Bilde 1 av Kanonhallveien 36KBilde 2 av Kanonhallveien 36K
Digital salgsoppgave
Kanonhallveien 36K

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms endeleilighet m/solrik balkong og garasjeplass (EL) - Stilrent kjøkken - Moderne bad - Heltre eikegulv
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
85
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
70 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Fellesutgifter
kr 4 682 / Mnd
Prisantydning
kr 6 300 000
Omkostninger
kr 185 040
Fellesgjeld
kr 41 209
Totalpris
kr 6 526 249
Fellesformue
kr 34 993
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt 10990 m²
Oppdragsnummer
71220122
card-default

Jan Gunnar Grunden

Eiendomsmegler | Partner
Les om Jan
Prisantydningkr 6 300 000,-
Fellesgjeldkr 41 209,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 176 020,-
  
Totalpris kr 6 526 249
Eiendom
Kanonhallveien 36K, 0585 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 124 Bnr. 206 Snr. 85 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 74 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt 10990 kvm

Flotte, store fellesarealer med beplanting, skulpturpark, sittegrupper og lekeplass. Hellelagte gangarealer og asfalterte internveier.

Prisantydning
6 300 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Christian Blom Kjerulf Takstdato: 08.06.22
Andel fellesformue: kr. 34 993,- pr. 31.12.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 41 209,- pr. 30.04.22
Andel fellesformue: kr. 34 993,- pr. 30.04.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 6 300 000,- (Prisantydning)
kr 41 209,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 341 209,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 176 020,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 177 390,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 518 599,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 526 249,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 682,- pr. mnd.

Det vil bli fakturert egenandel i forbindelse med innstallering av AMS- måler kr.1.000,- pr. mnd. fra 1.7.22. Totalkostnaden på kr 10 000,- kan bli endret underveis, da beløpet er basert på anbud og ikke endelig tilbud.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, oppvarming og strøm à konto, avdrag og renter lån, tv, bredbånd, drift og vedlikehold, byggforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.

Eier
Pål Wergeland Mwanyolo

Beskrivelse
Kanonhallveien 36K er en lekker 3-roms endeleilighet med svært sentral beliggenhet på Løren. Området er meget barnevennlig med store bilfrie områder mellom bebyggelsen og bilfri adkomst til populære Lørenparken. Videre er det kort vei til alt av bymessige servicetilbud på Løren.

Leiligheten har en særdeles god planløsning som gir romslige soverom, praktisk bad, innvendig bod og et deilig, luftig rom for stue og kjøkken. Boligen er fremstår moderne og stilren med solide oppgraderinger av blant annet kjøkken og bad. Videre er det lekre en-stavs heltre eikegulv, slette overflater malt i moderne toner og mye vindusflater som sikrer en god romfølelse i boligen.

Fra stuen er det utgang til en sydvendt, romslig balkong med vedlikeholdsfritt terrassegulv og gode solforhold.

Høydepunkter:
- Garasjeplass (EL) medfølger
- Endeleilighet med vinduer på tre sider
- Solrik sydvestvendt balkong med vedlikeholdsfritt terrassegulv
- Lekkert heltre eikegulv
- Stilrent og moderne kjøkken, utstyrt med integrerte hvitevarer
- Delikat bad med mikrosement og tidløs innredning
- En fantastisk stue med naturlige soner for møblering
- To romslige og svale soverom med vinduer mot bilfritt område
- Stor bod i kjeller
- Heisadkomst
- Kort vei til parker, butikker, serveringssteder og kollektiv transport
- Høy trivselsfaktor og svært barnevennlig område

Parkering
Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med ladestasjon. Det er heisadkomst fra garasjekjeller til leilighetsnivå.

Forøvrig gateparkering i området etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til midt på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gangavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en enorm utvikling og er nå et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Både Løren og Økern T-banestasjoner er i gangavstand fra boligen og tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle via nyåpnet gangbro like i nærheten. Her finner man Vinslottet med flere servicetilbud deriblant privat legevakt, gastropub, butikker og flere spisesteder med uteservering om sommeren. I tilknytning til Peer Gynt parken har Nasjonalteateret teater i Kanonhallen.

Parker
Sameiet grenser til skulpturparken Peer Gynt, "Lørenparken". Parken er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper, og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Sinsenparken, Lørenbanen, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Rema 1000, Meny, Løren Frukt og Grønt og Joker som alle ligger i gangavstand fra boligen. På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza, Eat Thai, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og Fryd gastropub. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio, Europris City og massasjetjenesten Squeeze. Den populære butikken Greenkids med klær til og utstyr til barn finner du i Lørenveien.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Økern Portal sto ferdig høsten 2021 og er et kombinert kontorlokale med næringsvirksomhet. Det foreligger planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i nærområdet og to nyoppførte hoteller.

Les mer på: Les mer på www.loren.no.

Fritid
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Det er også kort vei til Sterk Treningssenter i Lørenveien, med flere dyktige personlige trenere, gode apparater og treningstimer. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpner et nytt senter på Løren i løpet av høsten.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Skole/Barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad (midlertidig flytt til Bredtveit). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Fra leiligheten er det ca. 400 meter til T-banen, som tar deg raskt til både Nydalen og sentrum. I tillegg stopper både 23- bussen og flybussen i nærområdet. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med bysykkelordning.

Tidsavstander med T-bane
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen
19 min til Oslo Sentralstasjon

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
10 min til Alna Senter
13 min til Oslo S
40 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 10990 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
4. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bod, bad og entré.
Annet: Det medfølger en garasjepllass med elbil-lader i felles garasjeanlegg og en kjellerbod på ca. 6,7 kvm.

Arealbeskrivelse:
4.etasje: P-rom: 70 kvm som består av: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.
4.etasje: S-rom: 4 kvm som består av: Bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Christian Blom Kjerulf, 8.6.2022:

Boligblokk med flatt tak tekket med papp. Yttervegger i element konstruksjoner utvendig kledd med fasadeplater. Bindingsverk konstruksjon mellom bærende konstruksjoner utvendig kledd med panel. Etaskeskille og skillende vegger i betong. Fundamentert med grunnmur i betong på såle til antatt faste masser. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass.

Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre med 3-lags glass. Utgang fra stuen til vest-vendt balkong i betongkonstruksjon. Kompositt terrassebord på gulvet.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 70 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Bruksareal
Bruksareal: 74 kvm

Standard
Entré:
Velkommen inn! Via et hyggelig gårdsrom mellom bebyggelsen kommer man til boligens inngangsparti. Entreen er lys og åpen med god plass til yttertøy og sko. Her er det også mulig å innrede med diverse møblement for ytterligere lagring.
I tilknytning entreen er det en romslig innvendig bod.

Soverom:
Boligen har to romslige soverom. Rommene er svale og har vinduer mot bilfritt og stille område. Hovedsoverommet har god plass til en stor dobbeltseng (180) uten problem og er innredet med en stor garderobe. Soverom to er et utmerket som f.eks barnerom, gjesterom eller kontor. Her er det også plass til både seng, garderobe og skrivepult om ønskelig.

Bad:
Et delikat bad med mikrosement som gir et tidløst og pent uttrykk. Innredning er gjennomtenkt og står i stil med badet ellers. Her er det god lagringsplass i servantinnredningen, gulvvarme, vegghengt toalett, åpent dusjhjørne med glassdører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken:
Stilrent og moderne kjøkken med gode arbeidsvilkår. Her er det rikelig med benkeplass og lagringsplass i skuffer og skap. Kjøkkenøyen er utstyrt med integrert stikkontakt i benkeplaten og bidrar til ytterligere lagring og gode arbeidsflater. Det er integrerte hvitevarer bestående av kombi kjøl/frys, induksjon koketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger ved salg.

Stue:
Kjøkkenet og stuen er i en åpen og sosial løsning, samtidig som det er klart definerte områder for møblering. Videre skaper kjøkkenøyen et naturlig skille mellom de to sonene. Rommet oppleves luftig og romslig med gode naturlige lysforhold og en meget praktisk utforming. Her er det god plass til en stor spisestue, en komfortabel sofaseksjon og et lesehjørne eller lignende. Noen av beboerne med tilsvarende leilighet har opprettet et ekstra soverom i karnappet i stuen.

Balkong:
Balkongen har adkomst fra stuen og er en herlig forlengelse av leiligheten på sommerhalvåret. Balkongen er lun og solrik og er enkel å møblere med en sittegruppe og grill. Her er det stikkontakt og vedlikeholdsfritt terrassegulv. Balkongen har orientering mot sydvest.

Overflater:
Gulv med 1-stavs hellimt heltre eikegulv. Malte vegger og himlinger. èn kjøkkenvegg med "industritapet".

Fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun av faglært / egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Microsement på alle overflater, nytt baderomsinnredning og nye blandebatterier. Fått hjelp av fra
venner med fagbrev på rørarbeidene ifm nytt vegghengttoalett. Våren 2017.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp?
Ja, kun av faglært/egeninnsats.
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Tilkobling av avløp og vanntilførsel til nytt vegghengt toalett. 2017.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, både av faglært og ufaglært / egeninnsats.
Firmanavn: West-rens Gunnar westlie og Lindvall Montasje
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Flyttet ventilasjons aggregat 2014. Byttet ventilasjonshette 2014. Service, vedlikehold og nye del
er 2021. Bytte av begge viftemotorer Flexit S3R aggregat - Bytte av kondensatorer - Bytte av rotormotor - Rens av ventilasjonskanaler.

Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)?
Nei. Kommentar: El-kontroll utføres i uke 24.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
Ja. Kommentar: Egen lader med egen måler.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja. Kommentar: Bygging på nabotomten.

Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedrørende eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld?
Ja. Kommentar: Styret varslet før jul om at det fra 1. april 2022 ville bli fakturert en månedlig merkostnad på omlag 1000 kroner for den kommende installasjonen av nye AMS-målere i hver bolig. Vi har besluttet å utsette dette til 1. juli 2022. Styret mars 9, 2022.

Tilleggskommentar:
Strømtilførsels-kabelen til kjøkkenøyen ligger ikke i k-rør/trekkerør, men er nedfelt i betongen under det hel-limte heltre gulvet.

Konklusjon tilstandsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0-3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.

Følgende har fått TG 2 - avvik som kan kreve tiltak:
- Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad: Noe fuktsøk utslag rundt/ ved blandebatteriet.

- Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Litt under 1:100 fall påvist.

- Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

Følgende er ikke undersøkt:
- Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Øvrige punkter i tilstandsrapporten har fått TG0 og i hovedsak TG1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.03.2012 som omhandler oppføring av Kanonhallveien 10 A med flere adresser.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.
Det fremgår av selgers egenerklæring/den bygningskyndiges tilstandsrapport at det mangler/ikke er fremlagt samsvarserklæring (er) for hele/deler av det elektriske anlegget.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten blir oppvarmet av radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg.

Sikringsskapet er plassert i felles oppgang utstyrt med automatsikringer.

Vannledninger er av plastrør (rør i rør). Rørskap i himling. Stoppekrmaner og måler i oppvaskkum skap i kjøkken. Det er avløpsrør av plast.

Bygningen har balansert ventilasjon. Eier har flyttet aggregatet og skiftet en god del av service deler. Arbeidene ble utført i 2021.

Fjernvarme og strøm blir fakturert à konto sammen med felleskostnadene. Fjernvarme og strøm avregnes 1 gang pr år, senest i løpet av 2 kvartal påfølgende år. I forbindelse med overgang til AMS måler for hver leilighet vil ordningen med fellesmåling og fakturering av strøm gjennom sameiet opphøre og avløses av avtale direkte mellom seksjonseier og strømleverandør.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
For 2022 betales det ikke eiendomsskatt for denne boligen.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. mnd: kr 4 682,- fordelt på følgende måte:
Felleskostnader : kr 2 333
Fjernvarme og strøm à konto: kr 1 425
Avdrag lån: kr 389,72
Renter lån: kr 135,17
Altibox Flex: kr 399
Øreavrunding: kr 0,06

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. x kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Eiendommen har en årlig forsikringspremie på kr x.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har 1 felles lån i DNB:
Lånenr.: 1213 90 58206
Restgjeld pr. 31.12.2020: 9 058 808,-
Løpetid: 10 år fra 2020
Avdrag i 2020: 941 192
Effektiv flytende rente pr. 6.1.2022: 4%.
Andel av lånet som forfaller senere enn 5 år: kr. 5 381 830 ,-.
Andel for leiligheten pr. 30.05.2022: kr. 41 209,-

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for  2021 viser et overskudd på kr. 2 549 947.

Budsjett for 2022 viser et underskudd på kr. 679 000.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 78132583

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2020:
Som primærbolig: kr 1 445 191
Som sekundærbolig: kr 5 202 687

Sameie
Sameie: Lørenparken Boligsameie, Orgnr: 989038583

Sameiet består av 10 bygninger med til sammen 200 boligseksjoner. Sameiets eiendom har gnr. 124 bnr. 206 i Oslo kommune. Sameiet er registert i foretaksregisteret med organisasjonsnummer 989 038 583. Sameiet har egen hjemmeside: lorenparken.no.

Det er sykkelparkering i bodområdene og i garasjen.

Forretningsfører
Sebra Forvaltning.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt i sameiet. Eier av husdyr er forpliktet til å se til at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere.

Les husordensregler punkt 5. for mer informasjon.

Annet
Boligen er utstyrt med brannslukningsapparat og røykvarsler.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.

Det er tinglyst følgende på seksjonens grunnboksblad:
2005/61226-1/105  Erklæring/avtale  
16.09.2005 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:1  
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/61226-4/105  Erklæring/avtale  
16.09.2005 
Bruksrett - gjensidig rett til bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved
Plan og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-2/105  Best. om adkomstrett  
02.11.2005 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:125  
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-3/105  Erklæring/avtale  
02.11.2005 
Bestemmelser vedr gassledninger og tilhørende rørføringer i grunnen
Bestemmelser vedr ledningsnett
Rett til adkomst for rep. og vedlikehold
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-5/105  Erklæring/avtale  
02.11.2005 
Bestemmelser vedr fjernvarme
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver: Viken Fjernvarme
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-8/105  Erklæring/avtale  
02.11.2005 
Bestemmelser vedr vedlikehold av grøntarealer og lekeplass
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/73809-11/105  Best. om adkomstrett  
02.11.2005 
Overført fra: 0301-124/206
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2005/74678-3/105  Erklæring/avtale  
04.11.2005 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i reguleringsplan S-4083 fra 2004. Løren, Hasle m.fl. er en del av utviklingen av Hovinbyen med store realiserte, pågående og prosjekter under utvikling. Reguleringskart med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er pågående plansak for deler av området med revisjon av reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (Småhusplanen). For mer info se saksnummer 202102096.

Det er pågående plansak for Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei med saksnummer 201900844.

Det er en pågående plansak i Sinsenveien 45-49 hvor det er planer om å omregulere fra kontor til bolig. Forslaget er hovedsakelig å bygge nye boligbygg, 4-avdelings barnehage, næring(forretning/kontor/bevertning) og offentlig park. Se saksnummer 202202392 for mer info.

Det er pågående byggesak i Sinsenveien 45, 47 A-C og 49 vedrørende riving av bygg med saksnummer 202116840.

Det er pågående byggesak i Sinenveien 51-53 for oppføring av visningsbrakke med saksnummer 202202370.

Det er pågående byggesak i Sinsenveien 51-53 for oppføring av boliger med barnehage, uteoppholdsarealer, parkeringskjeller og felles torg - Borgen med saksnummer 202101480.

Store deler av Oslo er omfattet av reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Småhusplanene er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommene som er omfattet av denne planen. Selv om Småhusplanen og tiltaksforbudet ikke gjelder denne eiendommen, kan det være av interesse å kjenne til revisjonen og du kan lese mer om dette her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 6 300 000,- (Prisantydning)
kr 41 209,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 6 341 209,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 176 020,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 177 390,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 6 518 599,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 6 526 249,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 200)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.25 000)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.49 288,46)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Boligselgerforsikring / boligselgerpakke (Kr.30 940)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.6 115)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Totalt kr. (Kr.141 708,46)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-22-0122

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Jan Gunnar Grunden

Saksbehandlere
Jan Gunnar Grunden
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 98 80 98 26 / E-post: jgg@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kanonhallveien 36K
For mer om objektet
Kanonhallveien 36K

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: