Bilde 1 av Brunas vei 3 Bilde 2 av Brunas vei 3
Digital salgsoppgave
Brunas vei 3

1281 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 2 690 000

Fellesgjeld: kr 101 000Omkostninger: kr 78 790Totalpris: kr 2 869 790
MORTENSRUD - Attraktiv og innbydende 2-roms selveierleilighet | V.vann/fyring inkl | Solrik balkong | Garasje |
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
32
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
52 m²
Bruksareal (BRA)
52 m²
Bruttoareal (BTA)
58 m²
Fellesutgifter
kr 4 206 / Mnd
Prisantydning
kr 2 690 000
Omkostninger
kr 78 790
Fellesgjeld
kr 101 000
Totalpris
kr 2 869 790
Byggeår
1987
Tomt
Fellestomt 5538 m²
Oppdragsnummer
76200048
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
card-default

Akin Buga

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Akin
Prisantydning kr 2 690 000,-
Fellesgjeld kr 101 000,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 791 000,-) kr 69 770,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 2 869 790
Eiendom
Brunas vei 3, 1281, Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 178 bnr. 57 snr. 32 orgnr. 983744036 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 58 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1987

Tomt
Fellestomt 5538 m²

Prisantydning
2 690 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 101 000,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
2 690 000,- (Prisantydning)
101 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 791 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 791 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

78 790,- (Omkostninger totalt)

2 869 790,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.4 206,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Herav:
A konto fjernvarme 1.350,-
Felleskostnader 2.434,-
Lån/Renter 422,-

Parkering
Det medfølger en garasjeplass nr. 32 i felles lukket anlegg. I tillegg medfølger det en bod i tilknytning til garasjeplassen. Sameiet har gjesteparkeringer ved innkjørselen til garasjen.

*Regelverket for parkering og tilgang til ladestasjon for El-bil er utarbeidet i samarbeid med Rudshøgda Terrasse Huseierlag og er nedfelt i regelverket til Rudshøgda Terrasse Grendelag.

Eier
Sara Noreen Ali

Beskrivelse
Velkommen til Brunas vei 3 - ditt nye hjem!

En attraktiv og praktisk 2-roms selveierleilighet med mye lys og gode rom! Boligen har en lys, luftig og samtidig lun atmosfære, og man kjenner fort at dette er et sted man vil trives. En praktisk og god planløsning gir gode innredningsmuligheter både på soverommet og stuen. Leiligheten består av entré, soverom, bad, 2 boder, og åpen stue-/kjøkkenløsning med egen spisebords sone. Blir det ditt nye hjem?

ENTRÉ: Allerede i det du beveger deg over dørstokken skjønner du at dette er en leilighet utenom det vanlige. Det første som møter deg når du ankommer leiligheten er en romslig entré med god plass til å henge fra deg og sette fra deg sko.

BAD: Videre innover kommer man til badet. Stilrent med flislagte vegger og gulv gir badet en god helhetsfølelse. Badet er romslig og det er opplegg for vaskemaskin på badet. Selger har nylig montert skap over vaskemaskinen.

SOVEROM:  Et romslig og luftig soverom med god plass til en stor dobbeltseng med nattbord, i tillegg til garderobeskap og annen møblering om man skulle ønske dette. Veggene er malt i lyse farger, samtidig som soverommet vender inn mot stille bakgård. Kombinasjonen av dette skaper en lun og rolig atmosfære hvor du kan sove i fred og ro fra byens lyder og uten sjenerende trafikk. Selger skryter spesielt av denne kombinasjonen: Leilighetens fantastiske beliggenhet, samt kveldsroen og nattesøvnen som er i godt ivaretatt.

KJØKKENET: Inn til det tidløse og stilige kjøkkenet hvor alle kan kokkelere. Dette er et romslig og åpent kjøkken med god benkeplass og god plass med halvøy, noe som gjør det ekstra sosialt og koselig under sosiale sammenkomster. Ikke minst har du en hyggelig, liten og søt halvøy/kaffekrok som passer utmerket til å nyte en kaffekopp på morgenkvisten.

STUEN: Velkommen til stuen. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet som gjør det enkelt å dele inn stue og kjøkken i flere soner. Det er godt med innslipp av sol og dagslys gjennom de store vindusflatene. Innerst i stuen har man tv-sone mens det er plass til koselig spisebord ved entréen. Spisebordsone er praktisk plassert mellom stuen og kjøkkenet. Størrelsen på spisebord kan varieres avhengig av ditt behov og plassering for øvrig. Fra stuen har du adkomst til egen balkong orientert mot vest samt bod på ca. 2kvm.

Boligen gir en helhetlig god og lun følelse i stille, samtidig sentrale, med kort vei til det meste, men allikevel naturskjønne omgivelser.

I tilknytning til boligen medfølger garasjeplass i garasjeanlegg. Se bilde i bildeserien. Forøvrig medfølger en sportsbord på ca. 5 kvm.

Dette er en bolig som bør sees!

Vel møtt til visning! Husk å melde deg på visning!

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et barnevennlig område, med flere barnehager og skoler i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i et tilbaketrukket og tilnærmet bilfritt bomiljø. Med 7 minutters gange til Mortensrud T-banestasjon ligger boligen sentralt med tanke på offentlig kommunikasjon og servicetilbud.

For den shoppinggale er kjøpesenteret på Mortensrud, Senter Syd en spasertur unna. Det er et godt utvalg av butikker, derav apotek, vinmonopol, post i butikk, søndagsåpen grønnsakforretning, Kantarellen legesenter, tannlege, optiker, trenings-senter, offentlig kommunikasjon, samt de fleste fritidsaktivitetene området har å by på for de minste i huset, om ikke den største. Deichmanske bibliotek på Bjørnholt skole ligger en kort sykkel- eller kjøretur unna. Biblioteket satser på familievennlige arrangementer, som brettspill-kveld, kortverksted, filmvisning og høytlesning.

Den med største idrettsglede i huset byr området på godt etablerte idrettsklubber, treningssenter, golfbane ved Grønmo, Leirskallen slalåmbakke og Lofsrud Gård og rideklubb. Flotte rekreasjons- og turmuligheter i Østmarka med et mangfold av løypenett og hyggelige turisthytter med sesongåpne kaféer (eksempelvis Skullerudstua).

Kort vei til badevannet Stensrudtjern. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender, som Ingierstrand. På sommeren kan du ta sykkelen og trille ned til fjorden for litt sol og bading ved Hvervenbukta. Det settes opp badebuss fra Mortensrud til Hvervenbukta på sommeren. Eller hvis du liker deg best på greenen, ta turen til den nærliggende golfbanen. 

Gangavstand til bussholdeplass og Senter Syd/Mortensrud torg som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man T-bane, lokale busser, ekspressbuss og nattbuss til/fra Oslo samt flybuss til Gardermoen. Buss fra Senter Syd som korresponderer med tog fra Hauketo stasjon. T-banen bruker ca. 25 min til sentrum og ekspressbussen bruker ca. 20 min. Tog fra Hauketo bruker ca. 10 min

Bebyggelse
Omkringliggende bebyggelse består i all hovedsak av blokk- og småhusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 5538 m²  Tomten består av  opparbeidet fellesareal med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, lekeapparater, parkeringsarealer m.m.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE EIENDOMSMEGLING visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen har en god planløsning, og består av entré med garderobe, bad, stue/kjøkken og soverom samt vestvendt balkong på ca. 10 kvm.

Byggemåte
Grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt av takstmann isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, og utvendig med fasadeplater, trepanel og malte betongoverflater. Yttertak i betongkonstruksjon antatt av takstmann tekket med papp. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre.

Inofrmasjon m boligens byggemåte er innhentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Primærrom
Primærrom: 52 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 52 kvm

Boder
Utvendig bod på ca. 2kvm i tilknytning til balkong

Standard
Konklusjon hentet fra vedlagt tilstandsrapport, for utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst:
Boligen har en god planløsning, og består av entré med garderobe, bad, stue/kjøkken og ett soverom samt vestvendt balkong på ca. 10 kvm.

Oppussing og oppgradering i 2020. I følge opplysninger gitt av selger refereres følgende:
"- skiftet gulv i stue, kjøkken, soverom og bad.
- to nye inne dører byttet.
- Nytt veggskap montert i bad.
- enkelte stikk kontakter og lysbrytere med ny deksel.
- nymalte vegger og tak i soverom, entre, stue og kjøkken samt taket i baderom."


KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplater i laminat, rustfri oppvaskkum med avrenningsplate, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeskap. Takstmannen har ikke funksjonstestet hvitevarene. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner på befaringsdagen. TG 1.

BAD:
Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater. Dusj direkte på gulv med termostat batteri, klosett, servant med skapinnredning, speil og plass for vaskemaskin. Sluk i plastkonstruksjon. Det ble foretatt stikkprøvekontroll med Protimeter Surveymaster fuktindikator. Målingene viste ingen utslag utenfor normale verdier. Målingene gir kun en indikasjon og må ikke oppfattes som en garanti for baderommet. Gulv måles ikke. TG2 med hensyn til alder.

Gulvflatene består av laminatgulv. Veggflatene består av malte veggflater, tapet m.m. Takflatene består av malte takflater.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 5.10.1988.

Oppvarming
Eiendommen er tilknyttet fjernvarmeanlegg som leverer varmt vann til forbruk og oppvarming.
Stråleovn på baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 206,- pr.mnd.
Á-konto fjernvarme er inklduert i fellleskostnader. Årlig avregning. For øvrig er forsikring, drift, offentlige avgifter m.m. inkludert i felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Utenom felleskostnader og kommunale avgifter må en kunne medregne kostnader til strøm og innboforsikring. Disse vil dog kunne variere fra beboer til beboer.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS01-98201780853
Type: A
Restsaldo: 6.148.508,-
Restløpetid: 13 år 11 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente (28.08.2020): 3,20%

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 565904

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 608 045,- Som sekundærbolig Kr. 2 188 960,-

Sameie
Sameie: Rudshøgda Terrasse Boligsameie, Orgnr: 983744036

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Erververen har ikke rett til å bruke seksjonen før godkjenning er gitt eller det er rettskraftig avgjort at erververen har rett til å erverve seksjonen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Dyr som er til ulempe for andre beboere, må ikke holdes i leilighetene. Lufting av hunden skal skje utenom gangveiene, garasjene og barnas lekeplasser. Lufting av hunden må skje under kontroll. Hundeekskrementer må fjernes.

Diverse
Styrets hovedinformasjonskanal er hjemmesiden http://web4.herborvi.no/6541 hvor generell informasjon fra styret til seksjonseiere og beboere publiseres.

Annet
Det er forbudt å grille på terrassene og balkongene, med unntak av grilling med elektrisk grill.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon. Utleier må informere sameiet ved styret om leietaker med informasjon om navn, telefon og E-post adresse. Styret skal informeres ved endringer og når utleie avsluttes. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

Vei/vann/kloakk
Privat ledningsnett til kommunal vannforsyning. Private stikkledninger til kommunalt avløp.

Regulering
Området er regulert.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 690 000,- (Prisantydning)
101 000,- (Andel av fellesgjeld)

2 791 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 770,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 791 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

78 790,- (Omkostninger totalt)

2 869 790,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Foto (Kr.5 700)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.586)
Visningshonorar (Kr.2 700)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860)
Henvendelse til finansinstitusjon (Kr.1 000)
Løfting av annonnse finn.no (Kr.1 100)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 750)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Look (Kr.4 500)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 791 000,-) (Kr.25 000)
Totalt kr. (Kr.89 936)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
76-20-0048

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Fredensborg Eiendomsmegling AS
Eie Fredensborg
Org. nr:912446980
Fredensborgveien 33
0177 Oslo
Tlf: 99 35 56 11, Fax:

Ansvarlig megler
Megler/ Fagansvarlig / Jurist Usman Ahmed

Saksbehandlere
Usman Ahmed
Eie Fredensborg
Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Mob: 95 88 58 62 / E-post: ua@eie.no

Akin Buga
Eie Fredensborg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 00 29 23 / E-post: ab@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.