Bilde 1 av Haugerudveien 74Bilde 2 av Haugerudveien 74
Digital salgsoppgave
Haugerudveien 74

0674 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys 2-roms leilighet på Haugerud. Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
8
Primærrom (P-ROM)
59 m²
Bruksareal (BRA)
59 m²
Bruttoareal (BTA)
63 m²
Fellesutgifter
kr 3 460 / Mnd
Prisantydning
kr 3 400 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 255 996
Totalpris
kr 3 671 500
Byggeår
1966
Tomt
Fellestomt m²
Oppdragsnummer
84210148
card-default

Mateusz Adam Zubrzynski

Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les om Mateusz
Prisantydningkr 3 400 000,-
Fellesgjeldkr 255 996,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyrkr 7 494,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 671 500
Eiendom
Haugerudveien 74, 0674 Oslo, Etasje: 8

Matrikkel
Gnr. 141 bnr. 103, andelsnr. 386 i Solfjellet Borettslag med orgnr. 948515660 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 59 kvm, Bruttoareal: 63 kvm
Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1966

Tomt
Fellestomt kvm
Felles tomt for borettslaget. Tomt opparbeidet med diverse beplantning, busker, trær, sittegrupper, lekeapparater og asfalterte områder.

Prisantydning
3 400 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 255 996,- pr. 01.09.21
Andel fellesformmue kr. 0,- pr. 01.09.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 400 000,- (Prisantydning)
255 996,- (Andel av fellesgjeld)

3 655 996,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 671 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 460,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fyring og varmtvann, trappevask, kabel-TV/bredbånd, betjening av fellesgjeld, forsikring, samt øvrige driftskostnader

Sikringsordning fellesgjeld
Dersom noen av andelseierne ikke betaler sine felleskostnader må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. For å forhindre dette er borettslaget tilknyttet en sikringsordning, som dekker borettslagets tap dersom noen andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Sikringsordningen er levert av OBOS. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Piotr Pawel Kazubek Marta Maria Kazubek

Beskrivelse
EIE eiendomsmegling ved Mateusz Zubrzynski har gleden av å presentere Haugerudveien 74! Haugerudveien 74 er en innbydende og gjennomgående 2-roms leilighet som ligger i et attraktivt og populært boligområde på Haugerud. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til dagligvarebutikk, kollektivtransport, skoler og barnehager og andre fasiliteter. Mange gode turområder som har skogs- og grusveier som kan benyttes både på sommeren og vinteren.

Boligen har en praktisk planløsning, er lyst innredet og holder en god standard. Innvendig fremstår boligen som attraktiv med en luftig stue med store vindusflater og utgang til balkong, kjøkken med god skap- og benkeplass, praktisk flislagt bad samt toalettrom, koselig soverom og innredet rom som er benyttet som soverom.

Kort fortalt:
- Mulig å leie en garasjeplass
- Nærhet til skoler, barnehager, dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.
- Solrik balkong med utsikt over nærområdet.
- Kjøkken med moderne innredning.
- Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin
- Bod i kjelleren
- Heis

Parkering
Det er gratis gateparkering utenfor blokkene.
Gjesteparkering utenfor parkeringshuset med Easypark.
Garasje og parkering følger ikke leiligheten.
Borettslaget leier ut parkerings- og garasjeplasser etter ansiennitet ved å ta kontakt med styret.

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Haugerud i bydel Alna, ca. 10 km nordøst for Oslo sentrum. Omkringliggende områder er Hellerud, Tveita, Trosterud og Østmarka. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og t-bane. Nærmeste bussholdeplasser er på Solfjellet, Haugerudveien og på Tvetenveien; buss nr. 69, 61A og nr. 59 mot Tveita T-bane. For øvrig buss nr. 79 mellom Grorud, Skullerud/Holmlia og flybuss ved E6. Fra Tveita T er det hyppige avganger på linje 2 mellom Ellingsrud til Østerås, som tar deg til Grønland på 6 stopp. Her går også busser til Nydalen og Bøler. Haugerud T-banestasjon ligger kun 700 meter unna, her går bane 2 og buss til Furuset. Her er også avganger på OSL ekspressen. Enkel adkomst til E6 og Ytre ringvei. Ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum, med alt av hva et rikt byliv kan tilby.

Kort avstand til Østmarka og Lutvann med unike tur- og rekreasjonsmuligheter hele året. I tillegg inviterer Østmarka med flotte bade- fiske- og padlevann sommerstid, slik som Lutvann med sandstrand, samt Ulsrudvann og Nøklevann, hvor man kan leie kajakk og kano. Lysløypenett starter ved garasjeanlegget. Det tar deg innover i Østmarka, hvor det vinterstid prepareres skiløyper. Det er også et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. Haugerud idrettspark med kunstgressbane, tennis-, cricket-, skateboard- og streetballbane og idrettshall. Haugerud Idrettsforening er et stort og aktivt lag med tilbud innen håndball, fotball, tennis, badminton og orientering. Laget har idrettshall og fotballbane tilknyttet skolene. Det er også kort vei til lekeplass, SATS treningssenter, skøytebane og ridesenter.

Beliggenheten er særdeles gunstig for barnefamilier, med få meters gangavstand til barnehager og kort vei til skoler i alle trinn. Det er kort gangavstand (ca. 400m) til både Stjernemyra barnehage og Haugerud sentrum barnehage. Skolebarn i området har kun 10 minutters gangavstand til Trosterud skole, med Haugerud ungdomsskole på nabotomten. For eldre elever er det 5 minutters sykkelvei til Hellerud videregående skole ved Tveita senter, og enkel tilgang til Natur Videregående skole på Lindeberg.

Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Kiwi Hellerudveien og Coop Extra Haugerud Senter som ligger i gangavstand fra boligen. Haugerud Senter har post i butikk, apotek, vinmonopol og frisør, i tillegg til bingo, treningssenter og et par spisesteder. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Tveita senter med over 70 butikker og et bredt tilbud innen helse og velvære. Det er gode handelsmuligheter også på Bryn, Furuset, Alna og Lindeberg. Strømmen Storsenter ligger lett tilgjengelig ved Rv 159.

Bebyggelse
Området består for det meste av blokk-, villa- og småhus bebyggelse.

Tomt
Fellestomt, kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
Boligen består av: Entré, bad, toalettrom, kjøkken, stue, soverom og rom benyttet som soverom.

Byggemåte
Boligblokk over 12.etasjer samt kjeller. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon (ikke besiktiget). Utvendige fasader med pussede murflater. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull, sikkerhetslås, brannklasse B30 og lydklasse 35dB fra ukjent årstall. Vinduer med karmer/rammer av pvc/ plast med to-lags glass fra 1991. Balkongdør med karmer/rammer av pvc/ plast med to-lags glass fra 1991.

Primærrom
Primærrom: 59 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 59 kvm

Boder
Kjellerbod på ca. 4 m2.

Standard
Innbydende og lys entré med garderobeskap med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. I stuen er det mye boltreplass for hele familien, samt muligheten til å møblere med store sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst rom takket være store vindusflater som fyller rommet med daglys. Fra stuen er det utgang til den solrike balkongen med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs.

Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med mørke slette fronter, i kontrast til lyse laminerte benkeplater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Fliser mellom benkeplater og overskap, samt montert belysning over benkeplater. Kjøkken er innredet med integrert induksjonstopp, ovn og oppvaskmaskin. Avsatt plass til frittståendekjøleskap.

Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med badekar, vask med skapseksjon og det er både opplegg og plass til vaskemaskin. Downlights montert i himlingen. Separat toalettrom med vegghengt toalett og vask.

Leiligheten har et romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. I tillegg er det innredet rom som er benyttet som soverom, men oppfyller ikke kravene til soverom da det mangler vindu.

Boligen har lagringsplass i kjellerbod på ca. 4 m2. I tillegg har boligen tilgang til felles sykkelbod, fellesvaskeri og trimrom i bygget.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger følgende ferdigattester for denne boligen:
Ferdigattest:
Høyhus - Ferdigattest - 1972
Vinduer - Ferdigattest - 1991
Rehab bad - Ferdigattest - 2014
Utv. brannalarmanlegg - Ferdigattest - 2010

At slike attester foreligger, gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet og fjernvarme til radiatorer.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Borettslag får eiendomsskatt for hele borettslaget. Bor du i borettslag får du derfor ikke eiendomsskatteseddel fra kommunen.

Har du spørsmål om eiendomsskatten for din andel, må du ta kontakt med styret i borettslaget ditt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 460,- pr.mnd.
Fyring og varmtvann, trappevask, kabel-TV/bredbånd, betjening av fellesgjeld, forsikring, samt øvrige driftskostnader

Faste løpende kostnader
Det må påregnes kostnader til strøm, oppvarming, innboforsikring, fellesutgifter, osv. samt vedlikehold.

Spesifikasjon av fellesgjeld
EIKA5-2000103702
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats pr. 01.09.2021: 1,35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 349
Saldo pr. 01.09.2021: 134.004.695,-

OBBK01-98207732001
Annuitetslån, 12 terminer pa.
Rentesats pr. 01.09.2021: 1,35% pa.
Antall terminer til innfrielse: 326
Saldo pr. 01.09.2021: 34.007.917,-

Kjøper forutsettes også å være innforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene
kan variere over tid som følge av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling.

IN-ordning: låne nr: 2000103702 er tilknyttet IN-ordning. Hovedforfall 30.11. og 30.5. og det er da mulig å nedbetale på fellesgjelden på lånet. For nærmere informasjon om betingelser og nedbetaling, vennligst ta kontakt med forvaltningskonsulenten.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Årsregnskap er vedlagt denne salgsoppgave.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 3294037

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 734 813,- Som sekundærbolig Kr. 2 645 328,-

Borettslag
Borettslag: Solfjellet Borettslag, Orgnr: 948515660
Borettslaget består av 647 andeler, fordelt på 9 bygninger.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Diverse
Følgende punkter har fått TG2 i tilstandsrapport:
- Bad - Ventilasjon - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
- Kjøkken - Vannrør - Det er ikke montert automatisk lekkasjestopper for å begrense eventuelle lekkasjer fra vanninstallasjoner.
- Toalettrom - Ventilasjon - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
- Tekniske anlegg. VVS anlegg - Varmesentral - Alder på det tekniske anlegget vurderes til at det er begrenset/usikker restlevetid.


Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at innredet rom som i dag er benyttet som soverom oppfyller ikke kravene til soverom da det mangler vindu og/eller er ikke meldt til kommune/forretningsfører. Kjøper overtar ansvar, risiko og konsekvenser knyttet til dette/ulovligheten, kfr. oppdragsansvarlig.

Annet
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av
fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
4.2 Overlating av bruk
(1) Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av boligen til andre. Med styrets godkjenning kan andelseieren overlate bruken av hele boligen dersom:

- andelseieren selv eller en person som nevnt i borettslagslovens § 5-6 første ledd nr. 3 har bodd i boligen i minst ett av de siste to årene. Andelseier kan i slike tilfeller overlate bruken av hele boligen for opptil tre år,
- andelseieren er en juridisk person,
- andelseieren skal være midlertidig borte som følge av arbeid, utdanning, militærtjeneste, sykdom eller andre tungtveiende grunner,
- et medlem av brukerhusstanden er andelseierens ektefelle eller slektning i rett opp- eller nedstigende linje eller fosterbarn av andelseieren eller ektefellen.
- det gjelder bruksrett til noen som har krav på det etter ekteskapslovens § 68 eller husstandsfellesskapsloven.

Godkjenning kan i disse tilfellene bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og kloakk.

Regulering
Området er regulert til boligbebyggelse, friområde, byggeområde for boliger og diverse veiareal.

Ny kommuneplan fra 23. september 2015: Oslo kommune har vedtatt ny kommuneplan som får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For informasjon om eventuelle arbeider/prosjekter i nærliggende områder anbefaler vi et søk på Oslo kommunes portal for saksinnsyn:

https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 400 000,- (Prisantydning)
255 996,- (Andel av fellesgjeld)

3 655 996,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
7 494,- (Parallellavklaring forkjøpsrettsgebyr)
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

3 671 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Look (Kr.7 900)
Provisjon (Kr.47 527,95)
Tilrettelegging (Kr.12 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 196)
Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 903)
Totalt kr. (Kr.119 064,95)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
84-21-0148

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Ski Eiendomsmegling AS
EIE Ski & Ås
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig Mateusz Adam Zubrzynski

Saksbehandlere
Mateusz Adam Zubrzynski
EIE Ski & Ås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Mob: 96 70 60 87 / E-post: mz@eie.no

EIE Ski & Ås
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Haugerudveien 74
For mer om objektet
Haugerudveien 74

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: