Bilde 1 av Bøkkerveien 40 ABilde 2 av Bøkkerveien 40 A
Digital salgsoppgave
Bøkkerveien 40 A

0579 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor 2-roms selveierleilighet fra 2019 | Optimal planløsning | Privat markterrasse på 14,5 kvm | Bilfritt boligområde
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
1
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
48 m²
Bruksareal (BRA)
52 m²
Bruttoareal (BTA)
58 m²
Fellesutgifter
kr 2 611 / Mnd
Prisantydning
kr 4 500 000
Omkostninger
kr 118 390
Totalpris
kr 4 618 390
Fellesformue
kr 10 409
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 808 m²
Oppdragsnummer
91210192
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Adenis
Prisantydningkr 4 500 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Dokumentavgiftkr 109 370,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
  
Totalpris kr 4 618 390
Eiendom
Bøkkerveien 40 A, 0579 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 255 snr. 1 orgnr. 923742336 i Oslo kommune
Sameiebrøk: 52/6464

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: Stue, kjøkken, bad, gang og soverom: 48 kvm.
Bruksareal: 52 kvm.
Bruttoareal: 58 kvm.

Boligen disponerer en kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2019

Tomt

Eiet tomt 808 m².

Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, prydbusker og annen beplantning. Det er flere sittegrupper for beboerne og lekeplasser for de minste på felles gårdsplass.


Prisantydning
4 500 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 10.409,- pr .31.12.2020

Totalpris inkl. omkostninger
4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
109 370,- (Dokumentavgift)
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

118 390,- (Omkostninger totalt)

4 618 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 611,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene. Avregning av fjernvarme skjer en gang i året.

Felleskostnad inkluderer
A-konto fjernvarme, tv/internett, vaktmester/renhold, generelt vedlikehold/forsikringer, oppvarming av fellesområder, kommunale avgifter m.m.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Catrin M Tronstad Sætre

Beskrivelse
Velkommen til Bøkkerveien 40 A - presentert av eiendomsmegler Halid Talic v/ EIE Eiendomsmegling

Stor og lekker 2-roms selveierleilighet med optimal planløsning. Boligen har en god intern beliggenhet i bilfritt boligområde. Leiligheten består av en romslig stue med flere gode møbleringsmuligheter, stilig og påkostet kjøkken, stort soverom med praktisk innredet skyvedørsgarderobe, moderne og stilig bad, og en innbydende entré.

Fra stuen har en tilgang til privat sydvendt markterrasse på ca. 14,5 kvm. med god plass til utemøbler og grill.

Kvaliteter
- Stilig 2-roms selveierleil. m/god planløsning
- Bilfri gårdsplass og god intern beliggenhet
- Nybygg fra 2019 (5 års utbyggergaranti)
- Herlig privat markterrasse på 14,5 kvm.
- Innvendig bod på 4 kvm. samt kjellerbod på ca.5 kvm.
- Kort vei til kollektiv transport

Parkering

Det følger ikke med fast p-plass til leiligheten men det er innført beboerparkering i dette området noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i bydel Grünerløkka for kun kr. 5.400,- pr. år og kr. 900,- pr. år for elbil.

Noen beboere har p-plass i garasjeanlegget Krydderhagen Garasje AS som eies av konsernet Höegh Eiendom. Garasjeplasser er tinglyst som en realservitutter. Plassene er fritt omsettelige for beboerne i Krydderhagen.

I tillegg opplyser selger om mulighet for å leie garasjeplass i garasjeanlegget gjennom private avtaler. I dag betaler selger kr. 1.400,- pr mnd. for fast p-plass. Dersom ledig p-plass i garasjesameiet må kjøper inngå egen utleieavtale med eier av plassen. Det er opprettet egen facebook gruppe for garasjelaget. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Beliggenhet
Bøkkerveien 40 A ligger sentralt mellom Hasle, Løren, Frydenberg og Økern, et område som er under stor utvikling og som ligger tett på det som blir sentrum for Hovinbyen. Inne på Vinslottet finner du butikker, serveringssteder og privat legevakt. Løren og Hasle har de senere årene hatt en betydelig utvikling og fremstår i dag som et svært moderne og flott opparbeidet område med store grønne lunger og et variert servicetilbud. Her bor man godt i trygge og barnevennlige omgivelser. Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Det er kort gangavstand til både Løren T-banestasjon og Hasle T-banestasjon. De tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Dagligvarehandel og servicetilbud: Dagligvarehandlene kan du gjøre hos Spar inne på Vinslottet, Kiwi på Frydenberg, Meny på Løren Torg, Rema 100 på Løren, eller Coop Mega på Hasle Torg. Av søndagsåpne butikker har du Bunnpris ved Løren T-bane ca. 5 minutter unna til fots, Løren Frukt og Grønt i Lørenveien og Joker Løren som ligger rett over gangbrua fra Krydderhagen. Videre er det en rekke spisesteder på Vinslottet som Hasle Linie Gastropub, W.B Samson Bakeri og Pizza og 8 Fish Sushi. Hasle Linie Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekosen, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler

Ser du den høye pipa utenfor Vinslottet finner du Pipa kafé og vinbar. Her serverer de enkle og delikate matretter og stedet er perfekt for en helgebrunsj med noe godt i glasset og en deilig avokadotoast. Vis-á-vis Pipa er Petter Stordalens Quality Hotel HasleLinje i ferd med å reise seg. Dette blir et konferansehotell med a la carte restaurant og akevittbar som vil være åpent for publikum.

STERK Helse holder også til i Vinslottet og har privat legevakt som er åpen alle dager. Videre har du flere frisørsalonger, Synsam, Kitch'n, Apotek 1 og ikke minst interiørbutikken Houz i bygget. På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening, Europris City og Zaga hårstudio. Flere tilbud åpner her etter hvert som prosjektene i Lørenveien ferdigstilles. Området byr på både idrettsplasser og treningssentre, samtidig som marka ikke er for langt unna.

Kollektivtransport:
Innenfor kort gangavstand ligger både Løren T-bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen) og Hasle T-bane som tar deg inn til sentrum.

Med bil tar det ca.:
8 minutter til Storo og Nydalen (Handelshøyskolen BI)
12 min til Oslo S
45 min til Oslo Lufthavn

Tidsavstander med t-bane:
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Hasle:
11 min til Jernbanetorget
17 min til Nationaltheatret

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 808 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Boligen ligger i 1.etasje og inneholder: Entré, stue/kjøkken, bod, bad og soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Erik Øyum.

Bygget er antatt fundamentert på drenert og stabil grunn etter gjeldende byggeskikk fra byggeår. Yttervegger er av bærende konstruksjoner i betong og stål. Fasaden er teglforblendet. Vinduer er av isolerglass i trerammer. Vinduene er fastkarmsvinduer i kombinasjon med sidehengslede
vinduer med vippefunksjon med produksjonsår 2018. Takkonstruksjon er flatt tak. Taktekking med sveiset banebelegg. (Takpapp, sveisemembran). Etasjeskiller i betong.

I tillegg opplyser takstmann at følgende forhold har fått TG II:
- Bruksslitasje i gang. Parkett kan eventuelt slipes.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapporten som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 48 kvm.
Følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 52 kvm.

Boder
Boligen disponerer en innvendig bod på 4 kvm. samt en kjellerbod på 5 kvm (merket med D2-01).

Standard
Velkommen til Bøkkerveien 40 A  - Boligen er en rålekker, lys og moderne 2-roms leilighet med optimal og moderne planløsning. Leiligheten er pen og gjennomgående. Uteplassen gir deg tilgang til morgen/formiddagssol. Krydderhagen er et bilfritt boligområde som ligger sentralt plassert på Hasle/Løren. Denne leiligheten bør oppleves!

Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder;

Stue:
Lys og lekker stue med god plass til spisegruppe samt sofagruppe med tilhørende møblement. På gulvet er det eikeparkett med vannbåren varme. Rommet har store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er plissegardiner på vinduer i alle rom. Fra stuen er det utgang til en herlig markterrasse på ca.14,5 kvm.

Markterrasse:
Romslig markterrasse med morgen/formiddagssol og er på ca. 14.5 kvm. med tilkomst fra stue. God plass til utemøbler og diverse beplantning. Balkongen er utført på betong dekke og det er montert belysning og stikkontakter. Markterrassen er pent skjermet med hekk. Det er tillatt med gassgrill og elektrisk grill.

Kjøkken:
Stilig kjøkken fra Sigdal med moderne profilerte kjøkkenskap og laminert benkeplate. Kjøkkenet er i en praktisk åpen løsning mot stuen. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr, og kjøleskap/fryser følger med i handelen. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert automatisk lekkasjestopper. God plass til spisegruppe i "rommet" mellom stue og kjøkken.

Innvendig bod /omkledningsrom:
Stor og praktisk innvendig bod som også fungerer ypperlig som omkledningsrom/garderobe.

Bad:
Lekkert og romslig bad med pene fliser på gulv og vegger. Badet har vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse, pen servant på vegghengt servantskap, flotte vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

Soverom:
Svært behagelig og stort hovedsoverom. Det er god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Flott garderobeløsning med praktisk innredning følger med i handelen.

Gang:
Leiligheten har en lys og svært innbydende gang som gir et meget godt førsteinntrykk . Her er det god plass til å henge ifra seg ytterklær og sette fra seg sko i medfølgende skyvedørsgarderobe.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 17.09.2019.
Følgende er anmerket for at ferdigattest kan gis:
- sluttrapport med avfallsplan for bygg og anleggsavfallet og kvitteringer fra avfallsmottaker.
- ferdigrapport om tilknytning til fjernvarmeanlegg
- dokumentasjon som viser at rekkefølgekravene i reguleringsplan er oppfylt.
Ifølge selger skal nevnte arbeider være gjort. Kjøper overtar evtl. ansvar for nevnte forhold.

Oppvarming
Vannbåren gulvarme i stue, kjøkken, gang og bad. Det er balansert ventilasjon i bygget. Dette er et viftesystem som leverer frisk renset luft og trekker ut brukt luft. Varme blir overført fra brukt luft til frisk luft i en varmegjenvinner, og ventilasjonskanaler fordeler den oppvarmede friskluften rundt i boligen via ventiler. På denne måten behøver friskluften normalt ikke ytterligere oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgiftene er kr. 2 611,- pr mnd. og inneholder: Á-konto fjernvarme, tv/internett, vaktmester/renhold, generelt vedlikehold/forsikringer, oppvarming av fellesområder, kommunale avgifter m.m. 

Fordelingen er slik:

Felleskostnader: kr. 1.714-
Fjernvarme: kr. 468,-
Bredbånd: kr. 429,-
Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften. Avregning av fjernvarme skjer en gang i året.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3 000 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7196504

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 769 756,- Som sekundærbolig Kr. 2 771 120,-

Sameie
Sameie: Rosmarin D1 og D2 Sameie, Orgnr: 923742336
Sameiet består av 77 seksjoner. Rosmarin D1 og D2 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 923742336, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse:

Bøkkerveien 40 A -B
Bøkkerveien 42 A -B
Gårds- og bruksnummer: 124/304

Rosmarin D1 og D2 Sameie har ingen ansatte.
Sameiets revisor er BDO AS.
Sameiet har pliktig medlemskap/eierskap til Krydderhagen driftsforening. Sameiet er forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av Krydderhagen Velforening/Utomhussameie og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene. Nærmere bestemmelser om rettigheter og forpliktelser fremgår av vedtektene for Krydderhagen driftsforening.

Det er opprettet en egen Facebook gruppe for alle som bor i sameiet. "Krydderhagen Rosmarin D1 og D2".
Avregning fjernvarme ved ISTA.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.

Det er tinglyst 23 servitutter på sameiets eiendom. Dette gjelder bl.a. Erklæring/avtale (Rett til gjensidig bruk av nødvendige grunn til reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg) Erklæring/avtale ( Gjelder bruk av fellesarealer) Bestemmelse om parkering ( Gjelder bruksrett til parkering) m.m. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.  

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan S-4597, datert 24.08.2011.Området rundt Krydderhagen er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover. Det foreligger pågående plansak på nabotomten Haslevangen 14 for bolig. Saksnummer:  201415352. På side 3 i denne linken kan du se planforslag for høyder. https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/showfile.asp?jno=2020025031&fileid=8917986.

Sameiet har hatt møter vedr. utbyggingen her. Styret har jobbet for å redusere høyden ytterligere og for å øke størrelsen på torget mot Frydenbergveien. Saken ligger nå hos Byråden for byutvikling.

Det oppføres hotell og kontorbygg (Hasle K4)  i Bøkkerveien 15-17/ Karvesvingen 7-11 med saksnummer: 201810814.

Det foreligger byggesak for Bøkkerveien 1-3 som omhandler oppføring av næringsbygg med saksnummer: 201704096. Rammetillatelse er gitt 20.06.2017. Søknaden gjelder oppføring av et kontorbygg i to fløyer med 8 etasjer på «Hasle Linje», i bydel Grünerløkka. Eiendommen ligger på hjørnet av Økernveien og Haslevangen, og grenser i nordvest mot tidl. Vinmonopolets Sentralanlegg og det fremtidige hovedtorget på Hasle Linje.

Tiltaket omfatter i tillegg til kontorbygget utomhusanlegg rundt bygget og del av felles kjørevei S4 samt regulert Annet veiareal langs Haslevangen.

Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at området er under utvikling og at endringer og oppføring av nye bygg vil kunne skje. Det anbefales spesielt å følge med på de planer og prosesser som pågår for området via Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
121 520,- (Omkostninger totalt)
4 621 520,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1% av salgssum

Tilrettelegging (kr.14 500)

Markedspakke (kr.14 900)

Oppgjør kr.7 200)

Visningshonorar (kr. 2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0192

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Bøkkerveien 40 A
For mer om objektet
Bøkkerveien 40 A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: