Bilde 1 av Holbergs gate 11bBilde 2 av Holbergs gate 11b
Digital salgsoppgave
Holbergs gate 11b

0166 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BISLETT | Fresh & fin 2-roms med sentral beliggenhet ved OsloMET i skjermet bakgård. Vinduer, gulv & overflater fra 2021
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
2
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
36 m²
Bruksareal (BRA)
36 m²
Fellesutgifter
kr 3 364 / Mnd
Prisantydning
kr 3 490 000
Omkostninger
kr 100 920
Fellesgjeld
kr 126 000
Totalpris
kr 3 716 920
Byggeår
1892
Tomt
Eiet tomt 463 m²
Oppdragsnummer
99210152
card-default

Grunde Skillebekk

Partner | Eiendomsmegler
Les om Grunde
Prisantydningkr 3 490 000,-
Fellesgjeldkr 126 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 91 900,-
  
Totalpris kr 3 716 920
Eiendom
Holbergs gate 11b, 0166 Oslo

Matrikkel
Gnr. 209 bnr. 80 snr. 2 orgnr. 885460992 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
1892

Tomt
Eiet tomt 463 m²

Prisantydning
3 490 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 126 000,- pr. 01.06.21 14:57

Totalpris inkl. omkostninger
3 490 000,- (Prisantydning)
126 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 616 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 900,- (Dokumentavgift)

100 920,- (Omkostninger totalt)

3 716 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 364,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.

Styreleder opplyser at det på grunn av ventet prisøkning og inflasjon etter Covid-19 og den økonomiske korreksjonen rett før pandemikrisen, må det påregnes en økning i tråd med dette. Det vil si en økning over 2 prosent.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring, varmtvann, fyring, Kabel-tv og internett, vaktmestertjenester, renter og avdrag på fellesgjeld, trappevask, drift og vedlikehold.

Kapitalkostnader (renter og avdrag) utgjør kroner: 775,-

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnadende.

Eier
Kari Roksvaag Rønning Bjørn Gunnar Rønning

Parkering
Det er beboerparkering i området.
Priser 2021:
-Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5400 kroner for ett år
-Elbil (helelektriske): 900 kroner for ett år
-Motorsykkel og moped: 2700 kroner for ett år
-Hydrogenbil og el-varebil: gratis
-El-motorsykkel og el-moped: 450 kroner for ett år
For mer info se; www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Beliggenhet
Velkommen til Holbergs gate 11B - attraktiv og sentral beliggenhet på Bislett i et populært boligområde. Her bor du urbant med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Utenfor døren finner du alt av fasiliteter som kaféer, restauranter, dagligvareforretninger, vinmonopol, offentlig kommunikasjon og grøntarealer.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Bislett og Adamstuens mangfold av fasiliteter og servicetilbud. I nærområdet har du et stort utvalg av dagligvarebutikker. Bislett og Thereses gate byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt brød, apotek, flere dagligvarebutikker, Vinmonopolet, Pizza Pancetta, St. Lars, United Bakeries og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter.

Innenfor gangavstand fra leiligheten ligger også Bogstadveien. Med sine over 300 butikker er Bogstadveien Norges største og lengste handlegate. Hvert år arrangeres det to bilfrie markedsdager her, en på våren og en på høsten. Under markedsdagene har butikkene mange spennende tilbud samt at det blir satt opp boder langs gaten. Handlegaten tar i løpet av markedsdagene i mot over 100 000 besøkende. Bogstadveien med dens sidegater byr også på et bredt utvalg av restauranter, kafeer og butikker.

Det finnes flere flotte parker i området som Slottsparken i umiddelbar nærhet - ellers har man Idioten, Stensparken, Marienlyst, St. Hanshaugen og Frognerparken. Den treningsglade har et stort utvalg av treningsfasiliteter; Fresh Fitness, SATS på Bislett, Bislet bad, Bislet Stadion, Fresh Fitness m.fl.

Det er god offentlig kommunikasjon med både buss og trikk i nærheten. Du finner blant annet trikkestopp for 11, 17 og 18-trikken kun et steinkast unna, og busstopp for 21 og 37-bussen i Louises gate og Ullevålsveien. Herfra kan du via gode ruteforbindelser ta deg helt til Lysaker, Skøyen, Bygdøy, Solli, Frogner, Oslo S, Grünerløkka, Torshov, Sagene, Nydalen, Storo, m.m. I umiddelbar nærhet ligger Nationaltheatret med både t-bane og togforbindelse.

Ellers kort vei til flere utdanningsinstutisjoner som bl.a Blindern, OsloMet, Arkitektur- og designhøgskolen og Westerdals.

Tomt
Eiet tomt, 463 m²
Felles tomt for sameiet opparbeidet med blant annet steinlagt bakgård, sykkelparkering, sittegrupper og utebelysning.

Adkomst
Adkomst via felles trappegang. Oppgangen har callinganlegg.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
1.etg: 36 kvm BRA / 36 kvm P-rom
Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og rom benyttet som omkledningsrom.

Leiligheten disponerer i tillegg en bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Knut Johnsen:

Boligbygg over 4 etasjer samt kjeller og loft.
 
Grunn, gulvsystemer og fundamenter: Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur av naturstein. Bærende vegger i hovedsak av murkonstruksjoner. Etasjeskillere av tre.

Yttervegger: Utvendige fasader i pusset og malt mur.

Takkonstruksjoner: Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).

Vinduer og dører: Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass fra 2020.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Deler av boligen som har mottatt tilstandsgrad 2:
Bad: Helhetsvurdering grunnet rommets alder og enkelte avvik.
Kjøkken: Vannrør. Avløpsrør.
Etasjeskiller: Skjevhetsmåling.

Øvrige bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Selger opplyser om at det i januar har vært en vannlekkasje på bad. Dette har vært en forsikringssak hvor det er gjort nødvendige utbedringer. Det vises til egenerklæringsskjemaet.

Standard
Velkommen til Holbergs gate 11B - en lys og fin 2-roms med attraktiv og sentral beliggenhet på Bislett i et populært boligområde.

Leiligheten holder god standard og har en ypperlig planløsning med praktisk omkledningsrom. Av oppgraderinger ble det skiftet vinduer, satt inn nytt servantskap med servant og armatur, samt ny baderomsdør i 2021. Det ble lagt nytt gulv i stue/kjøkken området, samt soverommet og samtlige veggflater ble malt i juni 2021. I 2020 ble det ble lagt nye fliser på kjøkken mellom kjøkkenbenk og overskap i 2020, og satt inn ny skyvedørsgarderobe på soverom i 2018.

Entré |
Entréen gir et godt første inntrykk av boligen, og består av malte flater, en-stavs laminatgulv med gulvvarme, og nedsenket himling med downlights. I entréen er det plass til oppheng til yttertøy og skoskap.

Bad |
Badet er delikat med flislagte vegger og gulv med gulvvarme. Badet er utstyrt med vegghengt servantskap i slett hvit utførelse med ovenpåliggende servant. Over servanten er det montert speil og belysning med stikkontakt. Videre er badet utstyrt med dusjsone med delvegger og skyvedør av
glass. Badet er videre utstyrt med gulvstående toalett og har opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken og stue |
Kjøkkenet har åpen løsning mot stue, og bidrar til at kjøkkenet blir et sosialt samlingspunkt, samtidig som man holder matlagingen litt adskilt fra stuen. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkeninnredning fra IKEA (2015) med slette fronter i hvit utførelse. Benkeplaten er av laminat med praktisk nedfelt stikkontakt og nedfelt oppvaskkum i kompositt. Det er flislagt med lekre hvite fliser mellom benkeplate og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp fra IKEA, samt ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap. Kjøkkenet har montert komfyrvakt og har to uttrekkbare stikkontaktsøyler hvor en kommer opp av kjøkkenbenken og en kommer ned fra et overskap.

Stuen har en praktisk planløsning som gjør den enkel å innrede med sofa-seksjon på den ene siden og spisebordsløsning på den andre. Stuen består av malte flater og gulv lagt i 2021. Gulvet har også gulvvarme. Vindu fra 2021 med plissegardiner.

Soverom og omkledningsrom |
Soverommet er innbydende og behagelig bestående av malte flater og gulv lagt i 2021. Det er også gulvvarme på soverommet. Soverommet har god plass til dobbeltseng og er utstyrt med skyvedørsgarderobe fra 2018, med speilfronter. Fra soverommet er det tilgang til praktisk omkledningsrom, bestående av vegg-til-vegg teppe og malte flater. Rommet er installert med hyller, skuffer og oppheng.

Bod |
Leiligheten disponerer i tillegg en bod.

Ferdigattest
Følgende dokumenter foreligger:
- Attestert bygningsanmeldelse for oppføring av boligbygg datert 26.10.1891
- Ferdigattest for vesentlig endring/reparasjon av blokk/bygård/terrassehus datert 04.10.2002

Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer i hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Leiligheten har opprinnelig vært brukt som stall og garasje. I 2000 ble det søkt om bruksendring og bygget ble bygget om til leiligheter. Når det gjelder tegninger er vi kun i besittelse av branntegninger datert 02.03.2000 (tilsendt fra Oslo kommune). Det foreligger ferdigattest for arbeidet datert 04.10.2002. Slik leiligheten fremstår i dag er det et avvik fra branntegningen ved at det som opprinnelig var bod (s-rom) i dag benyttes som omkledningsrom og er medtatt i p-roms beregningen. Denne endringen er ikke omsøkt.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendommen er for 2021 ikke omfattet av eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 364,- pr.mnd.

Felleskostnader 2.582,-
Kapitalkostnader (renter og avdrag) utgjør kroner 775,-.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.

Styreleder opplyser at av øvrige vedlikeholdstiltak som på sikt vil bli gjennomført er økning av strømkapasitet inn til bygården, murpuss, gjennomgang av brannvarslingssystem og utbytting av tre stykk vindu i oppgang. Disse tiltak søkes løst innenfor vedlikeholdsbudsjettet til det enkelte år, som allerede er inkludert i dagens felleskostnadsnivå. På grunn av ventet prisøkning og inflasjon etter Covid-19 og den økonomiske korreksjonen rett før pandemikrisen, må det påregnes en økning i tråd med dette. Det vil si en økning over 2 prosent.

Eierseksjonssameiet har vedtatt en ordning for innfrielse av andel fellesgjeld knyttet til bestemte lån, jf. vedtektene § 24. Denne ordningen er betinget av at det er signert en administrasjonsavtale mellom Eierseksjonssameiet og OBOS Eiendomsforvaltning AS og hver enkelt seksjonseier som ønsker å benytte ordningen må inngå en egen avtale med Eierseksjonssameiet v/OBOS Eiendomsforvaltning AS.
Ved en individuell innfrielse av fellesgjeld vil banken anse innbetalingen som en regulær ekstraordinær nedbetaling av Eierseksjonssameiets felleslåns hovedstol, uten at långiver gir aksept for at seksjonseiere som innfrir sin andel blir fritatt for sitt debitoransvar. Dette betyr at alle nåværende og fremtidige seksjonseiere, også for de seksjoner hvor fellesgjelden er innfridd, risikerer å måtte dekke sin forholdsmessige andel av sameiets betalingsforpliktelser ved mislighold. OBOS Eiendomsforvaltning AS påtar seg intet ansvar for eventuelle konsekvenser for Eierseksjonssameiet, seksjonseierne eller seksjonseiernes rettsetterfølgere, av dette. Neste hovedforfall for å innfri er 1.12. 21.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: OBOS02-98207870323
Type: Annuitetslån
Restsaldo: 2.320.800,-
Restløpetid: 19 år
Termin pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente (pr. 14.06.21): 3,75%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.20 hadde borettslaget følgende tall:
- Underskudd kr 2 569 806,-
- Disponible midler kr 184 434,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Underskuddet skyldes ifølge styreleder nylige påtatte kostnader med en større reparasjon av takkonstruksjonen.

Forsikring med polisenummer
Protector Polisenummer: 1508914

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 864 871,- Som sekundærbolig Kr. 3 113 534,-

Sameie
Sameie: Eierseksjonssameiet Holbergs gate 11, Orgnr: 885460992

Generelle opplysninger om sameiet:
- Sameiet består av 22 seksjoner
- Forretningsførsel utført av OBOS
- Revisor er BDO AS
- Ingen forkjøpsrett i sameiet
- Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader
- TV & internett fra GET inkl.
- Vaktmestertjeneste
- Tak rehabilitert i 2020

Styrets arbeid (utdrag fra årsberetning 2021)
Styret hadde omfattende arbeidsoppgaver i 2020. Arbeidet var tilknyttet følgende
oppgaver:
1. Oppfølgning/deltakelse ifm prosjektering av takreparasjon i januar til mai 2020
2. Oppfølgning takreparasjon i mai til august 2020
3. Reparasjon av hovedport
4. Kartlegging brannvern
5. Sjekk av sameiets elektriske anlegg, herunder arbeid med å få flyttet inntak over til
sameiets arealer fra Rica/Eiendomsspar AS og samtidig få økt kapasitet.
6. Koordinering av utskiftning av vindu ifm. stillas fra takreparasjon.
7. Håndtering og oppfølgning av forsikringssaker
8. Vanlige henvendelser. Mange ifm. salg sommer/høst 2020 samt mange angående
bod.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Styrets godkjennelse er ikke påkrevd, men erverver og leier av seksjon må meldes til styret for registrering.

Tekniske installasjoner:
VVS: Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast og støpejern. Leiligheten har ventilasjon med naturlig tilluft via vegg kombinert med mekanisk avtrekk via bad.

Ventilasjon: Naturlig og mekanisk avtrekk.

Elektrisk: Sikringsskap med automatsikringer og måler plassert i felles trappegang. Hovedsikring er på 40A. Leiligheten har delvis åpent og delvis skjult elektrisk anlegg.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat.

Utstyr:
-Kabel-TV og internett levert av Telenor er inkludert i felleskostnadene.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne i sameiet.

Diverse
Integrerte hvitvarer medfølger.

Er det ønskelig å kjøpe vaskemaskin kan pris avtales med selger.

Det gjøres oppmerksom på at lukkemekanismen i stikkontaktsøylen som kommer opp av kjøkkenbenken er defekt. Den lar seg derfor ikke lukke helt igjen.

Leiligheten har opprinnelig vært brukt som stall og garasje. I 2000 ble det søkt om bruksendring og bygget ble bygget om til leiligheter. Når det gjelder tegninger er vi kun i besittelse av branntegninger datert 02.03.2000 (tilsendt fra Oslo kommune). Det foreligger ferdigattest for arbeidet datert 04.10.2002. Slik leiligheten fremstår i dag er det et avvik fra branntegningen ved at det som opprinnelig var bod (s-rom) i dag benyttes som omkledningsrom og er medtatt i p-roms beregningen. Denne endringen er ikke omsøkt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Frogner & Aker brygge etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene i Studio Ønseth og fotografene i Field jobber eksklusivt for vårt kontor. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Regulering
Området er regulert etter reguleringsplan S-830: Forretning m.tilh.anleggr, iht. Oslo kommune.

Eiendommen står på gul liste hos Byantikvaren.

Pågående byggesaker i området som kan påvirke boligen:
Holbergs gate 11B - Fasadeendring. Saksnr i saksinnsyn: 202005613
Pilestredet 35 og Edvard Storms gate 5 - Riving av deler av fasade. Saksnr i saksinnsyn: 202010653

Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 490 000,- (Prisantydning)
126 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 616 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
91 900,- (Dokumentavgift)

100 920,- (Omkostninger totalt)

3 716 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 1,2%

Tilrettelegging: 0,-

Grunnpakke: 15.000,-

Markedspakke: 16.900,-

Oppgjørshonorar: 6.990,-

Megleropplysninger: 3.860,-

Visning/overtakelse: 2.000,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
99-21-0152

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler Grunde Skillebekk

Saksbehandlere
Grunde Skillebekk
EIE Frogner & Aker Brygge
Partner | Eiendomsmegler
Mob: 91 90 18 07 / E-post: gsk@eie.no

EIE Frogner & Aker Brygge
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holbergs gate 11b
For mer om objektet
Holbergs gate 11b

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: