Bilde 1 av Gladengveien 8, A204Bilde 2 av Gladengveien 8, A204
Digital salgsoppgave
Gladengveien 8, A204

0661 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 8 415 000

Omkostninger: kr 56 448Totalpris: kr 8 471 448
ENSJØPARKEN | A204 | Gjennomgående selveierleilighet med 2 soverom, 2 balkonger og 1 lekkert bad
Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Internt bruksareal (BRA-i)
74 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Prisantydning
kr 8 415 000
Omkostninger
kr 56 448
Totalpris
kr 8 471 448
Byggeår
2025
Tomt
Fellestomt 11560 m²
Oppdragsnummer
18249001
card-default

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler/ Partner
Les om Lene
card-default

Marte Olea Skjæret

Salgskoordinator / Eiendomsmegler
Les om Marte
Prisantydningkr 8 415 000,-
Oppstartskapital til sameiekr 7 466,-
Dokumentavgiftkr 47 782,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
  
Totalpris kr 8 471 448
Beskrivelse
Denne 3-roms selveierleiligheten, strategisk plassert i 2. etasje, byr på en praktisk planløsning over ca. 74 kvadratmeter, med to private terrasser som totalt dekker nesten 22 kvadratmeter. Moderne bekvemmeligheter kombinert med førsteklasses fasiliteter gir leiligheten et elegant design som vil glede enhver eier. Selger har valgt stilpakken "Urban," hvor vakre grønne og sorte detaljer fusjonerer harmonisk med interiørets helhet. Satt sammen av dyktige interiørdesignere, gir denne stilen hele boligen en følelse av nordisk sjarm og eleganse.

Ved inngangen ønsker en romslig og innbydende entré/hall deg velkommen, med rikelig plass for sko og yttertøyoppbevaring. Hallen, som fungerer som et sentralt knutepunkt, gir tilgang til de to soverommene, hver med sin unike størrelse og design, ideelle som gjesterom, soverom eller kontor. Badet er utstyrt med elegant innredning, grå fliser på vegger og gulv, samt moderne svarte armaturer og dusjdetaljer, inkludert opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Oppholdsrommet, bestående av en åpen stue og kjøkkenløsning, er utstyrt med et varmt og delikat grønt Sigdal Horisont-kjøkken kalt "Mose." Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens og moderne, svarte armaturer og vask for et elegant preg. Stuen har rikelig med naturlig lys gjennom store vinduer og inkluderer en koselig gasspeis som gir behagelig varme. Den største terrassen, tilgjengelig fra oppholdsrommet, fungerer som en naturlig forlengelse av rommet, perfekt for sommermånedene. Den andre balkongen er tilgjengelig fra det største soverommet.

Kvaliteter som kan forventes:
    - Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens
    - Gasspeis
    - Vannbåren gulvvarme i alle rom
    - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
    - Flislagt bad med moderne innredning fra Probad
    - Opplegg for Vaskemaskin/kondenstørketrommel
    - Downlights på bad og i hall/gang/entre
    - Vegghengt toalett fra Grohe Essence og dusjnisje i nedsenket sone
    - 1-stavs mattlakert eikeparkett
    - Ferdig malt i dempet og gyllen beig og hvite toner
    - Porttelefon med kamera slik at man ser hvem som ringer på
    - Sportsbod i kjelleretasje

Utover dette byr prosjektet på:
    - Heis direkte til parkeringsanlegg
    - Parkeringsanlegg med mulighet for kjøp av p-plass med ladepunkt for el-bil
    - Flotte opparbeidede fellesarealer utvendig og innvendig
    - Gjennomtenkt arkitektur i tegl og tre utarbeidet av MAKE arkitekter

Om prosjektet
Ensjøparken er et samarbeidsprosjekt mellom Profier og Kolberg Gruppen, og det tar form på historisk grunn med en rik historie knyttet til Jan B. Kolberg og tidligere generasjoner. Historien strekker seg fra stålverkshaller i 1916, da Kolberg & Caspary etablerte seg som Norges første bilimportør, til dagens moderne boligprosjekt. Etter over 15 års planlegging blir Ensjøbyen nå en virkelighet, og området har gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon. Fra å være en stille bilby for spesielt interesserte, har Ensjø blitt en moderne bydel for alle aldre. Lyden av bilmotorer er erstattet av livlige skritt og latter fra lekeplassen, bilbutikker har gitt plass til kafeer og restauranter, og Ensjø har gått fra å være en grå flekk til en grønn oase på bykartet.

Prosjektet omfatter totalt 203 leiligheter fordelt over 4 blokker, med 2-, 3- og 4-roms selveierleiligheter fra 30-112 kvm. Disse leilighetene byr på gjennomgående gode kvaliteter og romslige private balkonger. Med en ideell beliggenhet bor man sentralt samtidig som leilighetene ligger tilbaketrukket og stille. Alt man trenger i hverdagen er innen gangavstand, og sentrum er like i nærheten. Ensjø tilbyr et av Oslos beste kollektivtilbud med t-bane og buss, samt et rikt utvalg av barnehager og skoler. Ensjø Torg, som utvikles ved T-banen, blir hjertet i Ensjøbyen. Her finner man dagligvarebutikker, bakeri, apotek og blomsterbutikk, og det utvikles som et signalbygg for handel, service og tjenestetilbud. På gateplan legges det til rette for kaffebarer, restauranter og butikker, mens planene inkluderer også kulturtilbud som kino, konsertarenaer og gallerier.

Besøk prosjektets hjemmeside: https://ensjoparken.no/

Besøk entreprenørens hjemmeside: https://www.solid.no/entreprenor/byggeplasser/ensjoparken

[profieras

Ferdigstillelse
Forventet ferdigstillelse er beregnet til følgende perioder:

Bygg A: februar - april 2025
Bygg B: mai - juli 2025
Bygg C: januar - mars 2025
Bygg D: april - juni 2025

Senest ca. 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende, og skal ligge innenfor overtakelsesperioden.

Areal
Totalt bruksareal: 74,4 kvm
Dette inkl.: Entré/hall, stue/kjøkken, bad og 2 soverom

I tillegg disponerer leiligheten en sportsbod.

Arealene oppgitt i prospektet er angitt bruksareal (BRA) som er leilighetens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten, dette er leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. Arealene angitt i markedsføringsmaterialet er ikke å betrakte som eksakte arealer. Partene har ingenkrav mot hverandre dersom det skulle bli 5% mindre eller større en det markedsførte.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare.

Leveransebeskrivelse
Byggebeskrivelsen/leveransebeskrivelsen skal angi hvilken teknisk standard prosjektet leveres med, samt foreløpig angi hva komplett leveranse etter kjøpekontrakten innebærer.

Hvis ikke annet er avtalt i kjøpetilbud eller kontrakt, leveres leiligheten i tråd med leveransebeskrivelsen som følger av vedlagt salgsoppgave, datert 23.11.2023.

Organisasjonsform
Leilighetene kan bli inndelt i flere boligsameier slik utbygger finner det hensiktsmessig. Sameiene vil ha delt eierskap gjennom realsameiet til felles leke- og oppholdsareal.

Eierseksjonen/selveierleiligheten med tilhørende parkeringsplass/bruksrett til parkering og sportsbod vil tilhøre et sameie. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes ved seksjonering. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesareal innenfor eiendommen. Den enkelte seksjonseier har rett og plikt til å være medlem av eierseksjonssameiet (Sameiet). Han/hun har rett og plikt til å følge lov om eierseksjoner av 16. juni 2017 nr. 31 og sameiets til enhver tid gjeldende vedtekter.

Leilighetene vil bli fradelt som selveierleiligheter/eierseksjoner. Parkeringsplasser, takterrasser, bod og lignende kan bli organisert som bruksretter.

Det er p.t. ikke utarbeidet vedtekter og husordensregler.

Betalingsbetingelser
Etter kontraktsignering skal det innbetales 10% av kjøpesum, med 14 dagers frist for betaling, så snart garanti iht. bustadoppføringslova §12 er stilt på vegne av selger. Kjøper vil få tilsendt egne varsler om innbetaling av 10% av kjøpesum og restoppgjør. Innbetaling må være fri egenkapital.

Resterende del av kjøpesum, tilleggsarbeider og omkostninger skal innbetales innen overtakelse.

Megler besitter kjøpers delinnbetalinger frem til overskjøting, og kan ikke før overskjøting av boligen foreta utbetaling til selger, med mindre selger stiller nødvendig bankgaranti iht. bustadoppføringslova §47. Loven sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jfr. §3.

Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse når kjøper er profesjonell/investor, eller etter at boligen er ferdigstilt. Boligen vil da selges etter bestemmelsene i Lov om avhending av fast eiendom av 3.Juli 1992 nr. 93. Profesjonell kjøper/investor vil i disse tilfellene måtte innbetale forskudd uten at dette blir sikret ved garanti.

Selger står likevel fritt til å selge etter Bustadoppføringslova. Kjøpekontrakt vil bli inngått iht. standard kjøpekontrakt, som kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper aksepterer denne ved inngivelse av bud.

Garantier
Selgeren skal straks etter budaksept stille garanti eller tilsvarende fra finansinstitusjon for rett oppfyllelse av kontrakten iht. bustadoppføringslova §12. Entreprenør skal stille garanti før byggearbeidet igangsettes.

For perioden frem til overtagelse skal garantien være på minst 3% av vederlaget. Fra overtakelse og frem til 5 år etter overtakelse skal garantien dekke en sum som svarer til 5% av vederlaget. Selger avgjør hvorvidt garantien stilles som samlegaranti eller som individuelle garantier pr. leilighet.

Dersom selger stiller §47 garanti, vil deloppgjør utbetales til selger/byggelånsbank og godskriving av renter opphører.

Garantiene stilles direkte til kjøper med kopi til megler.

Oppdragsnummer
18-24-9001

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gladengveien 8, A204
For mer om objektet
Gladengveien 8, A204

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: