Bilde 1 av Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veienBilde 2 av Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veien
Digital salgsoppgave
Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veien

0784 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 10 700 000

Omkostninger: kr 278 120Totalpris: kr 10 978 120
Eksklusiv, moderne og lekker hjørneleilighet | Stor, solrik uteplass | Peis | Garasjeplass m/ lader | Usjenert og rolig
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned salgsoppgaveVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
8
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
107 m²
Bruksareal (BRA)
117 m²
Fellesutgifter
kr 4 658 / Mnd
Prisantydning
kr 10 700 000
Omkostninger
kr 278 120
Totalpris
kr 10 978 120
Fellesformue
kr 21 596
Byggeår
1988
Tomt
Fellestomt 3955 m²
Oppdragsnummer
50230150
Meld interesse

Få informasjon og oppdatering om denne boligen

Meld interesse
Prisantydningkr 10 700 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-)kr 267 500,-
Boligkjøperpakke (valgfritt)kr 9 250,-
  
Totalpris kr 10 978 120
Eiendom
Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veien, 0784 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 33 Bnr. 310 Snr. 8 og Gnr. 33 Bnr. 310 Snr. 1 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 117 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Oppgitt bruksareal er inkludert vaskerom og bod (10 kvm), som per definisjon er fellesareal (se nærmere under "ferdigattest/midlertidig brukstillatelse").

Antall soverom
2

Byggeår
1988

Tomt
Fellestomt 3955 kvm

Prisantydning
10 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Hans-Kristian Hans-Kristian (anticimex) Takstdato: 01.09.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 01.01.23
Andel fellesformue: kr. 21 596,- pr. 01.01.23

Totalpris inkl. omkostninger
kr 10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 978 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 658,33,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnadene betales kvartalsvis (kr 13 975 pr. kvartal).

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, kabel-tv, garasjeplass, felles forsikring, kommunale avgifter, trappevask, regnskapsførsel, styrehonorar og vaktmestertjenester.

Eier
Fredrik Dalibor Hals Amalie skjemstad Tessem

Beskrivelse
Stor og eksklusiv leilighet som ble totaloppusset og vesentlig påkostet i 2020, med svært god beliggenhet. Her får du høy kvalitet på overflater med bl.a. massiv enstavs eikeparkett, slette veggflater malt i moderne og vakre farger, listefrie vinduer, gjennomgående med sorte detaljer som sorte dører, dørkarmer og Elko Plus brytere m.m. Planløsningen er moderne og gjennomtenkt med åpen stue- og kjøkkenløsning, to soverom, bad, toalett, vaskerom og entré. Leiligheten ligger i et representativt, populært og arkitekttegnet bygg. Et lite og veldrevet sameie, bestående av 13 leiligheter fordelt på to bygg.

Innbydende entré
Det første man møter er et smakfullt innredet inngangsparti som gir et positivt førsteinntrykk. Hele leiligheten ble pusset opp i 2020, og den preges av moderne og kvalitetsorienterte valg når det gjelder farger og materialer. Gulvet er dekket med grå fliser, veggene er malt i en delikat grå nyanse, og inngangspartiet er godt opplyst med downlights i taket. God oppbevaringsplass i skreddersydd garderobeløsning med flere skap og sittebenk med skuffer. Sømløst og harmonisk uttrykk med skap og vegger i samme farge. De svarte dørene bidrar til å skape et helhetlig og eksklusivt uttrykk. Behagelig gulvvarme i entréen, kjøkken, stue, begge bad og vaskerom.

Stue og kjøkken i åpen løsning
Velutstyrt Epoq kjøkken med en fin kjøkkenøy som gir en sosial arbeidsplass for matlaging. Kjøkkenet er moderne med sitt rene design og stramme linjer. Kjøkkenet er funksjonelt og praktisk med gode oppbevaringsløsninger, med skap som strekker seg helt opp til taket for rikelig med lagringsplass. Den elegante steinbenkeplaten gir kjøkkenet et stilig og helhetlig uttrykk.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med en Bosch AccentLine induksjonstopp med integrert ventilator, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, tosoners vinskap og kjøleskap med frysedel. Ekstra arbeidsplass er tilgjengelig med kjøkkenøy, som også fungerer som en naturlig overgang til stuen. Kjøkkenet har også waterguard installert.

Stuen er romslig med naturlige inndelinger. Et av høydepunktene er den solrike terrassen mot syd. Terrassen innbyr til måltider utendørs på solrike sommerdager. Den store plassen gjør det enkelt å sette opp ulike soner, slik at man alltid er klar for både festlige sammenkomster og avslappende sommerdager i solen. Uteplassen ligger stille og usjenert til med skjermende tujahekker og annen frodig beplantning. I forlengelse av terrassen har sameiet en stor hage. Denne er fellesareal, men oppleves privat og nåværende eier har aldri i sin eiertid opplevd at noen av de øvrige sameierne bruker hagen. Gulvflater i stuen er belagt med en vakker enstavs parkett, og veggene er malt i en delikat fargetone. En elegant hjørnepeis tilfører varme og hygge, spesielt når kveldene blir kjølige. Store vinduer som vender i to retninger sørger for rikelig med naturlig lysinnslipp, og rommet er godt opplyst med downlights i taket.

Bad, vaskerom og toalett
Leiligheten har en luksuriøs innredning med et flott baderom og toalettrom. Baderommet har et avslappende frittstående badekar og en dusjnisje med hånd- og regnfallsdusj. Pent flislagt med grå storformat fliser og gulvvarme. Det er også en stilfull baderomsinnredning med sorte fronter, en heldekkende servant og et stort speil med belysning. Badet har også et vegghengt toalett.

Gjestetoalettet ligger praktisk til ved entréen, og har et fint servantskap med skuff og hylleløsning, samt ovenpåliggende servant. Gulvet har lekre hexagon fliser med gulvvarme. Sisternekasse/kontrastvegg er også flislagt med lekker hexagon mosaikkfliser.

Vaskerommet er funksjonelt med praktisk oppbevaringsplass, arbeidsbenk og tilkoblingsmuligheter for både vaskemaskin og tørketrommel i nisje under benk. Veggene er malt i en elegant grå nyanse, og gulvet har store fliser med gulvvarme.

Romslige soverom
Leiligheten har to romslige soverom, begge med sydvendte vinduer. Begge rommene har slettmalte vegger i behagelige fargetoner og enstavs eikeparkett.

Det store hovedsoverommet gir rikelig plass til en dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det andre soverommet er allsidig og kan fungere som et barnerom, gjesterom eller hjemmekontor.

Begge rommene har lekre, plassbygde garderobeskap som er malt i samme farge som vegg for et harmonisk uttrykk.

Parkering
Seksjonen disponerer garasjeplass med elbillader i felles lukket garasjeanlegg. Garasjeanlegget er seksjonert som snr. 1 hvor man får eierskap til en ideell andel (1/19).

Lading ev hybrid- eller elbil betales etter forbruk. De som har ladere blir fakturert for forbruk av sameiet kvartalsvis.

Gode muligheter for vask av bil i garasjeanlegget, med tilgang på varmtvann og felles høytrykkspyler.

I garasjen er det også felles sykkelbod.

Beliggenhet
Meget attraktiv beliggenhet like på nedsiden av Besserud. Bygget ligger stille og skjermet til i andre rekke på nedsiden av Holmenkollveien. Området er særdeles hyggelig og har nærhet til Nordmarka, offentlig kommunikasjon, dagligvarehandler, idrettsanlegg, skoler og barnehager.

Nærbutikk på Coop Prix på Besserud. Joker i Holmenkollveien holder åpent syv dager i uken, samt Rema 1000 ved Voksen.

Ellers et bredt servicetilbud i Røa sentrum med både Røasenteret og Røa Torg. Her finner du bl.a. kafé, apotek, vinmonopol, klesforretninger, blomsterforretning, matbutikker, bibliotek, treningssenter, Røa bad, legesenter m.m. Alternativt kan man også ta turen til Vinderen, som også har bedre muligheter for adkomst med t-bane. Her finner du blant annet apotek, vinmonopol, bakerier, kafeer,  klesbutikker, delikatesseforretninger, sushirestaurant m.m. SATS og Evo treningssenter er gode alternativer for den aktive. Eventuelt er Move by Holmenkollen Fitness et godt alternativ (ett av Nordens største hotellgym på Scandic Holmenkollen Park).

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av småhus- og villabebyggelse.

Holmenkollen er et boligstrøk i bydel Vestre Aker i Oslo. Holmenkollen, og da spesielt Holmenkollbakken, er en av Norges mest kjente turistattraksjoner med over 1 million besøkende hvert år. Boligbyggingen i Holmenkollen tok til for alvor i forbindelse med anleggelsen av Holmenkollbanen rundt år 1900. Tomter langs banen ble solgt for å sørge for et jevnt kundegrunnlag, utover trafikken av ski- og turgåere. Den fine utsikten og korte avstanden til Marka gjorde at strøket ble svært attraktivt, og området er i dag preget av villabebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 3955 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i Finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Relativt kort vei til barnehager og skoler. Barnehager i området inkluderer bl.a. Midtstuen Kanvas barnehage, Måltrosten barnehage og Fuglekongen familiebarnehage. Eiendommen sogner til Holmen barneskole.

Offentlig kommunikasjon
God tilgang til offentlig kommunikasjon med T-bane og buss. Nærmeste T-bane stasjon er Besserud (5 min gangavstand), som har hyppige avganger, banen tar deg til Majorstuen på 20 min.  Nærmeste busstopp er Krags vei (4 min gangavstand) med buss nr. 46. For mer informasjon samt rutetider, se www.ruter.no

Fritidstilbud
Området er perfekt for den som vil leve et aktivt friluftsliv. Nærhet til flotte tur- og friluftsområder innover i Nordmarka , fra f.eks. Midtstuen, med fine muligheter for noen av Oslos beste naturopplevelser.

Boligen ligger svært gunstig til når det gjelder uteaktiviteter direkte fra hjemmet. Det er kort avstand til skiløyper og turveier som fører rett inn i Nordmarka med adgang til naturopplevelser gjennom hele året på ski, sykkel, til fots og med akebrett (Korketrekkeren).

For golfinteresserte er det flere baner innenfor 15 minutters kjøretid, hvorav Bogstad golfbane ligger nærmest. Ellers er det ulike tennisanlegg samt idretts- og skøytebaner i området, og klubber som Heming, Ready og Njård tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne.

I området finnes det flere flotte restauranter, blant annet Holmenkollen restaurant, Frognerseteren restaurant og ærverdige Holmenkollen Park Hotell. Ved sistnevnte er det også fasiliteter som badebasseng, spa- og fitnessenter.

Holmenkollen nasjonale skianlegg befinner seg under 2km unna med gode treningsmuligheter både med og uten ski på bena, samt begivenhetsrike arrangementer innen idrett og kultur. Flotte bakker (18 løyper/10 heiser) for alpint i Tryvann Vinterpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.

Inneholder
Leiligheten består av entré, kjøkken, stue, to soverom, gang, vaskerom, bad og bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Hans-Kristian Brekkås v/ Anticimex:

Gulvsystemer, grunn og fundamenter:
Grunnmur, skillende dekker og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong.

Yttervegger:
Utvendige fasader forblendet med pusset mur.

Takkonstruksjoner:
Yttertak av saltaksform som er utvendig tekket med takstein/takplater.

Dører og vinduer:
Leiligheten har slett entredør med brannklasse B30 og lydklasse 35 dB. Vinduer med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 1988. Balkongdør med rammer/karmer av tre, og to-lags glass fra 1988.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 107 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 117 kvm

Boder
Bod på 4 kvadratmeter med adkomst fra vaskerom og felles trappeoppgang.

Det er også felles sykkelbod, samt felles dekkbod i tilknytning til garasjeanlegget.

Sameiet har vedtatt at sykkelbod skal brukes som skibod på vinterstid.

Standard
Leiligheten holder meget god standard. Totaloppusset i 2020 med materialer og innredning av høy kvalitet. Senere påkostet med flere plassbygde garderobeskap og praktiske oppbevaringsløsninger. De fleste nye garderobeskapene er med integrert belysning.

For den utfyllende tekniske standard for øvrig, henvises det til vedlagte tilstandsrapport.

Overflater
Gulvflater belagt med parkett.
Veggflater med malte slette flater.
Himlingsflater med malte flater.
Garderobeskap i entré, gang, vaskerom og begge soverom.

VVS og teknisk
Hovedstoppekran er plassert i gang. Vannrør med rør-i-rør system, avløpsrør av plast. Ventilasjon med tilluftsventiler i vinduer samt avtrekk på bad og kjøkken.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger ferdigattest for flermannsbolig, datert 27.04.1994.

Det er mottatt byggetegninger fra kommunen datert 01.10.1986. Det understrekes imidlertid at boligens utforming per i dag ikke er i samsvar med ferdigattest/siste godkjente tegninger hos kommunen. På godkjente tegninger var kjøkkenet i eget rom med en bod vegg-i-vegg. Bod er fjernet og kjøkken ligger nå i åpen løsning med stuen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er gjennomført reseksjonering etter innredning av vaskerom. Arealet er derfor per definisjon fellesareal. Iht. tidligere eier har styret gitt muntlig samtykke til å innrede boden som vaskerom, samt sette opp en døråpning inn mot leiligheten. I forbindelse med integrering av tidligere bod til del av leiligheten er antagelig brannskille brutt. Det bør etableres branndør mellom entré og vaskerom.

Søknad om bruksendring/godkjenning av boligen i tråd med dagens utforming/bruk skjer for kjøpers regning og risiko.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer er plassert i gang. Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg.

Selgers opplysninger:
Når ble det elektriske anlegget installert, eller siste gang totalt rehabilitert: Ukjent
Foreligger det eltilsynrapport fra de siste fem år: Nei
Forekommer det at sikringer løses ut: Nei
Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget: Nei
Finnes det kursfortegnelse, og er antallet sikringer i samsvar med denne: Ja
Har det vært utført egeninnsats eller ufaglært arbeid på det elektriske anlegget: Nei
Fungerer hvitevarer som følger boligen: Ja

Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming med gulvvarme i alle rom, med unntak av soverommene og mellomgang.
Vedfyrt hjørnepeis i stuen.

Felles varmtvann inkludert i felleskostnader.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2023 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Eiendomsskatt 2023: kr 4 954.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 658,33,- pr.mnd. som inkluderer:
Varmtvann, kabel-tv, garasjeplass, felles forsikring, kommunale avgifter, trappevask, regnskapsførsel, styrehonorar og vaktmestertjenester.

Årsregnskap
Driften av sameiet forløp seg normalt gjennom 2022 og styret vurderer sameiets økonomi som god, og at sameiets bygninger og eiendom er i god forfatning.

Sameiet hadde innkrevde felleskostnader på 847 000 kroner i 2022, hvilket var det samme beløpet som året før. Totalt var Sameiets inntekter på 878 846 kroner i 2022, inkludert primært renteinntekter og 17 079 kroner i inntekter knyttet til lading av elbil. I 2021 hadde Sameiet noe høyere renteinntekter, samt ekstraordinære inntekter på 128 978 kroner som var refusjon av kommunale avgifter

Kostnadene endte på totalt 856 014 kroner for 2022, en økning på 115 060 kroner fra året før. Økningen er først og fremst knyttet til økt vedlikehold av bygninger. Sameiet fikk i 2022 et overskudd på 22 832 kroner. Dette anses godt, tatt i betraktning de ekstraordinære kostnadene.

For 2023 er det budsjettert med inntekter på kr 872 000, kostnader på kr 728 145 og et underskudd på kr 66 145. Budsjettet tilsier egentlig et overskudd på kr 143 855, men dette er før ekstraordinære poster (reparasjon av gjerde og asfaltering).

Forsikring med polisenummer
Storebrand Forsikring Polisenummer: 7239304

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 2 018 423,- Som sekundærbolig Kr. 7 266 323,-

Sameie
Sameie: Sameiet Holmenkollveien 93, Orgnr: 987477148

Forretningsfører
Forretningsførsel internt i sameiet v/ styreleder.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt.

Løsøre og tilbehør
Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs. før budaksept.

Om ønskelig kan mye av møblement/inventar i leiligheten kjøpes etter nærmere avtale med selger.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
Tinglyste servitutter:
1915/900725-1/105  Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 19.03.1915 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om benyttelse
Forbud mot generende bedrift
Bestemmelse om deleforbud
Overført fra: 0301-33/310
Gjelder denne registerenheten med flere

1915/94-1/105  Bestemmelse om vannledn. tinglyst 01.10.1915 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om septiktank mv.
Overført fra: 0301-33/310
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/78094-1/105  Best. om vann/kloakkledn. tinglyst 17.12.1985 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:33 Bnr:311  
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-33/310
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/16403-3/105  Erklæring/avtale tinglyst 15.03.1989 
Panterett til sameiet for NOK 15 000 med prioritet etter første tinglyste kjøpesum. Senere prioritet etter 90% av seksjonens verdi
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/16403-30/105  Seksjonering tinglyst 15.03.1989 
opprettet seksjoner:
snr: 8
formål: Bolig
sameiebrøk: 118/2320
Eiendommen er oppdelt i 14 seksjoner

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon.

Det er i vedtektene fastsatt at styret skal godkjenne ny seksjonseier eller leietaker av en seksjon. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger saklig grunn, jf. eierseksjonsloven § 24, tredje ledd.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 60 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 60 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn (utgangspunktet i eierseksjonsloven er 90 døgn). Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.
Seksjonseiere skal rense sluk og holde avløpsrør åpne frem til fellesledningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 10 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 268 870,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 10 968 870,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 10 978 120,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Look (Kr.3 500)
Relansering Finn.no (Kr.1 215,55)
BLINK Boost (Kr.4 187,50)
Prospekter (Kr.1 091,89)
Markedspakke (Kr.14 500)
Visningshonorar pr stk. (Kr.2 500)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.17 872)
Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 700 000,-) (Kr.40 000)
Totalt kr. (Kr.92 366,94)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
50-23-0150

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
In-Vest Eiendomsmegling AS
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Org. nr: 945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Morten Fuglem

Saksbehandlere
Morten Fuglem
EIE Røa, Skøyen & Ullern
Eiendomsmegler
Mob: 47 25 69 00 / E-post: mf@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veien
For mer om objektet
Holmenkollveien 93B, skjermet i 2. rekke fra veien

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: