Bilde 1 av Kanonhallveien 58A Bilde 2 av Kanonhallveien 58A
Digital salgsoppgave
Kanonhallveien 58A

0585 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 5 700 000

Fellesgjeld: kr 48 841Omkostninger: kr 152 720Totalpris: kr 5 901 561
Lys og velholdt 3-roms endeleilighet med stor balkong, gode solforhold og fin beliggenhet mot park - Garasjeplass - Heis
Vis i kart Last ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
198
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
74 m²
Bruksareal (BRA)
74 m²
Bruttoareal (BTA)
81 m²
Fellesutgifter
kr 4 181 / Mnd
Prisantydning
kr 5 700 000
Omkostninger
kr 152 720
Fellesgjeld
kr 48 841
Totalpris
kr 5 901 561
Fellesformue
kr 33 295
Byggeår
2006
Tomt
Eiet tomt 10989 m²
Oppdragsnummer
71200163
card-default

Silje Dammen

Eiendomsmegler | Partner
Les om Silje
card-default

Elisabeth Bjerke Lie

Eiendomsmegler
Les om Elisabeth
Prisantydning kr 5 700 000,-
Fellesgjeld kr 48 841,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 748 841,-) kr 143 700,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
   
Totalpris kr 5 901 561
Eiendom
Kanonhallveien 58A, 0585 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 206 snr. 198 orgnr. 989038583 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2006

Tomt
Eiet tomt 10989 m²

Prisantydning
5 700 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 48 841,- pr. 30.09.20
Andel fellesformue: kr. 33 295,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
5 700 000,- (Prisantydning)
48 841,- (Andel av fellesgjeld)

5 748 841,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
143 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 748 841,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

152 720,- (Omkostninger totalt)

5 901 561,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 181,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Oppvarming, varmtvann (fjernvarme), samt strøm à konto, garasje, TV og bredbånd (Vikenfiber), drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, avdrag og renter lån, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m.

Kommunale avgifter
Inkl. i fellesutgiftene.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass merket 243 i felles anlegg. Garasjeplassen ligger i nærheten av oppgangen.

Eier
Arnveig Solbk. Amundrud

Beskrivelse
Silje Dammen ved Eie Løren ønsker velkommen til Kanonhallveien 58 A! Dette er en lys og tiltalende 3-roms endeleilighet med utgang til en stor og solrik balkong på ca. 9,5 kvm. Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i et rolig boligområde med et rikt service- og kollektivtilbud i nærheten, samt Lørenparken rett utenfor døren.

Innvendig har leiligheten parkett i alle rom, med unntak av bad hvor det er fliser. Innvendige overflater er nylig malt i lyse og delikate farger. Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp. I boligen møtes du av en innbydende entré som gir gode oppbevaringsmuligheter for klær og tilbehør. Kjøkkenet er lyst og ligger i åpen løsning mot en romslig stue, med god plass til både sofa med tilhørende møblement og spiseplass. Unikt for endeleilighetene er at stuen har et karnapp som gir både ekstra plass og flott lys til rommet. Videre er det to romslige soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap, samt et flislagt baderom med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I gangen er det et praktisk kontor med plass til pult og annet ønsket møblement.

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg med heisadkomst fra etasjeplan. I tillegg til bod/kontor i leilighet medfølger det en sportsbod på ca. 6 kvm i fellesarealer. Det er også store fellesboder for sykler og barnevogner.

Kort fortalt
- Lys, velholdt og tiltalende 3-roms endeleilighet.
- Gjennomgående leilighet med en romslig planløsning.
- Garasjeplass i felles anlegg medfølger.
- Stor balkong på ca. 9,5 kvm med gode solforhold.
- Balkong med elektrisk markise for solskjerming.
- Sol fra morgen til kveld på balkong.
- Stue med plass til sofa og spisebord.
- Stue og kjøkken med god og tydelig soneinndeling.
- Mulighet for å lage et ekstra soverom i stue.
- Pent kjøkken med mye benke- og skapplass.
- Flislagt bad med dusjhjørne og vegghengt toalett.
- Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
- To gode soverom med tilhørende garderobeskap.
- Garderobe på hovedsoverom med hyllesystem fra Elfa.
- Praktisk kontor med plass til skrivebord.
- Medfølgende sportsbod på ca. 6 kvm på fellesarealer.
- Meget barnevennlig med bilfrie fellesområder.
- Fin beliggenhet og fritt utsyn til Lørenparken.
- 400 meter til t-banen som tar deg raskt til Nydalen og sentrum.
- Kort vei til et rikt service- og kollektivtilbud.
- Kort vei til marka med gode turmuligheter.
- Veldrevet sameie med solid økonomi.
- Varmtvann og fyring (fjernvarme) inkl.
- TV og internett fra Altibox/Viken Fiber inkl.

Velkommen til en hyggelig visning! Husk påmelding til visning på eie.no.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til midt på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gangavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en enorm utvikling og er nå et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Både Løren og Økern T-banestasjoner er i gangavstand fra boligen og tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle via nyåpnet gangbro like i nærheten. Her finner man Vinslottet med flere servicetilbud deriblant privat legevakt, gastropub, butikker og flere spisesteder med uteservering om sommeren.

Parker
Sameiet grenser til skulpturparken Peer Gynt, "Lørenparken". Parken er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper, og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Sinsenparken, Lørenbanen, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000 som bare er noen hundre meter fra boligen. Det er straks klart for åpning av en Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og det åpnet en ny gastropub på Løren Torg ila. høsten. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Flere tilbud åpner her utover høsten etter hvert som prosjektene i Lørenveien ferdigstilles. Europris City er planlagt i Lørenveien 38 og massasjetjenesten Squeeze åpner i Lørenveien 43.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her står Økern Portal ferdig i løpet av året. Økern Portal skal kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i tillegg til to hoteller i nærområdet.

Les mer på: Les mer på www.loren.no.

Fritid
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Det er også kort vei til Sterk Treningssenter i Lørenveien, med flere dyktige personlige trenere, gode apparater og treningstimer. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpner et nytt senter på Løren i løpet av høsten.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Skole/Barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Sinsen, Løren og Refstad (midlertidig flytt til Bredtveit). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Fra leiligheten er det ca. 400 meter til t-banen, som tar deg raskt til både Nydalen og sentrum. I tillegg stopper både 23- bussen og flybussen i nærområdet. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med bysykkelordning.

Tidsavstander med t-bane
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen
19 min til Oslo Sentralstasjon

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
10 min til Alna Senter
13 min til Oslo S
40 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består i det vesentligste av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 10989 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
3. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad, rom benyttet som kontor, to soverom og balkong.
Annet: Det medfølger garasje i kjeller og sportsbod i 1.etg på ca. 6 kvm.

Arealbeskrivelse
3.etg.: P-rom: 74 kvm som består av: Entré, stue, kjøkken, bad, rom benyttet som kontor og to soverom.
Alle boligens rom inngår i P-rom.

Byggemåte
Boligbygg over 6 etasjer samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Bærende konstruksjoner i hovedsak av betong og stål. Utvendig fasader
kledd med fasadeplater og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med glassfelt. Nordan balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra byggeår. Leiligheten er tilknyttet felles
varmtvann. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Oppvarming med vannbåren varme til koblet felles varmesentral. For mer informasjon se vedlagt boligsalgsrapport i digital salgsoppgave.

Primærrom
Primærrom: 74 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 74 kvm

Boder
Leiligheten har et kontor på 4 kvm i tilknytning til gangen samt en sportsbod på ca. 6 kvm i fellesarealer med god plass for oppbevaring. I tillegg har sameiet store fellesboder for sykler og barnevogner.

Standard
Hjørne- og endeleiligheten fremstår lys og meget velholdt. Leiligheten har en gjennomgående og god planløsning med flere innredningsmuligheter. Leiligheten har en balkong på ca. 9,5 kvm. I tillegg medfølger det en bod i 1.etasje på ca. 6 kvm og en garasjeplass i lukket garasjeanlegg. 

Entré
Fra bakkeplan og garasjeanlegg går det heis opp til etasjeplan. Leiligheten ligger fint til med inngang innerst i svalgang med morgensol. Her blir du møtt av en innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen har god plass for oppbevaringsmuligheter og det er montert dørcalling ved siden av inngangsdør. Entréen og gangen er tilknyttet et kontor/ en bod som også kan benyttes for oppbevaring av yttertøy og sko. Gangen er malt i Space fra Jotun og det er parkett på gulv.

Kjøkken og stue
Leiligheten har et lyst, stort praktisk kjøkken. Her har du mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har lyse slette fronter med håndtak i stål og laminat benkeplate. Videre medfølger integrerte hvitevarer som består av koketopp, komfyr og kombinert kjøleskap/fryser. Det er avtrekksvifte over koketopp, og komfyrvakt montert.

Leiligheten har en romslig stue med store vindusflater fra to sider som gir rikelig med naturlig dagslys.
Rommet har en fin og naturlig soneinndeling av kjøkken, spiseplass ved vindu, sofaløsning og et karnapp med vinduer ut mot parken.

Karnappet gir rommet mulighet for ekstra soverom eller hjemmekontor. Overflater er nylig malt i fargen Almond beige og det er parkett på gulv.

Balkong
Fra stuen er det utgang til en solrik sørvestvendt balkong på ca. 9,5 kvm med hyggelig utsikt mot Lørenparken. Det er sol på balkongen fra morgen til kveld. Det er god plass til balkongmøbler og grill på balkongen slik at sommermiddagen kan lages og nytes ute. I tillegg er det elektrisk markise med fjernkontroll.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har et bad med grå fliser på gulv samt hvite fliser på vegg. Rommet har gulvvarme som gir en lun atmosfære.  Baderomsinnredningen består av heldekkende servant, innmurt speil med lys over og overskap. Det er veggmontert WC samt dusjhjørne med innfellbare dører og garnityr. Videre er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom
Leiligheten har to gode og romslige soverom. Hovedsoverommet er i dag innredet med dobbeltseng og har vinduer på hver side av sengen. I tillegg har rommet en stor garderobe med praktisk innredning fra Elfa med både skuffer, oppheng og hyller. Rommet er malt i Observe fra Jotun Lady og har parkett på gulv. Soverom to er innredet som gjesterom i dag, men fungerer også som barnerom eller kontor. Soverommet er malt i Hummus fra Jotun Lady. Begge soverommene vender ut mot bilfritt og rolig gårdsrom.

Konklusjon tilstandsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra 1-3, der 1 er best og 3 er dårligst.
Boligen har i all hovedsak fått TG1.
Det er gitt TG2 på ett punkt: Sanitærutstyr og innredning. Det er gitt TG2 på servant grunnet sprekk/skade i porselen og fuktskade på nedre del av skapskrog.

Egenerklæringsskjema
Selger har ikke selv bebodd leiligheten og har derfor begrenset kjennskap til boligen. Det er følgende kommentert i egenerklæringsskjema:
9. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade?
- Det har vært vannlekkasje i taket i leiligheten og skyldtes trolig vann som har kommet fra tette takrenner/avløp på takterrassen over.
Dette ble utbedret av utbygger (Selvaag). Leiligheten har ikke hatt problemer med dette senere så vidt vi vet og kan observere. Ta kontakt med styret i sameiet for mer informasjon.
20. Kjenner du til om sameiet/laget/selskapet er involvert i tvister av noe slag?
- Det er påbegynt utbedring av fasade på sameiet. Sameiet skal visstnok ha tatt dette videre med utbygger, men det er uvisst utfall om hvem som blir stående igjen med å dekke utbedringskostnaden. Ta kontakt med styret i sameiet for mer informasjon.
21. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte
felleskostnader/økt fellesgjeld?
- Ref. punkt 20.
Sameiet vil måtte legge ut for kostnaden før saken er avgjort.
Dersom saken faller i favør utbygger, forblir fellesgjeld på kr 48.000,-, men faller saken i sameiets favør vil fellesgjeld reduseres helt eller delvis.
Ta kontakt med styret i sameiet for mer informasjon.

Medfølger/medfølger ikke
Listen over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg når annet ikke fremgår av salgsoppgaven ligger vedlagt i den digitale salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 30.03.2012 som omhandler Kanonhallveien.

Oppvarming - Teknisk
Boligen varmes opp med fjernvarme via radiatorer. Leiligheten har balansert ventilasjon. Stoppekraner plassert i skap på kjøkken, samt fordelerskap for rør-i-rør system plassert i himling bad. Fordelerskap for vannbåren varme er plassert i kjøkkenskap.
Ventilasjonsaggregat er plassert i himling i rom benyttet som kontor. Filter til ventilasjonsanlegget deles ut av styret to ganger pr. år. Dette er for å ivareta et godt inneklima i boligene. Alle boligene i sameie har eget aggregat. Ventilasjonen kan styres i hver bolig.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E

Kommunale avgifter
Inkl. i fellesutgiftene.

Eiendomsskatt
For 2020 betales det ikke eiendomsskatt for denne boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 181,- pr.mnd.
- Felleskostnader kr: 2.333,-
- Fjernvarme og strøm à konto kr: 699,-
- Avdrag/renter lån kr: 530,-
- TV (Viken fiber)kr: 200,-
- Bredbånd (Viken fiber) kr: 199,-
-Garasjeplass kr: 220,-

Garasje faktureres separat fra forretningsfører med kr. 660,- pr. kvartal, men er opplyst sammen med totale felleskostnader i salgsoppgaven.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har ikke selv bebodd boligen og har ikke kjennskap til strømkostander og kostander for innboforsikring.  Strømutgifter og utgifter for innboforsikring vil variere etter eiers forbruk og valg av leverandører.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har et felles lån p.t. med følgende betingelser:

Lånenr: 1213.90.58206
Type lån: Annuitetslån med 10 års løpetid.
Rentesats pr. 27.03.20: 3,50%
Antall terminer: 12 terminer pr.år
Saldo per 27.03.20: kr. 9.692.352,41,-
Andel langsiktig gjeld pr. 30.09.2020 kr: 48.841,-

Sameiet tok opp dette lånet på totalt kr 10.000.000 den 20.01.2020 for utbedringen av fasadene som nå er gjennomført.

Årsregnskap
Regnskap for 2019 viser et underskudd på kr. 3 277 296,-. Underskuddet skyldes vedlikehold.
Budsjett for 2020 viser et underskudd på kr. 430 700,- . Underskuddet skyldes gjennomførte vedlikehold.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 78132583

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 304 808,- Som sekundærbolig Kr. 4 697 309,-

Sameie
Sameie: Lørenparken Boligsameie, Orgnr: 989038583
Sameie består av 10 bygninger med til sammen 200 boligseksjoner.
Sameiets eiendom har gårdsnr. 124 bruksnr. 206 i Oslo Kommune.

Sameie har egen nettside: lorenparken.no.
Kontaktinformasjon til styrets leder: Jan Egil Trondsen Mob: 970 06 003 Mail: styreleder@lorenparken.no

Styret har fokus på brannsikkerhet. Vi oppfordrer årlig til egenkontroll av boliger ved utdeling og innsamling av HMS-skjema.

Sameiet har en sak mot Betonmast vedrørende fuktproblematikk i ytre deler av fasaden. Saken er ikke avsluttet men sameiet har valgt å igangsette arbeider høsten 2019, og ble avsluttet våren 2020. Det er Fokusbygg AS som utfører arbeidet, og Multiconsult er engasjert som prosjektleder for sameiet. I forbindelse med arbeidet ble det tatt opp en fellesgjeld på ca. 10.000.000 kr (omtalt under "Spesifikasjon av fellesgjeld").

Vedlikehold
- Utbedret fuktproblematikk i den ytre delen av fasaden på nordsiden (svalgangssiden) av byggene ferdigstilt i 2020.
- Utvendige malerarbeider 2019.
- Sameiet er pålagt å gå bort i fra fellesmålet strøm og installere smarte AMS-målere. I utgangspunktet fikk sameiet frist til høsten 2017 med å få dette i orden, men dette lar foreløpig vente på seg en stund til. Dette vil medføre en kostnad for sameierne.
- I 2018 ble det montert nye elektroniske oppslagstavler i oppgangene.
- Det har over tid vært en svak stabilitet når det gjelder forsyning av fjernvarme til oppvarmning samt varmtvann til forbruk. Styret har hatt fokus på dette og vi har engasjert INVA AS til en helhetlig gjennomgang av systemet når det gjelder anlegget/infrastrukturen i sameiet. Mot slutten av 2019 er det gjort en del oppgraderinger på felles anlegg som skal forbedre stabiliteten. I tillegg har beboerne fått tilbud om individuelle tiltak. Det er ikke gjort ekstraordinære tiltak i denne leiligheten.

Rabatter for seksjonseiere: Se sameiets hjemmeside
http://www.lorenparken.no/rabatter/
- Fargerike Alnabru- Rabatt på både varer og tjenester! Oppgi at du tilhører Løren Velforening.
- Malermester Buer (Frydenberg): 20% på alle malervarer
- Maxbo Sinsen: 12% på ordinær pris på alle varer. Kundenummer: 627813
- Oppsal Bil (ligger på Ensjø)
- Dekkhotell: http://www.lorenparken.no/ny-rammeavtale-for-dekkhotell-og-bilvask/

TV/Internett
Sameie har en meget god avtale via Løren Velforening med Altibox/Viken fiber. For nærmere informasjon om avtalen finner du på: www.lorenparken.no/revidert-avtale-med-altibox-viken-fiber/

Forretningsfører
Sebra Forvaltning.

Styregodkjenning
Det foreligger ikke styregodkjenning i sameiet.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger med objektet, da det er kollektiv avtale i sameiet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt i sameiet. Eier av husdyr er forpliktet til å se til at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere.
Les husordensregler punkt 5. for mer informasjon.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det er tinglyst åtte erklæringer/bestemmelser på eiendommens grunnboksblad. Disse omhandler bestemmelse om adkomstrett, gjensidig bruksrett for reparasjon og vedlikehold, bestemmelser vedrørende gassledninger og tilhørende rørføringer i grunnen, bestemmelser vedrørende fjernvarme, anlegg og vedlikehold av ledninger, bestemmelser vedrørende vedlikehold av grøntarealer og lekeplass, erklæring om tilleggsdel.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. Løren, Hasle m.fl. er en del av utviklingen av Hovinbyen med store realiserte, pågående og prosjekter under utvikling. Reguleringskart med bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det er en pågående plansak i Sinsenveien 45-49 hvor det er planer om å omregulere fra kontor og næringsvirksomhet til bolig. Forslaget er hovedsakelig å bygge nye boligbygg, 4-avdelings barnehage, næring(forretning/kontor/bevertning) og offentlig park.

Det er en pågående byggesak i Sinsenveien 47A-C og 49 som omhandler riving av kontorbygg. Se saksnr: 201712775.
For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201712775

For mer informasjon se: http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201307159&wfl=N&Dateparam=09/05/2018&sti=

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 700 000,- (Prisantydning)
48 841,- (Andel av fellesgjeld)

5 748 841,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
143 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 748 841,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

152 720,- (Omkostninger totalt)

5 901 561,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)

Markedspakke med smartannonsering LOOK (Kr.21 500)

Provisjon er avtalt til 1% av salgssum.

Oppgjør (Kr.7 200)

Tilrettelegging (Kr.13 000)

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)

Visningshonorar (Kr.2 500)

Tilstandsrapport med planskisse (Kr.6 500)

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)

Innhenting av grunnbok (Kr.808)

Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)

Innhenting av servitutter (per stk.) (Kr.172)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-20-0163

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
Eie Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Silje Dammen

Saksbehandlere
Silje Dammen
Eie Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 41 61 14 07 / E-post: sd@eie.no

Elisabeth Bjerke Lie
Eie Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 91 76 54 55 / E-post: ebl@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.