Bilde 1 av Erlends vei 32Bilde 2 av Erlends vei 32
Digital salgsoppgave
Erlends vei 32

0669 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Meget pen og moderne 3-roms med innglasset balkong på 8 m2 - Betydelig oppgradert - Kveldssol og fantastisk utsikt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
83 m²
Bruttoareal (BTA)
91 m²
Fellesutgifter
kr 4 272 / Mnd
Prisantydning
kr 4 100 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 283 000
Totalpris
kr 4 398 504
Fellesformue
kr 9 670
Byggeår
1965
Tomt
Fellestomt 100020 m²
Oppdragsnummer
75210041
card-default

Daniel Berggren

Eiendomsmegler / Partner
Les om Daniel
card-default

Camilla Therese Schrøder

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Camilla
Prisantydningkr 4 100 000,-
Fellesgjeldkr 283 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 398 504
Eiendom
Erlends vei 32, 0669 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 140 bnr. 37, andelsnr. 496 i Lohøgda borettslag med orgnr. 850429162 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1965

Tomt
Fellestomt 100020 m²

Prisantydning
4 100 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 283 000,- pr. 01.03.21
Andel fellesformue: kr. 9 670,- pr. 01.03.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 100 000,- (Prisantydning)
283 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 383 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 398 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 272,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Nedbetaling felles lån, forretningsførsel, a-konto varmtvann, trappevask, kabel-TV, internett, felles forsikring, kommunale avgifter mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Petar Gverovic Delila Kaniza

Beskrivelse
-Meget pen og moderne 3-roms, betydelig oppgradert de senere år
-Innglasset, nordvestvendt balkong på 8m2
-Fantastisk utsikt mot byen og Oslofjorden
-Kveldssol
-Familievennlig planløsning
-God standard
-Gjennomgående
-Lys og luftig
-Store vindusflater
-Romslig stue
-Flott kjøkken med god skap- og benkeplass
-2 gode soverom
-Flott bad, oppusset i regi av borettslaget i 2019
-Separat toalettrom, oppusset i regi av borettslaget i 2019
-Walk-in-closet
-2 praktisk kjellerboder for oppbevaring
-Sentral beliggenhet
-Kort vei til "alt" en trenger i en travel hverdag
-Barnevennlig område
-Flytt rett inn!

Parkering
Det medfølger ikke parkeringsplass med boligen.
Garasjeplass og biloppstillingsplass kan leies av styret. Disse leies ut etter venteliste.
Gjesteparkering på anviste plasser.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Boligen ligger i et sentralt og ettertraktet område på Tveita med 10 minutters gåavstand til Tveita senter og offentlig transport. I nærheten ligger også skoler i alle klassetrinn med tilhørende fotball/ basketball baner.

Tveita byr på mange goder som passer de fleste, etablerere, familier eller eldre, med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud som offentlig transport like i nærheten og ikke minst Østmarka som byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter hele året! Her har man turstier, sykkelstier, fiske- og kajakkmuligheter samt skiløyper om vinteren.

Tveita senter med et rikt utvalg av forretninger og fasiliteter ligger like i nærheten av boligen. Bensinstasjon/ Deli de Luca, Rema 1000 og Sats ligger like ved Tveita bedriftsområde. I tillegg er det kort avstand til Alnabru senter, Norges største faghandelsenter, med diverse spesialforretninger og dagligvarebutikk.

Østmarka byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Om sommeren er det naturskjønne omgivelser med fine turstier, sykkelveier, fiskevann og kajakkmuligheter. Vinterstid kan du benytte deg av fine skiløyper i Østmarka og skianlegget i Jerikobakken. Kort vei også til idylliske Østensjøvannet med sitt yrende fugleliv.

Området kan tilby et mangfold av fritidsmuligheter som blant annet Sats treningssenter, Bare Trening på Haugerud, kunstgressbane, parsellhage, Alnaparken ridesenter og Furuset Forum med is- og håndballhall samt Furuset svømmehall.

Gode offentlige kommunikasjoner med både busser og T-bane. Meget kort vei til Tveita T-banestasjon hvor linje 2 Østerås-Ellingsrudåsen med 8 avganger i timen. Med T-banen tar du deg til Jernbanetorget på kun 14 minutter. I tillegg buss 58 Tveita-Nydalen via Bjerke, 69 Tveita-Lutvann, 76 Helsfyr-Hauketo og 79 Grorud-Holmlia, samt nattbuss.

Bebyggelse
Området består av hovedsakelig av boligblokker og noe næringsbygg.

Tomt
Fellestomt, 100020 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-7 klasse: Tveita skole
8-10 klasse: Haugerud skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Lavrans vei
Linje: 69B

Stasjon: Tveita
Linje: 58, 69, 76, 79

T-bane
Stasjon: Tveita
Linje: 2

Inneholder
Daniel Berggren ved Eie har gleden av å presentere Erlends vei 32. Dette er en meget pen og moderne 3-roms leilighet med innglasset balkong på hele 8m2, sentralt beliggende i et veletablert boligområde på Tveita. Leiligheten har en god planløsning og fremstår som arealeffektiv med blant annet stue og kjøkken i delvis åpen løsning, 2 gode soverom og flislagt bad samt separat toalett rehabilitert i regi av borettslaget i 2019. Leiligheten er gjennomgående og har meget gode lys- og solforhold. Boligen har blitt betydelig oppgradert de senere år og holder en god standard. Fra balkongsiden er det fantastisk utsikt utover Oslo by og helt ned til Oslofjorden.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré med god plass til jakker og sko, stort walk-in-closet, bad,  separat toalett, 2 soverom, stue og kjøkken delvis åpen løsning med utgang til nordvestvendt innglasset balkong med kveldssol.

Det medfølger 2 praktiske boder.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG VISNING!

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

Lavblokk på 3 etasjer og kjeller med bærende konstruksjon i betong. Skillende vegger og dekker i armert betong. Fasader er utvendig forblendet med teglstein, samt panelte flater mot balkong. Yttertak i pulttakkonstruksjon, antatt tekket med papp.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 83 kvm

Boder
Leiligheten disponerer 2 boder i underetasje samt bruk av felles sykkelbod og fellesvaskeri som brukes etter gjeldende regler.

Standard
Entré
Leiligheten ønsker deg velkommen i en lys og pen entré med god plass til oppbevaringsmøbel. Videre har entreen et pent og praktisk walk-in-closet i tilknytning med god oppbevaringsplass. Her er det godt å komme hjem samt å ønske gjester velkommen. Malte veggoverflater i moderne farger og laminatgulv.

Bad
Meget lekkert bad! Badet ble pusset opp i regi av borettslaget i 2019. Innredningen består av servant med underskap, speil med belysning på vegg og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Videre har badet vegghengt skap som byr på god oppbevaringsplass. Opplegg for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i tak og gulvvarme.

Separat toalett
Separat toalett med gulvvarme, oppusset i regi av borettslaget i 2019. Et separat toalett maksimerer bruken av badet. Innredningen består av vegghengt WC og servant.

Soverom I
Romslig hovedsoverom med en delikat utførelse. Soverommet har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det er god plass til å sette inn oppbevaringsmøbler som garderobeskap eller kommode. Malte veggoverflater i moderne farger og vegg-til-vegg teppe på gulv. Under gulvteppe er det samme laminat som i gangen.

Soverom II
Boligens andre soverom fremstår som lyst og romslig med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Dette rommet passer perfekt som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Malte veggoverflater i moderne farger og vegg-til-vegg teppe på gulv. Under gulvteppe er det samme laminat som i gangen.

Kjøkken
Flott kjøkkeninnredning med god skap-og benkeplass. Innredningen har slette fronter i hvit utførelse og heltre eik benkeplate. Hvitevarer som integrert komfyr og nedfelt induksjon platetopp. Videre har kjøkkenet oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl- og fryseskap. Fliser under overskap understreker den moderne og delikate følelsen. Kjøkkenet har plass for en hyggelig spiseplass rett ved de store vindusflatene som byr på en fantastisk utsikt. Malte veggoverflater og nytt vinybelegg fra 2021 på gulv.

Stue
Romslig stue med plass for sofagruppe med tilhørende stuemøblement, medievegg og spisestue. Stuen har store vindusflater, hvilket gjør leiligheten lys og luftig. Stuen har en romslig utforming hvilket gjør den til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Nyere og hyggelig peisovn skaper en lun atmosfære i rommet og sprer god varme på kalde vintersdager. Malte veggoverflater i moderne farger og nyslipt og nylakkert parkettgulv i 2021. Fra stuen er det utgang til nordvestvendt innglasset balkong.

Innglasset balkong
Nordvestvendt, innglasset balkong med gode solforhold på ca. 8m2. Det er god plass til å sette ut sittegruppe og grill. Balkongen har fantastisk og åpent utsyn over nærområdet og utover Oslo by. Her kan lange solrike dager utvikle seg til koselige kvelder under stjernene.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og varmekabler i bad og wc.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 272,- pr.mnd.
Felleskostnader: 3.728,- Kjellerbod: 19,- A-konto varmtvann: 250,- Trappevask: 100,- Bredbånd: 175,-

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenummer: EIKA4-152054025
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: 83.133.422,-
Restløpetid: 21 år 7 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende 1,50%

Lånenummer: OBOS01-98207695955
Type lån: Serielån
Restsaldo: 115.201.087,-
Restløpetid: 28 år 2 mnd.
Antall terminer pr. år: 12
Type rente: Flytende 1,50%

Andel fellesgjeld er kr. 283.000,- pr. 01.02.2021 herav:

Lånenummer: EIKA4-152054025
Restsaldo: 118.500,-
Kapitalkostnader: 536,-

Lånenummer: OBOS01-98207695955
Restsaldo: 164.263,-
Kapitalkostnader: 696,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 1554251

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 851 268,- Som sekundærbolig Kr. 3 064 566,-

Borettslag
Borettslag: Lohøgda borettslag, Orgnr: 850429162

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er iht. generalforsamlingsvedtak 03.06.2013 vedtatt etter visse retningslinjer. Avvik fra retningslinjene om dyrehold anses som mislighold av borettslagets husordensregler. Dyreeier forutsettes å forvalte dyreholdet i henhold til husordensreglene.

Det opprettes en egen dyreholdskomité som følger opp dyrehold i borettslaget på vegne av styret. Dyreholdskomiteen forbereder og legger frem tvistesaker for styret der det blir snakk om konsekvenser for dyreeier.

Se husordensreglene for retningslinjer for dyrehold.

Diverse
- Endring av felleskostnader: Det har vært diskutert en økning av de ordinære felleskostnadene med 6 % fra mai 2021.

- A-konto forbruk varmtvann kr 250/mnd legges til fortløpende, når badene i den enkelt blokk er ferdig

Rehabilitering av bad
Rehabilitering av bad og konvertering til felles varmtvann vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 03.04.2017. Oppstart bad oktober 2018. Ferdig våren 2021. Se borettslagets hjemmeside for fremdriftsplan.
Låneopptak: Låneopptak ifb. rehab. bad kr 170 millioner (det gis mulighet for inntil 10 delutbetalinger). Fellesgjeld vil øke frem til siste delutbetaling har funnet sted. 1.delutbetaling av låneramme kr 170 millioner fant sted 02.05.2019 med kr 20 millioner. Delutbetaling 2 fant sted 26.08.2019 med kr 20 millioner. Delutbetaling nr. 3 fant sted 27.01.2020 med kr 20 millioner. Delutbetaling nr. 4 fant sted 28.04.2020 med kr 20 millioner. Delutbetaling nr. 5 fant sted 27.07.2020 med kr 20 millioner. (Denne delen av fellesgjelden er fordelt). Delutbetaling nr. 6 fant sted 27.10.2020 med kr 20 millioner. o Økning fellesgjeld som følge av baderomsrehabiliteringen: Fellesgjeld var før baderomsrehabiliteringen ca. kr 85 000 for 1-roms, ca. kr 115 000 for 2-roms og ca. 125 000 for 3-roms. (pr. 31.12.2018). Låneopptak kr 170 millioner fordelt på 777 leiligheter gir gjennomsnittlig, total økning av fellesgjeld med ca. kr 220 000 når prosjektet er fullført i 2021 (anslagsvis økning for 1-roms ca kr 165 000, ca kr 215 000 for 2-roms og ca kr 245 000 for 3-roms leiligheter).

Øvrig vedlikehold:
Etter den pågående våtromsprosjektet, står utskifting av vinduer for tur. Styret håper å komme i gang høsten 2021. Stipulert kostnad her er ca. 40 000 000,-. Styret regner med at vindusutskifting er ferdig i løpet av 2022. Da vil det kommet et nytt prosjekt i forbindelse med oppgradering av inngangspartier inkludert skifte av porttelefonanlegg som er høyst påkrevet, da dagens anlegg er utgått og det er problemer med å få tak i deler. o I tillegg bør trappoppgangene males og skader på vegger utbedres. Det er mange utvendige trapper som begynner å bli dårlige. I tillegg bør det samtidig vurderes universell utforming og få rekkverk også på veggene i oppgangen. Det antas en total sum på mellom kr 40 - 50 000 000,-. o I tillegg vil det komme investeringer rundt el-bil ladeanlegg, men der er styret ikke sikre på omfanget eller hvordan det skal finansieres, men styret ser for seg å gjøre dette i 2021-2022. Dette stipuleres til alt fra 10 - 35 000 000,-.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Megler har innhentet kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser. Disse sendes ut på forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 100 000,- (Prisantydning)
283 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 383 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

4 398 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 0,9%

Tilrettelegging (Kr.15 000)

Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Markedspakke 1 (Kr.10 900)

Markedspakke 2 (Kr.15 900)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)

Foto (Kr.2 950)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)

Oppgjør (Kr.5 500)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0041

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Daniel Berggren

Saksbehandlere
Daniel Berggren
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Camilla Therese Schrøder
EIE Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Erlends vei 32
For mer om objektet
Erlends vei 32

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: