Bilde 1 av Granittveien 6Bilde 2 av Granittveien 6
Digital salgsoppgave
Granittveien 6

1158 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Attraktiv 2(3)-roms i 2.etg, omgitt av grønt fellesareal! Delikat bad og nyere kjøkken. Vestv. balkong. Fyring/vv inkl.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
65 m²
Bruksareal (BRA)
65 m²
Bruttoareal (BTA)
70 m²
Fellesutgifter
kr 3 684 / Mnd
Prisantydning
kr 3 750 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 220 328
Totalpris
kr 3 985 832
Fellesformue
kr 14 836
Byggeår
1963
Tomt
Fellestomt 78232 m²
Oppdragsnummer
58210060
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
card-default

Ole Petter Søberg

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ole
Prisantydningkr 3 750 000,-
Fellesgjeldkr 220 328,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 985 832
Eiendom
Granittveien 6, 1158 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 159 bnr. 137, andelsnr. 250 i Pynten borettslag med orgnr. 948976242 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1963

Tomt
Andel i eiet tomt på 78 232 kvm.

Tomten er pent opparbeidet med gressplen, prydbusker, grillplasser, lekeplasser, asfalterte internveier, mm.

Prisantydning
3 750 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 220 328,- pr. 01.09.21
Andel fellesformue: kr. 14 836,- pr. 01.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 750 000,- (Prisantydning)
220 328,- (Andel av fellesgjeld)

3 970 328,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 985 832,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Felleskostnadene utgjør kr 3 684,- per måned.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, fyring, trappevask, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, vaktmestertjeneste, nedbetaling av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Marianne Riise

Parkering
Borettslaget har parkering- og garasjeplasser som fordeles etter ventelister. Borettslaget disponerer også 50 plasser til el-bil som leies ut. For å sette seg på venteliste, kontakt OBOS ved postmottak.tveita@obos.no. Ellers er det gateparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til i et hyggelig nabolag, på populære Bergkrystallen. Nærmeste matbutikk er Rema 1000 som ligger i få minutters gangavstand fra leiligheten. Her kan de daglige innkjøpene gjøres på vei hjem fra jobb eller skole. På andre siden av gaten for butikken ligger Bergkrystallen T-banestasjon og Narvesen. Dette er nærmeste stasjon, og banens linje 1 og 4 tar deg enkelt ned til Oslo sentrum. Fra leiligheten er det kort vei til Lambertseter senter som kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, Meny, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret. Videre er det kort kjøretur til Sæter torg, hvor det blant annet finnes interiørbutikker, kaffe- og spisesteder.

Nærområdet kan ellers by på fine grøntområder og ulike fritidsaktiviteter. Lambertseter bad og Lambertseter idrettspark, bestående av fotballbaner, friidrettstadion og idrettslekeplass, ligger i gangavstand fra leiligheten. Om vinteren legges det naturis på deler av anlegget. Videre er SATS nærmeste treningssenter, med hele to senter i nærområdet. Dersom løpetur eller spasertur ute i naturen frister er Lambertseter sin egen lysløype perfekt til så måte. Denne starter ved "Grisern", rett nedenfor friidrettsbanen, og går i skogholtet rett nedenfor borettslaget. "Grisern" er forøvrig en populær akebakke vinterstid. Her ifra er det også en gangvei som tar deg rett over til Skullerud og videre inn i Østmarka. Det er dermed ikke langt å gå dersom man ønsker større turområder. I Østmarka kan naturen nytes både sommer som vinter, da man kan bade i eksempelvis Nøklevann, gå eller sykle til Rustadsaga eller ta seg en skitur til Skullerudstua eller Mariholtet. Kort kjøretur til hyggelige Ekeberg eller Østensjøvannet, som er populære turområder for både store og små. Ønsker man en tur til stranden sommerstid er Nordstrand bad en av flere muligheter. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt med tanke på å komme seg til Oslo sentrum.

Bebyggelse
Området består av variert blokkbebyggelse og noe rekkehusbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 78232 kvm
Felles tomt for borettslaget som er pent opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, gressplen, trær, prydbusker, annen diverse beplantning, sittegrupper, grillplasser og moderne lekeapparater.

Adkomst
Granittveien er en liten stikk vei fra Mellombølgen.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
2. etasje: Entré/gang, baderom, kontor/innvendig bod, kjøkken, vinkelstue og soverom.
Utgang fra stue til vestvendt, overbygd balkong på ca 3,8 kvm.

Det medfølger en lagringsbod i kjeller. I tillegg er det felles sykkelbod.

Byggemåte
Boligbygg over tre etasjer samt underetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner. Utvendige fasader forblendet med teglstein, malte murkonstruksjoner og fasadeplater. Takkonstruksjon av saltaksform utvendig tekket med papp/membran.
Informasjon om byggemåte er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Primærrom
Primærrom: 65 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 65 kvm

Boder
Bod i i underetasje oppmålt til ca 3,8 kvm.
Felles sykkel/sportsbod.

Standard
En gjennomgående og pen leilighet. Gode vindusflater (2019) slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en god romfølelse. Gulvflater belagt med laminat, malt gulvflate i kontor, samt fliser i entré/gang. Veggflater belagt med malte tapeter. Himlinger i lysmalt mur/betong. Slette innerdører. Leiligheten er basert på naturlig oppdriftsventilasjon med tilluftsventiler i vinduer og yttervegg. Veggflatene i entré/gang og soverom ble malt på nytt i 2020. Sikringsskap med automatsikringer og strømmåler plassert i felles trapperom. Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg. For ytterligere informasjon se detaljert informasjon per rom:

Entré: Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær. Entreen er utstyrt med nyere dørcalling med video.

Innvendig bod/kontor: Leiligheten har en meget praktisk, innvendig bod som selger har valgt å kombinere med kontor. Rommet er av god størrelse og kan innredes etter ny eiers ønsker og behov.

Stue med utgang til balkong: Stor vinkelstue med god plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler og spiseseksjon. Vinkelen i stuen kan enkelt gjøres om til et ekstra soverom, ved å sette opp en lettvegg. Dette er blitt gjort i tilsvarende leiligheter i borettslaget. Fra stuen har man utgang til overbygd, vestvendt balkong på ca 3,8 kvm. Hyggelig, grønt utsyn og gode solforhold gjør at sommerdagene kan nytes til det fulle!

Kjøkken: Delikat IKEA-kjøkken (2016) med hvite høyglansfronter og overskap med mørke glassfelt. Stilige mosaikkfliser over laminat benkeplate. Kjøkkenet har gode lagringsmuligheter og har samtidig god plass til spisebord. Fra vinduet har man et svært hyggelig utsyn mot felles grøntområde. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedsenket oppvaskkum av kompositt materiale med ett-greps armatur, benkeskapbelysning og flere stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn med induksjon platetopp, oppvaskmaskin og ventilator med kullfilter gir et pent og helhetling inntrykk. Frittstående kjøleskap med frysedel medfølger i handelen. Komfyrvakt er installert og plassert på ventilator. I tillegg er det montert lekkasjestopper med alarmfunksjon under oppvaskkum. Gulvflate er belagt med laminatflis fra 2016 og veggflatene er slette og ble malt i 2016. Himling i malt mur/betong.

Baderom: Pent, flislagt bad/wc med vannbåren varme i gulv og downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Servant i heldekkende skuffeinnredning og speilskap gir gode lagringsmuligheter for toalettartikler, mm. Eget dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system og stoppekraner plassert i vegg over toalett. Avtrekksventil tilknyttet felles avtrekk i bygget. Badet ble rehabilitert i regi av borettslaget i 2014. Speilskapet har belysning som for tiden er ute av funksjon, men nåværende eier retter dette for egen regning. Vaskemaskinen medfølger i handelen.

Soverom: Godt soverom med fin plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Plassbygd garderobeskap gir gode lagringsmuligheter for klær og sko, mm. Soverommet vender mot øst og har vindu som vender mot grønt fellesområde.


Følgende bygningselementer har blitt vurdert til tilstandsgrad to i boligsalgsrapporten:
- Ventilasjon, kjøkken: TG 2 gjelder: Kullfilter, og ikke eget utkast ut av bygget. Følgende er hentet fra borettslagets hjemmeside: Det er ikke anledning til å montere vifter som er tilknyttet de vertikale kanalene. Kjøkkenventilatorer må være basert på omluft med kullfilterløsning. Det er heller ikke er lov å føre avtrekk fra kjøkkenventilatorer ut gjennom ytterveggsventilen på kjøkkenet.
- Overflater gulv: TG gjelder: Entré/gang. Det registreres bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.
- Vannbåren varme: TG 2 gjelder: Radiatorer og røropplegg til disse er vurdert til å ha en alder som tilsier at det er begrenset/usikker restlevetid. Følgende er kopiert fra vedtektene: Felles rør, ledninger, kanaler og andre felles installasjoner som går gjennom boligen, skal borettslaget holde ved like.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming med radiatorer tilknyttet felles varmeanlegg, i tillegg til vannbåren gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har i dag 2 annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 01.09.2021:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 973 174,- hvorav denne andel utgjør kr 0,-
Restløpetid: 5 år 9 mnd
Terminer per år: 2
Flytende rente: 1,50 %

Annuitetslån 2:
Restgjeld: kr 122 300 040,- hvorav denne andel utgjør kr 220 328,-
Restløpetid: 27 år 6 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 1,30 %

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
SpareBank 1 Skadeforsikring Polisenummer: 20711053

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 940 103,- Som sekundærbolig Kr. 3 384 369,-

Borettslag
Pynten borettslag, organisasjonsnummer 948976242.

Borettslaget består av 566 andelsleiligheter, med følgende adresse:
Granittveien 1-5, 2-20
Grusveien 1-5, 2-44
Mellombølgen 16-60 og 143

Pynten borettslag har avtale med vaktmestere som ivaretar den daglige drift, og det løpende vedlikeholdet i borettslaget. Videre er det inngått avtale med Økonomiske Løsninger AS og Kjellaug Jørgensen om renhold av fellesarealene. Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Et velholdt og veldrevet borettslag, der følgende større vedlikehold- og rehabiliteringsarbeider er utført de senere år:
- 2020 Bytte av porttelefoner.
- 2019 - 2020 Vindu- og balkongdør utskifting.
- 2018 Etablering av 28 elbilladeplasser.
- 2016 Etablering av 22 elbilladeplasser.
- 2014 - 2016 Maling av oppganger. 1 års kontroll av våtromsrehabilitering. Rehabilitering av undersentraler ferdigstilt. Sentral driftskontroll anlegg installert. Felles varmeanlegg inklusive radiatorer rehabilitert og innregulert. Ny heis bygd i høyblokken. Asbestsanering i vegger utført. Utskifting av nærvarmenett ferdigstilt.
- 2013 Div. Vedlikehold og Rehabilitering. Rehabilitering av våtrommene er godt i gang. Fasaderehabilitering i Grusveien for å forhindre vanninntrenging. Samtlige sikringsskap er skiftet i hele borettslaget. Oppgangsbelysning er oppgradert. Juletrebelysningen er oppgradert. Kartlegging av større vedlikeholdsbehov. Vannrensesystem for radiatorene er implementert i fyrhuset.
- 2012 Forprosjekt evaluering av fyringsanlegg. Arbeidet med en evaluering av fyringsanlegg, distribusjonsnett, stigenett og overvåking av anlegget med vekt på tiltak for sikrere drift og kostnadsbesparelser er videreført og det har vært avholdt en tilbudskonkurranse for et forprosjekt. Brannsikring, noen branndører montert. Arbeidet med brannsikring av borettslaget er nå blitt organisert som en kontinuerlig prosess og de anbefalte tiltakene i borettslagets brannsikkerhetsprotokoll er blitt implementert.
- 2011 - 2014 Rehabilitering av våtrom: Vedtak i generalforsamlingen om total rehabilitering av våtrom,
rehabilitering av ventilasjonsanlegg og rørsystem samt etablering av felles varmtvannsberedere og vannbåren varme i i baderommene.
- 2011 Nytt brannslokningsutstyr. Anskaffet brannslukningsapparater og røykvarslere til samtlige leiligheter og
fellesareal.
- 2010 Utbedret gavler på 4 punktblokker. Vi har totalt 8 punktblokker og utbedrer 4 i år og 4 til neste år. Renset ventilasjonskanaler og avløp.
- 2009 - 2010 Takomtekking Granittveien 2 til 20

Forretningsfører
Forretningsførselen er utført av OBOS i henhold til kontrakt.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets  beboere og medlemmer av OBOS. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Dyrehold
Følgende er hentet fra husordensreglene:
Alle dyreeiere er pliktig til å registrere hunden/katten. Dette kan gjøres ved å møte opp hver tirsdag mellom kl. 20.00 og 20.30 i styrerommet, eller ved a sende en mail til pynten@styrerommet.net
- Hund og katt skal alltid føres i bånd innenfor borettslagets eiendom, samt at den må føres av en person som har kontroll over dyret.
- Det er ikke tillatt å holde mer enn en hund av gangen.
- Hundeeiere er erstatningspliktige for enhver skade som hunden matte påføre personer eller eiendommen.
- Det er ikke tillatt å holde kamphunder.
- Dyreeiere er forpliktet til å sette seg inn i bestemmelser for Oslo kommune (Politivedtektene samt viltlov).
- Ved berettigede klager på dyreholdet, minner vi om at dyrehold er en del av husleiekontrakten, og betraktes som mislighold av denne.
- Alle klager sendes skriftlig til styret for behandling, og eventuelt oversendes til den valgte dyrekomite.
- Innsigelser hvor legeerklæringer fremlegges fra oppgangens beboer/e må respekteres av søker av dyrehold.

Annet
Heftelse som går på ventilasjon - Gjelder lufteventiler og luftespalter i dør:
I forbindelse med våtromsrehabiliteringen besluttet man samtidig å optimalisere eksisterende naturlig oppdriftsventilasjon i den enkelte leilighet. Det vil si at man åpnet alle opprinnelige tilluftsluker i leilighetene (i yttervegg). I tillegg sørget man for luftespalter under dør til soverom og stue. Dette for at luft fra tilluftventiler skal sirkulere fritt til avtrekksventiler på bad og kjøkken. Både lufteventiler og avtrekksventiler er et krav i Plan- og Bygningsloven (også i 1960 da borettslaget ble bygd). Borettslaget vil ikke påtvinge noen denne løsningen, men satt det som krav at ventilen på utsiden av ytterveggen må monteres. Dette for at fasadene skal bli like fra utsiden i hele borettslaget. Dersom ventilasjonen ikke er bygd om kan borettslaget gå på kjøper og kreve at  ventilasjonslukene åpnes for andelseiers regning. I boliger der det ikke er montert lufteventiler og luftespalter under dør til soverom og stue må kjøper signere på en erklæring. Erklæringen som er utarbeidet av borettslaget og er tatt inn bak i husordensreglene. Signert erklæring må sendes borettslagets styre i forbindelse med forespørsel om godkjenning av ny andelseier. NB: Ved manglende ventilasjon er det ikke først og fremst bygningskonstruksjoner som blir skadet, men det er den som bor i leiligheten som kan ta skade av manglende ventilasjon, som for eksempel luftsveisplager som astma.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Bystyret fattet ett vedtak 27.02.2019 om utbygging av T-banetomten på Bergkrystallen, og gikk for Plan- og bygningsetaten sitt alternativ 2 som er ett strøkstilpasset forslag og der byggehøydene ikke skal være høyere enn 5 etasjers bebyggelse. Planer for 70 nye boliger, barnehage og næring på Bergkrystallen er vedtatt, men det er fortsatt ikke klart når og av hvem planene skal realiseres. For mer informasjon, se saksnummer 201109678 hos PBE.

Bystyret vedtok 22.april 2020 å omregulere Mellombølgen 141 fra butikk til bolig og forretning. Planen åpner for at det kan bygges en forretning på tomta med boliger i etasjene over. Bygningen kan bli opptil fem etasjer høy, og vil romme omtrent 25 leiligheter. Byggestart kan skje ila 2021. For mer informasjon, se saksnummer 201513724 hos PBE.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 750 000,- (Prisantydning)
220 328,- (Andel av fellesgjeld)

3 970 328,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 985 832,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar á kr 2500,- (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Provisjon (Kr.44 640)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 816,80)
Markedspakke 1 (Kr.15 400)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 590)
Grunnpakke (Kr.12 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Totalt kr. (Kr.103 741,80)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Siviløkonom Selma Nygaard Thorkildsen

Saksbehandlere
Selma Nygaard Thorkildsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no

Ole Petter Søberg
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 90 88 74 09 / E-post: ops@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Granittveien 6
For mer om objektet
Granittveien 6

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: