Bilde 1 av Ellen Gleditsch' vei 6Bilde 2 av Ellen Gleditsch' vei 6
Digital salgsoppgave
Ellen Gleditsch' vei 6

0987 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og romslig 3-roms selveier - Utsikt - 2 solrike terrasser - Stort potensial - Garasje - Populær beliggenhet!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
138
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
73 m²
Bruksareal (BRA)
77 m²
Bruttoareal (BTA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 130 / Mnd
Prisantydning
kr 3 100 000
Omkostninger
kr 87 440
Fellesgjeld
kr 113 000
Totalpris
kr 3 300 440
Fellesformue
kr 19 338
Byggeår
1971
Tomt
Festet tomt 34402 m²
Oppdragsnummer
75210119
card-default

Sandra Nilssen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Les om Sandra
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 3 100 000,-
Fellesgjeldkr 113 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 86 070,-
  
Totalpris kr 3 300 440
Eiendom
Ellen Gleditsch' vei 6, 0987 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 99 bnr. 44 snr. 138 orgnr. 971438657 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 77 kvm, Bruttoareal: 85 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1971

Tomt
Festet tomt 34402 kvm

Prisantydning
3 100 000

Takstrapport
Takstmann: Kristian Nohr
Takstdato: 21.08.30

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 113 000,- pr. 10.11.21
Andel fellesformue: kr. 19 338,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
3 100 000,- (Prisantydning)
113 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 213 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 070,- (Dokumentavgift)

87 440,- (Omkostninger totalt)

3 300 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 130,- pr. mnd.

Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 3.230,-

Felleskostnad inkluderer
Drift av sameiet, nedbetaling felles lån, vaktmester, garasje, kabel-TV, internett, kommunale avgifter, felles forsikring mm.

Eier
Inger Marie Danielsen

Beskrivelse
- Selveier
- Oppussingssbehov
- Vestvendt balkong på hele 13m2 med god plass til utemøblement og grill
- Østvendt "frokostbalkong" med morgensol
- Meget gode solforhold hele dagen og ettermiddag/kveld
- Lys og romslig stue
- Separat kjøkken
- Bad og vaskerom i praktisk løsning
- 2 gode soverom
- Entré med gode oppbevaringsmuligheter
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg
- Praktisk kjellerbod
- Flott beliggende med kort vei til marka og offentlig kommunikasjon
- Kort vei til Stovner senter og Vestli torg
- Veldrevet sameie

Parkering
Det medfølger parkeringsplass med boligen.

Sameiet har en avtale med Ohmia Charging AS om lading av elbiler. Dette medfører at Ohmia Charging AS eier og har ansvaret for oppdateringer og vedlikehold av elbilladeranlegget. Avtalen innebærer at sameiet har en gjenkjøpsavtale, om sameiet ønsker å overta infrastrukturen for elbilladeanlegget. Avtalen innebærer også at vi har måttet fornye avtalen med Telia Norge AS for 3 år.

Gjesteparkering på annviste plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Beliggende meget sentralt og barnevennlig til på Stovner, på en svært attraktiv adresse. Leiligheten ligger i et populært, bilfritt område som er stille, rolig og solrikt. Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet. Høyt og fritt på et lite høydedrag på fremste rekke, som gir en flott og åpen utsikt over nærområdet samt store deler av Groruddalen.

Leiligheten sokner til Vestli Skole og Tokerud skole. For øvrig ligger Stovner videregående skole ca. 1 km unna. Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m.

Det er få minutters gange til Stovner Senter med alt av fasiliteter. Her finner du blant annet diverse forretninger som MENY, COOP, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Senteret ble for noen år siden  utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og flere nye butikker. Det blir satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Blant annet har Espressohouse og Nishiki Sushi & Wok. Utenfor senteret finner du  Fossumparken, hvor det blant annet er basketballbane og sandvolleyballbane. Dette er et yndet oppholdssted for både store og små! I tillegg er det kort vei til Vestlitorget, hvor du blant annet finner T-banestasjon, Narvesen og nærbutikk.

Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter, klatresenter og flere treningssentere finnes også i området. Oslos nyeste attraksjon heter Stovnertårnet og er også beliggende i nærområdet. Dette er en 260 meter lang gangbane som slynger seg 15 meter opp mellom trærne. Det er gratis inngang til tårnet, som holder åpent døgnet rundt. Turen opp til høydepunktet snor seg opp gjennom trestammer, bladverk og himmel, og er tenkt som en spasertur opp i lufta, en form for oppdrift i vinden. På kveldstid er tårnet pyntet med vakker belysning. For øvrig er det kort vei til marka som med sine mange skogsveier og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter.

Lørenskog Vinterpark, SNØ, har åpnet, kun i kort avstand fra boligen. Dette er blant verdens største innendørs vintersportanlegg. Visjonen er at vinterparken skal bli et internasjonalt samlingspunkt for vintersport samlet rundt en innendørs skihall. Det er planer om at anlegget i tillegg vil inkludere blant annet hotell, serveringssteder, bransjebutikker, undervisningslokaler samt en næringsklynge knyttet til kulde, vinter og snø. Anlegget er det eneste innendørs skianlegget i verden som har både alpint, free-style og langrennsløyper. Les mer om det spennende prosjektet her: http://www.xn--sn-mka.no/forsiden/

T-banestasjonen ligger kun minutter unna og linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann) tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner, med linje 64 og 65 til Furuset, 67 til Galgeberg og 120 til Gullhaug- Tømte/ Grorud T, Blindern. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og kjøreturen tar rundt 13 minutter med bil.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av terrasseleiligheter, rekkehusbebyggelse og store grøntarealer.

Tomt
Festet tomt, 34402 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7: Vestli Skole
8-10: Tokerud Skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Tokeruddalen
Linje: 120

Stasjon: Stovner
Linje: 64A, 64B, 65, 120

T-bane
Stasjon: Stovner
Linje: 4, 5

Inneholder
Sandra Nilssen ved din lokale eiendomsmegler EIE Stovner har gleden av å presentere Ellen Gleditsch`vei 6, en arealeffektiv og praktisk 3-roms selveier med "frokostbalkong" og en stor terrasse som har flotte sol- og utsiktsforhold. Leiligheten ligger i det veldrevne og attraktive sameiet Vestlifaret Boligsameie, med kort vei til offentlig kommunikasjon, Stovner senter og alt man har behov for i en travel hverdag. Samtidig er det nærhet til flotte rekreasjonsområder med fine turmuligheter sommer som vinter. Her er det godt å bo, og lett å trives.

Leiligheten har en praktisk planløsning med en fin plassering i byggets fjerde etasje, der en entré med gode oppbevaringsmuligheter venter like innenfor dørstokken. Videre inn blir du møtt av en trivelig stue med store vindusflater, der en dør tar deg ut til en vestvendt, solrik terrasse på ca. 13m2 med fantastisk utsikt over store deler av Groruddalen. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass. Baderommetog vaskerom har en praktisk utforming. Videre er det 2 gode soverom. Boligen har en arealeffektiv planløsning. Leiligheten holder en eldre standard og oppussing må påregnes. Boligen innehar et stort potensiale grunnet den smarte planløsningen og atteraktive beliggenheten. Her kan du skape din drømmebolig!

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:
Entré, bad, separat WC, 2 soverom, kjøkken med utgang til østvendt balkong med morgensol og stue med utgang til terrasse med flott utsikt.

I tillegg medfølger en en bod i kjeller og en garasjeplass i felles, låsbart garasjeanlegg under bygget.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra boligsalgsrapport.

Terrasseblokk over 4 etasjer samt to underetasjer. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong. Utvendig fasade med betongelementer/mur og trepanel. Tilnærmet flat takkonstruksjonen tekket med papp/ membran (ikke besiktiget).
Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse 39dB. Vinduer fra 2002 med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Balkongdører vurdert til å være fra byggeår med to-lags glass og karmer/rammer av tre. Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet. Varmtvannsbereder på bad/vaskerom. Mekanisk ventilasjon i leiligheten.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 73 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, to soverom, kjøkken, bad/vaskerom, toalettrom og stue

Bruksareal
Bruksareal: 77 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i underetasje på ca. 2 m2.

Standard
Entre
Når du kommer inn i boligen blir du møtt av en entre med gode oppbevaringsmuligheter i plassbygde garderobeskap. Fra entreen har du enkelt adkomst til boligens øvrige rom. Tapetserte veggoverflater og gulvbelegg.

Bad/vaskerom/WV
Bad, WC og vaskerom i praktisk løsning. En skillevegg deler rommet og skaper naturlige inndelinger.
Vaskerommet består av servant, speilskap og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre er varmtvannsberederen plassert i dette rommet.
Badets innredning består av servant, speilskap og badekar med dusjgarnityr.
Toalettrom som maksimerer bruken av badet. Innredningen består av WC.
Modernisering bør påregnes.

Kjøkken
Eldre kjøkken med god skap og benkeplass. Innredningen består av glatte fronter, laminert benkeplate og nisje for hvitevarer. Kjøkkenet har plass for en hyggelig spiseplass. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv. Fra kjøkkenet kommer du ut til en østvendt "frokostbalkong" med morgensol.

Balkong
Fra kjøkkenet kommer du ut til en østvendt "frokostbalkong" på 8m2 med morgensol. Balkongen størrelse gjør det enkelt å møblere med sittemøbler. Fra balkongen har du utsyn over sameiets hyggelige fellesområder. Her kan morgenkaffen nytes!

Soverom 1
Soverom av god størrelse med god plass for dobbeltseng. Videre har rommet plass for oppbevaringsmøbler. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 2
Praktisk soverom som passer perfekt som barnerom. Rommet har god plass for dobbeltseng og oppbevaringsmøbler. Godt lysinnslipp gjennom et stort vindu. Lysmalte veggoverflater og vegg-til-vegg teppe.

Stue
Lys og romslig familiestue med store vindusflater som gir boligen en luftig atmosfære. Rommets gode utforming gjør at det enkelt lar seg møblere med sofagruppe, medievegg og spisestue. Stuen oppleves som et yndet samlingspunkt for familie og venner. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Terrasse
Fra stuen kommer du ut til en stor vestvendt terrasse på hele 13m2. Terrassen har rikelig med plass for sittegruppe, lounge og grill. Gode solforhold gjør dette til en yndet plass å nyte lange sommerdager.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 130,- pr.mnd.
Drift av sameiet, nedbetaling felles lån, vaktmester, garasje, kabel-TV, internett, kommunale avgifter, felles forsikring mm.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
OBOS03-98207793884
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 29.656.186,-
Restløpetid: 21 år og 1 mnd.
Antall terminer pr år: 12
Type rente: Flytende
Rentesats pr. 01.11.20: 2,85%

Festetomt utgjør 13.998kr av andel gjeld.

Andel fellesgjeld pr. 01.11.2021: 113.000,- herav:

OBOS03-98207793884
Restsaldo: 112.762,-
Kapitalkostnader: 595,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 79582600

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 810 267,- Som sekundærbolig Kr. 2 916 959,-

Sameie
Sameie: Vestlifaret Boligsameie, Orgnr: 971438657

Sameiet av består av 4 terrasseblokker med til sammen 263 seksjoner. I tillegg kommer
én tjenesteleilighet, til sammen 264 seksjoner.

Vestlifaret Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med
organisasjonsnummer 971438657, og ligger i bydel Stovner i Oslo kommune med
følgende adresse:
Ellen Gleditsch' vei 1-11 (blokk 5)
Ellen Gleditsch' vei 2-12 (blokk 6)
Vestlisvingen 1 - 9 (blokk 7)
Vestlisvingen 11-19 (blokk 8)

Styrets postadresse er: Vestlisvingen 9, 0986 Oslo. Styrerommet ligger i tilfluktsrommet i
blokk 8. Telefon 21 90 23 36.
E-postadresse: vestlifaret@getmail.no. Vestlifaret Boligsameie har egen hjemmeside:
www.vestlifaret.no og https://vibbo.no/vestlifaret.

Sameiet er medlem av Huseiernes Landsforbund og Vestli Vel.

Sameiet har service- og vedlikeholdsavtale med:
Glass Team AS om årlig service og vedlikehold av hovedinngangsdører.
Hörmann AS om årlig service og vedlikehold av garasjeporter.
NORSK Brannvern om toårlig kontroll (blir utført i 2021) og vedlikehold av håndslukkere.
NORSK Brannvern vil også gi beboerne teoretisk rådgivning på bruk av slukkeutstyr og
rutiner ved brannalarm etc.
JET Bramo AS om årlig kontroll og ettersyn av åpningssystemet for brannventilasjon.
Hoff Transport AS om årlig vask av avfallsbrønner.
Skadedyrkontrollen Øst AS om bekjempelse av skadedyr (mus, rotter o.l.).

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
Sameiet har inngått en kollektivavtale med Telia Norge AS (tidligere Get). Dette innebærer
TV-pakken Start (14 faste TV kanaler) og 55 poeng, som kan brukes på valg av flere TVkanaler, samt digital radio med 44 radiostasjoner (dette gjelder vel kun for HD PVR?). Alle får 2 stk. Telia BoX, eller HD PVR og kan i tillegg bestille ekstra Telia Mikro eller Telia BoX.
Alle får Telia bredbånd (50/10 Mbps) som kan oppgraderes til en redusert pris, samt fasttelefon med Telefoni Zero. På Min side hos Telia.no finner du flere opplysninger om kollektivavtalen og priser

Dyrehold
Dyr må ikke holdes i leiligheten, hvis de er til sjenanse for sameiet eller beboerne. Hund(er)/katt(er) skal ledsages av fører, og alltid holdes i bånd innenfor sameiets område.

Hund(er)/katt(er) bør luftes av en av husstandens medlemmer. Dersom hund(er)/katt(er) luftes av barn, må man påse at den ikke ertes opp, slik at den kan skremme andre.

Hund(er)/katt(er) skal føres til et vel egnet sted utenfor sameiets område hvor lufting kan foregå.

Hund/katt må ikke etterlates på terrasse/hage, hvis eier skal bort.

Eier forplikter seg til å fjerne ekskrementer ved lufting.

Diverse
-Sameiet har kontrakt på matteservice og trappevask med Rydje Renhold AS som vasker alle trappeoppgangene i sameiet på torsdager.

-Sameiet har service- og vedlikeholdsavtale med SG. Bøckmann AS om årlig service og vedlikehold av hovedinngangsdører. Hørmann AS om årlig service og vedlikehold av garasjeporter. NORSK Brannvern om toårlig kontroll (dette ble utført i 2019) og vedlikehold av håndslukkere. NORSK Brannvern vil også gi beboerne teoretisk rådgivning på bruk av slukkeutstyr og rutiner ved brannalarm etc. Bramo Glass og Klima AS om årlig kontroll og ettersyn av åpningssystemet for brannventilasjon. Hoff Transport AS om årlig vask av avfallsbrønnene.

-Sameiet har valgt å inngå en avtale med Ohmia Charging AS (tidligere Morel AS) om lading av elbiler. Dette medfører at Ohmia Charging AS eier og har ansvaret for oppdateringer og vedlikehold av elbilladeranlegget. Avtalen innebærer at sameiet har en gjenkjøpsavtale, om sameiet ønsker å overta infrastrukturen for elbilladeanlegget. Avtalen innebærer også fornyelse av avtale med GET (nå Telia) for 3 år.

I 2020 er det planlagt følgende større vedlikeholdsarbeider i sameiet:
- Montere nye LED lysarmatur i garasjene.
- Diverse asfaltering (som ikke ble ferdig i 2019).
- Styring av varme i alle oppganger blokk 7 og 8.
- Oppgradering av ventilasjonstavlen for tilfluktsrommet.
- Nytt tilbygg på vaktmestergarasje
- Kameraovervåkning av søppelbrønner og parkeringsplassene i blokk 6,7 og 8,
- Rens av avtrekkskanaler.
Snøfreser, traktor, tunhus og vaktmestergarasje vil bli nedskrevet i 2020.
Budsjettet viser et forventet årsresultat på kr 936 400, - før avdrag på lån, som i år forventes å ville utgjøre kr 852 000, -.

Følgende anskaffelser og større vedlikeholdsarbeider er foretatt av sameiet i 2019:
- Malt kjellerne i blokk 8.
- Oppgradert hovedtavlene i blokk 5,6,7 og 8.
- Oppgradert de tekniske tavlene i garasjene.
- Skiftet 24 stk. avtrekksvifter på tak.
- Asfaltert diverse områder rundt blokkene. Strømleveranse: BKK Energimåling AS er sameiets driftsselskap for strømleveranse, med Bergen Energi som strømmegler.

Større vedlikeholdsarbeider i sameiet de siste årene:
-2018: Montert nye trapper til inngangspartiene alle blokker, spylt avløp i alle leiligheter, vasket nordfasaden alle blokker, innkjøpt nye bord og stoler til festlokalet.
-2017: Malt kjellergangene i blokk 5,6 og 7, rehabilitering av balkongene og montering av nye balkongfronter, montert nytt porttelefonanlegg i alle blokker,
-2016: Vasket og malt oppganger i blokk 5, innbygging av kjeller blokk 8, vasket og malt toalettene i festlokalene, malt skillevegger og gavl, kjøkkenside blokk 6 og 8, tømt alle sandfang, montert ny trapp til inngangspartiet EG 5, montert støttemur m/gjerde blokk 7, syd og asfaltert gangvei til kjeller, montert ny lysarmatur i kjeller blokk 8, ombygget varmeanlegg i alle garasjene, foretatt kloridprøvetaking av betongen på 10 utvalgte balkonger. (Ingen tegn til klorider).
-2015: Utskifting av åpningssylindre i røykventilasjonssystemet i oppgangene, ombygging/oppgradering av eksisterende digitalt kabel-TV og bredbåndsnett, foretatt vedlikeholdsspyling av avløpsledninger i alle nederste underetasjer, montert ny lysarmatur i oppgangene i blokk 5 og 7, blendet alle søppelnedkast i blokk 5 og 7, skiftet gerikter i blokk 5 og 7, vasket og malt oppgangene i blokk 6 og 7, malt utvendige rekkverk ved inngangsdørene i blokk 5 og 7, montert nye postkasser i blokk 5 og 7.
-2014: Malt dører på gavl samt til tilfluktsrom, malt kjøkkengjerde blokk 6, malt rekkverk ved inngangsdører, blokk 6 og 8, montert nye postkasser i blokk 6 og 8, vasket og malt oppgangene i blokk 8, blendet alle søppelnedkast i blokk 6 og 8, montert ny lysarmatur i oppgangene i blokk 6 og 8, lagt nye varmekabler i gangvei til garasje blokk 5, pusset opp styrerommet på dugnad.
-2013: Skiftet ut postsonelåser i inngangsdørene, skiftet 3 stk. avtrekksvifter, skiftet låser i 33 sikringsskap, montert og innredet sykkel- og redskapsbod i de tidligere søppelskurene, malt kjøkkengjerde blokk 5, malt festlokalene i tilfluktsrommet på dugnad anskaffet gressklipper Mini Spider, gjennomført 5-års garantiarbeider på terrasser.
-2012: Montert nytt søppelhåndteringssystem med tre avfallsbrønner ved hver blokk, anskaffet gulvvasker (B 140 R), utført oppmerking i alle garasjene, montert lys på mur blokk 5, malt kjøkkengjerder blokk 7 og 8, heltekking av ventilasjonspipene på takene samt montert ny topp, montert sidehengslede vinduer med innsatt finerplate med alu.plate på hver side i alle garasjene.
-2011: Oppgradering av sikringsskap. De gamle patronsikringene er byttet ut med jordfeilautomater, anskaffet nytt snøskjerm til traktor, anskaffet ny feiemaskin til traktor, montert ny motor og styring av alle garasjeporter, utskifting av låssystem i fellesområdet, årlig skjøtsel av grøntanlegg,
-2010: Rensing av ventilasjonsanlegg, vask av kjellerganger (en gang pr år), utskifting av lysarmatur i tilfluktsrom, montert mur ved gangvei til garasje blokk 5, montert mur ved gangvei til garasje blokk 8.
-2009: Vasket, malt og merket garasjene, vasket alle fronter på kjøkkenside, montert beslag på skillevegger ved inngangene på kjøkkenside, malt alle gjerder på stueside, hovedrengjøring og gulvbehandling i alle oppganger, gjennomført 1-års garantibefaring på terrassene.
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Annet
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 34 402 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2060

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Megler har innhentet kopi av situasjonskart, målebrev og reguleringsplaner m/bestemmelser. Disse vil bli sendt ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Området er regulert til boligformål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 100 000,- (Prisantydning)
113 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 213 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
86 070,- (Dokumentavgift)

87 440,- (Omkostninger totalt)

3 300 440,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (Kr.68 860)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.17 622,30)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 1 (Kr.12 500)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.130 260,30)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0119

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner Sandra Nilssen

Saksbehandlere
Sandra Nilssen
EIE Stovner
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 38 10 66 / E-post: sin@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Ellen Gleditsch' vei 6
For mer om objektet
Ellen Gleditsch' vei 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: