Bilde 1 av Bøkkerveien 14CBilde 2 av Bøkkerveien 14C
Digital salgsoppgave
Bøkkerveien 14C

0579 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 4-roms hjørneleilighet i 8.etg med to bad, garasjeplass og romslig sydvendt balkong. Ny i 2018. Må ses!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
2
Antall soverom
3 soverom
Etasje
8
Primærrom (P-ROM)
93 m²
Bruksareal (BRA)
95 m²
Bruttoareal (BTA)
104 m²
Fellesutgifter
kr 5 192 / Mnd
Prisantydning
kr 8 800 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 139 000
Totalpris
kr 8 947 010
Fellesformue
kr 30 810
Byggeår
2018
Tomt
Fellestomt 2091 m²
Oppdragsnummer
71210158
card-default

Jan Gunnar Grunden

Eiendomsmegler | Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 8 800 000,-
Fellesgjeldkr 139 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 8 947 010
Eiendom
Bøkkerveien 14C, 0579 Oslo, Etasje: 8

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 237 snr. 2, andelsnr. 68 i Krydderhagen E0 Borettslag med orgnr. 919507799 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 104 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2018

Tomt
Fellestomt 2091 kvm

Felles eiet tomt opparbeidet med plenarealer, prydbusker og annen beplantning. Området har asfalterte gangveier. Det er opparbeidet noe areal for lek. Felles takterrasse på bygget med både gressplen, tilrettelagt for grilling og dyrking av grønnsaker.

Prisantydning
8 800 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 139 000,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 30 810,- pr. 01.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
8 800 000,- (Prisantydning)
139 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 939 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

8 947 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 192,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Det er IN-ordning i borettslaget som tilbyr beboerne og nedbetale sin andel fellesgjeld og dermed redusere de månedlige felleskostnadene betraktelig.

Felleskostnad inkluderer
A-konto oppvarming og varmtvann, garasjeplass, eiendomsskatt, digital-tv, bredbånd (fiber), kommunale avgifter, felles bygningsforsikringer, renter og avdrag på felles lån, drift og vedlikehold m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Daniel Torkildsen Lea Ingrid-Alice T Lea

Beskrivelse
Jan Gunnar Grunden ved EIE Løren ønsker deg velkommen til Bøkkerveien 14C!

Er du på jakt etter en flott familiebolig med pene utførelser og flotte tilvalg?

Dette er en rålekker og delikat 4-roms leilighet fra 2018 med en attraktiv beliggenhet rett ved Vinslottet. Fra boligen er det kort avstand til gode kollektivtilbud og servicetilbud på Vinslottet, Hasle torg og Løren torg. Her har du alt du trenger rett utenfor døren. I Krydderhagen kan barna leke trygt på bilfrie fellesarealer med lekeplass.

Boligen inneholder stue, kjøkken, to delikate bad, tre soverom og entré. Fra stuen er det utgang til en romslig sydvendt balkong på 10 kvm med god plass til utemøblement, grill og planter. 

Her får du en gjennomført bolig som skiller seg positivt ut med en svært god intern beliggenhet. Leiligheten byr på mye lys fra store vinduer og en stilrene interiørvalg. Alle rom har enstavs parkettgulv og baderommene er pent flislagt med matchende innredning. Kjøkkeninnredningen er fra Sigdal og har rikelig med både skap- og benkeplass. Leiligheten forøvrig er holdt i lyse og moderne fargevalg. Her er det bare å flytte rett inn!

Det medfølger en bod på ca. 7 kvm i fellesarealer og garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Kort fortalt:
- Delikat 4-roms med god planløsning.
- Felles takterrasse.
- Store vindusflater og gode lysforhold.
- Leiligheten var ny i 2018 og har nyboliggaranti frem til desember 2023.
- Boligen har fått TG0 på alle punkter i tilstandsrapporten.
- 2.60m takhøyde i stue, kjøkken og soverom
- IN-ordning.
- Pen og gjennomført standard med særdeles gode og smarte tilvalg.
- Delikat baderom med pen innredning og opplegg for vaskemaskin.
- A-konto varmtvann, oppvarming og TV/internett (fiber) er inkludert i fellesutgifter.
- Garasjeplass medfølger.
- Stor og romslig bod på ca. 7 kvm til lagring.
- Krydderhagen er kjent for sine grønne og frodige fellesarealer.
- Vinslottet som nærmeste nabo med et rikt og spennende servicetilbud, shuffleboard og dart.
- Kort vei til et rikt servicetilbud Løren og Hasle.
- Løren, Økern og Hasle T- bane, alle i kort gåavstand.
- Kun 1-2 minutter til nærmeste treningsstudio (Sterk)
- Kort vei til 21-bussen og flybussen. 
- Bysykler ved Løren torg og sykkelfelt.

Velkommen til visning!

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg.
To timer gratis parkering i Vinslottet.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til mellom Hasle og Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gåavstand. Krydderhagen er et spennende boligprosjekt, med Løren, Hasle og Økern som nærmeste nabo! Byområdet Hasle er kanskje mest kjent for sine rikholdige krydderlager i forbindelse med Vinmonopolets produksjon. Krydderhagen har blitt en fantastisk grønn og moderne hageby, med hyggelige tun og store grønne fellesarealer. Det er anlagt park som er Krydderhagens "grønne hjerte". Som nærmeste nabo finner du Vinslottet/Bygg01 som er Vinmonopolets gamle tapperi. Bygget er pusset opp og blitt et populært samlingspunkt og nærsenter på Løren. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser.

Løren og Hasle har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et svært moderne og flott opparbeidet område med store grønne lunger og et variert servicetilbud. Her bor man godt i trygge og barnevennlige omgivelser.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Innenfor ca. 450 meter radius er både Løren og Hasle T-banestasjoner som tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Løren via nyåpnet gangbro like i nærheten og Hasle Torg er kun 7 minutters gange fra boligen.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandlene kan du gjøre hos Spar inne på Vinslottet, Kiwi på Frydenberg, Meny på Løren Torg eller Coop Mega på Hasle torg. Av søndagsåpne butikker har du Joker ved Løren T-bane ca. 5 minutter unna til fots og Løren frukt og grønt i Lørenveien.

Videre er det en rekke spisesteder på Vinslottet som Hasle Gastropub, W.B Samson bakeri og pizza og Fish sushi. Hasle Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekos, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler. 

Ser du den høye pipa utenfor Vinslottet finner du Pipa kafé og vinbar. Her serverer de enkle og delikate matretter og stedet er perfekt for en helgebrunsj med noe godt i glasset og en deilig avokadotoast. Vis-á-vis Pipa ernylig  Petter Stordalens "Quality Hotel HasleLinje" åpnet. Dette er et konferansehotell med a la carte restaurant og akevittbar som vil være åpent for publikum. 

STERK Helse holder også til i Vinslottet og har privat legevakt som er åpen alle dager. Videre har du flere frisørsalonger, Synsam, Kitch'n, Apotek 1 og ikke minst interiørbutikken Houz i bygget.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som gatropuben Fryd Løren, blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Økern Portal er nytt bygg som kombinerer kontorlokale med næringsvirksomhet. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i tillegg til to hoteller i nærområdet.

Hasle torg ligger også i kort gangavstand fra boligen. Her finner du nærmeste Vinmonopol, Floriss, apotek, SATS, Baker Hansen, kiosk, nille, dyrebutikk, frisørsalong og den moderne nabolagsbaren LUN som er startet opp av Kenneth Simonsen, Atle Antonsen og Frode Jacobsen.

For de aktive
Dette er det perfekte området for deg som liker å kombinere det urbane liv med fritid og aktivitet. Området byr må både idrettsplasser, treningssentre samtidig som marka ikke er for langt unna. Er du sporty er det ikke noe problem å komme seg i marka til fots, tar du bilen er du er på et blunk. Fra Årvoll og Grefsen er det milevis med lysløyper innover i skogen.

Nærmeste treningsstudio er STERK Helse&Trening som kun er 1-2 minutter fra boligen. På Løren finner du nok et STERK treningssenter, Studio Jobbsprek på Økern Portal, Condis ligger på Økern og du finner SATS på Hasle torg.

Norges største tennisanlegg ligger også på Hasle. 

På Løren i Lørenveien 64 er det planer om å bygge en stor offentlig aktivitetspark med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn.  Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten, og nærmeste barnehage befinner seg i naboblokken. Boligen tilhører Sinsen skolekrets. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Kollektivtransport
Innenfor ca. 450 m i radius ligger både Løren t-bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen) og Hasle t-bane som tar deg inn til sentrum. I tillegg er det også kort gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med bil
Med bil fra Vinslottet tar det ca.:
7-8 minutter til Storo og Nydalen (Handelshøyskolen BI).
10-12 min til Oslo S.
35 min til Oslo Lufthavn.

Tidsavstander med t-bane
Fra Løren
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Hasle
8 min til Jernbanetorget
11 min til Nationaltheatret

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 2091 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
8. etasje: Entré/gang, 2 bad, 3 soverom, bod, stue og kjøkken.
Annet: Garasjeplass i felles garasjeanlegg og en bod på fellesområder, merket 68, på ca 7 kvm.

Arealbeskrivelse:
8.etasje: P-rom: 93 kvm som består av: Entré/gang, 2 bad, 3soverom, stue og kjøkken.
8.etasje: S-rom: 2 kvm som består av: Bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik, 27.9.2021:

Fundamentert med fundamenter i betong/armert plate til antatt antatt fast grunn. Grunnmur og hovedbærekonstruksjon i betong/stål forblendet med pussfasader. Vinduer med 3-lags glass og trekarmer. Kompakttakkonstruksjon med papp/ membran tekking og innvendige taknedløp. Balkonger i betong/stål med gulv i trevirke. Vinduer og balkongdør i trevirke med 3-lags glass. Slett finert b30/RW 35 entrédør.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 93 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, 2 bad, 3 soverom, stue og kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 95 kvm

Standard
Entré:
Man kommer til leiligheten gjennom et hyggelig nabolag og pene fellesområder. Et moderne inngangsparti med automatiske døråpnere, dørcalling med videokamera og heis til kjeller og leilighetsplan.
Entreen er lys og innbydende med pene parkettgulv og downlights i tak. Det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i garderobeskap og klesheng.

Soverom:
Boligen har tre behagelige og pene soverom. Hovedsoverommet er av spesielt sjenerøs størrelse og har god plass til en stor dobbeltseng, nattbord og en stor garderobe. Hovedsoverommet er målt til 12,7 kvm og har hovedbadet rett over gangen. Øvrige soverom har god plass til både seng, skrivepult og garderobe om ønskelig. Ypperlige barnerom, gjesterom eller kontor. Ett soverom ligger praktisk til i motsatt ende av leiligheten til de øvrige soverommene.

Bad:
To meget delikate flislagte bad med gulvvarme og downlights i himlingen som gir en god atmosfære under morgen- og kveldsstellet.
Badet med de mørkegrå flisene er utstyrt med pen lys slett innredning servant, samt speil og lys over. Det er videre badekar med dusjmuligheter, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Det andre badet med beige fliser har lys slett innredning med servant. Det er speil og lys over servanten, samt dusjhjørne med innfellbare dører og  veggghengt toalett.

Kjøkken:
Et lekkert Sigdalkjøkken for den matglade. Kjøkkenet har eksklusive løsninger og tilvalg som gir meget gode arbeidsvilkår. Her er det rikelig med skapplass, benkeplass og gode kvalitetshvitevarer. Kjøkkenbenken er i slitesterk kompositt med nedfelt oppvaskkum og induksjon koketopp. Kjøkkenøyen byr på ekstra arbeidsflater og lagringsplass i blant annet skuffer i sokkelen. Integrerte, gode hvitevarer fra Siemens medfølger boligen og inkluderer helt kjøleskap, fryser (under komfyren), stillegående oppvaskmaskin, vegghengt stekeovn med dampfunksjon og vinskap. En lekker frittstående ventilator fra Røroshetta tilkoblet felles ventilasjonsanlegg over kokesonen. Ventilatoren er effektiv og stillegående.

Stue:
Stue og kjøkken kombinert er ca 41 kvm og oppleves meget romslig og luftig med en takhøyde på 2,60m. Her er det flott utsikt fra vinduer i to himmelretninger og ingen innsyn. Pene overflater med en-stavs eikeparkett og slette vegger malt i moderne toner. Stuens utforming gjør den enkel å innrede med plass til både stor spisestue og en komfortabel sofagruppe med tv-møblement. Lun varme fra radiatorer tilknyttet fjernvarme og balansert ventilasjon. Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong som blir en herlig forlengelse av stuen på sommerhalvåret.

Balkong:
Flott balkong i 8.etasje med god plass til utemøbler og grill. Størrelsen er målt til 10,59 kvm. Orientering mot syd og en anelse vest gir utmerkede solforhold fra tidlig formiddag til solnedgang. Utelys og dobbel stikkontakt er standard, samt pene tregulv.

Diverse:
Videre er det en stor felles takterrasse med tilgang fra samme etasje som boligen. Her er det gressplen, sittegrupper og plantekasser. Lett tilgjengelig og meget mye plass. Perfekt for større selskaper og varme sommerdager.

Det medfølger en garasjeplass med og en romslig kjellerbod målt til ca 7 kvm.  
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
- Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Husker ikke navnet på firmaet, og finner ikke dokumentasjonen som følge av at det var et lite oppdrag.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Montering av baderomstilbehør (dusjhyller, knagger og toalettpapirholder).
- Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller?
Ja. Kommentar Det var vannlekkasje i borettslagets kjeller juni 2019 pga. ekstrem nedbørsmengde kombinert med feil utført klamring av rør. Dette ble utbedret av utbygger i regi av styret.
- Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja Kommentar Vi hadde enkelte sprekker i gipsplatene på vegg som har oppstått i forbindelse med at bygget har «satt seg». Dette ble utbedret av maler som reklamasjonssak mot utbygger.
- Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn Ing. F Wickstrøm AS Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Installering av downlights i gang. November 2018. De  la også til et lampepunkt over kjøkkenøy.
- Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja.
- Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja Kommentar Gregers kvartal bygges, noe som vil påvirke utsynet fra leiligheten - etter vårt skjønn i positiv for stand.

Tilbehør:
Lampe ved kjøkken og over spisebord medfølger ikke ved salg.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig bruksattest for oppføring.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten varmes opp av radiatorer på stue og varme i gulv på badene.

Hovedsikring og strømmåler i skap på fellesområder. Automatsikringer i sikringskap plassert på vegg i entré/gang. Jordfeilbrytere på alle kurser. Anlegget er delvis skjult/delvis åpent. Det vil si at kabelføringer og lignende både er skjult i vegger og himling, men noe klamret på listverk og andre overflater. Lamper stikkkontakter og brytere er synlig. Belysning i leiligheten består av lamper og downlights.

Rør i rør system med fordelingskap på vegg i gang, tilstøtende bad. Opplegg til vannbåren varme og forbruksvann. Vanninntak, vannmålere og stoppekraner i skapet. Avløpsrør i hovedsak i plast og støpejern. Ventilasjonsanlegg med aggregat sentralt. Tilluft og avtrekksventiler i leiligheten (balansert).

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 192,- pr.mnd.
A-konto oppvarming og varmtvann, garasjeplass, eiendomsskatt, digital-tv, bredbånd (fiber), kommunale avgifter, felles bygningsforsikringer, renter og avdrag på felles lån, drift og vedlikehold m.m.

Faste løpende kostnader
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 2424.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har et felles lån med følgende betingelser, pr. 27.9.2021:

Lånenr.: OBBK01-98207601519
Restgjeld: 202.554.851,-
Andel restsaldo: 138.533,-
Restløpetid: 27 år og 4 mnd.
Kapitalkostnad pr. måned: 506,-
Annuitetslån med flytende rente på 1,35%
Terminer pr. år: 12.

IN ORDNING
Det er mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Ta kontakt med forretningsfører for ytterligere informasjon.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 13 512 319.

Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 6 529 247.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6719063

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 727 838,- Som sekundærbolig Kr. 6 220 217,-

Borettslag
Borettslag: Krydderhagen E0 Borettslag, Orgnr: 919507799

Borettslaget består av 102 andelsleiligheter. Krydderhagen E0 Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 919507799, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Bøkkerveien 14-16. Gårds- og bruksnummer: 124/237.

Borettslaget har flott takterrasse egen dyrkegruppe (grønnsaker/urter). Det er mulighet for å booke pergola til private arrangementer.

Det er en egen Facebook-gruppe for de med barn i borettslaget som blant annet har hatt en egen barselgruppe.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
20 dagers styregodkjenning. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Hunder skal holdes i bånd innenfor sameiets område, eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate seg og fellesområde og hageareal skal ikke benyttes som dyretoalett. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Asfaltert adkomst fra ring 3 via Sinsenveien eller Lørenveien, Petter Møllers vei og Bøkkerveien.

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers (borettslagets)regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/kultur/idrettsanlegg/kontor i reguleringsplan S-4597 fra 2011. Reguleringskart med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover.

Det er flere plansaker og byggesaker i området rundt boligen.

Det er en pågående plansak i Haslevangen 14 som omhandler revidert planintiativ/ kun boligformål. Se saksnummer: 201415352. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201415352

Det er en pågående byggesak i Bøkkerveien 1-3 som omhandler oppføring av næringsbygg. Se saksnummer: 201704096. For mer informasjon se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201704096

Det er en pågående byggesak i Lørenveien 51 som omhandler oppføring av 6 boligblokker med barnehage og næringsdel- Gregers Kvartal. Se saksnummer: 202001096. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202001096

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
8 800 000,- (Prisantydning)
139 000,- (Andel av fellesgjeld)

8 939 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

8 947 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.48 750)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Foto tillegg lørdag (Kr.3 750)
Tilstandsrapport takstmann (Kr.6 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Totalt kr. (Kr.116 595)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0158

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Jan Gunnar Grunden

Saksbehandlere
Jan Gunnar Grunden
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 98 80 98 26 / E-post: jgg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bøkkerveien 14C
For mer om objektet
Bøkkerveien 14C

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: