Bilde 1 av Kalbakkstubben 4Bilde 2 av Kalbakkstubben 4
Digital salgsoppgave
Kalbakkstubben 4

0951 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys, romslig og gjennomgående 2-roms leilighet med attraktiv beliggenhet! | Sydvendt balkong - Radiatorvarme inkl.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
1 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
56 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Bruttoareal (BTA)
63 m²
Fellesutgifter
kr 3 513 / Mnd
Prisantydning
kr 2 990 000
Omkostninger
kr 15 335
Fellesgjeld
kr 127 000
Totalpris
kr 3 132 335
Fellesformue
kr 13 819
Byggeår
1956
Tomt
Fellestomt 47352 m²
Oppdragsnummer
77200221
card-default

Kenneth Andreassen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Kenneth
card-default

Nathasha T. Pettersen

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Nathasha
Prisantydningkr 2 990 000,-
Fellesgjeldkr 127 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 325,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 3 132 335
Eiendom
Kalbakkstubben 4, 0951 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 91 bnr. 38, andelsnr. 87 i Akerli Borettslag med orgnr. 950325046 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Antall soverom
1

Byggeår
1956

Tomt
Fellestomt 47352 m²

Prisantydning
2 990 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 127 000,- pr. 01.10.20
Andel fellesformue: kr. 13 819,- pr. 01.10.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
2 990 000,- (Prisantydning)
127 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 117 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 335,- (Omkostninger totalt)

3 132 335,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 513,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Trappevask, forretningsførsel og oppvarming.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Parkering
Parkering etter gjeldende bestemmelser.

Eier
Soufiane Hamoud

Beskrivelse
VELKOMMEN TIL KALBAKKSTUBBEN 4!

Kenneth Andreassen og Nathasha Pettersen v/ EIE har gleden av å presentere denne lyse og gjennomgående 2-roms leiligheten sentralt på Kalbakken! Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og består av entré, stue, kjøkken, soverom med omkledningsrom og bad. I tillegg byr leiligheten på en sydvendt balkong med utsyn mot det hyggelige fellesområdet.

Herfra har du nærhet til alt du måtte trenge i hverdagen, med blant annet barnehager, skoler, dagligvarebutikker og andre servicetilbud. I tillegg er det kort vei til buss, bane og tog.

Beliggenhet
Boligen ligger sentralt til på Kalbakken i bydel Grorud i Oslo kommune. Fra boligen har man gangavstand til det meste av barnehager, skoler, dagligvarebutikker og andre servicefasiliterer. Med gode forbindelser til kollektiv trafikk er du aldri langt unna bykjernen. Området byr på flere flotte idrettsanlegg og kun 300 meter unna ligger Nordtvet Bad som blant annet byr på et 25-meters innendørs svømmebasseng.

Servicetilbud:
Leiligheten ligger i et område med kort vei til "alt" av servicetilbud. Joker Engsletta ligger kun 100 meter unna, og her gjør du unna den hverdagslige handlingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud går turen til Veitvet Senteret eller Grorud Nærsenter. Sentrene har et godt utvalg av forskjellige servicetilbud og andre fasiliteter. Nærmeste postkontor finner vi på Rema 1000 Kalbakken, kun 1,1 kilometer unna boligen.

Offentlig kommunikasjon:
Boligen ligger i et sentralt område med gode forbindelser til kollektivtrafikk. Nærmeste bussholdeplass finner vi kun 300 meter unna. Fra Kalbakkstubben kan du enkelt ta bussens ruter 25 (Majorstuen - Lørenskog stasjon) og 68 (Grorud T - Helsfyr T). Nærmeste t-banestasjon er Rødtvet. Herfra går linje 4 og 5. Hit er det kun 1 kilometer.

Skoler og barnehager
Eiendommen ligger i et område som tilbyr et bredt utvalg av skoler og barnehager. Nærmeste barnehage er Nordtvet barnehage (3-6 år), og den ligger kun 400 meter unna boligen. Utforskeren barnehage (1-6 år) ligger også kun er kort spasertur unna, 800 meter. Nærmeste skole er Nordtvet skole (1.-7.trinn), kun 800 meter unna. Groruddalen ungdomsskole (8.-10. trinn) ligger ca. halvannen kilometer unna. Av videregående skoler er Bjerke og Kuben VGS de nærmeste.

I tillegg byr Oslo på et bredt utvalg av offentlige og private utdanningssteder. Av høyere utdanning kan UiO, OsloMet, Handelshøyskolen BI, Westerdals og Bjørknes nevnes.

Fritidstilbud:
Boligen ligger i et område med godt utvalg av idrettsanlegg. Blant annet ligger Grorud Idrettsanlegg kun 1,4 kilometer unna. Nordtvet Bad er en offentlig svømmehall med 25-meters basseng, badstu, kiosk og andre fasiliterer. Svømmehallen ligger kun 300 meter unna boligen. Her finner vi også treningssenteret Actic. På Kalbakken finner vi også Elixia som er et populært treningssenter.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 47352 m²
Felles tomt for borettslaget bestående av trær, busker, diverse beplantning, plenomeråder, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater og asfalterte interveier.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Inneholder
1. etasje, 56 kvm BRA:
Entré, stue, kjøkken, soverom, omkledningsrom og bad.

Med leiligheten følger en kjellerbod og en loftsbod.

Byggemåte
Lavblokk over 4 etasjer, samt kjeller og loft. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller hovedsaklig av betong og murkonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner belagt med takstein (ikke besiktiget). Utvendige fasader forblendet med teglstein og felter med trekledning. Leiligheten har slett entrédør med kikkehull i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Balkongdør og vinduer med 3-lags glass fra 2013. Oppvarming via radiatorer tilkoblet felles fjernvarmeanlegg og gulvvarme på bad.

Primærrom
Primærrom: 56 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 56 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en bod i kjeller målt til ca 3,5 m2, og en bod på loft med skråtak målt til ca 8,5 m2 i gulvareal.

Standard
Leilighet beliggende i byggets 1.etasje. Adkomst via felles trappeoppgang. Oppgangen har callinganlegg. Leiligheten består av entré, bad, soverom, rom benyttet som omkledningsrom, stue og kjøkken. Utgang fra stue til sydvendt balkong målt til ca 7,5 m2.

Kjøkken:
Gulvflater belagt med laminat i flis look. Slett malte veggflater. Himling belagt med trebord med lysarmatur. IKEA kjøkkeninnredning med slette fronter i hvit høyglans utførelse. Laminert benkeplate med nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Flislagt mellom benkeplate og overskap. Lysarmatur og stikkontakter under overskap. Integrert stekeovn fra Zanussi. Kjeramisk platetopp. Ventilator med belysning og kullfilter. Innfelt oppvaskmaskin fra Gram. Frittstående kjøleskap med frysedel fra Whirlpool. Høiax varmtvannsbereder på 120 liter fra 2005 plassert i benkeskap. Vannrør av typen rør-i-rør og synlige avløpsrør i plast.

Bad:
Bad rehabilitert i 2006 i regi av borettslaget ifølge tidligere takst. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Nedsenket slett malt himling med downlights. Servantskap med slette fronter i hvit høyglans utførelse. Servant i porselen med ett-greps armatur. Vegghengt speil, overskap og stikkontakter over servant. Dusjhjørne med to-greps dusjarmatur og skyvedører i glass. Frittstående toalett. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannrør av typen utenpåliggende forkrommede kobberrør. Synlige avløpsrør i plast. Naturlig avtrekksventil plassert i himling.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med en-stav parkett og en-stav laminat. Slett malte vegg-og himlingsflater. Profilerte innerdører. Garderobeskap på soverom målt til ca 1,50 meter. Ventilasjon basert på naturlig avtrekk og naturlig tilluft via lufteluker.

Følgende punkter har fått TG2:
Ventilasjon på bad - Ventilasjonsspalte dør/terskel er ikke etablert. Fører til redusert avtrekkseffekt når døren er lukket.
Membran, tettesjikt og sluk - Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke ved visuell kontroll verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer.
Overflater gulv - Gulv bærer preg av noe bruksslitasje med hakk/riper.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Følgende ferdigattester foreligger:
- Kaldbakkstubben 2-12 - Våningshus - Arkivkort (attestert) - 1960
- Kaldbakkstubben 2-12 - Tilleggsisolasjon - Ferdigattest - 2002
- Kaldbakkstubben 2-12 - Rehab våtrom - Ferdigattest - 2007
- Kaldbakkstubben 2-12 - Nye balkonger - Ferdigattest - 1996

Leiligheten har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert på vegg i felles trappeoppgang.

Oppvarming
Oppvarming via radiatorer tilkoblet felles fjernvarmeanlegg og gulvvarme på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter G

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten dekkes gjennom fellesutgiftene til borettslaget.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 513,- pr.mnd.

Herav:
Felleskostnader 3.014,-
Oppvarming 429,-
Trappevask 70,-

Felleskostnadene vil øke med 3% fra 1.1.2021.
Det er også planer om vedlikehold på rør i 2021, men uten noe opptak av lån.

Faste løpende kostnader
Felleskostnader, innboforsikring, strøm. Listen er ikke uttømmende.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: EIKA2-152068205
Type: A
Restsaldo: 54.676.303,-
Restløpetid: 12 år 11 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,58%

Ifølge styreleder er det planlagt å refinansiere lånet.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6653131

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Akerli Borettslag, Orgnr: 950325046
Borettslaget består av 406 andeler fordelt på 14 lavblokker.
Felles tomt for borettslaget bestående av trær, busker, diverse beplantning, plenomeråder, sittegrupper, sykkelparkering, lekeapparater og asfalterte
interveier.

Forretningsfører
OBOS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er avklart. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. Vannrør av typen rør-i-rør og utenpåliggende forkrommede kobberrør. Synlige avløpsrør i plast. Høiax varmtvannsbereder på 120 liter plassert i benkeskap på kjøkken. Oppvarming via radiatorer tilkoblet felles fjernvarmeanlegg og gulvvarme på bad. Ventilasjon basert på naturlig avtrekk og naturlig tilluft via lufteluker.

Følgende punkter har fått TG2:
Varmtvannsbereder - TG2 er valgt på grunn av alder og tilstand. Det kan ikke utelukkes behov for reparasjoner/utskiftning innen rimelig tid. Anbefalt brukstid er passert med mer enn halvparten.
Varmesentral - Alder på det tekniske anlegget vurderes å være passert med mer enn halvparten av anbefalt brukstid og av den grunn heftes det usikkerhet til restlevetiden.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt etter godkjennelse og signatur fra beboere i den aktuelle oppgangen.

Diverse
Lampe i stue, på kjøkken og på soverom medfølger ikke ved salg.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
2 990 000,- (Prisantydning)
127 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 117 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 335,- (Omkostninger totalt)

3 132 335,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Foto (Kr.4 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.15 347)
Oppgjør (Kr.5 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.12 614)
Markedspakke 1 (Kr.12 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 0,-) (Kr.30 000)
Tilrettelegging (Kr.11 900)
Totalt kr. (Kr.92 261)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
77-20-0221

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder / megler Eirik Løvseth

Saksbehandlere
Kenneth Andreassen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 86 31 26 / E-post: kea@eie.no

Nathasha T. Pettersen
Eie Lillestrøm
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 95 48 12 14 / E-post: nap@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Kalbakkstubben 4
For mer om objektet
Kalbakkstubben 4

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.