Bilde 1 av Haugerudhagan 82Bilde 2 av Haugerudhagan 82
Digital salgsoppgave
Haugerudhagan 82

0673 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys 3-roms leilighet på Haugerud. Gangavstand til det meste! Ingen forkjøpsrett. Nedbetalt fellesgjeld. Garasjeplass.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
52 m²
Bruksareal (BRA)
54 m²
Bruttoareal (BTA)
59 m²
Fellesutgifter
kr 2 478 / Mnd
Prisantydning
kr 3 450 000
Omkostninger
kr 8 010
Totalpris
kr 3 458 010
Fellesformue
kr 21 714
Byggeår
2007
Tomt
Fellestomt 37903 m²
Oppdragsnummer
84210165
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Prisantydningkr 3 450 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 458 010
Eiendom
Haugerudhagan 82, 0673 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 141 bnr. 36, andelsnr. 93 i Haugerudhagan Borettslag med orgnr. 990253331 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 54 kvm, Bruttoareal: 59 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2007

Tomt
Fellestomt 37903 kvm
Fellesarealer opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og diverse beplantning.

Prisantydning
3 450 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformue: kr. 21 714,- pr.

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 458 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 478,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Totale felleskostnader pr. 06.10. kr 2.478,- pr. md.
Herav:
Garasje 210,-
Brannsikring 50,-
Felleskostnader 1.563,-
Heis og renhold 269,-
Kabel-tv 386,-

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'X'. "
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Marek Pawel Broz Monika Broz

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mateusz Zubrzynski har gleden av å presentere Haugerudhagan 82! Haugerudhagan 82 er en innbydende og gjennomgående 3-roms leilighet som ligger i et attraktivt og populært boligområde på Haugerud. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.
Boligen har en praktisk planløsning, er lyst innredet og holder en god standard. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en luftig stue med store vindusflater og utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning, kjøkken med god skap- og benkeplass, praktisk flislagt bad og to gode soverom.

Kort fortalt:
Garasjeplass
- Mulig å leie ekstra garasjeplass
- Nærhet til skoler, barnehager, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.
- Solrik balkong med utsikt over nærområdet.
- Kjøkken med moderne innredning.
- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin
- Bod med lagringsplass på ca. 4,2kvm
- Heis
- Kabel-TV og basis bredbånd
- Dyrehold tillatt
- INGEN FORKJØPSRETT
- Nedbetalt andel fellesgjeld

Parkering
Til hver bolig medfølger bruksrett til garasje i felles garasjekjeller. Her er det mulighet for oppsett av ladestasjon. Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass merket med nr 70. Selskapet har i tillegg 13 garasjer til utleie (md. leie kr 300,-). En kjøper må da kontakte styret for tildeling av ekstra garasjeplass, da disse ikke følger boligen ved salg.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Haugerud i bydel Alna, ca. 10 km nordøst for Oslo sentrum. Omkringliggende områder er Hellerud, Tveita, Trosterud og Østmarka. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager. Her bor man skjermet og tilbaketrukket i blindvei uten gjennomgangstrafikk.

Kort avstand til Østmarka og Lutvann med unike tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. I tillegg inviterer Østmarka med flotte bade- fiske- og padlevann sommerstid, slik som Lutvann med sandstrand, samt Ulsrudvann og Nøklevann, hvor man kan leie kajakk og kano. Lysløypenett starter ved garasjeanlegget. Det tar deg innover i Østmarka, hvor det vinterstid prepareres skiløyper. Det er også et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. Haugerud idrettspark med kunstgressbane, tennis-, cricket-, skateboard- og streetballbane og idrettshall. Haugerud Idrettsforening er et stort og aktivt lag med tilbud innen håndball, fotball, tennis, badminton og orientering. Laget har idrettshall og fotballbane tilknyttet skolene. Det er også kort vei til lekeplass, SATS treningssenter, skøytebane og ridesenter.

Beliggenheten er særdeles gunstig for barnefamilier, med få meters gangavstand til barnehager og kort vei til skoler i alle trinn. Det er kort gangavstand (ca. 500m) til Haugerus skoles barnehage og ca. 600m til både Stubberudlia barnehage og Haugerud sentrum barnehage. Skolebarn i området har kun 6 minutters gangavstand til Trosterud skole, med Haugerud ungdomsskole på nabotomten. For eldre elever er det 5 minutters sykkelvei til Hellerud videregående skole ved Tveita senter, og enkel tilgang til Natur Videregående skole på Lindeberg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og t-bane. Nærmeste bussholdeplasser er på Dr.Dedichens vei med busslinje nr. 69, 79, 2N med forbindelse mellom Grorud og Skullerud/Holmlia. For øvrig buss nr. 59 fra Tvetenveien mot Tveita T-bane, samt flybuss (OSL-ekspressen) fra Tvetenveien som tar deg til Gardemoen flyplass på 35 min. Fra boligen er det ca 3 minutters gangavstand til T-banens linje 2 (Ellingsrudåsen/Østerås) via snarvei gjennom borettslaget. T-banen tar deg enkelt til Oslo sentrum på 15 minutter. Det er enkel adkomst med bil til E6 og Ytre Ringvei med ca. 30 min reisetid til Gardermoen og 10 minutters til Oslo sentrum med alt av hva et rikt byliv kan tilby.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Coop Extra Haugerud Senter som ligger i gangavstand fra boligen. Haugerud Senter har post i butikk, apotek, vinmonopol og frisør, i tillegg til bingo, treningssenter og et par spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Tveita senter med over 70 butikker og et bredt tilbud innen helse og velvære. Det er gode handelsmuligheter også på Bryn, Furuset, Alna og Lindeberg. Strømmen Storsenter ligger lett tilgjengelig ved Rv 159.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk-, og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 37903 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen består av: Entré, bad, 2 soverom, bod og stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Boligbygg over 4.etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i stående og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entredør av tre, brannklasse B30 og lydklasse 35db. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggår.

Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Lars Erik Bergersen.

Primærrom
Primærrom: 52 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 54 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod med inngang fra felles gang på ca 4,2 m2.

Standard
Innbydende entré med romslig skyvedørsgarderobe som har god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene.Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen er romslig og blir et sosialt allrom for hele familien. Stuen har god plass til sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass i tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater i stuen gir rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til sydvendt balkong med overbygg på ca. 8 m2 med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Åpen kjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkensonen defineres av moderne IKEA kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og heltre benkeplate. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Nedfelt oppvaskkum i kompositt med ett-greps armatur. Benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittstående kjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Speil over servant med belysning. Dusjnisje med buede glassdører og to-greps armatur. Vegghengt
toalett med innebygget sisterne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Det er to gode soverom i leiligheten. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Hovedsoverom har tilknyttet bod som kan benyttes som walk-in closet eller lagringsplass. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 04.02.2011 som omhandler blokk/bygård/terrassehus.

At slik attest foreligger, gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Oppvarming
Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Borettslag får eiendomsskatt for hele borettslaget. Bor du i borettslag får du derfor ikke eiendomsskatteseddel fra kommunen.

Har du spørsmål om eiendomsskatten for din andel, må du ta kontakt med styret i borettslaget ditt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 478,- pr.mnd.
Heis og renhold, garasje, kabel-TV/bredbånd, energi/fyring (fellesarealer), forsikring, samt øvrige driftskostnader

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, innboforsikring, fellesutgifter, osv. samt vedlikehold.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånebetingelser fellesgjeld: Bank: Handelsbanken (HABA01-94927020402)
Restgjeld kr: 69.654.153,-
Restgjeld pr.: 01.10.2021
Restløpetid: 25 år og 6 mnd
Rentevilkår: 1,44 %
Rentevalg: Annuitetslån
- Flytende rente

Bank:Handelsbanken (HABA02-94927020410)
Restgjeld kr: 73.020.532,-
Restgjeld pr.: 01.10.2021
Restløpetid: 25 år og 1 mnd
Rentevilkår: 1,44%
Rentevalg: Annuitetslån
- Flytende rente

Årsregnskap
Årsregnskap er vedlagt denne salgsoppgave.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 807691

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 784 406,- Som sekundærbolig Kr. 2 823 861,-

Borettslag
Borettslag: Haugerudhagan Borettslag, Orgnr: 990253331
Borettslaget består av 161 borettslagsandeler med felles tomtareal.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er ikke forkjøpsrett for dette borettslaget.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er i alminnelighet tillatt så lenge dette ikke er til plage for andre beboere. Ved gjentatte klager på et dyr, kan styret beslutte å forby dette dyret hvis det beviselig er til ulempe for øvrige brukere av eiendommen. Det er ikke tillatt å la sine hunder urinere rett utenfor inngangspartiene, ved søppelhusene, i garasjene eller på gressplen foran leiligheter i 1. etg. Det er båndtvang på borettslagets område, og det er påbudt å fjerne hundens avføring. Når hunder har oppholdt seg utendørs, må bena om nødvendig rengjøres før de tas inn i fellesområder som heis, gang eller trapp.

Beboere bør registrere sine utegående kjæledyr. Hundehold medfører ansvar for å holde borettslagets områder fritt for hundens etterlatenskaper. Katteeiere med utegående katter oppfordres til å rense barnas sandkasser med jevne mellomrom året igjennom.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapporten:

- Kjøkken - Vannrør - Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør system forårsake følgeskader.
- Øvrige rom - Overflater gulv - Parkettgulv bærer preg av slitasje

For mer informasjon det vises til boligsalgsrapport utført av Lars Erik Bergersen

Eier har opplyst om følgende punkter i egenerklæringsskjemaet:

2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av ufaglært / egeninnstats: baderomsmøbel m/enkel servant og servantbatteri, baderomskap

2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet?
Nei

2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Nei - ikke krevet ved utskifte av innredning

2.3 Er arbeidet byggemeldt?
Nei - ikke krevet ved utskifte av innredning

5. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i
underetasje/kjeller?
Ja: Problemer med drenering pga tett rør som ble fikset i juli 2020

11. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja - lekasje i garasje - pga dreneringsproblemer, fikset i juli 2020

12. Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
Ja, kun faglært. Firmanavn Krissbygg as Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når:someren 2021-malerarbeid på svalganger og rekkverk

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært- Firmanavn Omexom Norge Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Bytte av målere og hoved el. tavler i garasje

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Ja i boretslag

14. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja ventilasjonsanlegg - 2018, el.installasjon - 2017

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja - felles ladebokser mellom garasje, det er mulig å installere ladeboks på sin egen garasje plass

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av
fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Byggeområde for boliger. S- 4020 fra 26.11.2003.
Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/ Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i kommuneplan og hvilken betydning denne har for eiendommen.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 010,- (Omkostninger totalt)

3 458 010,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Look (Kr.7 000)
Provisjon (Kr.44 850)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 293)
Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.12 000)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 158)
Innhenting av servitutter (kr. 172,- per stk) (Kr.344)
Totalt kr. (Kr.116 183)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0165

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Haugerudhagan 82
For mer om objektet
Haugerudhagan 82

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: