Bilde 1 av Freserveien 11Bilde 2 av Freserveien 11
Digital salgsoppgave
Freserveien 11

0195 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Kværnerbyen | Strøken 2-roms leilighet med vestvendt balkong på 10,6 kvm i bygg fra 2018!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
44 m²
Bruksareal (BRA)
44 m²
Bruttoareal (BTA)
48 m²
Fellesutgifter
kr 4 540 / Mnd
Prisantydning
kr 2 590 000
Omkostninger
kr 8 510
Fellesgjeld
kr 1 680 000
Totalpris
kr 4 278 510
Fellesformue
kr 7 232
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 6712 m²
Oppdragsnummer
99210199
card-default

Ivar Skaar

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les om Ivar
Prisantydningkr 2 590 000,-
Fellesgjeldkr 1 680 000,-
Medlemsskap BRLkr 500,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 4 278 510
Eiendom
Freserveien 11, 0195 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 229, andelsnr. 17 i Kværnerbakken borettslag med orgnr. 919493666 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 48 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2018

Tomt
Eiet tomt 6712 kvm

Prisantydning
2 590 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 1 680 000,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 7 232,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 590 000,- (Prisantydning)
1 680 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 270 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
500,- (Medlemsskap BRL)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 510,- (Omkostninger totalt)

4 278 510,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 540,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV, internett (grunnpakke fra Telia), akonto varmtvann og varme, kommunale avgifter, felles strøm og byggforsikring, vaktmester og drift av borettslaget

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Karianne Strangstad

Beliggenhet
Velkommen til Freserveien 11 - en flott  leilighet beliggende i et sentralt og populært boligområde i Kværnerbyen i Oslo kommune. Kværnerbyen er bygd på Kværner Brugs gamle tomt og har sentral beliggenhet med kort avstand til Gamlebyen, og Bjørvika hvor du finner Operaen og Oslobukta og Barcode med spennende restauranter og kulturtilbud. En kort spasertur unna finner du blant annet Fuglen Coffee Roasters Oslo, et populært stoppested for kaffeentusiaster. Like ved, ligger også Ladegården Café hvor du kan sitte ute i solen i sommerhalvåret og nyte en italiensk steinovnsbakt pizza servert med noe godt i glasset. Det er i tillegg gangavstand til Sørenga med bademuligheter, kajakkutleie og spennende restauranter. .

Det er også kort vei til Tøyen, hvor du i løpet av 20 minutters gange når Tøyen torg med hyggelige steder som Postkontoret. Grønland med sitt yrende folkeliv med spennende, særpregede butikker ligger også i gangavstand fra Kværnerbyen.

Kværnerbyen byr på treningssenter, kort vei til idrettshall, samt Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg m.m. Det er etablert fine grøntområder med vannspeil, hyggelige møteplasser og torg i nærområdet. I Kværnerbyen finner du også Nordstrand Konditori - Piece of cake. I tillegg til kaffe og kaker holder de åpent på kveldstid med servering av pizza, øl og vin. Restaurant Kraft er også en hyggelig nabolagsrestaurant som ligger rett ved leiligheten. Ved Vålerengaparken som ligger en kort spasertur unna leiligheten, finner vi Smia Galleri en skjult perle som tilbyr gourmetmat i et sjarmerende lokale.

En rekke parker og fine rekreasjonsområder ligger i gangavstand, blant annet Ekebergparken, Klosterenga kulturpark, Middelalderparken, samt Tøyenparken med Tøyenbadet og Botanisk hage. Øyafestivalen arrangeres også årlig i Tøyenparken. Langs Alnaelva kan man gå inn mot Svartdalen med flotte skogsområder for både turgåere og mosjonister. Svartdalsskogen som er Oslos siste urskog har fine turstier og er et ypperlig sted for å ta seg en joggetur. Gjennom Kværnerbyen går vannspeilet en liten kanal med dam. I vinterhalvåret kan du ta frem skøytene, og om sommeren er dette et fint sted å samles eller gå tur. Kværnerbyen er pent opparbeidet med elementer fra gamle Kværner Brug.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi i Kværnerbyen, Kværnerbyen frukt og grønt, og Rema 1000 på Vålerenga. I Kværnerbyen finner du også treningssenteret Fitnessroom, apotek, frisørsalong, neglesalong, renseri og ikke minst blomsterbutikken Rosè. Kværnerbyen frukt og grønt har i tillegg søndagsåpent og utlevering av pakker fra Post Nord. Nærmeste postkontor er post i butikk hos Coop Prix i St. Halvardsgate, kun en liten spasertur fra boligen.

Tomt
Eiet tomt, 6712 kvm

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
2.etg: 44 kvm BRA / 44 kvm P-rom

Leiligheten går over et plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
2.etg: Entré, stue, kjøkken, soverom og baderom

Leiligheten disponerer en bod på ca. 1,9 m2 (takhøyde 1,9 m) i fellesarealer i kjeller.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Philip Østvik:

Grunn og fundamenter: Boligblokk over 10 etasjer samt kjeller og loft, oppført i 2018.

Yttervegger: Yttervegger og bærende konstruksjoner av betong og bindingsverkskonstruksjon, utvendige fasader består av teglstein og fasadeplater på overflater.

Takkonstruksjoner: Takkonstruksjon i tilnærmet flatt tak utvendig tekket med membran/takpapp utvendig tekket med takstein.

Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:

Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Entré:
Velkommen inn i den romslige entréen. Her har man god plass til å sette/henge fra seg sko og jakker. Her har man også plass til en liten kommode om man ønsker det. Det er selvsagt calling anlegg som gjør det enkelt å slippe inn gjester.

Bad:
Fra entréen har man tilkomst til badet som er fra byggeår (2018). Badet har flotte grå fliser på gulv og hvite flislagte vegger. Her er det selvsagt varme i gulvet og avtrekksventil i himling. Innredningen har håndtaksfrie skapfronter og servant med Oras ett-greps armatur. Vegghengt toalett med Gustavsberg innebygget sisterne. Dusjhjørne med innfellbare dører som gjør at badet føles stort når dusjen ikke er i bruk. Merk at det er opplegg for vaskemaskin og stikkontakt på vegg.

Stue og kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er fra Aubo og har håndtaksfrie fronter og integrerte hvitevarer. Med overskap med belysning under har man rikelig med skapplass og godt arbeidslys. Heltre benkeplate med underlimt oppvaskkum med Grohe ett-greps armatur samt induksjon koketopp. Fliser over benkeplate og dobbel stikkontakt på vegg. De integrerte hvitevarene følger handelen.

Stuen innredes enkelt med for eksempel sofa, spisebord og TV-benk. De store vinduene i stuen gir rikelig med dagslys. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på hele 10,6 m2, om sommeren blir dette som en forlengelse av stuen.

Soverom:
Soverommet er svært romslig, med god plass til dobbeltseng, garderobeskap nattbord og kanskje en pult eller en lesekrok om man ønsker seg det. Veggene er malt i beroligende farger som hjelper på nattesøvnen.
Alt i alt en svært innholdsrik leilighet, velkommen på visning!

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Oppvarming
Oppvarming med radiatorer og varmekabel på baderom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Det er borettslaget som eier bygningene og tomten. Eventuell eiendomsskatt skrives derfor ut til borettslaget eller boligaksjeselskapet, som så fordeler eiendomsskatten blant sine andelseiere.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 540,- pr.mnd.
TV, internett, akonto varmtvann og varme, kommunale avgifter, felles strøm og byggforsikring, vaktmester og drift av borettslaget

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Borettslaget har avdragsfrihet på felleslånet frem til 01.09.2023. Estimert endring etter avdragsfrihet er + 3.132,- per mnd.

Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer og felleskostnader etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS01-98207684694
Type: A
Restsaldo: 271.333.327,-
Restløpetid: 37 år 1 md.
Term pr. år: 12
Avdr.frihet: 01.09.2023
Type rente: Flytende
Rente: 1,35%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.20 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd kr 2.453.922,-
- Disponible midler kr 1.148.964,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
SpareBank 1 Skadeforsikring Polisenummer: 3098240

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 957 891,- Som sekundærbolig Kr. 3 448 406,-

Borettslag
Borettslag: Kværnerbakken borettslag, Orgnr: 919493666

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Det er en forutsetning for avtalen at ny eier blir styregodkjent før overtagelse. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Styregodkjennelsen vil bli avklart i etterkant av salget.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Denne blir avklart i etterkant av salget.

Tekniske installasjoner:
VVS: Vannrør av typen rør i rør system. Delvis synlig på baderom og i kjøkkeninnredning. Fordelerskap med stoppekraner for rør i rør system er montert på vegg i entre, mot baderom. Avløpsrør av typen PVC.

Oppvarming: Felles varmtvann. Radiatorer med varmtvann fra felles fyringsanlegg. Leiligheten har

Ventilasjon: Leiligheten har mekanisk/balansert avtrekk fra baderom og kjøkken.

Sikkerhet: Røykvarsler tilkoblet sentralt brannvarslingsanlegg er plassert i himling i entre. Waterguard system og komfyrvakt er montert.

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. Dyrehold kan nektes ved saklig grunn.

Diverse
Følgende hvitevarer medfølger i handelen: Alle integrerte på kjøkken.

Merk at TV, vaskemaskin på badet og lampe over TV ikke medfølger handelen.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Frogner & Aker brygge etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene i Studio Ønseth og fotografene i Field jobber eksklusivt for vårt kontor. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andelen.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Området er regulert bolig med tilhørende anlegg ifølge Oslo kommune, jf. reguleringsplan S-4198.

Kopi av reguleringskart med tegnforklaring er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 590 000,- (Prisantydning)
1 680 000,- (Andel av fellesgjeld)

4 270 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
500,- (Medlemsskap BRL)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 510,- (Omkostninger totalt)

4 278 510,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon 1 %

Grunnpakke: Kr.15 000

Oppgjør: Kr.6 990

Markedspakke 2: Kr.16 900

Visningshonorar: Kr.3 000

Eierskiftegebyr selger: Kr.5 995

Tilrettelegging: Kr.12 900

Informasjon fra forretningsfører: Kr.3 860
Det er avtalt intet salg = ingen regning.

Oppdragsnummer
99-21-0199

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Salgsleder | Eiendomsmegler MNEF Ole Anders Strand Teslo

Saksbehandlere
Ivar Skaar
EIE Frogner & Aker Brygge
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Mob: 99 04 11 49 / E-post: ivs@eie.no

EIE Frogner & Aker Brygge
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Freserveien 11
For mer om objektet
Freserveien 11

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: