Bilde 1 av Harbitzalléen 9, leilighet K-303Bilde 2 av Harbitzalléen 9, leilighet K-303
Digital salgsoppgave
Harbitzalléen 9, leilighet K-303

0275 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker og moderne 2-roms selveier fra 2020 | Vestvendt balkong og felles takterrasse | Sentral og attraktiv beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
71
Antall soverom
1 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
38 m²
Bruksareal (BRA)
38 m²
Fellesutgifter
kr 1 737 / Mnd
Prisantydning
kr 4 250 000
Omkostninger
kr 115 120
Totalpris
kr 4 365 120
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 3478 m²
Oppdragsnummer
18210426
card-default

Karoline Cecilie Michaelsen

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Les om Karoline
card-default

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Les om Jørgen
Prisantydningkr 4 250 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 113 750,-
  
Totalpris kr 4 365 120
Eiendom
Harbitzalléen 9, leilighet K-303, 0275 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 31 bnr. 501 snr. 71 orgnr. 924645148 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt 3478 kvm

Prisantydning
4 250 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)

115 120,- (Omkostninger totalt)

4 365 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 1 737,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Akonto varme/varmtvann, tilknytningsavgift TV/bredbånd, vaktmestertjeneste, renhold, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold m.m.

Det er vedtatt at felleskostnadene skal øke fra 01.01.2022. Nye felleskostnader er beregnet til kr 1 957,- pr. mnd. for denne seksjonen.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene til sameiet.

Eier
Benjamin Stokke Johnsen

Beskrivelse
Lys og innflytningsklar 2-roms i et nyere bygg fra 2020. Høy standard med lekkert Sigdal kjøkken, én-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Som en bonus har man tilgang til en meget stor takterrasse med 360' panorama og sol hele dagen.

Harbitz Torg, et levende strøkstorg med butikker, caféer og restauranter. I hjertet av området ligger det vernede Laboratoriebygget, som har gjenoppstått 100 år etter det ble bygget som hele områdets nye kulturhus og møteplass.

Høydepunkter:
  • Ny i 2020
  • Flislagt og romslig vestvendt balkong samt tilgang til felles takterrasse
  • Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens
  • En-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme
  • Sportsbod på ca 7 kvm
  • Sentral, men tilbaketrukket beliggenhet med nærhet til "alle" byens fasiliteter
  • Garanti fra utbygger på 5% av opprinnelig kjøpesum i ytterligere 3 år

Velkommen til visning!

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området. Parkeringsplasser i offentlig gate, også med ladere for el-bil. Bydelen er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 5.400,- i året / 900,- for el-bil.  For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering//.

Sameiet disponerer parkeringsplasser beliggende i anleggseiendommen gnr. 31 bnr. 506, som er naboeiendommen. Det er kun seksjonseiere som har ervervet bruksrett til parkeringsplass sammen med sin seksjon som har rett til å benytte parkeringsplass i anleggseiendommen. Parkeringsplass medfølger ikke leiligheten.

Det er utleie av Hyre el-biler i garasjekjeller.

Beliggenhet
Meget attraktivt beliggende i naturskjønne omgivelser på Skøyen/ Hoff. Området er kjent for sin hyggelige atmosfære og flotte uteområder. Her bor man i landlige og grønne omgivelser, men samtidig veldig sentrumsnært med kort vei til et rikt servicetilbud.

Leiligheten ligger i nærheten av blant annet Skøyenparken (Den engelske park) og Frognerparken som byr på flotte tur- og grøntområder. Det er gangavstand til fine turmuligheter på Bygdøy og bla. Bygdøy Sjøbad, som er ypperlig om sommeren. Av sykkelvei er dette lagt til rette fra Skøyen til Aker Brygge, eller fra Skøyen til Sandvika i motsatt retning.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres i en av de utallige matbutikkene i området. På Harbitz Torg finner du bla. Coop Mega, apotek, Harbitz Torg Bad og Lokal som er en café, bar og delikatessebutikk med kortreiste økologiske varer. I hjertet av området ligger det vernede Laboratoriebygget, som har gjenoppstått 100 år etter det ble bygget. Bygget har blitt områdets nye kulturhus og møteplass. I første etasje finner du café og restaurant, med take away. I byggets andre etasje er det en avdeling for sport og spill, med shuffleboard, bardisk og TV-skjermer. I tredje etasje finner du selskapslokaler som kan bookes til forskjellige arrangementer. På Hoff finner du blant annet Rema 1000, Kiwi og Coop Mega. I Karenslyst Allé er det et bredt utvalg av kafeer, klesforretninger, restauranter, apotek, helseaktører og SATS mm.

Offentlig kommunikasjon:
Med kort gangavstand til buss, trikk, tog og flytoget har området gode mulighet til offentlig kommunikasjon. Skøyen er ellers et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, med god infrastruktur for vei, trikk og tog. Flytoget tar deg eksempelvis fra Skøyen til Gardermoen på 32 minutter. Trikken (linje 13) er kun 1 minutt unna og tar deg inn til byen og Grünerløkka. I Hoffsveien finner man holdeplass for 40-bussen og det er flere bysykkelstativer i nærheten.

Barnehager og skoler:
Området tilbyr et godt utvalg av private og offentlige tilbud. Eksempelvis ligger Harbitz Torg barnehage i umiddelbar nærhet og Bestum barneskole ligger i kort gangavstand.


Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med kort gangavstand til buss, trikk, tog og flytoget. Flere lokaltog og busslinjer stopper her med høy frekvens. Skøyen er ellers et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, hvor det er god infrastruktur tilrettelagt for vei, trikk og tog. Flytoget tar deg eksempelvis fra Skøyen til Gardermoen på 32 minutter. Trikken (linje 13) er kun 1 minutt unna og tar deg inn til byen og Grünerløkka. I Hoffsveien finner man holdeplass for 40-bussen og det er flere bysykkelstativer i nærheten.

Skoler og barnehager:
Umiddelbar nærhet til Elmholt barnehage, ellers andre private og offentlige barnehager i området. Det er kort gangavstand til Bestum barneskole.

Bebyggelse
Eiendommen ligger i et veletablert boligområde med hovedsakelig villa, småhus og blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 3478 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Hall, kontor/innvendig bod, stue/kjøkken, soverom, bad og balkong.


Kjøkken
Kjøkkeninnredning fra Sigdal, Herregaard Hvit. Siemens hvitevarer. Armatur fra Grohe.

Bad
Vikingbad (innredning, skap, dusjvegger). Grohe (armatur til dusj og vaskeservant, samt toalett-spyleknapper). Laufen (toalettsete).

Kontor
Orignalt er dette betegnet som innvendig bod, se vedlagt plategning.

Soverom
Soverom med garderobeskap fra Sigdal.

Primærrom
Primærrom: 38 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Alle

Bruksareal
Bruksareal: 38 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en sportsbod i felles bodanlegg. Orginalt har boligen en innvendig bod, men eier benytter dette som kontor.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.02.2020. Det er opplyst i søknaden at ferdigattest skal omsøkes 03.05.2021, men dette har per i dag ikke blitt gjort. Det har blitt sendt inn en endringssøknaden som omfatter flytting av avfallshåndtering fra gateplan til kjelleretasjen samt etablering av sykkelparkeringsplasser utenfor byggegrense. Tillatelse til endring ble gitt 06.05.2021.

Oppvarming
Gulvvarme og varmtvann tilknyttet fjernvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom felleskostnadene til sameiet.

Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 737,- pr.mnd.
Oppvarming/varmtvann 322,- Felleskostnader 1.405,- Tilkn. TV/Bredbånd 10,- Etter kjente fremtidige endringer, blir summen av de totale felleskostnadene kr. 1.955,-

Årsregnskap
Sameiet hadde et resultatregnskapet for 2020 viser et overskudd på kr. 750.642,-.

Sameiet har budsjettert et underskudd på kr. -312.912,-  i 2021.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring AS Polisenummer: 89340288

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 048 008,- Som sekundærbolig Kr. 3 772 829,-

Sameie
Sameie: Harbitzalléen Boligsameie 9-21-25, Orgnr: 924645148

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Det er ikke behov for styregodkjenning av kjøper.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Diverse
Det er ikke innhentet tilstandsrapport da leiligheten er nyoppført fra 2020.

 Følger ikke med leiligheten:
 - Vaskemaskin

Følger med leiligheten:
  -  Alle hvitevarer (Siemens)
 -  Seng (Møbelringen, Nord kontinental m/ overmadrass 150 x 200 cm)
 -  Fastmontert garderobeskap (Sigdal)
 -  Skap i bod/kontor (Jysk, HAGENDRUP 96 x 176 cm)

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Heftelser fra grunnboken:
1918/311-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
19.07.1918 
Overført fra gnr 31 bnr 56
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1919/58-3/105  Bestemmelse om bebyggelse  
03.10.1919  
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1920/14-1/105  Elektriske kraftlinjer  
03.09.1920  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1922/215-1/105  Erklæring/avtale  
13.01.1922  
Overført fra gnr 31 bnr 56
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1962/6471-1/105  Erklæring/avtale 
01.06.1962 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1966/8542-1/105  Skjønn  
21.06.1966  
VEDR. FRAVIKELSESKJENNELSE
Overført fra gnr 31 bnr 56
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

1986/51125-1/105  Erklæring/avtale  
20.08.1986  
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/154742-1/200  Erklæring/avtale  
04.03.2009  
Rettighetshaver: FORTUM OSLO VARME AS  
Org.nr: 977296919
Avtale om framføring av fjernvarmerør på privat eiendom.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/18696-1/200  Erklæring/avtale  
08.01.2015  
Allmenheten skal ha rett til ferdsel
Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra Oslo kommune
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1362544-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
04.10.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:499  
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1362544-16/200  Bestemmelse om adkomstrett  
04.10.2018 21:00  
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/513467-1/200  Erklæring/avtale  
07.05.2019 21:00  
Gjensidig rett til å benytte felles søppelanlegg
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/513494-1/200  Erklæring/avtale  
07.05.2019 21:00  
Gjelder drift og vedlikehold av gang- og sykkelvei
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/513533-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
07.05.2019 21:00  
Kan ikke slettes uten samtykke fra: HARBITZ TORG AS  
Org.nr: 962097901
Kan ikke endres uten samtykke fra Harbitz Torg AS
I de tilfeller hvor eiendommen er seksjonert skal eierseksjonssameiet representert ved styret være medlem og ikke de enkelte seksjonseierne
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1403586-17/200  Bruksrett  
22.11.2019 21:00  
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:31 Bnr:507
Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:31 Bnr:508
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Bestemmelse om disposisjonsrett- og bruksrett til uteareal for gangadkomst og uteservering
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1403586-20/200  Bruksrett  
22.11.2019 21:00  
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1403586-24/200  Bestemmelse om adkomstrett  
22.11.2019 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:508  
Adkomstrett til fots
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-31/501
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2101986-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.02.2020 21:00  
Gjensidig rett til adkomst over eiendommene for reparasjon og vedlikehold på eiendommene og tekniske installasjoner
Gjelder denne registerenheten med flere

 2020/2102093-1/200  Erklæring/avtale  
12.02.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:499  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:507  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:508  
Bestemmelse om ventilasjonstårn samt sjakter og ventiler
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2102851-1/200  Erklæring/avtale  
12.02.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:507  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:508  
Bestemmelse om anlegg av gatevarme i "arkaden"
Bestemmelse om vedlikehold og utskifting av anlegget
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/2109010-1/200  Erklæring/avtale  
13.02.2020 21:00 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:508  
Bestemmelse om bruksrett til areal
Bestemmelse om drift, vedlikehold og utskifting av arealet
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Offentlig tilknyttet.

Regulering
Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger med gjeldende reguleringsplan S-4914, vedtaksdato 28.09.2016. Gjeldende områderegulering: bolig/forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting/bevaring.

Eiendommen ligger innenfor planområdet for Kommunedelplan KDP-17. KDP-17 er ikke vedlagt salgsoppgaven, men interessenter oppfordres til å sette seg inn i kommunedelplanen ved å benytte følgende link: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/showregbest.asp?planid=15137879

Skøyen er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser. Se også vedlagt reguleringskart og linker til plan- og saksinnsyn.

Planprogrammer:
Planprogram for Fornebubanen: Planprogrammet er første fase i arbeidet med reguleringsplaner for Fornebubanen og tilknyttet byutvikling fra Lysaker til og med Skøyen, som kan ses på som en utvidelse av Fjordbyen. Planprogrammet redegjør for videre planarbeid og planprosess.

I forbindelse med utbyggingen av Fornebubanen fra Majorstuen til Fornebu, skal Fornebubanen utføre anleggsarbeider på Skøyen fra medio april 2021. Leiligheten ligger i nærheten av anleggsområde, og vil kunne merke støyende arbeider som graving, spunting, boring, pigging, sprengning og massetransport i utbyggingsperioden.

Anleggsarbeidene, som er forberedende arbeider for videre tunneldriving mellom Skøyen og Vækerø, vil i første omgang foregå på området mellom jernbanen, Hoffsveien og Tingstuveien (se figur 1). Dagens parkeringsplass ved Harbitzalléen 2A planlegges som riggområde for tilkomst til tverrslagstunnel, samt senere også for adkomst til den fremtidige T-banestasjonen på Skøyen. Disse forberedende arbeidene skal utføres av entreprenør NRC Norge AS på vegne av Fornebubanen.

Reguleringskart:
Vedlagt reguleringskart viser til foreløpig plan for Harbitzalléen 2-12, ref. saksnr: 201710251. Planen gjelder endring av regulering samt transformasjon av område. Hensikten med planforslaget er å legge til rette for riving av eksisterende småhusbebyggelse og etablering av boligblokker, næringsvirksomhet og barnehage. Prosjektet er ikke påstartet per i dag, men har ligget inne hos kommunene til behandling siden 2017.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 250 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
113 750,- (Dokumentavgift)

115 120,- (Omkostninger totalt)

4 365 120,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Visningshonorar (Kr.3 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.4 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 925)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Oppgjør (Kr.6 900)
Overtagelse (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.49 500)
Totalt kr. (Kr.103 115)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
18-21-0426

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022

Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Eie Nybygg AS
EIE nybygg Oslo Viken
Org. nr:926376292
Gamle Ringeriksvei 31
1357 Bekkestua
Tlf:

Ansvarlig megler
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Karoline Cecilie Michaelsen

Saksbehandlere
Karoline Cecilie Michaelsen
EIE nybygg Oslo Viken
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 95 18 30 57 / E-post: kcm@eie.no

Jørgen Kjendlie
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 18 45 04 / E-post: jk@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Harbitzalléen 9, leilighet K-303
For mer om objektet
Harbitzalléen 9, leilighet K-303

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: