuen er det utgang til nordvendt balkong på ca. 8m2 med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning hvite profilerte fronter, der alle hvitevarene er integrerte og bruksvennlig plasserte. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap, samt montert belysning over benkeplater.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Det er marmorfliser på gulv og vegger, samt sorte småfliser på vegg i dusjsone. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjnisje med innsvingbare dører i glass og vask med underskap. Baderomsinnredning med hvite høyglansfronter. Over servanten er det hellimt speil. Downlights montert i himlingen.

Boligen har et lyst og pent soverom med rikelig oppbevaringsplass i takhøy, hvit skyvedørsgarderobe langs en vegg.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 09.09.1988 som omhandler Bjørn Bondes vei 153 - 155 - 157 - Blokk 3

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer.
Individuell avregning for varme og varmtvann. Borettslaget har individuell måling av varme og varmtvann. Andelseierne betaler a-konto for fjernvarmen via husleieblanketten, og det foretas oppgjør en gang pr år etter avlesning. Avregning skjer pr 01.07. I forbindelse med flytting må Ista (tidl Viterra Energy Services AS) lese av målerne for varme/varmt vann. Ista kan kontaktes på telefon 22 88 59 00. A-konto-beløp for varme og varmtvann kan justeres og blir økt dersom andelseier har høyt forbruk med store etterkrav. Dette betyr at a-konto-beløp kan avvike fra tilsvarende leiligheter av samme størrelse siden beløpet er basert på eiers faktiske forbruk og blir endret for å tilsvare forbruket og unngå ubalanser i form at store etterkrav eller tilbakebetalinger.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Innkreving eiendomsskatt: I månedene mai, juni, september og november påløper det eiendomsskatt for enkelte leiligheter i borettslaget. Dette fremkommer som egen spesifikasjon på felleskostnadene i disse månedene.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 258,- pr.mnd.
Varmtvann, fyring, kabel-TV med internett (Get), bygningsforsikring, trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, innboforsikring, fellesutgifter, osv. samt vedlikehold.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: OBBK01-98207810886
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats: 1,9% pa.
Restgjeld: 1.537.165,-
Restløpetid: 11 år 1 md.

Lånenr.: OBOS01-98207919527
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats: 1,9% pa.
Restgjeld: 1.210.965,-
Restløpetid: 9 år 4 md.

Lånenr.: OBOS02-98207953083
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats: 1,9% pa.
Restgjeld: 1.132.584,-
Restløpetid: 9 år 11 md.


Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

Borettslaget planlegger større vedlikeholdsarbeid og har fått utarbeidet en vedlikeholdsplan. Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører. For mer informasjon ta kontakt med OBOS

Årsregnskap
Årsregnskap er vedlagt denne salgsoppgave.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 86139296

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 622 287,- Som sekundærbolig Kr. 2 240 232,-

Borettslag
Borettslag: Søndre Åsgården Borettslag, Orgnr: 948807661
Pliktig medlemskap i OBOS: Ja - Alle kjøpere må være medlem av OBOS før overtakelse.
Medlemskap koster kr. 500,- pr. person

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Styregodkjenning: Ja
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.
Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
a. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor borettslagets område.
b. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
c. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.
d. Eier av dyret er ansvarlig og erstatningspliktig for enhver skade som dyret måtte påføre person eller eiendom, f.eks. oppskraping av dører og karmer, skade på blomster, planter, grøntareal med videre.
Kommer det inn skriftlige berettigede klager over at et dyrehold sjenerer naboer gjennom lukt, bråk etc. eller på annen måte er til ulempe, f.eks. gir allergiske reaksjoner eller skaper redsel eller angst, kan styret kreve dyret fjernet hvis ikke en minnelig ordning med klageren kan oppnås. I tvilstilfeller avgjør styret etter forhandling med partene hvorvidt en klage er berettiget.

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapport:

- Bad - Ifm. entré/ gang - Sanitærutstyr og innredning Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Øvrige rom - Innerdører - Skyvedører bærer preg av slitasje.
- Etasjeskiller - Skjevhetsmåling- Det er merkbare skjevheter i stue/ kjøkken. Forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 18mm. Det er måkt fra yttervegg mot døråpning til kjøkken. I entré/ gang er det målt 9mm.
- Vinduer - Vinduer er av eldre dato, og det må forventes høyere varmetap fra disse vinduene sammenlignet med vinduer fra nyere dato. Til informasjon ble det utført stikkprøvekontroll på vinduer hvor åpne/lukkefunksjon fungerte som forventet.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av
fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Området er hovedsakelig regulert til bolig mm. Reguleringskart er innhentet og ligger vedlagt prospektet.

Området er også regulert for offentlig bygning (barnehage) 1-2. etg. Vedt. 1.12.81 (S--2557)

Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn:

https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 800 000,- (Prisantydning)
13 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 813 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr (kjøper))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

2 828 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Look (Kr.7 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 903)
Provisjon (Kr.45 008)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 032)
Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.12 000)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.115 381)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0147

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bjørn Bondes vei 157
For mer om objektet
Bjørn Bondes vei 157

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: