Bilde 1 av Jacob Aalls gate 14ABilde 2 av Jacob Aalls gate 14A
Digital salgsoppgave
Jacob Aalls gate 14A

0368 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Stor og påkostet selveier med flotte klassiske detaljer - Tre ildsteder - Takhøyde 3,56m - Vinkjeller - Hybel
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
5
Antall soverom
3 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
164 m²
Bruksareal (BRA)
171 m²
Bruttoareal (BTA)
188 m²
Fellesutgifter
kr 6 026 / Mnd
Prisantydning
kr 13 300 000
Omkostninger
kr 358 770
Fellesgjeld
kr 90 328
Totalpris
kr 13 749 098
Fellesformue
kr 30 829
Byggeår
1897
Tomt
Eiet tomt 866 m²
Oppdragsnummer
12210084
card-default

Henrik Rosenberg Winsnes

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Les om Henrik
Prisantydningkr 13 300 000,-
Fellesgjeldkr 90 328,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 349 750,-
  
Totalpris kr 13 749 098
Eiendom
Jacob Aalls gate 14A, 0368 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 215 bnr. 124 snr. 5 orgnr. 975506908 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 164 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 188 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1897

Tomt
Eiet tomt 866 kvm

Prisantydning
13 300 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 90 328,- pr. 31.12.21
Andel fellesformue: kr. 30 829,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
13 300 000,- (Prisantydning)
90 328,- (Andel av fellesgjeld)

13 390 328,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
349 750,- (Dokumentavgift)

358 770,- (Omkostninger totalt)

13 749 098,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 6 026,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varme, varmtvann, TV signaler, trappevask, vaktmester, felles forsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld mm.

Fordeling:
Felleskostnader:  4 388,-
A-konto varme og varmtvann: 1 000,-
Nedbetaling av taklån: 638,-

Eier
Håkon Bjerke

Parkering
Det er beboerparkering i området. Med innvilget beboerparkering kan du parkere hele uken mot et årlig gebyr på kr 5 400,-, eller 900,- for el-bil. Har du folkeregistrert adresse i bydelen og er eier av kjøretøy, kan du søke om beboerparkering. For informasjon se: www.oslo.kommune.no/beboerparkering. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det leies ut garasjeplasser i Jacob Aalls gate 18 som ligger rett bakenfor dette sameiet. Utleie driftes av Aker P-drift.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et meget sentralt, rolig og populært boligområde på Majorstuen i Oslo. Leiligheten vender mot Maries gate som er en rolig gate med lite gjennomgangstrafikk. Området kan tilby det meste av servicetilbud og fasiliteter. Den populære handlegaten Bogstadveien ligger kun få minutters gange fra leiligheten og er Norges lengste handlegate med over 300 forretninger. Det er gangavstand til barnehager, skole, høgskoler og Universitetet. Det er enkelt å komme seg rundt i byen med god offentlig kommunikasjon fra Majorstuen som er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo. Her stopper blant annet alle T-banelinjer, tre trikkelinjer, fem busslinjer og flybuss. Fra leiligheten kan man enkelt kan komme seg rundt i Oslo på kort tid.

Det er meget gode fritids- og rekreasjonsområder for barn og voksne i nærområdet, året rundt. Idylliske Frognerparken ligger noen minutters gange fra leiligheten og er det perfekte utgangspunktet for kveldsturer, joggeturer, grilling og andre aktiviteter som svømming i Frognerbadet. Det er også kort avstand til Uranienborgparken og Slottsparken.

På Majorstuen finner man Colosseum Kino, lekeplasser, fotballbaner samt tennis- og idrettsanlegg. Området tilbyr også et bredt spekter av treningsmuligheter med bla. SATS/Elixia ved Colosseum Park og på Bislett, samt noe mer eksklusive Artesia i Majorstuveien med både trening og spa. Fine muligheter for løpe-/joggeturer i parker om sommer, så vel som vinter. T-banen på Majorstuen tar deg også enkelt til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt mangfoldige vei- og løypenett

Tomt
Eiet tomt, 866 kvm
Pent opparbeidet og skjermet bakgård med hyggelig sittegruppe og grill. Overbygget sykkelparkering.

Adkomst
Adkomst fra Maries gate.

Inneholder
Entré/ gang, stue, kjøkken/spiseplass, kjøkken/stue, 3 bad, vaskerom, 3 soverom. Vinkjeller/lager i kjeller på 7 m2. Del av leiligheten er innredet som hybel med egen inngang fra bakgård.

Byggemåte
Boligblokk/ bygården oppført med bærende konstruksjoner i mur konstruksjoner. Etasjeskillere i trekonstruksjoner. Yttervegger er pusset/ malt med
klassiske detaljer på fasaden. Saltakkonstruksjon i tre. Grunnmur i naturstein/ mur.

Se tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Primærrom
Primærrom: 164 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/ gang, stue, kjøkken/spiseplass, kjøkken/stue, 3 bad, vaskerom, 3 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 171 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod på 27m2 med lys og strøm rett under leiligheten. 
Fra det ene soverommet er det adkomst via luke og intern trapp til bod i kjeller på (7 m2.) Selger har innredet denne som vinkjeller.

Standard
Leiligheten ble omfattende pusset opp i 2015/2017 og  2018/2019 med høy kvalitet på utforming, utstyr og materialer. Senest ble alle overflater pusset, det ble bygget to nye kjøkken, to nye bad, ny en-stavs parkett med varme, nye vinduer, nytt elektrisk anlegg, nye vannrør og rehabiliterte pipeløp.  Leiligheten kombinerer moderne løsninger med klassiske detaljer på en vellykket måte. Originalt profilert listverk, rosetter, stukkatur er godt bevart. 3 ildsteder; i stue, kjøkken og spisestue. Meget gode himlingshøyder (opp til 3,56 m.) gir god romfølelse og atmosfære.

Kjøkken:
Moderne kjøkken fra HTH (2019) av type midnattsblå vh7 concept med benkeplater fra Silestone. Kjøkkenet er godt utstyrt med integrerte hvitevarer fra De Dietrich og Siemens, Bosch og Asko med blant annet ekstra bred stekeovn og koketopp (90 cm), stekeovn (60 cm) samt dampovn/kombi. Stort premium vinskap fra Temptech med plass til opptil 160 flasker og to temperatursoner. Armatur fra Quooker gir kokevann rett fra kranen. Kjøkkenøyen gir en god og sosial arbeidssone for matlaging. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal i overskap. Lekkasjestopper i benkeskap. Komfyrvakt.

Kjøkken - Hybel:
Hvit kjøkkeninnredning fra IKEA  (2018) med glatte fronter og laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer; komfyr, mikrobølgeovn, induksjons koketopp, kjøleskap/fryser og oppvaskmaskin. Kjøkkenvifte med avtrekk til kanal og yttervegg, integrert i overskap. Komfyrvakt og lekkasjestopper/ fuktføler og opplegg for oppvaskmaskin i benkeskap.

Baderom ved hovedsoverom:
Badet ble pusset opp i 2010 og malt i 2020. Servantinnredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Flislagte gulv og malte vegger. Veggfliser i dusjsone, samt nedsenket gulv i dusjsone. Dusjnisje med dusjdør i glass. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. Integrert blandebatteri og dusjhode. Opplegg for vaskemaskin. Innredning med glatte fronter på skuffer og skapdører. Helservant med ett greps blandebatteri. Speilskap med lys og stikkontakt. Vegghengt toalett. Naturlig ventilasjon. Varmekabler i gulv.

Baderom ved entré/gang:
Nytt flislagt bad i 2019 med vegghengt toalett, dusjnisje med skyvedører i glass. Servantinnredning med underskap. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap på vegg. Avløpsrør i plast. Downlights i himling. Elektrisk håndkletørker. Mekanisk ventilasjon. Varmekabler i gulv.

Bad i hybel:
Nytt flislagt bad i 2019 med vegghengt toalett, dusjnisje med skyvedører i glass. Servantinnredning med underskap. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap på vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Downlights i himling. Elektrisk håndkletørker. Mekanisk ventilasjon. Varmekabler i gulv.

Soverom:
Leiligheten har tre soverom, hvorav to mot bakgård. Hovedsoverommet er stort og har garderobeskap fra IKEA med spesialbestilte fronter fra Noremax

Gulv:
Leiligheten har i hovedsak en-stavs eikeparkett med varmefolie (unntatt lite soverom) i oppholdsrom. Fliser med varmekabler i entre og baderom. Laminat med varmefolie i hybel.

Vegger:
Malte glatte flater, tapet på en vegg i soverom.

Himlinger:
Malte glatte flater, rosetter og stukkatur i spisestue, stue og ett soverom. Himlingshøyde varierer opp til 3,56 m. i hovedsoverom.

Teknisk:
- Tv signaler fra Telia
- Varme i alle gulv unntatt lite soverom over vinkjeller
- Etablert lydvegg mellom hybel og resten av leiligheten.
- Tyveri og brann-alarm installert fra Verisure
- Brann og lyddør (35db) mellom soverom og hybel
- Brannsertifisert ytterdør med elektrisk kodelås og app-styring fra 2016.
- Nytt elektrisk anlegg i 2018 - Automatsikringer med jordfeilbryter
- Lekkasjestoppere på begge kjøkken

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ekspedisjonsdokument for vaaningshus datert 1892.
Det foreligger ekspedisjonsdokument for etablering av hybelleilighet fra 1938.
Det foreligger ferdigattest for etablering av vaskerom og toalett fra 2017
Det foreligger ferdigattest for utskifting av avløp fra kjeller til 1. etg. H0101.fra 2018
Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av pipe fra 2019

Oppvarming
Oppvarming av boligen er basert på fjernvarme via radiator, vedfyring og elektrisk gulvvarme (varmefolie under parkett og varmekabler under fliser). Gulvvarme i alle rom utenom lite soverom. Leiligheten har 3 ildsteder.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt utgjør iht. eiendomskattelisten for 2021 kr. 10 426,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 6 026,- pr.mnd.

Inkluderer:  Varme, varmtvann, TV signaler, trappevask,  vaktmester, felles forsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter, normal drift og vedlikehold, nedbetaling av fellesgjeld mm.

Fordeling:
Felleskostnader:  4 388,-
A-konto varme og varmtvann: 1 000,-
Nedbetaling av taklån: 638,-

Faste løpende kostnader
Selger opplyser at strømforbruk i 2020 var 14,988 kWt. inkludert hybel.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har et lån i forbindelse med rehabilitering av deler av taket i 2019 med følgende betingelser:

Restgjeld ca. 876.000.
Rente p.t. 3,55 %.
Lånet løper over 15 år fra 2019.
Seksjonens andel av dette lånet pr. 31.12.2020: kr. 90.328.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Sameiet hadde et positivt resultat for 2020 på kr. 223 797,-

Forsikring med polisenummer
If forsikring Polisenummer: SP459880

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 2 669 852,- Som sekundærbolig Kr. 9 611 466,-

Sameie
Sameie: Sameiet Jacob Aalls gate 14, Orgnr: 975506908

- Sameiet består av 18 seksjoner.

- Utførte vedlikeholdsprosjekter seneste år:

2019 - Rehabilitering av pipeløp
2019 - Rehabilitering av deler av taket

- Sameiets styre har følgende plan for fremtidig vedlikehold: De nærstående prosjektene ble diskutert på styremøte 29. juni 2021.

2021: Rørfornying soilrør:
Denne saken ble diskutert i styremøte 29. juni og det ble orientert om tilbud fra andre aktører på det norske markedet (andre enn Olimb som sameiet allerede har fått tilbud på og som anses som dyr).

a. HTV Rørfornying:
- De anbefaler å ta det kritiske i kjelleren. Kostnad på 215.000+ moms
- Priser for soilrørstammer er 40.000 + moms (det er 5 eller 6 stammer). Må diskutere videre om disse må tas eller ikke.
- Total pris (hvis alt skal tas) er 400.000-500.000 + moms.
b. Rør Inspeksjon
- Tilbud for rør i kjeller på 315.000 + moms
c. Pro Line
- Tilbud på rør i kjeller på 355.000 + moms og ytterligere på 688.000 + moms for stammer.

Konklusjon:
Styret ble enige å ta møter med HTV og Rør Inspeksjon etter sommerferien for å forstå bedre tilbudene og hva de innebærer. Dette vil sannsynlig behandles på en ekstraordinær GF til høsten 2021 og oppstart etter det engang (avhengig av kapasitet fra leverandør). Prosjektet vil kreve finansiering ved felles låneopptak eller innskudd, eller en kombinasjon.

2021: Oppussing inngangsparti fra Maries gate.
Denne saken ble diskutert og styret bør få flere tilbud og dermed det skal settes sammen en komité i gården for dette.
Konklusjon: Styreleder sender e-post og oppfordrer sameierne til å bli med i denne komitéen. Denne saken kan tas opp på ordinær GF i 2022 med oppstart senere engang.

2021: Oppgradering av ringeklokkesystem.
Dette sees i sammenheng med oppussing av inngangsparti. Det ble diskutert om man kan fortsette med nåværende system som fungerer, men den bør vedlikeholdes/oppdateres.

2022: Oppussing fasade utvendig
På grunn av andre saker som må nå prioriteres, vil dette arbeidet skyves til senere. Styret mente at fasaden er fortsatt i god stand, men at den må vedlikeholdes.

2029: Oppussing utvendig tak (mot bakgård)

Forretningsfører
SK Eiendom

Styregodkjenning
Iht. sameiets vedtekter må ny eier av boligseksjon være en fysisk person: Både formell og tinglyst eier må være en fysisk person. Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier, men ny eier og leier av seksjon eller deler av seksjon må meldes til styret og forretningsfører for registrering.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
I henhold til husordensreglene gjelder følgende bestemmelser om dyrehold:
Det er forbudt å legge ut mat til fugler.
Det er forbudt å lufte hunder i bakgård og forhave.

Diverse
Det gjøres oppmerksom på at selger leier ut en del av boligen (hybelen). Dette ikke anses som en selvstendig boenhet jf. plan og bygningsloven. Leietaker er sagt opp fra 1. oktober og har 3 måneder oppsigelsestid.

Annet
Med leiligheten følger alle hvitevarer på kjøkken inkludert vinskap og innredning i vinkjeller fra Caverack

Følgende medfølger ikke: Vaskemaskin, tørketrommel, lysekroner og belysning i pendel.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnbokblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Følgende er tinglyst i eiendommens grunnbokblad:

1896/900704-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
22.10.1896 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/405813-1/105  Erklæring/avtale  
30.12.1937 
bestemmelser om begrensninger i utleiemulighetene
Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/400497-1/105  Best. om vann/kloakkledn.  
31.01.1938 
Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/402084-1/105  Best om garasje/parkering  
30.04.1938 
Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere

1950/400427-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
13.02.1950 
ang loft
Overført fra: 0301-215/124
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1974/520283-3/105  Pantsettelseserklæring  
12.11.1974 
BELØP: NOK 8.000
Panthaver:Sameiet  
Lnr: 1112007
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/500780-13/105   ** Prioritetsbestemmelse  
12.01.1978 
PRIORITET:
ETTER NOK 100000
UTEN OPPTRINNSRETT

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon eller deler av denne. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Offentlig vei.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
13 300 000,- (Prisantydning)
90 328,- (Andel av fellesgjeld)

13 390 328,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
349 750,- (Dokumentavgift)

358 770,- (Omkostninger totalt)

13 749 098,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke (Kr.16 950)
Visningshonorar (2. stk) (Kr.5 000)
Tillegg for Look + (Kr.3 500)
Gebyr for utsatt betaling (Kr.2 750)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.36 600)
Tilrettelegging (Kr.9 900)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.13 950)
Provisjon (Kr.139 903,28)
Oppgjør (Kr.5 500)
Totalt kr. (Kr.234 053,28)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
12-21-0084

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bogstadveien Eiendomsmegling AS
EIE Majorstuen
Org. nr:982733146
Borgenveien 66, 0373 Oslo
0302 Oslo
Tlf: 21 00 44 00

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner Henrik Rosenberg Winsnes

Saksbehandlere
Henrik Rosenberg Winsnes
EIE Majorstuen
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Mob: 41 55 40 19 / E-post: hw@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Jacob Aalls gate 14A
For mer om objektet
Jacob Aalls gate 14A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: