Bilde 1 av Carl Jeppesens Gate 12Bilde 2 av Carl Jeppesens Gate 12
Digital salgsoppgave
Carl Jeppesens Gate 12

0481 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker, romslig 2-roms - Solrik balkong - God takhøyde og enstavs parkett - V.v og fyring inkl. - MÅ sees!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
44 m²
Bruksareal (BRA)
44 m²
Bruttoareal (BTA)
48 m²
Fellesutgifter
kr 4 424 / Mnd
Prisantydning
kr 3 900 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 362 000
Totalpris
kr 4 270 010
Fellesformue
kr 6 459
Byggeår
1930
Tomt
Fellestomt 414 m²
Oppdragsnummer
71210060
card-default

Michelle Lehn Jensen

Eiendomsmegler
Les om Michelle
card-default

Karoline Dovland

Eiendomsmegler
Les om Karoline
Prisantydningkr 3 900 000,-
Fellesgjeldkr 362 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 4 270 010
Eiendom
Carl Jeppesens Gate 12, 0481 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 224 bnr. 105, andelsnr. 1008 i FUNKISGÅRDEN BORETTSLAG med orgnr. 988609234 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1930

Tomt
Fellestomt 414 m²

Prisantydning
3 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 362 000,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue: kr. 6 459,- pr. 01.03.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 900 000,- (Prisantydning)
362 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 262 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 270 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 424,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV, internett, fjernvarme (varmt vann og radiatorvarme), kommunale avgifter, vaktmestertjenester, vedlikehold, felles forsikring og forretningsførsel med mer.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Sunniva Vannebo

Beskrivelse
Michelle Lehn Jensen ved EIE har gleden av å ønske velkommen til Carl Jeppesens gate 12! En rålekker og lys 2-roms leilighet med ekstra god takhøyde og enstavs parkett fra 2019. Leiligheten har en god beliggenhet innerst i en blindvei i et populært område med umiddelbar nærhet til et rikt service- og kollektivtilbud. Fra leiligheten er det tilgang til svært godt kollektivtilbud med 3 trikkelinjer, buss og t-bane i umiddelbar nærhet. Borettslaget har en flott arkitekttegnet bakgård hvor det er mulighet for egen plantekasse, se mer info på borettslagets hjemmeside: https://funkisgarden.lettstyrt.no/

Innvendig har leiligheten en lys parkett i alle rom med unntak av baderom med fliser. Vegger er malt i lyse og delikate farger. God takhøyde og store vindusflater gir rikelig med dagslys. Her har du fin utsikt ut mot flotte grøntområder og lite/ingen innsyn på stuen. Boligen har et lyst kjøkken med delvis integrerte hvitevarer samt en romslig stue med god plass til både sofagruppe og spiseplass. Soverommet har god plass til dobbeltseng samt tilhørende garderobeskap. Videre har boligen et flislagt baderom med gulvvarme, downlights og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har også en bod på fellesområder på ca. 5 kvm. 

 Kort fortalt
- Rålekker og lys 2-roms
- Hyggelig balkong på ca. 3 kvm
- Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer
- Stor stue med god plass til en sofagruppe og spiseplass
- Soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende garderobeskap
- Pen 1-stavs parkett i hele leiligheten utenom bad
- Flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin
- Bod på 5 kvm på fellesarealer
- Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgifter
- Umiddelbar nærhet til offentlig transport
- Kort vei til Handelshøyskolen BI
- Kort vei til Storo Storsenter med butikker og et rikt serveringstilbud
- Gode turmuligheter langs Akerselva som tar deg ned til sentrum
- Ingen dokumentavgift

Trykk på "visningspåmelding". Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering
Det er beboerparkering i området. Beboerparkering koster kr. 5 400 i året for bensinbil, dieselbil, hybridbil og ladbar hybridbil og kr. 900 for el-bil. For mer informasjon om beboerparkering, se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/.'

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten er beliggende på populære Torshov med alt du trenger rett utenfor døren av service- og kollektivtilbud. Likevel bor du rolig til i frodige- og grønne omgivelser i en unik og arkitekttegnet bygård med gangavstand til Torshovparken. På Torshov trives folk i alle aldre da området er godt tilpasset med ulike tilbud man har behov for i hverdagen. Her har du Åpent Bakeri i umiddelbar nærhet for deilig lunsj eller middag.

Et rikt servicetilbud i nærområdet
I Vogts gate finner du en rekke cafeer, restauranter og søndagsåpne nisjebutikker som gjør hverdagen til et myldrende byliv, samt Kiwi og slakter Strøm Larsen som nærbutikker. Det er også kort gåavstand til Torshov torg med Rema1000, Apotek 1, Nille, Mr Fish, Torshov torg blomster og Posten. Videre har du restauranter og uteserveringer som Bruun Larsen, Albatross, Grisen som er et populært møtested, og er du på jakt etter tidenes Italienske pizza har du Caminito rett ved Torshov torg for å nevne noen. Det er også gåavstand til Sandaker senter med bibliotek, Coop Mega, Vinmonopolet, Sandaker Cafe, W.B Samson, Mester Grønn, apotek og Ark med mer. Her finner du alle servicetilbud du trenger i en travel hverdag. Det er også kort vei til Nydalen med Storo storsenter med over 130 butikker og spisesteder.

Park og trening
Det er gangavstand til Torshov parken med minigolf, taggepark, basketballbane, fotballbane og volleyballbane. På vinteren er det skøytebane. Det er også satt opp apparater til egentrening og styrke. Videre har du flotte parker som Torshovdalen med skatepark, Torshov kirkepark og Haarklous plass i området. Det er flotte turstien langs Akerselven som tar deg enkelt gjennom byen i flotte omgivelser. På Blå ved Akerselven er det søndagsmarked og det er gode muligheter for vafler på søndagsturen.

Er du glad i trening finner du både Sats Sagene og Sats Ringnes park som nærmeste treningssenter. Torshov har også et godt utvalg av trening i form av styrke, klatring og squash på Myrens Treningssenter, og Crossfit Sagene.

Offentlig kommunikasjon
Det er umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon. Det er 2 minutter å gå til buss 30 og 58 som stopper ved Nordpolen skole, trikken med linje 11, 12 og 18 går fra Grefsenveien som er 4 minutter gangavstand eller T- banen fra Sinsen og Carl Berner med linje 2, 3, 4 og 5 tar deg over hele byen. Det er ca. 11 minutter å gå til Grefsen stasjon med tog.

Det er kort vei til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Blindern.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av eldre blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 414 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten består av entré/gang, bad/wc, kjøkken, stue og soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Kato Malvik:
Bygård over 3. etasjer + underetasje/kjeller og loft oppført i 1930/31. Bygningen er i murkonstruksjon med utvendige pussede og malte fasader. Kompakttak tekket med papp.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 44 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, bad/wc, soverom, stue/kjøkken.

Bruksareal
Bruksareal: 44 kvm

Boder
Boligen disponerer bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Standard
Boligen er lekker og gjennomført med enstavs parkett, god takhøyde og veggflater malt i fine farger. Det elektriske anlegget og ventilasjon er oppgradert. Planløsningen er romslig med flere gode møbleringsmuligheter.

Entré
Her blir du møtt av en lys entrè som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Her er det mulighet for å henge opp knaggrekke for avhengig av yttertøy samt plass til en kommode/skapinnredning.

Kjøkken og stue
Leiligheten har et delikat og moderne kjøkken fra 2019 med lyse slette fronter, integrert koketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger inkludert kjøleskap med fryser. Oppvaskmaskinen er fra 2020 og er stillegående. Kjøkkenet ligger i en åpen løsning mot stuen, noe som gir et sosialt og romslig allrom. Kjøkken har waterguard i kjøkkenbenken.

Stuen har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement i tillegg til en spiseplass for hyggelige middagsselskaper. Leiligheten har veldig god takhøyde og med stort stuevindu får du en lys og luftig atmosfære.

Baderom
Boligen har et pent flislagt baderom med lys, slett innredning. Baderommet har god plass for oppbevaring i skapinnredning over og under vasken. Det er dusjnisse med skjermvegg i glass og toalett. Det er opplegg for vaskemaskin. Videre er det gulvvarme og downlights på baderommet som gir en lys og lun atmosfære under morgen- og kveldsstellet

Soverom
Boligen har et romslig og luftig soverom med utgang til balkong. Soverommet har god plass til en dobbeltseng samt tilhørende møblement. Rommet har i tillegg tilhørende garderobeskap med god plass til tøy og diverse.

Balkong
Boligen har en balkong på ca. 3 kvm med plass for en liten sittegruppe med bord.  Det er sol på balkongen fra morgenen og frem til ca. kl. 15 på sommerhalvåret. I bakgården er det sol til ca. kl. 21. Det er tillatt med både elektrisk- og gassgrill på balkongen.

Det medfølger også bod på fellesarealer på ca. 5 kvm med god plass for ytterligere oppbevaring.

Egenerklæring
Kjenner du til om det er/har vært feil på vann/avløp, herunder rørbrudd, tilbakeslag, tett sluk eller lignende?
- Ja, tidvis vært lavt vanntrykk, dette ble utbedret med skifte av rørsystemet i 2020/2021.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
- Ja, kun faglært. Usikker, innled av borettslaget. Skiftet rørsystem i hele borettslaget.

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, kun faglært innleid av borettslaget. Balkongen ble rehabilitert i 2019.

Tilbehør
- Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.
- Lampe over spisebord i stuen medfølger ikke.

Tilstandsrapport
Takstmann vurderer boligen bra tilstandsgrad TG1 til TG3, hvor TG1 er best og TG3 er dårligst.
- Det er gitt TG2 på bad på bakgrunn av alder og forventet levetid.
- Resterende punkter er gitt TG1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 01.03.2006. Kopi av midlertidig brukstillatelse følger som et vedlegg til salgsoppgaven.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 01.05.2005. Disse samsvarer med dagens bruk av boligen.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varmekabel i gulv på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
For 2021 betales det ikke eiendomsskatt for denne boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 424,- pr.mnd

Fellesutgiftene fordeles slik:
Felleskostnader kr. 1 676 ,-
Lån DNB kr. 987 ,-
Oppvarming kr. 472 ,-
Lån kr. 384 ,-
Internett kr. 350 ,-
Lån ventilasjon kr. 272 ,-
Varmtvann kr. 172 ,-
Bakgårdslån kr. 61 ,-
TV fra Telia kr. 50 ,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4 335 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr 1 246.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har 4 lån i DNB hvor to av lånene omfatter bestemte andeler:

Lån 1:
Lånenummer: DNB-12130584894
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 61 389 543 ,-
Andel av saldo pr. 01.05.2021: kr. 229 982 ,-
Kapitalkostnader: kr. 987 ,-
Terminer pr år: 12
Restløpetid: 23 år og 3 mnd
Rente: flytende 1,59 %
Lånet er IN-lån.

Lån 2:
Lånenummer: DNB01-12126192191
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 56 477 ,-
Andel av saldo: 0 ,-
Terminer pr år: 12
Restløpetid: 1 år og 9 mnd
Rente: flytende 1,59 %

Lån 3:
Lånenummer: DNB04-16363590393
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 8 988 443 ,-
Andel av saldo pr. 01.05.2021: kr. 44 741 ,-
Kapitalkostnader: kr. 404 ,-
Terminer pr år: 4
Restløpetid: 10 år
Rente: flytende 1,59 %

Lån 4:
Lånenummer: DNB07-12131850857
Lånetype: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 17 522 105 ,-
Andel av saldo pr. 01.05.2021: kr. 87 094 ,-
Kapitalkostnader: kr. 360 ,-
Terminer pr år: 4
Restløpetid: 24 år og 6 mnd
Rente: flytende 1,59 %

Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjelden (IN-ordning) på et av lånene benevt over. Dette gir andelseiere adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget.

Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemsalg vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.05 og 30.11 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetaling må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før forfall. Minimumsbeløp for innbetaling er kr. 60.000,- pr. gang. Andelseier vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel rente og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnader

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 4 460 000.
Budsjett for 2021 viser et overskudd på kr. 103 000.

Forsikring med polisenummer
Fremtind forsikring Polisenummer: 23480119

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 847 564,- Som sekundærbolig Kr. 3 051 230,-

Borettslag
Borettslag: FUNKISGÅRDEN BORETTSLAG, Orgnr: 988609234

Borettslaget har egen e-post: funkisgaarden.borettslag@gmail.com og hjemmeside: https://funkisgarden.lettstyrt.no/

Borettslaget består av 157 andelsleiligheter. Funkisgården Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 988609234, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune med følgende adresser: Carl Jeppesens gate 12 - 28 (partall), Hans Nielsen Hauges gate 13, 15A og 15B, Åsengata 26 - 40 (partall), 42A og 42B. Gårdsnr 224, bruksnr. 52, 53, 55, 57 - 61,105 - 113, 179 og seksjon 4 i bnr 62. Gnr. 224 bnr 179 er ubebygd og utgjør en stor del av bakgården. Borettslaget er en del av ett sameie med gnr. 224, bnr. 62, snr. 4.

Borettslaget har et stort pågående prosjekt vedrørende utskiftning av vannrør i kjeller inklusive sanering av asbestholdig isolasjon som er benyttet på disse rørene. Det vil også bli nytt vanninntak til gården fra kommunens rør i Carl Jeppesens gate.

Videre opplyser styret i årsmelding at det neste vedlikeholdsprosjektet som står på planen er rehabilitering av fyrrommet inkl. fjerning av gammelt utstyr, ny utvendig drenering og utbedring av lekkasje under kjøreveien inn i bakgården samt rehabilitering av grunnmur/ytre vegger og indre klargjøring av rommet for alternativ anvendelse.

Borettslaget har gjennomført en rekke større vedlikeholdsprosjekter de siste årene:
2019
Avfuktingsanlegg i 6 kjellere. Carl Jeppesens gate 24 og 26, Hans Nielsen Hauges gate 13, Åsengata 38, 40 og 42

2019
Rehabilitering av alle balkonger og pipa

2018-2019
Ny fiberkabel for internett- og TV-signaler til alle leiligheter.

2018-2019
Installasjon av automatiske vannstoppere i alle leiligheter. Nye kjøkkenkraner i leiligheter som ikke hadde skiftet siste 10 år.

2017
Rehabilitering av støttemur og lekeplass i bakgården.

2016
Avfuktingsanlegg i 3 kjellere Åsengata 26, 30 og 34

2015
Vindusrehabilitering

2015 - 2016
Balansert ventilasjon

2015
Lys i bakgård og oppganger

2012 - 2015
Hageanlegg bakgård

2012
Radiator skiftet i 13 leiligheter i HNH gate og Åsengt 42 A/B. Noen leiligheter gjenstår fremdeles

2012
Tak. Ikke Åsengata 42 A/B

Forretningsfører
OBOS eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

Tekniske installasjoner:
Borettslaget er tilknyttet Telia for TV og internett.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for naboene og det meldes inn til administrasjonsansvarlig adm@funkisgarden.no om man har husdyr.

Diverse
Ved elektriker arbeid i leiligheten ønsker styret beskjed på forhånd, da det foregår løpende oppgradering av gamle jordfeilbrytere i oppgangene i forbindelse med arbeid på det elektriske anlegget i leilighetene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Borettslaget gjennomførte vinteren 2018/2019 måling av radongass i første etasje og alle steder det ble mål viste verdier under tiltaksgrensen.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Følgende servitutter er tinglyst på borettslagets grunnboksutskrift:
1931/990855-1/105  Erklæring/avtale  
10.12.1931 
best om felles gårdsplass

1932/990858-1/105  Erklæring/avtale  
07.01.1932 
Bestemmelser om brannvegg/-dør

1933/942438-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
29.08.1933 

2004/88112-1/105  Erklæring/avtale  
21.12.2004 
Rettighetshaver: Oslo Kommune, Viken Energinett AS
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Det er tinglyst pantedokument på 19 350 000 kroner i 2006 for felles borettslagsinnskudd med andelseiere i borettslaget som panthavere. Det er tinglyst fire pant til DNB.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan S-2255 fra 1977.

Det er pågående byggesak i borettslaget vedrørende utskiftning av vannrør med saksnummer 202020095. For mer info se saksinnsyn hos Oslo kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 900 000,- (Prisantydning)
362 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 262 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

4 270 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr.12 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.38 589)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Takstmann med arealoppmåling og målsatt plantegning (Kr.6 500)
Uten interiørveil (Kr.- 3 000)
Utlegg styling (Kr.19 090)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.7 955)
Innhenting av grunnbok (Kr.172)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 900)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Markedspakke 1 (Kr.19 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Totalt kr. (Kr.122 726)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Michelle Lehn Jensen

Saksbehandlere
Michelle Lehn Jensen
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 88 45 05 / E-post: mlj@eie.no

Karoline Dovland
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 10 36 61 / E-post: kdo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Carl Jeppesens Gate 12
For mer om objektet
Carl Jeppesens Gate 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: