Bilde 1 av Gullkroken 5Bilde 2 av Gullkroken 5
Digital salgsoppgave
Gullkroken 5

0377 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

4(5) roms hjørneleilighet med utsikt, heis, peis og balkong. Flott beliggenhet i blindvei i oase bak Frognerparken.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
3
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
87 m²
Bruksareal (BRA)
87 m²
Bruttoareal (BTA)
96 m²
Fellesutgifter
kr 5 016 / Mnd
Prisantydning
kr 6 275 000
Omkostninger
kr 158 990
Fellesgjeld
kr 55 943
Totalpris
kr 6 489 933
Fellesformue
kr 15 220
Byggeår
1959
Tomt
Festet fellestomt 2970 m²
Oppdragsnummer
31210093
card-default

Frode Bergsløkken

Eiendomsmegler MNEF
Les om Frode
Prisantydningkr 6 275 000,-
Fellesgjeldkr 55 943,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 157 620,-
  
Totalpris kr 6 489 933
Eiendom
Gullkroken 5, 0377 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 31 bnr. 243 snr. 3 orgnr. 971524561 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 87 kvm, Bruksareal: 87 kvm, Bruttoareal: 96 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1959

Tomt
Festet fellestomt 2970 m²

Prisantydning
6 275 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 55 943,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 15 220,16,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
6 275 000,- (Prisantydning)
55 943,- (Andel av fellesgjeld)

6 330 943,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
157 620,- (Dokumentavgift)

158 990,- (Omkostninger totalt)

6 489 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 5 016,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Vaktmestertjenester, kabel tv, internett, trappevask, parkering, oppvarming, felles forsikring. Kommunale utgifter og nedbetaling og betjening av renter på et lite felleslån på ca 55.943,-.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eier
Oddgeir Harildstad

Beskrivelse
Selveierleilighet

Parkering
Fri parkering på fellesområder i sameiet for beboere og seksjonseiere.

Beliggenhet
Lys hjørneleilighet på Smestad. Enten adkomst med noen få trinn opp via hovedinngang i 1 etasje, eller trappefritt med heisadkomst til boligetasjen fra sideinngang i bygget med heis også til bod, sykkelbod og til stort fellesvaskeri.med 2 store tørkerom.
Man kan også kjøre med bil helt frem og laste av varer her.
Her er det også rampe til rullestol og barnevogn.
Leiligheten vender delvis mot inngangsnivå hoveddelen ligger i 2 boligetasje i bygget.
Grunnet  at bygget ligger i skrånende terreng ligger boligen høyt og fint. Ingen gjenboere.
Fantastisk beliggenhet  i en grønn oase i Parnassen boligsameie med store felles parkområder rundt og pen beplantning. Blindvei uten gjennomgangstrafikk og Smestad skole i enden av området. Kort gangavstand til Frognerparken.

Leiligheten har store vindusflater på 3 sider, som slipper inn godt med naturlig lys, samt peis. Eiendommen ligger i et ettertraktet og barnevennlig område på Smestad i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet finner du store grøntområder, lekestativer, fiskemuligheter samt flere idrettsanlegg.

Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet på Kiwi Hoffsveien og Coop Mega. CC Vest, Møllhausen Torg og Karenslyst allé tilbyr også en rekke servicetilbud, herunder apotek, treningssentre, kaféer, restauranter, vinmonopol m.m. CC Vest ligger på Lysaker og er nærmeste storsenter, og er kun en kort biltur unna.

Fine friluftsområder som Øvre og Nedre Smestaddammen finner man i umiddelbar nærhet. Fra boligen er det kort vei til Frognerparken, som er den største parken i Oslos indre by. Parken inneholder kulturanlegget Vigelandsparken av Gustav Vigeland. Sør i parken finner du Oslo Bymuseum og i øst ligger Frogner badet og Frogner stadion. Nærområdet byr også på trygge lekemuligheter for de minste.

Vest for Smestad finner du Maridalen og dens flotte natur. Følger du Sørkedalsveien kommer du til Bogstadvannet; et idyllisk og populært baseområde. På vinteren kan man også stå på ski via Maridalen, opp til Bogstad og videre inn i marka.

Bebyggelse
Boligblokk

Tomt
Festet fellestomt, 2970 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Smestad barneskole ligger en kort gåtur fra leiligheten. Ris ungdomsskole ligger også i nærheten. Det finnes flere gode videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Ullern videregående skole. Nærområdet byr på et rikt utvalg av både private og offentlige barnehager, eksempelvis Smestad, Hakkebakkeskogen, Linden, Priorveien og Nedre Silkestrå barnehage.

Offentlig kommunikasjon
Området er godt tilrettelagt for offentlig kommunikasjon med både trikk, T-bane, tog og buss. Kun en kort spasertur unna leiligheten finner du Smestad T-banestasjon hvor linje 2 og 3 har hyppige avganger. Herfra tar det ikke mer enn 5 minutter til Majorstuen og ca. 8 minutter til Nasjonaltheateret. Trikk nr. 13 fra Skøyen finner du også kun en 10 minutters gange unna leiligheten. Flytoget går også direkte til Gardemoen fra Skøyen. Videre finner du bussholdeplass ca. 800 meter fra leiligheten.

Inneholder
Entré, toalettrom, baderom, kjøkken, tre soverom, spisestue og stue.
Med leiligheten følger en takbod på ca. 3,8 kvm, en bod i underetasje på ca. 2 kvm og en kjellerbod på ca. 1 kvm.
Heis fra sideinngang på baksiden av bygget gir trappefri adkomst til boligen, samt tilgang med heis til fellesvaskeri med 2 tørkerom, kjellerbod, sykkelbod og bod til barnevogner.
Rampen der gir enkel adkomst for sykler, rullestol og barnevogner.

Byggemåte
Grunn og fundamenter: Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong.
Yttervegger: Pusset og malt fasade.
Takkonstruksjon: Flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran.
Takhøyde er målt fra 2,36m-2,52m.
Frittbærende dekker: Etasjeskiller av betong.
Dører: Slett entrédør med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør med to-lags glass fra 2007.
Vinduer: Vinduer med to-lags glass fra 2007 og 2008 samt ett vindu på baderom fra 1959.
Uteplass: Utgang fra stue til balkong på ca. 4,5 kvm. Rekkverk av murkonstruksjoner og treverk. Rekkverkshøyde er målt til 0,97m. Utebelysning, stikkontakt på vegg og stråleovner.

Gulv: Flislagt gulv på bad, ellers parkett.
Vegger: Flislagte vegger på bad. Øvrige rom har veggflater med malt panel.
Himling: Himlingsflater av malte flater.
Fasader renovert/etterisolert også i 2020.

Primærrom
Primærrom: 87 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 87 kvm

Boder
Med leiligheten følger en takbod på ca. 3,8 kvm, en bod i underetasje på ca. 2 kvm og en kjellerbod på ca. 1 kvm.

Standard
Entré: Slett entrédør med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Gulvflater lagt med parkett. Veggflater med malt panel, tapet samt malte flater. Malte himlingsflater.

Bad: Bad fra 2008. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Vegghengt servantskap med ovenpåliggende servant i porselen. Speilskap med belysning samt stikkontakt over servant. Dusjhjørne med to-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin. Vannbåren varme til å tørke håndklær samt felles varmtvann.

Toalettrom: Toalettrom fra 2008. Flislagt gulv med gulvvarme samt malte vegg- og himlingsflater. Veggengt servant i porselen med speilskap over servant. Vegghengt toalett. Dusjarmatur på vegg ved siden av toalett.

Stue: Gulvflater lagt med parkett. Veggflater med malt panel, tapet samt malte flater. Malte himlingsflater. Slette innerdører samt en dør med glassfelt.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning fra 2004. Innredning med glatte fronter og benkeplate av treverk. Plastflate mellom benkeplate og overskap samt lysarmatur med stikkontakt under overskap. Vegghengt ventilator med belysning og kullfilter. Innebygget kjøleskap med frysedel, stekeovn og mikrobølgeovn.

Soverom: Gulvflater lagt med parkett. Veggflater med malt panel, tapet samt malte flater. Malte himlingsflater. Slette innerdører samt en dør med glassfelt. Plassbygd garderobeskap på soverom 1, skyvedørsgarderobe på soverom 2 og plassbygd garderobeskap på soverom 3.


For utfyllende teknisk standard med TG-grad henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest

Oppvarming
Sentralfyring og varmtvann inkludert i fellesutgiftene.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom. Det er pt. ikke beregnet eiendomsskatt for denne boligen.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 5 016,- pr.mnd.
-fellesutgifter kr 3 130,10 -energi kr 1 443 -kabel-tv kr 442 Ref. spesifikasjon av fellesgjeld vil IN-lån bli infridd ved oppgjør og inngår derfor ikke i fellesutgifter ved overtakelse.

Faste løpende kostnader
Strøm etter eget forbruk samt egen innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lån: DNB
Restgjeld: 55.943 pr 31.08.2021 og overtas av kjøper.
Rentevilkår: Nominell rente 3,25% med
innfrielsesdato 2025
Lånetype: Annuitet

Annet lån (IN-lån på 232 602) blir innfridd ved oppgjør og trukket fra selgers Oppgjør/salgssum.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: SP514078.8.2

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 921 956,- Som sekundærbolig Kr. 3 319 040,-

Sameie
Sameie: Parnassen Boligsameie, Orgnr: 971524561

Forretningsfører
Hammersborg Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper av seksjon og leietaker av seksjon må godkjennes av styret. Er slikt vedtak gjort, kan godkjenning i det enkelte tilfelle bare nektes når det foreligger saklig grunn til det.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Ref. Husordensregler : Hundehold er tillatt, men skal søkes om og godkjennes av styret. Hundeeier er ansvarlig for at hundeholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Hunder skal holdes i bånd innendørs i fellesareal, og helst luftes ut gjennom bakdøren (for å beskytte gulvteppet i lobbyen). Det er ikke tillatt å holde reptiler.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 2 970 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 275 000,- (Prisantydning)
55 943,- (Andel av fellesgjeld)

6 330 943,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
157 620,- (Dokumentavgift)

158 990,- (Omkostninger totalt)

6 489 933,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Look (Kr.3 500)
Heising av annonse på finn.no/eie.no 2 ganger 1590 x 2 (Kr.3 180)
Oppgjør (Kr.7 900)
Ukens bolig Finn.no (Kr.3 000)
Visningshonorar 14 av 19.5 timer belastes 14 x 2750,- 1 time inkludert i tilrettelegging (Kr.38 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.27 287,50)
Grunnpakke: Innhenting av opplysninger fra kommune og sameie (Kr.8 000)
Markedspakke inkludert annonse på finn.no digitalt prospekt og 1 1visning (1 visning = 1 time a kr 2750,-) .Ytterligere visninger belastes med kr 2750,- 1 visning = 1 time. (Kr.19 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører kr 5995, samt innlfyttingsgebyr kr 1500,- (Kr.7 495)
Provisjon minimum (Kr.142 500)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør inkl. innlfyttingsgebyr kr 1500 (Kr.7 495)
Tilegg for møbler jmf kontrakt (Kr.- 150 000)
Totalt kr. (Kr.118 757,50)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
31-21-0093

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bygdøy Allé Eiendomsmegling AS
EIE Vinderen
Org. nr:889665742
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0373 Oslo
Tlf: 22 13 55 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF Frode Bergsløkken

Saksbehandlere
Frode Bergsløkken
EIE Vinderen
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 90 13 45 53 / E-post: fb@eie.no

EIE Vinderen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Gullkroken 5
For mer om objektet
Gullkroken 5

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: