Bilde 1 av Hans C. Gjefles vei 3Bilde 2 av Hans C. Gjefles vei 3
Digital salgsoppgave
Hans C. Gjefles vei 3

1182 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 9 000 000

Fellesgjeld: kr 42 048Omkostninger: kr 235 070Totalpris: kr 9 277 118
Ekebergskråningen med panoramautsikt! Pen 3-roms med heis og parkering m lader. Vestvendt terrasse på 25 kvm.
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
92 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Bruttoareal (BTA)
102 m²
Fellesutgifter
kr 3 732 / Mnd
Prisantydning
kr 9 000 000
Omkostninger
kr 235 070
Fellesgjeld
kr 42 048
Totalpris
kr 9 277 118
Fellesformue
kr 13 992
Byggeår
2007
Tomt
Eiet tomt 2247 m²
Oppdragsnummer
58210057
card-default

Carl Fredrik Sønsteby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Les om Carl
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 9 000 000,-
Fellesgjeldkr 42 048,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 042 048,-)kr 226 050,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 9 277 118
Eiendom
Hans C. Gjefles vei 3, 1182 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 149 bnr. 202 snr. 2 orgnr. 994636553 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2007

Tomt
Eiet tomt 2247 kvm

Prisantydning
9 000 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 42 048,- pr. 01.08.21
Andel fellesformue: kr. 13 992,- pr. 01.08.21

Totalpris inkl. omkostninger
9 000 000,- (Prisantydning)
42 048,- (Andel av fellesgjeld)

9 042 048,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
226 050,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 042 048,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

235 070,- (Omkostninger totalt)

9 277 118,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader utgjør kr 3 732,- per måned.
Herav:
Felleskostnader 3 333,-
Nettleie 399,-

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer varmtvann til vannbåren varme, kabel-TV og bredbånd, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, regnskapsfører, mm.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i de månedlige felleskostnadene.

Eier
Finn Helge Hartmann Lise Hartmann

Beskrivelse
Flott selveier terrasseleilighet med attraktiv beliggenhet, i Ekebergskrenten. Leiligheten har en stor, vestvendt terrasse på hele 25 kvm, med en fantastisk utsikt over Oslo by. Her ser man fra Groruddalen i nord til Bygdøy i sør! Leiligheten har en enkel adkomst via heis, fra parkeringsanlegget på taket i 6.etasje og ned til leiligheten i 1.etasje. Standarden er gjennomgående god - her kan du flytte rett inn!

KORT OM BOLIGEN:
- Innbydende 3-roms leilighet
- Åpen stue-/kjøkkenløsning med spiseplass
- Delikat kjøkken med integrerte hvitevarer og benkeplater i granitt
- Hovedsoverom med utgang til luftebalkong
- Stort baderom med toalett, dusj og badekar
- Ekstra toalettrom
- Biloppstillingsplass i carport medfølger, med lader til el-bil
- Gode lagringsmuligheter

Parkering
Det medfølger en biloppstillingsplass med el-bil lader, i carport, på taket av bygget. Det er noe gjesteparkering for sameiet, forøvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i Ekebergskrenten, med en fantastisk utsikt over Oslo by! Trafikkskjermet beliggenhet i blindvei, i et attraktivt boligområde på Ekeberg/Simensbråten.

Gangavstand til Ekebergsletta og Brannfjell, noe som gir enkel tilgang til store friområder både sommer som vinter. Området har gode tur- og rekreasjonsmuligheter i Brannfjellskogen, og området rundt Ekebergsletta kan blant annet by på lysløype, husdyrpark, skulpturpark og skiløype, i tillegg til et rikt aktivitetstilbud som inkluderer blant annet fotball, håndball, frisbeegolf, minigolf og rideskole. Man har også nærhet til Østmarka og Østensjøvannet, samt fjorden med flere badestrender.

Fra leiligheten har man også gangavstand til nærmeste dagligvarebutikk, Spar i Vårveien. Videre har man kort vei til eksempelvis Kværnerbyen og videre til sentrum av Oslo. En liten kjøretur unna finner man både Holtet, Lambertseter, Manglerud og Bryn, som alle kan by på et rikt utvalg av ulike forretninger og servicetilbud.

Ekeberg barneskole og flere barnehager ligger også i gangavstand. Nærmeste offentlige kommunikasjon er buss nr 23 (Lysaker-Simensbråten) og 34 (Tåsen-Ekeberg Hageby), som begge har holdeplass ved Vårveien. I Ryenbergveien stopper buss 34 og 74 (Jernbanetorget-Mortensrud).

Bebyggelse
Området er i all hovedsak bebygget med eneboliger, tomannsboliger og terrassehus/blokkbebyggelse.

Adkomst
Fra Vårveien, kjør inn Simensbråtveien. Når Simensbråtveien svinger mot høyre går Hans C. Gjefles vei ned mot venstre. Boligen ligger på høyre side av veien.

Det vil bli skiltet med EIE Eiendomsmegling ved fellesvisninger.

Inneholder
1.etasje: Entré/gang, stue/ spisestue/ kjøkken med utgang til 25 kvm terrasse, baderom, toalettrom, gang, 2 soverom hvorav ett med luftebalkong.

Byggemåte
Terrasseblokk på 5 underetasjer med parkeringsplasser i 6.etasje på taket. Oppført med bærende konstruksjoner og etasjeskiller i betong. Yttervegger har pusset/malt mur på fasaden. Grunnmur i betong. Flat takkonstruksjon. Fellesarealer er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og biloppstillingsplasser.

Primærrom
Primærrom: 92 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 92 kvm

Boder
Det medfølger to romslige boder til leiligheten. Den ene er på samme plan som leiligheten, er lukket og eksklusiv for denne enheten. Den andre ligger i 5.etasje, i et fellesareal hvor det er satt opp låsbare gittere. Denne boden er målt opp til ca 5 kvm. I tillegg har sameiet et felles lagringsrom for sykler, mm.

Standard
Innbydende leilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten har pene overflater med malte, glatte veggflater og to-stavs parkett i tørre oppholdsrom. Downlights i himling i flere rom. Tre uttak til TV i leiligheten. Screens på flere vinduer og markise er installert.

Entré: Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær i skyvedørsgarderobe. Entreen er utstyrt med dørcalling.

Baderom: Flislagt bad fra byggeår, med downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Dusjhjørne med innsvingbare dører i glass og veggmontert hånddusj. Innmurt boblebadekar med kran og hånddusj. Helservant med ett greps blandebatteri. Innredning med høyglanspolerte fronter på skuffer og skapdører. Speil med sideskap, overlys og stikkontakt. Videre er badet utstyrt med vegghengt toalett og avtrekksventil. Vannrør i PEX rør-i-rør system og avløpsrør i plast. Praktisk skyvedørsgarderobe med opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Her er det også installert utslagsvask i rustfritt stål og ett greps blandebatteri.

Toalettrom: Toalettrom fra byggeår, med fliser på gulv og malte, glatte flater på vegger og himling. Servant med ett-greps blandebatteri, samt speil og lys. Videre er toalettrommet utstyrt med vegghengt toalett og avtrekksventil. Vannrør i PEX rør-i-rør system og avløpsrør i plast. 

Kjøkken: Delikat kjøkken med åpen løsning mot stuen, samt god plass til spiseseksjon. Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og høyglanspolerte fronter på skuffer og skapdører. Fliser over benkeplater i granitt, med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Et godt utnyttet kjøkken med god skapplass og rikelig med arbeidsbenk. Downlights i himling, i tillegg til lys under overskap, gir godt med arbeidslys. Komfyr med induksjonstopp og 2 gassbluss. Kjøl- og fryseskap i høyskap. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal, integrert i overskap. Tilkoblet brannslange og opplegg for oppvaskmaskin i servantskap. Det er to doble stikkontakter i hvert sitt skap over benken, i tillegg til stikk på vegg. Vannrør i PEX rør-i-rør system og avløpsrør i plast.

Stue med tilgang til terrasse: Romslig stue med gode vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fin plass til sofagruppe med tilhørende TV-møbler og gasspeis, i tillegg til spiseseksjon. Her kan måltidene nytes i hyggelig lag! Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse med stål-/glassrekkverk. Her kan en fantastisk utsikt over Oslo by nytes! Størrelse på hele 25 kvm muliggjør møblering i ulike soner. Terrassen er utsyrt med elektrisk styrt markise, utebelysning, stikk, gassuttak og vannkran med frostsikring. 

Hovedsoverom med tilgang til luftebalkong: Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Lagringsmuligheter for klær og sko i skyvedørsgarderobe. Fra dette soverommet har man utgang til en liten, vestvendt luftebalkong på ca 1 kvm.

Soverom: Leilighetens andre soverom ligger i tilknytning til entreen. Rommet passer perfekt som gjesterom eller kontor, alt etter behov.

Info: Fasett på dør til soverom ved entreen. Fasetter på tre vinduer i stuen og to på soverom, en på døren ut mot balkong og et lite vindu. En persienne på vinduet i stuen som er fjernstyrt. Markise foran stuevinduene er fjernstyrt med vindmåler.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap er plassert i skyvedørsgarderobe i entré/ gang. Automatsikringer med jordfeilbryter. Hovedsikring og strømmåler er plassert i felles tavleskap.

Vinduer mm.: Trevinduer. Vinduer/ terrassedør i 2-lags glass fra byggeår. Heve-skyvedør til terrasse fra byggeår.


Følgende elementer har blitt vurdert til tilstandsgrad to i tilstandsrapporten:
- Slukets tilkomstmulighet for rengjøring, bad: Tilkomst til sluket under badekar er utilfredsstillende.
- Sanitærutstyr og innredning, bad og toalettrom: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert.
- Overflater gulv, øvrige rom: Gulvet bærer stedvis preg av bruksslitasje.

Resterende elementer har blitt vurdert til tilstandsgrad 0 eller 1. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle gulv med elektronisk styringspanel. Vann til vann varmepumpe for gulvvarme og varmtvann. Nødanlegg i tilfelle driftsstans, gassbrenner. Gasspeis i stuen til koblet felles nedgravd gasstank.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Denne boligens andel fellesgjeld utgjør kr 42 048,- per dato 01.08.2021.

Borettslaget har i dag ett annuitetslån med følgende betingelser og restsaldo per 01.08.2021:

Annuitetslån 1:
Restgjeld: kr 523 220,- hvorav denne andel utgjør kr 42 048,-
Restløpetid: 12 år 4 mnd
Terminer per år: 12
Flytende rente: 5,0 %

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Sameiets eiendommer er forsikret i If...Skadeforsikring med polisenummer 1168202. Den enkelte seksjonseier må selv sørge for å ha hjemforsikring som dekker innbo og løsøre.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 1 428 820,-

Sameie
Sameiet Hans C. Gjeflesvei 3, organisasjonsnummer 994636553.

Sameiet består av seksjonsnummer 1 til 10 av gnr 149, bnr 202.

Det pågår for tiden et større utbedringsarbeid av parkeringsplass (allerede gjort) og utvendig mur/blikk (pågår).  Det er oppdaget råte i enkelte deler av trekonstruksjonen. Styret har årsmøtebehandlet fullmakt til låneopptak med ramme kr 500 000,-. Etter samtale med sameierne ble det i styremøtet vedtatt å istedenfor kalle inn kapital direkte fra hver sameier, med kr 50 000,- flatt fra hver sameier. Epost om dette ble sendt ut den 04.09.21, med frist 18.09.21. Dette er a konto, og man vil justere for sameiebrøk og faktisk kostnad når man vet faktisk kostnad.  Dersom ytterligere kostnad, altså utover kr 500 000,-, vil man måtte be om ny fullmakt fra ekstraordinært årsmøte.  Man har engasjert byggteknisk konsulent for å støtte sameiet i prosessen.

Forretningsfører
OBOS er regnskapsfører for sameiet.

Styregodkjenning
Det praktiseres ikke styregodkjennelse i dette sameiet.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. 3 stk uttak til TV.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet med private vann og stikkledninger.

Regulering
Reguleringskart er innhentet og er vedlagt salgsoppgaven. Svartdalstunellen er regulert til å gå i fjellgrunnen under området.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
9 000 000,- (Prisantydning)
42 048,- (Andel av fellesgjeld)

9 042 048,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
226 050,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 042 048,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

235 070,- (Omkostninger totalt)

9 277 118,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Visningshonorar, á kr 2 500 (Kr.5 000)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 042 048,-) (Kr.90 420,48)
Gebyr for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Overtagelse (Kr.3 000)
Fakturagebyr (factoring) (Kr.2 590)
Direkteutlegg for selger, løfting på Finn (Kr.900)
Garantiforsikring (Kr.3 000)
Grunnpakke (Kr.12 900)
Markedspakke 1 (Kr.18 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Sameiepakke (Kr.3 860)
Totalt kr. (Kr.155 365,48)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0057

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00, Fax:

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner Carl Fredrik Sønsteby

Saksbehandlere
Carl Fredrik Sønsteby
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Mob: 93 08 51 38 / E-post: cfs@eie.no

Selma Nygaard Thorkildsen
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hans C. Gjefles vei 3
For mer om objektet
Hans C. Gjefles vei 3

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: