Bilde 1 av Kongsløkken A208Bilde 2 av Kongsløkken A208
Digital salgsoppgave
Kongsløkken A208

0661 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Romslig 2-roms leilighet med balkong på 5Kvm - Kontraktposisjon - Nærhet til alt - Vannbåren varme
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Antall soverom
1 soverom
Primærrom (P-ROM)
47 m²
Bruksareal (BRA)
47 m²
Prisantydning
kr 4 650 000
Tomt
Fellestomt 5910 m²
Oppdragsnummer
38220022
card-default

Morten Lindberg

Eiendomsmegler
Les om Morten
Prisantydningkr 4 650 000,-
  
Totalpris kr 4 650 000
Eiendom
Kongsløkken A208, 0661 Oslo

Matrikkel
Gnr. 130 Bnr. 74 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Tomt
Fellestomt 5910 kvm

Grøntområder vil bli beplantet og lagt med ferdiggress. Det legges belegningsstein, betong og asfalt i gangarealer. Private hagearealer som etter utomhusplan er avgrenset med hekk eller busker tilhører sameiet og skal vedlikeholdes av sameiet. Endelig materialbruk og terrengbearbeiding er ikke detaljprosjektert, derfor forbeholder selger seg retten til å foreta endringer med hensyn til utforming og materialvalg. Det leveres utendørs belysning etter en nærmere detaljert belysningsplan. Det leveres felles nedgravde avfallsbrønner for hele bygget. Felles takterrasse med impregnert gulv, pergolaer og plantekasser.

Prisantydning
4 650 000

Totalpris inkl. omkostninger
4 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

172,- (Pantattest)

23 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 935 000,-))

75 000,- (Transportgebyr til utbygger)

6 000,- (Startkapital til sameie)

--------------------------------------------------------

105 712,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

4 755 712,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Eier
Paal Lium

Beskrivelse
Velkommen til Kongsløkken!

Ny og romslig 2-roms leilighet med balkong på 5kvm. Inneholder et soverom, bad, entre og åpen stue- og kjøkkenløsning. De store vindusflatene gir leiligheten gir leiligheten mye lys og den romslige entreen gir flere muligheter for oppbevaringsløsninger. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv og du finner opplegg for vaskemaskin og tørketrommel ved siden av vasken. Det moderne og lyse kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt at du har egne soner for spisebord og for stue. Den åpne løsningen inviterer til sosialt samvær med venner, familie eller kanskje naboen på besøk imens man lager mat.

Kort fortalt:
* Kontraktposisjon

* Stipulert overtagelse Q1 2023

* Vannbåren gulvvarme

* God planløsning

* Sentralt

Parkering
Det medfølger ikke p-plass til leiligheten.

Fri høyde i garasjeanlegg er minst 2,1 meter. Gulvet blir i asfalt eller støpt betong. Biloppstillingsplassene merkes. Vegger og himling males hvit. Underlaget er ubehandlet, og porer vil forekomme. Garasjeanlegget blir avtrekksventilert uten oppvarming. Ved innkjøring til garasjeanlegget monteres garasjeport med motordrift, nøkkelbryter og portåpner. En fjernbetjent portåpner leveres til hver parkeringsplass.

Beliggenhet
Kongsløkken er en del av den spennende byutviklingen i bydel Gamle Oslo, nærmere bestemt på Ensjø. Ensjø er et nytt og fremadstormende boligområde hvor du som beboer kan nyte godt av urbane kvaliteter som kafeer og serveringsteder i kombinasjon med gode grøntområder i området. På Ensjø får du et trygt, grønt og levende nabolag.

Ensjø har et veldig godt t-bane- og busstilbud som gjør hverdagen fleksibel og enkel og tilrettelegger for en miljøvennlig livsstil. T-banen tar deg til sentrum på kun 5 minutter. Nærheten til bussterminalen på Helsfyr tilrettelegger godt for pendling. Tilknytningen til sykkelveier er også svært god, noe som gjør det lett å hoppe på sykkelen for en tur ned til Grünerløkka, eller kanskje en tur til Sørenga for et avkjølende bad i sommervarmen.

For den aktive har Ensjø og området rundt mye å by på. På Valle Hovin er det fine parkområder som inviterer til flotte søndagsturer. Valle Hovin kan også by på fotballbaner og skøyteis på vinteren. En kort spasertur unna finner du Jordal idrettspark som tilbyr alt fra Amerikansk fotball, fotball, til blant annet ishockey, boksing, basketball, håndball og innebandy.

Kongsløkken ligger på Ensjø og har et godt skoletilbud i nærmiljøet. I nærheten finner du blant annet Fyrstikkalléen ungdomsskole og videregående, Teglverket barne- og ungdomsskole.

Tomt
Fellestomt, 5910 kvm

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Entre, stue, kjøkken, bad/wc og soverom.

Byggemåte
Se leveransebeskrivelse i prospektet

Primærrom
Primærrom: 47 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 47 kvm

Boder
Det medfølger en bod kjelleren

Standard
Vi ønsker at du skal trives i ditt hjem. Derfor er Kongsløkken innredet med nøye utvalgte materialer. Materialene er valgt med tanke på holdbarhet, brukervennlighet, miljøet og det estetiske uttrykket.

Her finner du et stilrent og moderne kjøkken med glatte fronter, håndtak i rustfritt stål og benkeplate i laminat. Hvitevarene er hvite frittstående kombiskap og oppvaskmaskin. Ventilatoren er integrert. Uttrykket er lyst, enkelt og skandinavisk.

Badet leveres som ferdig kabin som produseres på fabrikk. Badene inneholder hvit baderomsinnredning med skuffer, lyse fliser, veggmontert toalett med soft close og dusjvegger i glass.

Hjemmet ditt blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Det blir levert hvit mattlakkert 1-stavs parkett på gulv, og veggene blir malt i en lys farge med grå undertone.

Se vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere detaljer. Denne leveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste kvaliteter og funksjoner.

Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelsen og den øvrige salgsinformasjonen. I slike tilfeller er det alltid denne leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Bygget skal oppføres iht. byggteknisk forskrift TEK17.

Ferdigattest
Ferdigattest/Midlertidig brukstillatelse vil foreligge før overtagelse.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i gang, stue/kjøkken. Hvert rom får egen reguleringsmulighet. Varmen leveres fra fjernvarme. På soverom leveres stikk til panelovn. På bad leveres gulvvarme. Boligene får målere på varmt tappevann og oppvarming. Varmt tappevann og oppvarming faktureres etter forbruk. Energimerking av boligen utføres av selger og vil foreligge ved overtakelse eller innen rimelig tid etter overtakelse.

Energimerking
Det vil foreligge energiattest før overtagelsen.

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og er stipulert til kr. 18,- pr. m2. BRA pr. mnd. første driftsår. Dette
inkluderer bl.a. bygningsforsikring, strøm for fellesarealer, drift og vedlikehold, kommunale avgifter mm.

I tillegg er det stipulert felleskostnader på kr. 210,- pr. seksjon pr. mnd., og som dekker forretningshonorar, revisjonshonorar mm.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
Kostnad til bredbånd/fiber er stipulert til kr 299,- pr. seksjon pr. mnd. TV-abonnement inngås individuelt og faktureres direkte til den enkelte beboer.

Kostnad for vannbåren oppvarming som beskrevet og varmt vann, faktureres etter faktisk forbruk. Forretningsfører har stipulert kostnad til ca. kr 10,- pr. m2 BRA pr. mnd. I tillegg kommer kostnader til måling og avlesing.

Driftskostnader til garasjeanlegget er stipulert til kr 200,- pr. plass pr. mnd., og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Strømforbruk til lading av el-bil kommer i tillegg.

Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht.

vedtektene. Fastsettelse av første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte felleskostnader, da dette er basert på erfaringstall.

Fordelingsnøkkelen for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet vil i vedtektene fastsettes til lik fordeling på alle seksjoner, eller fordeling basert på nytte/bruk.

Forretningsfører vil fakturere alle seksjonseiere for kr 6 000,- i forbindelse med innflyttingen, som skal være sameiets oppstartskapital. Denne oppstartskapitalen er ikke å anse som et forskudd som vil bli avregnet mot månedlige felleskostnader og vil heller ikke bli tilbakebetalt ved ev. videresalg av boligen.

Faste løpende kostnader
Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi
Formuesverdien er ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør 25% av beregnet markedsverdi og  90% av sekundærbolig for 2019 og 2020. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene. Det tas forbehold om endring av satser.

Diverse
Felles takterrasse
Takterrassen vil bli delt inn i ulike soner med blant annet pergola hvor det kan tilrettelegges for sosialt samvær eller du kan finne din egen lille krok hvor du kan nyte stillheten.

Karolines Hage
Kongsløkken tilbyr store felles uteområder for alle beboere. Den flotte hagen er kalt opp etter fyrstikkarbeideren Karoline Kristiansen som stod på barrikadene for å bedre arbeidernes vilkår. Grøntområdene vil bli pent opparbeidet og beplantet med ferdiggress. Det legges belegningsstein, betong og asfalt i gangarealer. Det leveres utendørs belysning. Det blir også satt opp en flott pergola i hagen, Her kan du og dine naboer nyte en kopp kaffe i godt selskap og hyggelige omgivelser.

Bonava informerer;

Som vi alle er kjent med, foregår det krigshandlinger i Europa. De menneskelige lidelsene og utryggheten som sprer seg som følge av krigen i Ukraina, påvirker oss alle. Flere vestlige land har innført strenge restriksjoner for å ramme Russland, og Norge støtter opp under dette.

Også den norske byggebransjen påvirkes av krigen og handelssanksjonene. Bonava har som følge av dette fått flere meldinger fra våre entreprenører om usikkerhet når det gjelder tilgang på byggematerialer, produkter og råvarer, mulige priskonsekvenser og mulig lengre leveringstid. Også tilgangen på arbeidskraft vil kunne bli påvirket av konflikten.

Det er for tidlig å si om og i hvilken grad prosjektet Kongsløkken vil påvirkes, men vi ser allerede nå at det er en viss usikkerhet omkring leveranse av parkett til din/deres bolig. Våre entreprenører har enda ikke fått sikret denne leveransen til prosjektet, og vi er varslet om at dette vil bli avklart før sommerferien. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har fått nærmere beskjed.

Det vises til kontrakten din/deres om kjøp av bolig i prosjektet Kongsløkken, som er regulert av bustadoppføringslova. Ifølge bustadoppføringslovas § 11, skal selger varsle om fristforlengelse "utan ugrunna opphald" etter at selger ble oppmerksom på den omstendighet som gir krav på fristforlengelse. Ettersom vi ser at fremdriften i prosjektet kan bli påvirket, varsler vi allerede nå formelt om en mulig fristforlengelse.

En fristforlengelse innebærer at boligen vil kunne bli ferdigstilt senere enn det avtalte tidspunktet for overtakelse og at overtakelsen i så tilfelle må utsettes. Dette vil ikke gi deg som boligkjøper krav på dagmulkt eller annen erstatning.

Foreløpig har vi ikke noe grunnlag for å si om overtakelsen i dette prosjektet faktisk blir utsatt og hvor lang en slik utsettelse eventuelt skulle bli. Dette vil vi komme tilbake til når vi får mer informasjon om hvordan prosjektet eventuelt påvirkes av den situasjonen Europa og verdenshandelen nå opplever.

Det er svært beklagelig at det har oppstått usikkerhet om når boligen vil være klar for overtakelse, men dette er en situasjon vi i Bonava ikke har kontroll over. Vi håper imidlertid at situasjonen vil utvikle seg slik at prosjektet blir minst mulig påvirket.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig vann og kloakk
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse er estimert til Q1 2023

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 650 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

172,- (Pantattest)

23 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 935 000,-))

75 000,- (Transportgebyr til utbygger)

6 000,- (Startkapital til sameie)

--------------------------------------------------------

105 712,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

4 755 712,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Betalingsbetingelser
Dette prospektet beskriver en konkret bolig under oppføring. Boligen er solgt, men den opprinnelige kjøper ønsker å selge sin kontraktsposisjon med utbygger (hovedkontrakt) som gir rett og plikt til å overta boligen når den er ferdigstilt. Hovedkontrakten som er inngått mellom utbygger/opprinnelig selger av prosjektet og opprinnelig kjøper (selger av kontraktsposisjonen) påvirkes ikke av denne handelen.

Ved kjøp av kontraktdisposisjon trer kjøper inn i en allerede inngått avtale, med alle rettigheter og forpliktelser som følger av denne. Det forutsettes at kjøper setter seg inn i avtalevilkår.

Det stilles krav til fremleggelse av finansieringsbevis/dokumentasjon ved kjøp.

Det forutsettes en innbetaling på kr. 385 000,- for forskudd + kr. 75.000,- i transportgebyr som selger krever at kjøper innbetaler som en kostnad ved kontraktssignering. (Selger / utbygger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12 på opprinnelig kjøpesum.) Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si forutsetter ikke pant i den leilighet som kjøpes og skal innbetales til meglers klientkonto

Merverdi til selger for salg av kontraktsposisjon for leilighet A208 utgjør kr. 800 000,- ved salg til prisantydning. Opprinnelig innskudd (forskudd på 10%) på kr. 385 000,- (+ transportgebyr kr. 75.000) innbetales 14 dager etter gjennomført kontraktsmøte. Merverdi kr. 800 000,- (ved salg til prisantydning), resterende av opprinnelig kjøpesum på kr. 3.465.000,- + resterende omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.7 500)
Provisjon (Kr.25 000)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Markedspakke 1 (Kr.14 900)
Totalt kr. (Kr.52 400)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
38-22-0022

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Sandvika Eiendomsmegling AS
EIE Fornebu
Org. nr:997288998
Solgangsbrisen 5
1364 Fornebu
Tlf: 67 15 03 00

Ansvarlig megler
Morten Lindberg

Saksbehandlere
Morten Lindberg
EIE Fornebu
Mob: 96 62 62 46 / E-post: ml@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kongsløkken A208
For mer om objektet
Kongsløkken A208

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: