Bilde 1 av Grefsenveien 35Bilde 2 av Grefsenveien 35
Digital salgsoppgave
Grefsenveien 35

0485 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Sandaker - Lekkert oppusset og innflyttingsklar 4-roms | Topp-/endeleilighet | Sydvendt balkong | Bad/kjøkken fra 2020
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
86 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Bruttoareal (BTA)
94 m²
Fellesutgifter
kr 3 855 / Mnd
Prisantydning
kr 6 400 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 145 000
Totalpris
kr 6 553 010
Fellesformue
kr 61 000
Byggeår
1948
Tomt
Eiet tomt 18285 m²
Oppdragsnummer
31200104
Prisantydningkr 6 400 000,-
Fellesgjeldkr 145 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 6 553 010
Eiendom
Grefsenveien 35, 0485 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 76 bnr. 182, andelsnr. 126 i Storo Borettslag med orgnr. 948546051 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1948

Tomt
Eiet tomt 18285 m²

Prisantydning
6 400 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 145 000,- pr. 01.11.20
Andel fellesformue: kr. 61 000,- pr. 01.11.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
6 400 000,- (Prisantydning)
145 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 545 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 553 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 855,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-tv og bredbånd (50/20 mbps) fra Telia, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Eier
Einar Frøysadal

Parkering
Borettslaget har egne parkeringsplasser og garasjeplasser som leies ut etter venteliste og eget reglement. Parkeringsansvarlig i styret er styreleder. Det er 46 garasjeplasser innendørs, 55 ute-parkeringsplasser og 2 El-bil plasser utendørs.
Alle garasjeplassene innendørs er tilrettelagt med infrastruktur for El-billading. Ladeboks kan leies av borettslaget.
Månedspris for leie av parkering er per dags dato 330 kr for uteplass, 650 kr for uteplass med el-billader, 650 kr for innendørs garasjeplass og 850 kr for innendørs garasjeplass med ladeboks.

Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Priser beboerparkering:
- Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 3600 kroner for ett år - Elbil (helelektriske): 600 kroner for ett år.
Det tas forbehold om prisendring. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-ogparkering/
parkering/beboerparkering/

Beliggenhet
Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Sandaker rett ved Storo og Nydalen. Leiligheten ligger høyt og fritt med meget gode lys- og solforhold.

Det er mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Nieu Scene, Torshovteatret og Cosmopolitan scene på Soria Moria. Det Andre Teateret på Lilleborg med alt fra amatøroppsetninger til musikaler, Trikkestallen på Torshov og TV2 studio i Nydalen med innspillinger og show.

Fra leiligheten er det gangavstand til Grünerløkka, Torshov, Storo, Sagene og Nydalen med alt de ulike bydelene har å by på!

Området kan også friste med flere populære spisesteder og kafeer. Jewel of India og Åpent Bakeri ligger innen kort gangavstand, sistnevnte serverer også nydelig pizza på kveldstid under navnet Lofthus Samvirkelag. Også Som Tam, kåret til byens beste asiatiske spisested, Trikkestallen og Grisen ligger i nærheten, på Torshov. Nydalen Bryggeri og spiseri er også verdt å nevne. Villa Paradiso på Lilleborg.

Storo storsenter med en rekke tilbud av forretninger, matbutikker, servicetilbud og vinmonopol ligger kun en liten gåtur unna. Det samme gjør Sandaker senter med blant annet stor matvareforretning og vinmonopol.

Våren 2018 åpnet Norges største kino på Storo, med landets eneste IMAXsal, en kort gåtur unna. Flere skoler og høyskoler er rett i nærheten. Handelshøyskolen BI i Nydalen ligger kun en liten gåtur unna. Med kollektivtransport er det også enkelt å komme seg til Tannlegehøyskolen, universitetet på Blindern og OsloMet i sentrum. Flere barne- og ungdomsskoler, samt barnehager finnes også i nærheten. Borettslaget har også en egen stor lekeplass. Nærområdet har mange fine parker og friområder å by på.

Torshovparken, Torshovdalen og turstiene langs Akerselva er få minutters gange unna og kan brukes til bl.a. grilling, sommerleker, søndagsturer, soling, piknik, aking om vinteren m.m. Det er også kort vei til flere treningssentre som Fresh fitness, Fitness 24/7, Sats/Elixia på Storo og i Nydalen, Myrens sportssenter på Torshov og Crossfit Oslo i Nydalen. Er du et friluftsmenneske og vil ta turen til Marka, går trikk nr. 11. til Kjelsås og buss nr. 56 til Solemskogen eller tog til midten av Nordmarka. Det er også kort vei til bademuligheter i Nydalen og Frysja.

Offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. Trikk nr. 11, 12 og 13, buss nr. 30 (Huk/Bygdøy) nr. 23 (Simensbråten/Lysaker), nr. 24 (Fornebu/Brynseng), nr. 58 (Nydalen/ Helsfyr o/Bjerke), nattbuss nr. 54 og flybuss fra Storo og Sinsen. 31 bussen fra Sinsen går hele døgnet, og kjører blant annet til sentrum, Lysaker og Fornebu. T-bane fra Storo og Sinsen. Togtilbud på Gjøvikbanen som kan benyttes fra Grefsen stasjon. Bysykler rett i nærheten, i Hans Nielsen Hauges gate.

Tomt
Eiet tomt, 18285 m²

Inneholder
Stue:
Stuen er det naturlige oppholdsrommet i leiligheten der de store vindusflatene slipper inn rikelig med lys. Kontrasten mot de mørke veggfargene skaper en varm og lun følelse. I stuen har du god plass til sofagruppe med salongbord, mediemøblement og spisebordgruppe. Alle tørre rom har gulvvarme og eksklusive materialvalg med énstavs-parkett i hvitoljet eik med 28 cm brede bord.

Balkong:
Fra stuen har du direkte utgang til en herlig og solrik balkong på ca 6 m². Balkongen er overbygget og gir plass til både grill og utemøbler. Terrassebordene er i Kebony med skjult innfesting lagt i 2020. Kebony er behagelig å gå barbent på og terrassedekket får en lekker grå patina etter hvert som treverket utsettes for sol og regn. Beliggenheten mot syd sørger for gode solforhold, og dette er uten tvil en nyelig plass for varme sommerdager!

Kjøkken:
Lekkert kjøkken fra 2020 levert fra Epoq med fronter i sort ask med trestruktur. Kjøkkenet har rikelig med arbeidsplass på de flotte benkeplatene i komposittstein med hvit marmorering. Her er det påkostede valg av hvitevarer med planlimt platetopp med hele 80 cm bredde. Platetoppen har integrert benkeventilator med kullfilter. Her finner du også kjøleskap og fryseskap i full høyde, oppvaskmaskin og integrert mikrobølgeovn og stekeovn i lekker sort design. Planlimt komposittvask med 80 cm bredde, kjøkkenkran med uttrekk og ett-greps blandebatteri. Rikelig oppbevaringsplass i både skuffer, høyskap og overskap - og alle skap er sømløst bygget inn og foret ut mot tak. Kjøkkenet ligger i en åpen løsning mot den romslige stuen, der kjøkkenøyen fungerer som et sosialt knutepunkt som binder de to delene sammen. Her kan du imponere med matlaging mens du underholder gjestene.

Soverom 1:
Hovedsoverommet er eksklusivt innredet med god plass for stor dobbeltseng med tilhørende nattbord. Her har du rikelig oppbevaringsplass i innbygde garderobeskap. Den innerste garderobedelen har praktisk bevegelsesutløst lys som skrus av og på automatisk.

Soverom 2:
Det andre soverommet er også et lyst og fint rom som passer perfekt som barnerom, gjesterom eller kontor. Du har plass til seng og garderobeløsninger etter eget ønske og behov.

Soverom 3:
Det tredje soverommet har flott utsyn mot syd og er også velegnet som enten gjesterom, barnerom eller kontor. Her har man god plass til både seng og annet møblement.

Toalettrom:
Toalettrom med vegghengt toalett fra 2019. Varmekabler i gulv og lekre sekskantede mosaikkfliser på toalettkassen. Veggene på toalettet er malt i en lysere gråfarge som skaper en flott harmoni mot flisenes marmorerte gråtoner. Himling med downlights og avtrekk i vegg.

Baderom:
Herlig bad fra 2019/2020 med lekker dusjnisje innbygget i veggen. Bakvegg med sekskantede mosaikkfliser, fossefalldusj og praktiske salongdører. Her finner du opplegg for vaskemaskin og et deilig badekar. Her får du spafølelse i hverdagen! Badet inneholder dusjnisje, servantskap med ett-greps blandebatteri, speil på vegg, badekar, opplegg for vaskemaskin, himling med downlights, avtrekk i vegg.

Entré:
Lys og innbydende entré. Når du entrer leiligheten får du umiddelbart et inntrykk av leilighetenes velholdte standard. Her har du god plass til sko og yttertøy med praktisk oppbevaringshylle, knagger og plass til skostativ. Fra entréen har du to innganger mot stuen, enten via kjøkkenet eller direkte inn mot sofaområdet.

Byggemåte
Lavblokk over 4 etasjer samt kjeller og loft. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsaklig av betong og murkonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takstein (ikke besiktiget). Utvendige fasader i pusset og malt mur.
Leiligheten har slett entrédør med kikkehull og sikkerhetslås i brannklasse B30 og lydklasse 40DB. Balkongdør med 3-lags glass fra 1985. Vinduer med 3-lags glass fra 1985 og 1987.

Primærrom
Primærrom: 86 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm

Boder
2 store boder; kjellerbod på 5,8 m² og loftsbod med 10 m² gulvareal.
Sykkelbod i kjeller og barnevognplass i felles oppgang.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Varmekabler på bad - Varmefolie øvrige rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 0,-

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 855,- pr.mnd.
Kabel-tv og bredbånd (50/20 mbps) fra Telia, trappevask, vaktmestertjenester, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Spesifikasjon av fellesgjeld
28 år og 8 mnd til nedbetalt gjeld.
Lånevilkår: 1,78% rente.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 86197317

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 426 403,- Som sekundærbolig Kr. 5 135 050,-

Borettslag
Borettslag: Storo Borettslag,

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 400 000,- (Prisantydning)
145 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 545 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 553 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.50 775)
Eierskiftegebyr OBOS (Kr.5 850)
Markedspakke (Kr.5 000)
Oppgjør (Kr.6 500)
Innhenting av grunnbok (Kr.202)
Totalt kr. (Kr.73 827)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
31-20-0104

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Bygdøy Allé Eiendomsmegling AS
Eie Vinderen
Org. nr:889665742
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0373 Oslo
 

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Magne Værnes

Saksbehandlere
Magne Værnes
Eie Vinderen
Eiendomsmegler
Mob: 40 03 03 00 / E-post: magne@eie.no

Eie Vinderen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Grefsenveien 35
For mer om objektet
Grefsenveien 35

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: