Bilde 1 av Casparis gate 7Bilde 2 av Casparis gate 7
Digital salgsoppgave
Casparis gate 7

0174 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Rålekker 3-roms med solrik balkong | V.vann og fyring inkl.| Kjøkken og bad fra 2017 | IN-ordning | Populær beliggenhet!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
57 m²
Bruttoareal (BTA)
64 m²
Fellesutgifter
kr 6 360 / Mnd
Prisantydning
kr 3 450 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 1 905 137
Totalpris
kr 5 363 147
Fellesformue
kr 31 392
Byggeår
1939
Tomt
Fellestomt 275 m²
Oppdragsnummer
91210171
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristian
card-default

Granit Zumberi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Granit
Prisantydningkr 3 450 000,-
Fellesgjeldkr 1 905 137,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 5 363 147
Eiendom
Casparis gate 7, 0174 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 218 bnr. 90, andelsnr. 347 i Gamle aker borettslag med orgnr. 987965681 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 64 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1939

Tomt
Eiet felles tomt, 275,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet med avskjermet gårdsrom med gressplen, trær, prydbusker og sittegrupper. Tomten er fellesareal i borettslaget, og kan som utgangspunkt benyttes av alle andelshavere.

Prisantydning
3 450 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 1 905 137,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 31 392,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)

1 905 137,- (Andel av fellesgjeld)
5 355 137,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)

480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
8 010,- (Omkostninger totalt)
5 363 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 

Felleskostnad
Totale felleskostnader pr.mnd. Kr. 6 360, og fordelingen er slik:

Felleskostnader: kr. 3 360,-
Renter IN: kr. 2 466,-
Vedlikeholdsfond: kr. 100,-
Kabel-TV og internett: kr. 434,-

Vedlikeholdsfond kr. 100,- pr mnd. tilbakebetales hvis man deltar på årlige dugnader i borettslaget.

Lånet er i dag avdragsfritt og borettslagets felleslån starter å løpe fra 30.06.2036. Avdrag for denne andelen er estimert til å ligge på ca. kr 4000,- per måned. Det må tas forbehold om endret beløp nærmere utløpet av avdragsfriheten da dette lånet er omfattet av en IN ordning. Dette er kun et estimat og avdraget vil komme til å endre seg.

IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. På generalforsamling 22 juni 2020 har styret har fått fullmakt til å inngå avtale om rehabilitering av balkonger, bytte av vinduer og radiatorer oppad begrenset til 35 MNOK på vegne av hele borettslaget. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnaden

Felleskostnad inkluderer
Vaktmester ( fellesområder), forsikringer, TV/internett, varmtvann /fyring, kommunale avgifter, styrehonorar og generell drift og vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Olav Ertsås Kristin Kleiven

Beskrivelse
Velkommen til Casparis gate 7, en rålekker 3-roms leilighet på populære St. Hanshaugen. Her bor du sentralt i en av de flotteste bydelene i Oslo med flotte parkanlegg, fine tur- og rekreasjonsområder, samt nærhet og gangavstand til alt. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og byr bl.a på innbydende entré, romslig og lys stue med utgang til solrik balkong, to fine soverom med garderobeskap, et stilfullt kjøkken og et pent flislagt bad fra 2017.

Kort fortalt:

-God takhøyde 2,65 m.
-Stilig bad og kjøkken fra 2017
-Vegger overflatebehandlet i 2017/2020
-Moderne overflater med delikate fargevalg
-Solrik balkong på ca. 5,5 kvm.
-Praktisk kjellerbod på 5 kvm.
-Stor bakgård med basseng og grillmuligheter
-Lave boutgifter. IN-ordning og avdragsfrihet på fellesgjelden
-Sentralt

Parkering
Borettslaget har avtale om gunstig leie av parkeringsplasser i Kiellandshus. P.t. koster det 1675,- primende. og det er 1 år binding ved bestilling.

Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år og kr. 900,- pr. år for el-bil.

Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Leiligheten har en svært ettertraktet og sentral beliggenhet på St. Hanshaugen Alexander Kiellands Plass. Leiligheten ligger stille og rolig til i en lite trafikkertgate.
Det er kort vei til Kiellands Hus som er et hyggelig lite nærsenter ved Alexander Kiellands plass. Her finnes blant annet Coop med ferskvaredisk, Vinmonopolet og bokhandel.
Få minutter unna ligger Vulkan, som er et spennende byutviklingsområde med Mathallen (se www.mathallenoslo.no) utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole med mer (se www.vulkanoslo.no).

St. Hanshaugen byr på et stort utvalg av anerkjente nisjebutikker, kafeer og restauranter som Java, Pascal, Inch, Blomst af Hansen og Smalhans på rekke og rad i Ullevålsveien. Ellers eksklusive spesialbutikker som den kjente delikatesseforretningen Gutta på Haugen og Røtter. Strøket har også et godt utvalg av hyggelige kafeer, som Godt Brød, Kaffebrenneriet, Baker Hansen og Espresso House. Her fins også mange kjente restauranter som Schrøder, Tunco, Sushi & Thaimat, Albertine Tandoori, Kolonialen og Heim. I tillegg hyggelig servering på trendy Roleur bar. Flere dagligvarebutikker som REMA 1000 i umiddelbar nærhet.

Leiligheten ligger på nedsiden av den idylliske St. Hanshaugparken med store grøntområder, rekreasjonsmuligheter og kafé/servering på sommerstid. Ellers kort vei til fine turmuligheter langs Akerselva. Ellers kort vei til sentrum, Majorstuen med Hegdehaugsveien/Bogstadveiens storeutvalg av fasjonable butikker, hyggelige restauranter og barer. På Bislett,Grünerløkka og Alexander Kiellands plass finner du alt du trenger til hverdagen. På Alexander Kiellands plass finnes blant annet Coop, Ark, Nille, Apotek1,

Vinmonopolet. I tillegg finnes det diverse caféer, take-away-restauranter og sushibarer i nærmiljøet.

Tomt
Fellestomt, 275 kvm
Eiet felles tomt, 275,6 kvm. Tomten er  pent opparbeidet med avskjermet gårdsrom med gressplen, trær, prydbusker og sittegrupper. Tomten er fellesareal i borettslaget, og kan som utgangspunkt benyttes av alle andelshavere.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Oslo Gardermoen 49.1 km
Oslo S 1.9 km
Nationaltheatret stasjon 1.8 km
Stortinget 1.5 km
Birkelunden 1 km
Telthusbakken 0.2 km

Fra knutepunktet Alexander Kiellands plass passerer buss nr. 21, 33, 34 og 54. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge, Tjuvholmen, sentrum eller marka. Nærmeste holdeplass er Telthusbakken med buss nr. 34, 54 og N54. Ellers trafikkerer buss 37 fra St. Hanshaugen. Disse har alle ulike ruter så man enkelt tar seg rundt i byen. Videre er det kort vei til Grünerløkka med trikkelinjene 11, 12 og 13, samt buss nr. 30. Se også ruter.no for nærmere informasjon. Flere bysykkelstativ i området, blant annet på Alexander Kiellands plass

Inneholder
Gang, bad stue/kjøkken,  2 soverom og balkong.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Daniel P.Martens
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur og frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende ytter og innervegger utført med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel
ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/ gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Tak rehabilitert i ca.
2014.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende forhold er markert med TG2 i tilstandsrapporten til takstmann:
-Eikegulv antatt fra byggeår. Antatt heltre. Merkbart skjeve gulv. Grunnet alder bygning. Ca. 4 cm i stue. Knirk i gulv i avgrenset
område gang ved dør til minste soverom. Generelt velholdte overflater.
-Friskluftstilførsel via spalteventiler i vinduer. Kun i eldre vinduer. Det er tilførsel av friskluft til badet via spalte under dørblad. Mekanisk avtrekk på bad via elektrisk vifte tilkoblet luftekanal. Kjøkkenventilator med utskiftbart kullfilter. Kanal fra kjøkkenventilator er ført til innkassing over kjøkkenskap.
Uvisst om denne er tilkoblet luftekanal i bygget.

Det er begrenset friskluftstilgang til boligen med dagens ventiler. Det anbefales at vinduer
åpnes daglig for lufting. Mekanisk vifte er tilkoblet luftekanal i bygget. Det er ikke undersøkt om dette er avklart med rette ansvarshavende. Merk at slik tilkobling vil kunne forstyrre balansen i det naturlige avtrekket i bygget og redusere effekten for enheter tilkoblet samme luftekanal.

Vi anbefaler å lese selgers egenerklæringsskjema som ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte
felleskostnader/økt fellesgjeld?
-Bygging av nye balkonger er vedtatt av styret, samt legging av ny takpapp.

Primærrom
Primærrom: 57 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Bad, gang, stue/kjøkken og  2 soverom

Bruksareal
Bruksareal: 57 kvm

Boder
Bod i kjeller. på 5 kvm

Standard
Leiligheten ligger i byggets 3. etasje og har en god planløsning som består av entré, flislagt bad, 2 soverom og åpen stue kjøkkenløsning med utgang til sydvestvendt balkong.

Entré:
Lys og innbydende entré med god plass til å henge ifra seg ytterklær og sko. Dørcalling med lyd og åpner.

Stue/kjøkken:
Lekker stue malt i delikate farger. Stuens størrelse og utforming gjør det mulig å innrede med sofa med tilhørende møblement og spisebord. Svært god takhøyde i stuen på 2.65 meter  bidrar til å skape en god romfølelse. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong. Pent kjøkken fra 2017. Det er fronter i malt glatt og profilert utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Stilig flislagt vegg over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og kjøl/frys. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Hovedsoverom:
Meget romslig og behagelig hovedsoverom. Her er det god plass til dobbeltseng med tilhørende møbler samt. garderobeskap. Det er montert stilig spilevegg som er plassbygget med eksklusive eikelekter. Hovedsoverommet er malt i en delikat farge.

Soverom II:
Soverom to fungerer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor - alt etter behov og ønske.  Det er god plass til seng, skrivebord og  garderobeskap på soverommet.

Bad:
Det er lagt stilige fliser på gulv og vegger. Vegghengt toalett med innebygd sisterne kasse. Pen servant på vegghengt servantskap. Delikate vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Plastsluk med klemring for innfestning av membran.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til en solrik sydvest vendt balkong på ca. 5,5 kvm. Her er det plass til hyggelig cafébord og stoler samt. koselig beplantning. Plass til lite drivhus på balkongen her man kan plante frukt og grønt.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ekspedisjons dokument attestert 10.06.44 som omhandler våningshus

Oppvarming
Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg.
Elektriske varmekabler i baderomsgulv.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 360,- pr.mnd
Vaktmester ( fellesområder), forsikringer, TV/internett, varmtvann /fyring, kommunale avgifter, styrehonorar og generell drift og vedlikehold.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.403 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Boligen er tilknyttet Telia som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.:90537045166 Annuitetslån
Restgjeld:kr.79 417 000,-
Andel av saldo: kr.1.905.137,-
Antall terminer til innfrielse: 177
Rentekostnader: 1,54%

IN-ordning: Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente.
Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
If Skadeforsikring NUF Polisenummer: SP1127485

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 199 121,- Som sekundærbolig Kr. 4 316 836,-

Borettslag
Borettslag: Gamle aker borettslag, Orgnr: 987965681
Borettslag: Gamle Aker Borettslag,
Gamle Aker borettslag består av 118 andeler og ligger sentralt ved Alexander Kiellands plass.
Bygget er en funiksgård som ble ferdigstilt i 1939, og fungerte i begynnelsen som arbeider bolig for Norsk Kjøtt, bedre kjent som Gilde i disse dager. Borettslaget ble tilknyttet fjernvarme fra Hafslund allerede i 2009, og det jobbes stadig med fornyelse, forbedringer og miljøvennlige løsninger. Siste tilskudd er egne hage kasser i bakgården.
Det er fellesvaskeri  i borettslaget for beboere

Styret har gjennom 2019/2020 jobbet med følgende saker:
- Installering av nye vinduer for en rekke andeler
- Asfaltering og rehabilitering av enkelte områder i bakgården
- Etablering av nytt lekestativ i bakgården
- etablering av større grøntområde i bakgården
- Reparasjoner av tak/taknedløp i oppgang 11 og 5.
- Dugnad (er) og sommerfest
- Renovering av inngangsparti i nummer 9

Planer i borettslaget:
På generalforsamling 22 juni 2020 har styret har fått fullmakt til å inngå avtale om rehabilitering av balkonger, bytte av vinduer og radiatorer oppad begrenset til 35 MNOK på vegne av hele borettslaget. Innenfor denne rammen kan de rehabilitere tak, overlys, takbeslag samt hyre inn prosjektstyring. Styret har også fått fullmakt av generalforsamlingen til å inngå avtale med selskap om utbyggingsrett til tak (potensiell takterrasse), samt opprettelse av nye andeler/leiligheter ifm. dette. Dersom det blir etablert nye leiligheter som skal selges kan potensielt totalkostnaden for rehabiliteringsprosjektet pr. leilighet bli mindre da inntekten vil dekke deler av totalkostnaden. Det er 118 leiligheter i gården og lånet vil fordeles delvis etter fordelingsnøkkel (størrelse på leilighetene ift. hverandre), men også etter nytteregelen i borettslagsloven § 5- 19 - "når særlige grunnlag talar for det, skal visse kostnader delast etter nytten for den einskilde bustaden eller etter forbuk." Dette fordi det er enkelte leiligheter som potensielt vil få muligheten til å etablere balkong som ikke har hatt dette tidligere og andre som mulig får bygge ut større balkong (gjelder leiligheter mot bakgård) enn de har i dag. Hvor mye av rammen som vil være nødvendig å bruke er ikke avklart, men kostnaden vil bli fordelt på leiligheten som et vanlig lån, i tillegg til felleskostnadene. Det er ikke avklart om dette lånet også får IN-ordning slik som lånet/fellesgjelden som er på leiligheten i dag har. Deler av prosjektet, spesielt søknad som omfatter balkonger, takterrasse og nye leiligheter må uansett søkes til offentlige etater, så det er ingen garanti for godkjennelse. Prosjektet er fortsatt i startfasen og borettslagets entreprenør vil gå videre med søknadsprosessen i disse tider. Styret kan kontaktes på casparisgate@gmail.com.

Forretningsfører
Usbl

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Ingen forkjøpsrett

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere/leilighets-brukere.
Ved gjentatte klager på et dyr, kan styret beslutte å forby dette dyret hvis det beviselig er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.Det medfølger følgende servitutter: Bestemmelse om vann/ kloakkledning, bestemmelse om gjerde,Erklæring/avtale Bestemmelser om bruksrett til felles gårdsplass på bnr 153,Bestemmelser om parkering, vedlikeh. m.v. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon. Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområder for boliger U.1,0-1.5  i henhold til reguleringsbestemmelse S-2255 datert 28.07.77 med tilhørende reguleringsplan datert 07.09.2021. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak:262. Kommuneplan 2015-Oslo mot 2030- Smart, trygg og grønn. Området forøvrig er regulert til byggeområde for almennyttig/ offentlig forhold.
Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.
Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte
reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https:// www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/ politikk/kommuneplan/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)
1 905 137,- (Andel av fellesgjeld)

5 355 137,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

5 363 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1 %

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke 1 (Kr.14 900)

Oppgjør (Kr.7 200)

Visningshonorar/Overtagelseshonorar pr.stk kr. 2 950,- (Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0171

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64,

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner Kristian Birkan

Saksbehandlere
Kristian Birkan
EIE Ensjø
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no

EIE Ensjø

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Casparis gate 7
For mer om objektet
Casparis gate 7

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: