Bilde 1 av Hegdehaugsveien 29Bilde 2 av Hegdehaugsveien 29
Digital salgsoppgave
Hegdehaugsveien 29

0352 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 11 690 000

Fellesgjeld: kr 76 814Omkostninger: kr 304 600Totalpris: kr 12 071 414
Unik toppleilighet med fantastisk utsikt - Nyrenovert i 2022/23 - Klassiske detaljer - Høy standard - P-plass*
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
15
Antall soverom
2 soverom
Primærrom (P-ROM)
124 m²
Bruksareal (BRA)
125 m²
Fellesutgifter
kr 7 265 / Mnd
Prisantydning
kr 11 690 000
Omkostninger
kr 304 600
Fellesgjeld
kr 76 814
Totalpris
kr 12 071 414
Fellesformue
kr 12 997
Byggeår
1884
Tomt
Eiet tomt 802 m²
Oppdragsnummer
74230375
Visninger
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 11 690 000,-
Fellesgjeldkr 76 814,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 11 766 814,-)kr 294 150,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 12 071 414
Eiendom
Hegdehaugsveien 29, 0352 OSLO

Matrikkel
Gnr. 214 Bnr. 93 Snr. 15 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Arealer
P-rom 124 m2
BRA 125 m2

Areal
Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 125 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1884

Tomt
Eiet tomt 802 kvm

Prisantydning
11 690 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Heiki Nygård
Takstdato: 14.09.2023

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 76 814,- pr.
Andel fellesformue: kr. 12 997,- pr.

Totalpris inkl. omkostninger
kr 11 690 000,- (Prisantydning)
kr 76 814,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 11 766 814,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 294 150,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 11 766 814,-))
--------------------------------------------------------
kr 295 350,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 062 164,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 071 414,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 7 265,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Kabel-tv og Internett (Telia), kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm fellesarealer, nedbetaling andel renter og avdrag, vaktmestertjenester, avsetning til drift og mindre vedlikehold.

Eier
Carl August Drefvelin

Beskrivelse
Velkommen til Hegdehaugsveien 29! En unik og gjennomgående hjørneleilighet med fantastisk utsikt, klassiske detaljer og svært attraktiv beliggenhet på Majorstua. Leiligheten har en høy standard og er nyoppusset i 2022/23 med bl.a. gulvvarme i alle rom, avtrekksvarmepumpe, nytt eletriskanlegg og balansert ventilasjon.

Leiligheten ligger godt til i toppetasjen på bygget, og deler ingen vegger mot naboer. Det er heller ingen leiligheter over, så man hører lite fra naboene. Siden bygget er høyere enn nabohusene får man fantastisk og fri utsikt og man kan se både Holmenkollen og Uranienborg kirke, samt nyte flotte solnedganger over Oslo. Man har også fin oversikt over en av Oslos viktigste handlegater, men man har svært begrenset innsyng som følge av leilighetens plassering høyt og fritt over nabohusene. Leiligheten er en klassisk Frogner-leilighet med generøs takhøyde på 3,18 meter, og det er stukkatur og rosetter i takene. Store vindusflater gir godt lysinnslipp.

Leiligheten er totalrenovert i 2022, og alle tekniske installasjoner er byttet. Det er installert balansert ventilasjon og varmepumpe, noe som er uvanlig for leiligheter av denne typen. Kjøkkenet er byttet med innebygde hvitevarer og Quooker-kran, som gir det umiddelbart nedkjølt vann, kokende vann eller boblevann rett fra kranen. Fra kjøkkenet har man god kontakt med spiseområdet, noe som gjør matlaging til en sosial aktivitet. Badene er bygget i 2022, og er elegante og moderne med store fliser og flotte kraner og innebyggede dusjarmaturer.

Det er et veldrevet sameie, med god vedlikeholdshistorikk. Sameiet har planlagt å bytte vinduer, og det er vedtatt å utrede og hente inn tilbud på å bygge en løfteplattform i baktrappen, samt å komme med et forslag til kostnadsfordeling.

Parkering
Det er mulig å leie innendørs parkering med mulighet for el-bil lader i nabobygget. Kontakt megler for mer info.

Ellers gjelder parkering i gate etter gjeldende bestemmelser for området.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Beliggenhet
Leiligheten har en meget populær beliggenhet i Homansbyen/Majorstuen. Fra leiligheten er det gangavstand til blant annet Nationaltheateret, Sentrum, Aker Brygge, St. Hanshaugen og Bogstadveien. Hegdehaugsveien og Bogstadveien er kanskje Norges kanskje mest populære handlegater med en rekke eksklusive butikker og serveringssteder. Nabolaget har et bredt tilbud av hyggelige kaféer og restauranter, samt eksklusive spesial-og delikatesseforretninger. Det finnes flere nærbutikker i nærheten som Rema 1000, Joker, Kiwi og Coop Mega.

Slottsparken ligger ca. 160 meter unna leiligheten. Her kan dere nyte flotte grøntområder, ta en spaser/joggetur eller bare slappe av. Fantastiske St. Hanshaugparken er bare en kort spasertur unna. Her er det flotte turstier, dammer og grøntområder - perfekt for turer, jogging og parkliv. Videre finner man på St. Hanshaugen spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Java og Pascal. Det tar kun 10 minutter å gå til populære Mathallen som har en rekke gourmetbutikker og restauranter.

Treningsmuligheter finner man bl.a. på SiO Athletica Centrum, Bislett Bad, Fitness Xpress, SATS på Bislett og Nationalteateret, pilatespilotene, EVO Oscarsgate og Svømmeakademiet. På Bislett stadion er det tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner.

God tilgang på offentlig kommunikasjon med flere busser og trikker i alle retninger. Det finnes gode ruteforbindelser til bl.a. annet Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. Kort vei til Nationaltheatret for t-bane, tog og flytog. Gangavstand til sentrum, Bislett, Majorstua, Grünerløkka, Frogner, St. Haugshaugen m.m.

HiOA (Høgskolen i Oslo & Akershus) kun minutter unna. Det juridiske fakultet ligger 5 minutters gange unna. Ellers er det godt tilbud av kollektivtransport til Universitetet i Oslo ((Blindern), Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m.m.

Bebyggelse
Hovedsakelig kvartalsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 802 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt ved annonserte fellesvisninger.

Inneholder
Leiligheten inneholder entre´/hall, kjøkken/spisestue, bad/vaskerom, soverom, soverom 2(3), stue, bad og kott.

Byggemåte
Leilighet over 1-plan beliggende bygningens 4. etasje. Bygård/boligblokk oppført i 1884. Leiligheten ble innredet i 2003/2004. Leiligheten har vært i eiers eie siden 2022. Leiligheten er blitt oppgradert og oppusset i nyere tid (2022/23) med bl.a nye overflater, nye våtrom, ny kjøkkeninnredning og nytt teknisk anlegg. Leiligheten har standard hovedsakelig fra 2022 (utenom konstruksjoner, dører og vinduer). Boligen fremstår som lys og trivelig med liten bruksslitasje.

Primærrom
Primærrom: 124 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: stue, kjøkken, to soverom, to baderom, entre.

Bruksareal
Bruksareal: 125 kvm

Boder
Tilhørende bod i samme etasje på ca. 4m2.

Standard
Leiligheten holder en gjennomgående god standard og er pusset opp 2022/23 med balansert ventilasjon, varme i alle gulv og avtrekksvarmepumpe. Leiligheten har klassiske detaljer som stukkatur, rosetter og doble originale dører.

Entré:
Svært innbydende og lys entré som gir et godt først inntrykk av boligen. Det er god plass til sittegruppe, skjenk og garderobeskap. Videre er det adkomst til et kott som er utmerket for lagring av ytterklær og sko. Velkommen inn!

Stue:
Romslig og flott stue med tidsriktige farger som gir en god atmosfære. Det er god plass til flere sosiale soner, samt sofagruppe, sofabord og underholdningsavdeling. Stuen er luftig og har gode store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen er av god størrelse og har flere møbleringsmuligheter.

Leiligheten har store sosiale soner med store doble, originale dører mellom stue og kjøkken.

Kjøkken og spisestue:
Tidløst og lekkert kjøkken, nytt i 2022. Kjøkkenet består av lyse, grå profilerte fronter og benkeplate fra Silestone. Det er rikelig med skap- og benkeplass. Moderne integrerte hvitevarer består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap og fryseskap. Belysning under overskap og Quooker i kjøkkenbenk for umiddelbart varmtvann.

Kjøkkenet har åpen løsning mot spisestuen. Her er det god plass til stort spisebord med tilhørende spisestoler. Spisebordet har en ypperlig plassering i rommet med flott utsikt mot Uranienborg. Rommet er utmerket for sosiale sammenkomster med venner og familie!

Hovedsoverom med bad:
Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til dobbeltseng og nattbord. Rommet vender i sin helhet mot rolig bakgård og har store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys, samt gode luftemuligheter. Stor plassbygd garderobeskap som gir godt med lagringsplass.

Fra soverommet er det adkomst til eget baderom. Delikat, flislagt baderom, nytt i 2022 med mekanisk avtrekk. Badet består av baderomsinnredning i profilert utførelse med ovenpåliggende servant og ett-greps bl. batteri, åpen dusjløsning med integrerte armaturer, speilskap og vegghengt toalett. Moderne belysning og varme i gulvet.

Soverom nummer to:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har innbygd garderobeløsning som gir godet med lagringsplass. Rommet har flere møblering- og bruksmuligheter som gjesterom, kontor eller barnerom.  Store vindusflater som sikrer godt med lysinnslipp. Sov godt i Hegdehaugsveien 29.

Mulighet for soverom 3:
Stuen er av god størrelse og her er det mulig å etablere et tredje soverom. Her vil det være god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Rommet vil ha generøs takhøyde og store vindusflater som sikrer godt med naturlig lys. 

Baderom/vaskerom:
Fra entré er det adkomst til et moderne, flislagt baderom, nytt i 2022. Baderommet består av baderomsinnredning i profilert utførelse med ovenpåliggende servant og ett-greps bl. batteri, speil, åpen dusjløsning med integrerte armaturer og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin, varme i gulvet og moderne belysning.

Begge baderommene er bygget i sin helhet i 2022 og har elegante materialvalg.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Utvendig > Vinduer
Karmene i vinduer er slitte, og det er sprekker i trevirket. Anbefalt brukstid er mer enn 50% passert. Vinduer med normal bruksslitasje og ingen større avvik ble registrert befaringsdag, men er stedvis noe værslitt utvendig. Det gjøres oppmerksom på at ikke alle vinduer er funksjons-testet, noe slark i låsmekanismer og at vindu kan ta i karm kan forekomme på eldre vinduer.

Utvendig > Dører
Det er avvik: Det er noe slitasje på enkelte tettelister og noe slark i låsmekanismen.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Varmtvannsberederen er koblet med stikk. I 2010 innførte NEK et krav om direkte påkobling på varmtvannsberedere over 2000 W. Mange produsenter begynte da å "jukse" ved å produsere beredere på 1950 W. Normsamlingen NEK 400 oppdateres hvert fjerde år, og i 2014 ble kravene til tilkobling av varmtvannsberedere justert. Nå gjelder forskriften alle beredere som er over 1500 W. Forskriften har ikke tilbakevirkende kraft.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt avvik på opp til ca 20 mm i enkelte rom.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken/spisestue
Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest av eldre dato.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Oppvarming via varmepumpe og gulvvarme i alle rom.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 7 265,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: 12139352821, DNB Bank ASA
Restgjeld: 816 878,-
Restløpetid: 64 terminer
Rentekostnader: 7.1% pa.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 88184520

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 3 092 873,- Som sekundærbolig Kr. 10 626 458,-

Sameie
Sameie: Sameiet Hegdehaugsveien 29, Orgnr: 993248525

Sameiet Hegdehaugsveien 29 er er registrert i Enhetsregisteret og /eller Foretaksregisteret
med organisasjonsnummer 993248525. Bygningen er lokalisert i Oslo og består av 6 boligenheter og 4 næringslokaler.

Styret har satt opp en oversikt over beregnede inntekter og kostnader i budsjett for 2023.
Tallene er vist som egen kolonne ved siden av driftsoversikten i årsregnskapet. Oppsettet
gir et forventet årsresultat på kr 164 040, og endringer i disponible midler på kr 88 040.

Kostnadsutvikling 2023:
Driften er basert på en økning i felleskostnadene. For øvrig vises det til de enkelte tallene i
inntekt og kostnadsoverslaget, som er utarbeidet på grunn av de planer som foreligger

Styrets arbeid i 2022:
Styret har i perioden hatt fokus på: Økonomi, felleskostnader, gjennomgang av gjeldende avtaler, rehabilitering, mindre vedlikehold, vaskeri, velferd, vvs, dugnad mm.

Saker fra siste årsmøte:

*Forslag om installasjon av løfteplattform:
Det er ønskelig at det gjennomføres en utredning knyttet til installasjon av løfteplattform i
sameiet, hvor det innhentes tilbud med kostnadsestimat. Det foreslås at kostnaden til evt. løfteplattform dekkes av de tre øverste etasjene i sameiet.

Det ble enstemmig besluttet at styret innhenter tilbud, og tar initiativ til å finne en kostnadsfordeling som kan danne grunnlag for endelig beslutning.

Orientering fra styret om vindusutskiftning:
Styret gir en orientering vedrørende utskiftning av vinduer i sameiet. Vedtak: Tatt til orientering

*Balkong:
Naboen under har undersøkt muligheten for å sette opp balkong mot bakgård (utgang fra hovedsoverommet). Kontakt megler for mer info.

Forretningsfører
OBF: Boligforvaltning og regnskapstjenester i Oslo og omegn

Styregodkjenning
Overdragelse av seksjon kan ikke skje uten styrets skriftlige godkjennelse.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Tegninger datert 27.03.2003 er gjennomgått og det er avvik fra slik leiligheten fremstår i dag. Det er endringer i romfordelingen og det er etablert et ekstra bad.

Løsøre som ikke medfølger boligen ved salg:  Luceplan Hope lamper i alle rom.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

HJEMMELSOPPLYSNINGER - Rettighetshavere til eiendomsrett
2022/364551-1/200HJEMMEL TIL EIENDOMSRETT
04.04.2022 07:54
Vederlag: NOK 10.050.000
KJØPER:Drefvelin Carl August

HEFTELSER
Dokumenter fra den manuelle grunnboken som antas kun ha historisk betydning, eller som vedrører en matrikkelenhets grenser og areal, er ikke overført til denne matrikkelenheten sin grunnboksutskrift.
Servitutter tinglyst på hovedbruket/avgivereiendommen før fradelingsdatoen, eller før eventuelle arealoverføringer, er heller ikke overført. Disse finner du på grunnboksutskriften til hovedbruket/avgivereiendommen. For festenummer gjelder dette servitutter eldre enn festekontrakten.

1926/912441-1/105ERKLÆRING/AVTALE
23.09.1926
ang holmenkollbenens undergrunnsforlengelse
OVERFØRT FRA: 0301-214/93
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1963/503733-1/105ERKLÆRING/AVTALE
09.03.1963
Bestemmelser om tak-/veggreklame
OVERFØRT FRA: 0301-214/93
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2022/364552-1/200PANTEDOKUMENT
04.04.2022 07:54
BELØP: NOK 10.050.000
PANTHAVER:DANSKE BANK
Org.nr: 977074010

GRUNNDATA
1991/832-1/105RESEK/DELING AV SEKSJON
07.01.1991
SNR: 11
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 4186/13783
SNR: 15
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 1514/13783

2009/972079-2/200RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL
17.12.2009
SNR: 15
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning
SAMEIEBRØK: 1554/16526
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Sameierne kan ikke inngå bindende avtale om utleie av seksjon, bod eller garasjeplass, før leietakeren
skriftlig har forpliktet seg til å følge boligsameiets vedtekter, samt vedtak fattet av sameiermøte og
styre. Fremleie er ikke tillatt, d.v.s. leietakers videre bortleie.

Eier plikter å opplyse styret og forretningsfører om leietagers navn, egen adresse i utleieperioden,
samt varigheten av denne.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon til kommunen.

Regulering
Området er regulert til bolig-, industri, offentlig og næringsformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo)

Hegdehaugsveien 28 - Detaljregulering - Utvikling av kvartalet og kulturminneverdier - Lille Uranienborg - S-5183
Saksnummer: 201900078 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 31.12.2018
Gnr/Bnr: 214/92
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 28

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201900078

Holmboes gate 8 - Majorstuveien 5 B - Avklaringsfase før offentlig ettersyn - Boliger
Saksnummer: 202205283 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 04.04.2022
Gnr/Bnr: 214/116
Adresse: HOLMBOES GATE 8

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202205283

St. Olavs gate 32 - Avklaringsfase før offentlig ettersyn - Utvikling av kvartal
Saksnummer: 202218347 - Reguleringssak                 
Mottatt sak: 16.12.2022
Gnr/Bnr: 209/268
Adresse: ST. OLAVS GATE 32

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202218347

Hegdehaugsveien 31 - Fasadeendring av kontorbygg
Saksnummer: 201117827 - Byggesak             
Mottatt sak: 22.12.2011
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/97
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 31

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201117827

Hegdehaugsveien 31 - Bruksendring av kontorlokale til legekontor
Saksnummer: 202312274 - Byggesak             
Mottatt sak: 16.08.2023
Status: Mottatt søknad
Gnr/Bnr: 214/97

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202312274

Hegdehaugsveien 27 A - Bruksendring av lokale til servering
Saksnummer: 202103923 - Byggesak             
Mottatt sak: 04.03.2021
Status: Rammetillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/91
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 27 A

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202103923

Hegdehaugsveien 29 - Oppføring av carport
Saksnummer: 202217669 - Byggesak             
Mottatt sak: 04.12.2022
Status: Rammetillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/93
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 29

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202217669

Hegdehaugsveien 29 - Oppføring av 2 stk. virksomhetsskilt
Saksnummer: 201301401 - Byggesak             
Mottatt sak: 30.01.2013
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/93
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 29

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201301401

Hegdehaugsveien 29 - Bruksendring fra kontor til bolig
Saksnummer: 201811258 - Byggesak             
Mottatt sak: 16.08.2018
Status: Rammetillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/93
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 29

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201811258

Hegdehaugsveien 27 A - Bruksendring fra forretning til servering
Saksnummer: 202008721 - Byggesak             
Mottatt sak: 29.05.2020
Status: Igangsettingstillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/91
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 27 A

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202008721

Grønnegata 1 B - Bruksendring av arealer til næring og fasadeendringer
Saksnummer: 201710516 - Byggesak             
Mottatt sak: 04.07.2017
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/59

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201710516

Parkveien 21 - Etablering av to biloppstillingsplasser og forlenging av støttemur
Saksnummer: 202108102 - Byggesak             
Mottatt sak: 10.05.2021
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/258
Adresse: GRØNNEGATA 3

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202108102

Hegdehaugsveien 31 - Fasadeendring av kontorbygg
Saksnummer: 201117827 - Byggesak             
Mottatt sak: 22.12.2011
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/97
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 31

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201117827

Oscars gate 20 - Påbygg på næringsbygg
Saksnummer: 202005526 - Byggesak             
Mottatt sak: 01.04.2020
Status: Rammetillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/229
Adresse: OSCARS GATE 20

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202005526

Oscars gate 20 - Endring av bygg - Utvendig påbygg
Saksnummer: 202209188 - Byggesak             
Mottatt sak: 30.06.2022
Status: Søknad avslått
Gnr/Bnr: 214/229
Adresse: OSCARS GATE 20

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202209188


Parkveien 19 - Bruksendring til tannlegekontor
Saksnummer: 201816424 - Byggesak             
Mottatt sak: 15.11.2018
Status: Endret tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/257
Adresse: PARKVEIEN 19

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201816424

Hegdehaugsveien 19 - Riving og oppføring av gjerde
Saksnummer: 202017656 - Byggesak             
Mottatt sak: 06.11.2020
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/84
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 19

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202017656

Hegdehaugsveien 20 - Etablering av felles takterrasse
Saksnummer: 202111719 - Byggesak             
Mottatt sak: 08.07.2021
Status: Tillatelse gitt
Gnr/Bnr: 209/74
Adresse: HEGDEHAUGSVEIEN 20

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202111719

Parkveien 25 - Bruksendring av lokale fra forretning til bar
Saksnummer: 202310661 - Byggesak             
Mottatt sak: 30.06.2023
Status: Rammetillatelse gitt
Gnr/Bnr: 214/260
Adresse: PARKVEIEN 25

For mer informasjon, se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202310661

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 11 690 000,- (Prisantydning)
kr 76 814,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 11 766 814,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 294 150,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 11 766 814,-))
--------------------------------------------------------
kr 295 350,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 12 062 164,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 12 071 414,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tilrettelegging (Kr. 11 900)

Visningshonorar (Kr.2 990)

Look (Kr.3 500)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Markedspakke (Kr.19 900)

Oppgjør (Kr.5 500)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
74-23-0375

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Torshov Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Org. nr: 982409101
Torshovgata 5H
0476 Oslo
Tlf: 21 01 68 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Edvard Ingebrigtsen

Saksbehandlere
Edvard Ingebrigtsen
EIE Majorstuen & St. Hanshaugen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 95 21 19 22 / E-post: ei@eie.no

Marthe Valerie
Salgskoordinator
Mob: 41 28 50 98
[/ E-post: mo@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hegdehaugsveien 29
For mer om objektet
Hegdehaugsveien 29

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: