Bilde 1 av Grindbakken 6Bilde 2 av Grindbakken 6
Digital salgsoppgave
Grindbakken 6

0764 OSLO • Oslo kommune

Prisantydning

kr 6 200 000

Fellesgjeld: kr 343 000Omkostninger: kr 8 010Totalpris: kr 6 551 010
4-roms toppleilighet med nydelig utsikt og 2 bad | Vestvendt terrasse | Oppusset 2015 | Garasjeplass | Må ses!
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
85 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Bruttoareal (BTA)
93 m²
Fellesutgifter
kr 4 173 / Mnd
Prisantydning
kr 6 200 000
Omkostninger
kr 8 010
Fellesgjeld
kr 343 000
Totalpris
kr 6 551 010
Fellesformue
kr 12 091
Byggeår
1984
Tomt
Fellestomt 17790 m²
Oppdragsnummer
50200188
card-default

Vegar Giæver

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Vegar
Visninger
Søndag 29. nov.
13:00 - 14:00
Tirsdag 01. des.
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 6 200 000,-
Fellesgjeldkr 343 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
  
Totalpris kr 6 551 010
Eiendom
Grindbakken 6, 0764 OSLO, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 33 bnr. 2314, andelsnr. 93 i Måltrostskogen Borettslag med orgnr. 950441917 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 85 kvm, Bruttoareal: 93 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
1984

Tomt
Fellestomt 17790 m²

Prisantydning
6 200 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 343 000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.11.20
Andel fellesformue: kr. 12 091,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. fellesgjeld
6 200 000,- (Prisantydning)
343 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 543 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 551 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 173,- pr. mnd.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS og varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Morgan Segarra

Beskrivelse
Flott 4-roms andelsleilighet beliggende på Holmenkollens sol-/vestside med formidabel utsikt. Her befinner man seg rett ved skog og mark samtidig som Røa, med sitt gode utvalg av forretninger og servicetilbud, ligger i nærområdet.

Leiligheten er gjennomgående med solrik, sydvestvendt terrasse på ca. 12m² på den ene siden og en hyggelig frokostbalkong med utsyn mot pent opparbeidede fellesarealer og frodig skog på den andre siden. I leiligheten er vinduer, terrassedør og skyvedørsfelt fra 2018. På både terrasse og balkong er det oppbevaringsboder, på terrassen: kaldbod på ca. 2 m² og ca. 0,6 m² på balkongen.

Ditt første møte med boligen er en romslig entré med flotte en-stavs parkett og delikat veggfarge. I direkte tilknytning til entréen finner man et dusjbad som er praktisk og fungerer bra som gjestetoalett og bad for barna. Hovedbadet er større, har direkte adkomst fra hovedsoverommet og er utstyrt med bl.a. badekar med dusj, praktisk løsning/nisje med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverommet er av god størrelse med to stk. skyvedørsgarderober med speildører. Soverommet er lyst og fint med vindu ut mot terrassen på vestsiden med en utrolig utsikt. Soverom 2 og 3 vender mot øst siden med hyggelig utsyn mot frodig skog. Disse egner seg godt som gjeste-/barnerom eller kontor/hobbyrom - alt etter ditt behov/ønske.

Kjøkkenet er stort og fint med delikat innredning fra Ikea og plass til spisebord. Det ble pusset opp i 2015 med alt nytt inkludert hvitevarer. Kjøkkenet er moderne og samtidig tidløst med slette, hvite fronter og benkeplater av heltre. Det er for øvrig godt med skap- og benkeplass, og man har fra kjøkkenet utgang til frokostbalkong på ca. 8 m².

Stuen er romslig med store vindusflater som gir rikelig med naturlig sollys og en flott utsikt. God takhøyde og lyse materialvalg som gir et lett og delikat rom. Gjennom de store vinduene blir stuen lys og trivelig, og sammen med de lyse overflatene utgjør dette et flott oppholdsrom hvor man kan sitte i sofakroken og nyte den flotte utsikten.

Parkering
Det disponeres egen parkeringsplass merket nr. 3011 i felles garasjeanlegg.

Borettslaget har tilrettelagt for lading av elbiler i garasjeanlegget.

Beliggenhet
Grindbakken 6 og Måltrostskogen Borettslag ligger som en del av et veletablert boligområde i Holmenkollens vestside, høyt og fritt over Bogstadvannet. Borettslaget ligger luftig til i åssiden, med uhindret panoramautsikt mot Oslofjorden, åsene i Bærumsmarka, Bogstadvannet og videre innover i Nordmarka. Her befinner man seg rett ved skog og mark samtidig som Røa, med sitt gode utvalg av forretninger og nødvendige tjenester, ligger i nærområdet.

Kort vei til Kiwi dagligvarebutikk på Bogstad som holder åpent alle dager, her finner en også Circle K bensinstasjon. Ellers er det bare en kort tur til Rema 1000 ved Voksen og ICA på Besserud. Røa sentrum er nærmeste handelssentrum med bl.a. kaféer, post i butikk, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretning, matbutikker, bibliotek, treningssenter, Røa bad, legesenter m.m. Her skal også nye Røa Torg stå ferdig i nærmeste fremtid, et nytt senter med flere spennende butikker.

Tomt
Fellestomt, 17790 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i finnannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Området er meget barnevennlig, med flere lekeplasser med bilfrie veier og adkomst. Boligområde sogner til Grindbakken skole og Midtstuen ungdomsskole. Rett i nærheten finner man også Montessori Skole (privat barne- og ungdomsskole på Vettakollen). "Bilfri" skolevei. Flere barnehager i nærområdet og kort vei til videregående skole.

Offentlig kommunikasjon
Kort vei til buss (Nr. 45 og 32) i Arnulf Øverlands vei (Grindbakken bussholdeplass) som tar deg til Majorstuen eller Kværnerbyen via Røa, Lysaker og sentrum. T-bane (Linje 1) på Voksenlia t-banestasjon med 4 avganger i timen, som tar deg raskt ned til byen.

Fritidstilbud
Leiligheten har et glimrende utgangspunkt for rekreasjon og fritid. Rett på siden av feltet ligger marka klar med alle sine muligheter og fellesområdene er pent opparbeidet med prydbusker, sittegrupper, lekeplasser med mer. I retning Sørkedalen og Tryvann finnes det turløyper for enhver smak. Bogstadvannet gir fantastiske rekreasjonsmuligheter; sommer- som vinterstid. Fint badevann med fiskemuligheter har du i idylliske Strømsdammen, ca. 20 minutters gange fra utgangsdøren. Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg under 2km unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Flotte bakker for alpint i Tryvann Vinterpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.

Sommerstid er det flotte sykkel- og turmuligheter like utenfor døren, samt gangavstand til hyggelige badevann som bl.a. Strømsdammen og Bogstadvannet. Kort vei til Bogstad golfbane og Bogstad gård med kafé og ulike kulturelle tilbud. Golfbanen ved Bogstadvannet, i bunnen av Holmenkollåsen, er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard.

Inneholder
Leiligheten ligger i byggets toppetasje (3. etasje) og består av entré, stue m/ utgang til vestvendt terrasse, kjøkken m/ utgang til østvendt balkong, to bad og tre soverom.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takst/boligsalgsrapport utført av takstmann Magnus Slåtsveen:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong.

Yttervegger:
Utvendig fasader med plater og panel (fasader ble oppgradert i regi av borettslaget med ny isolasjon og plater/panel i 2018).

Takkonstruksjoner:
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.

For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Primærrom
Primærrom: 85 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 85 kvm

Boder
Boder tilknyttet både terrasse og balkong på henholdsvis 2 kvm og 0,6 kvm.

I tillegg har nåværende eiere disponert kjellerbod på ca. 2,5 kvm. Kjellerbod medfølger ikke for leiligheter i 3. etasje. Borettslaget har derimot 22 boder for utleie fortrinnsvis til andelseierne i 3. etasje. Disse leieforholdene utløper senest ved salg av andelen, og boden fordeles da av styret. I øyeblikket er alle utleiebodene utleid.

Standard
Boligen holder en gjennomgående god standard med omfattende oppussing av hele leiligheten i 2015 (unntatt hovedbad fra 2003). Under oppussingen ble det bl.a. overflatebehandlet vegger og tak, lagt lekker en-stavs eikeparkett i kjøkken, gang og stue, ny eikeparkett på alle soverom, nytt kjøkken, etablert gjestebad, oppgardert elektrisk anlegg, ny innredning på badet fra 2003. I tillegg ble vinduer og terrassedører i hele leiligheten, samt ny isolering og panel på begge endevegger utført i 2018. I 2019 ble armatur i dusj/badekar byttet. Vegger på kjøkken, stue og soverom ble malt i 2020.

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 15.6.1984 som omhandler boligblokk.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med panelovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 173,- pr.mnd.
Varmtvann, kabel-TV, bredbånd, renter på andel fellesgjeld, kommunale avgifter, vaktmestetjeneste, eiendomsskatt, renhold, drift og vedlikehold m.m.

Herav:
Felleskostnader 4 745,-
Eiendomsskatt 36,-
Renter andel fellesgjeld: 428,-

Selv om bygningene jevnt over er i god stand, tilsier alderen at borettslaget må regne med økte kostnader til vedlikehold fremover. Når den planlagte betongrehabiliteringen gjennomføres, må det påregnes en økning av felleskostnadene da låneopptak er nødvendig. Se vedlagt årsberetning for ytterligere informasjon. Betongrehabiliteringen ble i tillegg tatt opp på et ekstraordinært årsmøte der styret søkte om fullmakt til opptak av lån og igangsetting av prosjektet. Forslaget fra styret fikk ikke 2/3 flertall og vedtaket ble derfor ikke fattet.

Ordinære forvaltningskostnader er inkludert i felleskostnadene, men det fremkommer et tilleggsbeløp for bod for et gitt antall andelseiere.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: HANBA1-83987188920
Restsaldo: 36 172 000,-
Restløpetid: 23 år og 5 md.
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,50 %

Andel av fellesgjeld:
Restsaldo: 342 358,-
Rentekostnader: 428,-

Det gjøres oppmerksom på at borettslaget hittil kun har betalt renter på fellesgjeld. Første avdrag forfaller til betaling 01.07.2024, og dette vil føre til en estimert økning i fellesutgifter pr. måned med kr. 1 242,-. Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 31.12 beholdes uendret.

Det understrekes at felleskostnadene i borettslaget ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt.

Årsregnskap
Borettslaget hadde driftsinntekter på til sammen kr. 5 096 183,- i 2019. Dette var kr. 66 183,- høyere enn budsjettert og skyldtes i hovedsak innkreving av eiendomsskatt.

Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 6 875 173,-. Dette var kr. 2 781 674 høyere enn budsjettert og skyldtes i hovedsak borettslagets etablering av infrastruktur for el-bil ladere og rehabilitering av vinduer, dører og utvendig kledning.

Resultatet endte med et underskudd på kr. 2 525 527,- og ble dekket ved overføring fra egenkapital.

Borettslagets disponible midler pr. 31.12.2019 var på kr. 1 023 661,-.

For 2020 er det beregnet kr. 750 000 til ordinær drift og vedlikehold.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 72059905

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 445 979,- Som sekundærbolig Kr. 5 205 524,-

Borettslag
Borettslag: Måltrostskogen Borettslag, Orgnr: 950441917

- Borettslaget består av 106 andelsleiligheter
- Hjemmeside: http://web1.herborvi.no/0559
- Forretningsfører er OBOS
- Borettslaget har en avtale med Hovseter Vaktmestersentral
- Trappevasken utføres av renholdsfirma på torsdager
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester
- Husdyr som hund og katt er tillatt etter skriftlig godkjenning fra styret.

Forretningsfører
OBOS

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Innmelding koster kr. 500,- og årskontingent dekkes gjennom felleskostnadene.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets og OBOS medlemmer. Parallellavklaring er igangsatt og meldefristen er satt til den 01.12.2020. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Fristen for OBOS til å gjøre forkjøpsrett gjeldende er 5 hverdager fra OBOS mottar skriftlig melding om at bud er akseptert, men blir ofte avklart raskere enn dette.

Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten er kr. 7 325,-. Dersom forkjøpsretten benyttes bortfaller gebyret knyttet til forhåndsavklaring og det betales et likelydende beløp for å benytte forkjøpsretten.

Tekniske installasjoner:
Callinganlegg, røykvarslere og kabel-tv/bredbånd.

Sikringsskap med automatsikringer og måler er plassert i felles trappegang. Hovedsikringens kapasitet er på 40A. Det elektriske anlegget ble oppgradert i 2015 med nye kurser, nye stikkontakter og automatsikringer, samt nye utelamper og stikkontakter på både terrasse og balkong.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Standard kanalpakke med 20 faste TV-kanaler og 20 ekstra kanaler etter eget valg. Bredbånd med nedlastingshastighet på 20 Mbps er inkludert i felleskostnadene. Eventuell oppgradering av kanalpakke/bredbånd må avtales direkte med Get på egen regning.

Dyrehold
Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold. I tillegg må man skrive under på en erklæring om at reglene i forbindelse med dyrehold nevnt i husordensreglene godtas.

Diverse
- Stag på markise er brukket og duk må byttes. Dette kan repareres uten å bytte feste i balkongtak.

- Komfyren har en mindre defekt.

- Taklamper i stue og kjøkken medfølger ikke leiligheten.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget
2019
Installasjon av elbilladere og lamper i fellesgarasjen.

2018
Det ble skiftet dører på alle terrasser og balkonger. Likeledes skiftet man vinduene og kledningen på langveggene samt inngangsdører til alle oppganger og kjellerganger. Lekeplassene fikk nye husker.

2017
Det ble gjennomført flislegging av trappene og repoene i alle 14 oppgangene i borettslaget. Oppgradering av sandkasse i Grindbakken med ny ramme, nytt utstyr og ny sand ble gjennomført.

2016
Det ble gjennomført en oppgradering av det elektriske anlegget ved hver p-plass i Grindbakken.

2015
Det ble gjennomført en oppgradering av alle søppelskurene i Arnulf Øverlands vei og i Grindbakken med nye tak, vegger (hvor det var nødvendig) og vinduer. I tillegg ble alle skur malt.

2014
Det ble ikke utført noe større vedlikehold i 2014.

2013
Skifte av varmtvannsberederne i begge berederrom.

2012
Oppgradering av uteområdene, herunder kapping av diverse større og mindre trær samt bedene mellom AØ 5 - 7 og GB 4 - 6. Montering av garasjeporter i Grindbakken 10, 6 og 4.

2011
Skifte av takluker i alle oppgangene. Maling av alle gelendre på kjøkkensiden i Arnulf Øverlands vei 1-11.

2010
Asfaltering i Grindbakken samt varmekabler på begge repoene, mellom Grindbakken 4-6, Grindbakken 10-12 og nedkjørselen fra Grindbakken 16. Maling av alle gelendre i alle leilighetene på kjøkkensiden i Grindbakken.

2009
Rehabilitering av alle endevegger, herunder utskifting av vinduene på endeveggene.

2008
Ferdigstillelse av trapp mellom Arnulf Øverlands Vei 5-7. Malt alle vegger på fellesområde i garasjeanleggene.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Servitutter registrert i borettslagets grunnbok:

1983/38994-1/105  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 12.12.1983 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:33 Bnr:2237  
Bestemmelse om garasje/parkering
Med flere bestemmelser

1983/18957-1/105  Registrering av grunn tinglyst 04.07.1983 
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:33 Bnr:2236
 
1994/14985-1/105  Målebrev

Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 200 000,- (Prisantydning)
343 000,- (Andel av fellesgjeld)

6 543 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

8 010,- (Omkostninger totalt)

6 551 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 543 000,-) (Kr.62 000)
Tilrettelegging (Kr.9 950)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Gebyr utlysing forkjøpsrett (Kr.7 325)
Grunn og forsikringshonorar + 1 promille (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 543 000,-) (Kr.9 950)
Grunnpakke borettslag (Kr.16 872)
Markedspakke 1 (Kr.19 950)
Oppgjør (Kr.6 700)
Totalt kr. (Kr.135 247)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-20-0188

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Saksbehandlere
Vegar Giæver
Eie Røa
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 48 12 35 17 / E-post: vg@eie.no

Eie Røa
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Grindbakken 6
For mer om objektet
Grindbakken 6

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.