Bilde 1 av Hovinveien 43 GBilde 2 av Hovinveien 43 G
Digital salgsoppgave
Hovinveien 43 G

0576 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor, usjenert og lekker 3-roms selveierleilighet I To bad I Ettertraktet og sentral beliggenhe | Vestv. balkong | Heis
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
38
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
78 m²
Bruksareal (BRA)
78 m²
Fellesutgifter
kr 4 521 / Mnd
Prisantydning
kr 6 490 000
Omkostninger
kr 183 764
Totalpris
kr 6 673 764
Fellesformue
kr 26 599
Byggeår
2013
Tomt
Eiet tomt 4653 m²
Oppdragsnummer
91230030
card-default

Halid Talic

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
Les om Halid
card-default

Argjenda Krasniqi

Eiendomsmegler
Les om Argjenda
Prisantydningkr 6 490 000,-
Administrasjonsgebyr parkeringsplasskr 794,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 500,-
Tingl.gebyr skjøtekr 500,-
Dokumentavgiftkr 174 120,-
  
Totalpris kr 6 673 764
Eiendom
Hovinveien 43 G, 0576 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 122 Bnr. 241 Snr. 38 i Oslo kommune og Gnr. 122 Bnr. 241 Snr. 117
Sameiebrøk: 780/93497

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 78 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2013

Tomt
Eiet tomt 4653 kvm
Tomten er fellesareal. Tomten er pent opparbeidet med busker, trær, grøntarealer, sittegrupper og lekeplass

Prisantydning
6 490 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Lars Erik Bergersen Takstdato: 03.03.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.22
Andel fellesformue: kr. 26 599,- pr. 31.12.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 794,- (Administrasjonsgebyr parkeringsplass)
kr 174 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 176 114,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 666 114,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 673 764,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 521,- pr. mnd.

A konto fjernvarme kr. 807,-
Felleskostnader kr. 1.207,-
Felleskostnader alle kr. 2.048,-
Bredbånd kr. 459,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften eller andre kostnadsdrivende planer. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Forretningsfører opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
à-konto fjernvarme (v.v og fyring), grunnpakke kabel-tv/bredbånd fra Telenor, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmester, renhold, drift og vedlikehold m.m.

Eier
Ana Bagherpour

Beskrivelse
Velkommen til Hovinveien 43G

Lekker 3-roms leilighet med optimal og gjennomgående planløsning og en vestvendt balkong på ca. 9 kvm med nydelig utsyn. Boligen ligger i et barnevennlig boområde med kort vei til barnehager, store flotte fellesarealer og ellers kort vei til dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon.

Boligen ligger i byggets 2. etasje og har heisadkomst til alle etasjeplanene. Leiligheten består av en romslig stue som gir gode møbleringsmuligheter, pent og praktisk åpen stue/kjøkken løsning, stort og pent flislagt bad, separat toalettrom, to romslige soverom og en innbydende entré.

Fra stuen er det direkte utgang til vestvendt balkongen. Det mefølger en kjellerbod på 5,2 kvm.

Kvaliteter
  • God standard (nybygg i 2013)
  • Fjernvarme, kabel-tv og internett inkl. i felleskost.
  • Stort bad + ekstra toalett
  • Gjennomgående planløsning
  • Vestvendt og solrik balkong på 9 kvm.
  • Sentralt og rolig
  • Mulighet for kjøp av parkeringsplass med el-lader i felles garasjeanlegg

Parkering
Selger informerer om mulighet for kjøp av fast p-plass i garasjelaget for kr 400 000,- Ved salg av garasje tilkommer et administrasjonsgebyr til forretningsfører etter gjeldende priser, i tillegg til vanlig mnd. garasjeleie (pt. kr. 205 pr/mnd.) Kontakt megler for ytterligere opplysninger.

Parkeringsplassen er med el-lader med heisadkomst til etasjeplan. Plassen er merket med nr. 86.

Garasjeplassene er tinglyst som tilleggsdeler. I tillegg er det 5 gjesteparkeringer i garasjesameiet. Disse kan benyttes av sameiets besøkende etter det til enhver tid gjeldende reglement.

I området er det innført beboerparkering, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig.

Det er beboerparkering i området. Følgende priser gjelder pr. 2023:
Priser indre by
Indre by er bydel Frogner, St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene. Dette er beboerparkeringssone A, B, C, D og E.
Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5700 kroner
Elbil: 1920 kroner
Motorsykkel og moped: 2 850 kroner
El-motorsykkel og el-moped: 960 kroner

For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/priser-for-beboerparkeringstillatelse/

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et etablert, sentralt og skjermet område på Hasle / Ensjø i Oslo kommune. Nærområdet er betydelig oppgradert de senere år, både med hensyn til uterom og moderne bebyggelse. Området tilbyr flotte grønne lunger og ulike aktivitetsplasser, samt at idylliske og ærverdige Lille Tøyen Hageby ligger i nærheten. Området er i stadig utvikling med utbygging av boliger, servicefunksjoner, friarealer og infrastruktur. Umiddelbar nærhet til handlegater, shoppingsentre, uteliv, skoler, barnehager og kollektivtilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, treningssenter, svømmehall og tennisanlegg m.m.

Servicetilbud: Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Coop Mega Hasle, Joker og på Lille Tøyen Kolonial. Sistnevnte har kafé og et godt utvalg av økologiske produkter. I høyblokka i Hovinveien 39 finner vi blant annet Hy's sushi, Marienfryd pizza og grill, frisør Hairdo Ideas og Nabo Bakeriet AS. For ytterligere servicetilbud har Hasle Torg - der du  finner Vinmonopolet, Ensjø, Tøyen senter, Carl Berner handlesenter og Fyrstikktorget et godt og variert utvalg. I tillegg er det gangavstand til alle Oslos handlegater med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon: Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste bussholdeplass er Gladengveien rett utenfor inngangspartiet til bygget. Til Hasle T-banestasjon er det kun få minutters gange. Ensjø T-banestasjon er også innen gangavstand. Med bil tar det ca. 4 min til Carl Berner, 6 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn.

Flere parker, flotte grøntområder og rekreasjonsmuligheter med bl.a. Valle Hovin med andedammen, Hasleparken ved bl.a. Hasle kirke, Valle Hovin, Kampen Park, Tøyenparken med populære Tøyenbadet og Botanisk hage. Tøyenparken ligger i skråningen vest for høydedraget fra Ola Narr til Kampen park, og har flott utsikt mot sentrum samt fjorden. Høydedraget og øvre del av parken kan sees fra mange steder i indre by.

Mot øst er parken nokså flat med store plener. I sydenden ligger Caltexløkka ballbaner. Midt i parken ligger Løkka Bellevue, som i dag er barnehage, samt Tøyenbadet med store utendørs basseng og vannsklier. Her er det også fine akebakker om vinteren. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Munchmuseet anbefales. Fra boligen er det også kort vei til fine tur- og friluftsområder i Torshovdalen, samt Valle Hovin idrettspark og Valhall Arena med store konsertarrangementer. Du finner også nye Intility Arena fotballstadion som inngår i konseptet Vålerenga kultur og Idrettspark som dekker hele området med Vallhall Arena og treningsfeltet. Som nærmeste nabo ligger Tidemansjordet og Hovindammen - idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger. For barna kan det fristes med et besøk på Kampen økologiske barnebondegård som ligger i fin gangavstand fra boligen.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere leilighetsbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 4653 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Stue/kjøkken, bad, toalett, to soverom, og gang

Byggemåte
Informasjonen er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakkyndig Lars Erik Bergersen.

Boligbygg over 6.etasjer samt kjeller. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker hovedsakelig av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i malt murpuss. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Leiligheten har glatt entrédør av tre med kikkhull, brannklasse B30 og lydklasse 40db. Balkongdør og vinduer med karmer av tre og tre-lags glass fra byggeår. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann for bygningen. Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmesentral.

Følgende forhold er markert med TG2 i tilstandsrapporten:

Bad:
Overflater vegger : Det er observert liten sprekk i flis i dusjsonen samt sprekk i to fliser utenfor dusjsonen.
Overflater gulv: Elastisk flisfuge har stedvis manglende vedheft. Det anbefales at fugen fornyes.
Fukt i tilliggende konstruksjoner. Det er ikke praktisk mulig å kunne gjennomføre fuktmåling og hulltaking, grunnet plassering. Det er derfor satt TG2 for å belyse risiko.

Toalettrom:
Overflater gulv: Det er registeret bomlyd i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag.

Øvrige rom:
Overflater gulv: Parkettgulv har noe bruksslitasje.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende info fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
- Ja, egen ladeboks i garasjen som tilhører leiligheten.

Primærrom
Primærrom: 78 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, bad, toalettrom, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 78 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 5,2 kvm.

Standard
Velkommen til Hovinveien 43 G - en lekker 3-roms selveierleilighet i bygg fra 2013. Leiligheten har en optimal planløsning og en meget ettertraktet beliggenhet. Boligen ligger usjenert til i 2. etasje med en overbygget vestvendt balkong på ca. 9 kvm. med utgang fra stue. Gulvoverflater er belagt med parkett og vegger er utført i malte glatte flater. Himlingsflater er utført i malt betong samt malte glatte flater med downlights i entré. Leiligheten disponerer også en kjellerbod på ca. 5,2 kvm.

Stue:
Lys og pen stue med store vindusflater som gir leiligheten godt med naturlig lys, samt en åpen og luftig romfølelse. Stuen er enkel å innrede, med plass for både sofagruppe og spisegruppe.

Balkong:
Fra stuen har man tilgang til leilighetens vestvendte balkong som er på ca. 9 kvm. med nydelig utsyn mot pent opparbeidede fellesområder. Her er det godt å nyte flotte dager ut mot et stille parkmessig område. Her er det lov å grille med både gass- og elektrisk grill. Balkongen har hyggelig utsikt til Hovinbekken og indre gårdsrom med god plass til diverse utemøbler.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er fra 2019 og er i åpen løsning med stuen. Innredningen består av moderne kjøkkenfronter med en laminert benkeplate.
Det er rikelig med oppbevaringsplass i kjøkkenskap og integrerte hvitevarer medfølger i handelen.

Baderom:
Delikat og pent flislagt bad med varme i gulv. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ett-greps armatur. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i benkeskap. Dusjnisje med glassdører og vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Speilskap over servant med belysning.

Toalettrom:
Vegghengt toalett med innebygget sisterne fra Grohe. Veggmontert innredning med heldekkende servant og ettgreps
armatur. Speil over servant med belysning og stikkontakt. Balansert ventilasjonsanlegg

Entré:
Romslig entré/gang som har skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring. For øvrig godt med plass til klesavheng.

Hovedsoverom:
Stort og luftig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende skyvedørsgarderobe.

Soverom II:
Romslig og praktisk soverom nr. 2 som også har plass til dobbeltseng om ønskelig. Soverommet har flere innrednings- og bruksmuligheter, og egner seg naturligvis like godt som både gjesterom/barnerom eller kontor. Medfølgende skyvedørsgarderobe montert.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Følgende dokumenter foreligger:
Ferdigattest for oppføring av tre boligblokker med parkeringskjeller og barnehage datert 10.03.2020

Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet felles varmesentral samt gulvvarme på bad.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2023 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 521,- pr.mnd.

A konto fjernvarme kr. 807,-
Felleskostnader kr. 1.052,-
Felleskostnader alle kr. 2.048,-
Bredbånd kr. 459,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

I tillegg tilkommer felleskostnader for parkeringsplass som utgjør ca. kr. 205 pr. mnd. Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Forretningsfører opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc. 
Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5 500 kr pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån registrert for selskapet pr. 23.02.2023

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Inntekter
Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 4 700 453.

Kostnader
Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 4 872 542.

Resultat
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 165 811 og
foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er
ikke tatt hensyn til.

Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og
viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 2 641 472.

Forsikring med polisenummer
Storebrand Skadeforsikring Polisenummer: 6733897

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2022: Som primærbolig Kr. 1 604 769,- Som sekundærbolig Kr. 5 777 168,-

Sameie
Sameiet hovinbekken 1, orgnr: 914214327

Generelt om sameiet:
- Består av 117 seksjoner
- Oppsal Vaktmestersentral skjøtter fellesområdene
- Renholdsavtale med Reiduns renhold
- Vekteravtale med Securitas Bomiljøvekteren
- Grønt Grep tar hånd om uteområdene

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Dyr skal alltid være under eierens kontroll i hele sameiet. Det er båndtvang hele året på sameiets område.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Annet
Sameiet hjemmeside: www.hovinbekken.no
I følge årsmøtetprotokoll 2022 skulle styret i 2022 legge frem en rapport for hvilke muligheter som fins for ytterligere sykkelparkering i sameiet. Slik at det kan tas en felles beslutning på neste årsmøte. For mer informasjon ta kontakt med styreleder.

Vaktmestertjenestene leveres av Oppsal Vaktmestersentral.

Sameiet har en bedbånd-avtale med Telenor som heter frihet M. Dette er en svært fleksibel avtale, der beboerne selv kan velge bredbåndshastighet og/eller kanaler helt fritt og fortløpende gjennom avtaleperioden.

Vask av fellesarealer og garasje gjøres av Reiduns Renhold.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst 3 servitutter som omhandler bestemmelse om garasje/parkering, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger mv., samt bestemmelse om felles atkomstvei mfl. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private internveier med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor, byggegrense, grense for bebyggelse, turvei/skiløype, underjordisk anlegg i henhold til reguleringsplan datert 23.02.2023 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4394 datert 27.08.2008.

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https:// www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/ politikk/kommuneplan/

Ensjø er en bydel i endring, og det er mange spennende planer fremover i bydelen og bebyggelse må påregnes. Det rives, bygges og rehabiliteres i området. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/.

Pågående plansaker i området:

Saksnr. 201906491: Reguleringssak. Brusfabrikken, Grenseveien 71, Ensjø. Planforslag til offentlig ettersyn. Detaljregulering, Bydel Gamle Oslo. Eiendommen ønskes omregulert fra industri til boligbebyggelse i tråd med overordnede planer for ønsket transformasjon av Ensjø fra bilby og industriområde til boligby med bymessig struktur og høy tetthet. Planforslaget foreslår en tetthet på 190% BRA, med grunnlag i nyere føringer for byens utviklingsområder i henhold til kommuneplanen. Det er i henhold til kommuneplan foreslått gesimshøyder tilsvarende tilliggende prosjekters dominerende høyder.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201906491

Saksnr. 201718510: Reguleringssak. Grenseveien 97, Grensesvingen 7-9, Helsfyr. Planforslag til politisk behandling, detaljregulering. Nordr Norge AS foreslår å omregulere Grenseveien 97 og Grensesvingen 7-9 fra industri og kontorformål i gjeldende regulering til bolig/forretning/kontor/barnehage/offentlig eller privat tjenesteyting, gatetun med mer. Det er foreslått å rive all eksisterende bebyggelse, og at det oppføres bygninger mellom 5 og 13 etasjer, som vil gi ca. 400 boenheter. Plan- og bygningsetaten mener de negative virkningene for omgivelsene blir for store og fremmer derfor et alternativ med lavere utnyttelse og høyder, samt rekkefølgekrav som sikrer oppgradering av deler av Grenseveien.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201718510

Saksnr. 201703173: Reguleringssak. Karoline Kristiansens vei 1-9, Helsfyr. Planforslag til offentlig ettersyn. Detaljregulering. Fyrstikktorget Eiendom v/Stor Oslo Eiendom AS foreslår å omregulere Karoline Kristiansens vei 1-9 til bolig/forretning/kontor med mer, samt torg og gatetun. Eksisterende bebyggelse bevares og dagens bruk videreføres. I tillegg foreslås det to høyhus på henholdsvis 53 og 76 meter med i hovedsak boliger og utadrettede funksjoner på gateplan. Plan- og bygningsetaten anbefaler ikke planforslaget.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201703173

Saksnr.202017619: Reguleringssak. Grenseveien 99 og 107, Helsfyr. Detaljregulering med konsekvensutredning. Forslag til planprogram til offentlig ettersyn. Planforslaget innebærer fortetting og utvikling av Helsfyr som knutepunkt. På en sentral tomt rett ved Helsfyr T planlegges det to fleksible og fremtidsrettede næringsbygg, som bidrar positivt til omgivelsene, med blant annet utadrettet virksomhet og kulturformål fortrinnsvis i 1. og 2. etg, samt deler av U-etg. Varierte bygningsvolumer med fokus på å styrke krysset Grensesvingen/ Grenseveien og å ramme inn et nytt torg, samt sikre en høydemessig overgang til Grønvold Hageby gir gode overganger til omgivelsene. Planforslaget bidrar til at Grenseveien 99 og 107 kan bli attraktive arbeidsplasser og gi tilbake til nabolaget igjennom møteplasser ute og inne.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202017619

Saksnr. 201716171: Reguleringssak. Gjelder Fredrik Selmers vei 2, 3 og 5 - Utvikling av næring og bolig.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201716171

Saksnr. 202008625: Reguleringssak. Gladengveien 18 - Bestilling av oppstartsmøte - Åpning av vestre bekkedrag - Ensjø.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202008625

Saksnr. 202008314: Reguleringssak. Grenseveien 65 - 67 - Bestilling av oppstartsmøte - Omregulering til boligformål.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202008314

Eiendommen er i Hovinbyen som er pekt ut som et av de viktigste arealgrepene og satsingsområdene i kommuneplanen. Se https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/hovinbyen/[gref

Ta kontakt med megler for spørsmål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 500,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 500,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 794,- (Administrasjonsgebyr parkeringsplass)
kr 174 120,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 176 114,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 666 114,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 673 764,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1% av salgssum

Tilrettelegging (kr.14 500)

Markedspakke (kr.18 900)

Oppgjør (kr.7 900)

Visningshonorar (kr.3 450)




Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-23-0030

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har sammen med vår samarbeidspartner lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøtet.

 Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakkyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Argjenda Krasniqi
Eiendomsmegler
Mob: 91 83 10 94
[/ E-post: arkr@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Hovinveien 43 G
For mer om objektet
Hovinveien 43 G

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: