Bilde 1 av Kongsveien 86ABilde 2 av Kongsveien 86A
Digital salgsoppgave
Kongsveien 86A

1177 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Bekkelaget/Holtet. Strøken 3-roms (2018) i 2.etg med vestv balkong på 16 kvm. 2 bad, heis og 2 garasjeplasser. Sentralt!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
41
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
90 m²
Bruksareal (BRA)
92 m²
Bruttoareal (BTA)
98 m²
Fellesutgifter
kr 3 951 / Mnd
Prisantydning
kr 10 900 000
Omkostninger
kr 297 770
Totalpris
kr 11 197 770
Fellesformue
kr 21 845
Byggeår
2018
Tomt
Eiet tomt 4446 m²
Oppdragsnummer
58210073
card-default

Carl Fredrik Sønsteby

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Les om Carl
card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom
Les om Selma
Prisantydningkr 10 900 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 288 750,-
  
Totalpris kr 11 197 770
Eiendom
Kongsveien 86A, 1177 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 154 bnr. 35 snr. 41 orgnr. 922050953 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 98 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2018

Tomt
Andel i eiet, felles tomt for sameiet på 4 446 kvm. Tomten er opparbeidet med diverse beplantning, busker, sittegrupper, plenområder og asfalterte internveier som gir en koselig atmosfære.

Prisantydning
10 900 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 27.10.21
Andel fellesformue: kr. 21 845,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
10 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
288 750,- (Dokumentavgift)

297 770,- (Omkostninger totalt)

11 197 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader utgjør kr 3 951,- per måned.
Herav:
Felleskostnader kr 3 351,-
TV/Bredbånd kr 300,-
Garasjeplass nr 17 (16101 - 17) kr 150,-
Garasjeplass nr 18 (16101 - 18) kr 150,-

Felleskostnadene inkluderer varmtvann, trappevask, kommunale avgifter, vaktmester, felles bygningsforsikring, forretningsførsel, mm.

Eier
Ulf Stigen

Beskrivelse
Strøken 3-roms hjørneleilighet, godt beliggende i 2.etg. Enkel adkomst via heis eller felles trappeoppgang gjør at boligen passer alle aldersgrupper. Heisen tar en også ned til felles, lukket garasjeanlegg, hvor det medfølger to biloppstillingsplasser med lader for el-bil. Blokken ligger tilbaketrukket fra vei og leiligheten har fint utsyn til sameiets fellesareal. Gjennomgående standard fra 2018 med delikat utførelse. Flytt rett inn!

KORT FORTALT:
- Lekker leilighet med god intern beliggenhet
- Stort hovedsoverom med tilgang til eget bad
- Til sammen to delikate bad med dusj og toalett
- Pent Sigdal-kjøkken med Miele hvitevarer og åpen løsning mot stuen
- Godt lysinnslipp gir god romfølelse
- Vestvendt balkong på 16 kvm med hyggelig utsyn og gode solforhold
- To lagringsboder
- Sentral beliggenhet med få minutters gange til Holtet

Parkering
Det medfølger to biloppstillingsplasser i felles, lukket garasjeanlegg. Plassene er merket med nr 17 og 18, har ingen stolpe i mellom, og har begge lader for el-bil.

Beliggenhet
Leiligheten er beliggende i et attraktivt boligområde på Holtet, i Nordstrand bydel. Her har man umiddelbar nærhet til et rikt servicetilbud, ulike forretninger, samt kafé- og spisesteder som Kaffebrenneriet. Man har også nærhet til søndagsåpen dagligvarebutikk og delikatesseforretningen Jacob`s. Det kommer flere spisesteder i nær fremtid på Holtet, med indisk og thai/sushi. For interessenter med barn så kan området by på et rikt tilbud av fritidsaktiviteter, i tillegg til gangavstand til skoler og barnehager. Kort gangavstand er det også til trikkestasjonen på Holtet, der trikken tar deg med på en hyggelig trikketur med utsikt, mot sentrum av Oslo.

Beliggenhet på Holtet, med få minutters biltur til Sæter og Lambertseter, gjør at man har tilgang på enda flere butikker, spisesteder og ulike servicetilbud. Sæter Torg er blitt et knutepunkt i området etter en rekke oppgraderinger og utbygging de siste årene, med flere hyggelige butikker, kafeer, matforretninger, mm. Lambertseter senter kan by på ulike interiør- og klesbutikker, vinmonopol, apotek, jernvarehandel, bibliotek, samt flere spisesteder. Symra Kino med sine to kinosaler ligger i tilknytning til senteret.

For treningsglade finnes det flere treningssenter i bydelen. Utover det innehar nærområdet flere populære friluftsområder, som Ekebergssletta, skulpturparken på Ekeberg og Brannfjell. Turstien fra Gamlebyen til Ekeberg er også hyggelig, eller så kan en tur til Nordstrand Bad eller en av de andre strendene langs Mosseveien anbefales sommerstid. Det er heller ikke langt til hyggelige Østensjøvannet og Østmarka. Det er altså svært gode tur- og rekreasjonsmuligheter i området, samtidig som det er sentralt med tanke på å komme seg til Oslo sentrum.

Bebyggelse
Området er i all hovedsak bebygget med lave boligblokker og småhusbebyggelse.

Adkomst
Direkte fra Kongsveien.

Inneholder
2.etasje: entré, innvendig bod, to baderom, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca 16 kvm.

Med leiligheten medfølger det to kjellerboder ved siden av hverandre og to biloppstillingsplasser i felles, lukket garasjeanlegg.

Byggemåte
Boligblokk over fire etasjer samt u.etasje. Betongplate mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskiller av betong og murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon (ikke besiktiget). Utvendige fasader med pussede murflater og felter med liggende trekledning. Leiligheten har slett entrédør med brannklasse Ei30 og lydklasse 40dB fra byggeår. Vinduer med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår. Skyvedører til balkong med karmer/rammer av treverk med tre-lags glass fra byggeår.

Primærrom
Primærrom: 90 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 92 kvm

Standard
Strøken 3-roms hjørneleilighet. Sameiet sto ferdig i 2018 og leiligheten holder dermed en høy teknisk standard. Takstmann har vurdert alle bygningselementene til å være tilstandsgrad 0 eller 1. Gulvflatene i tørre oppholdsrom er belagt med moderne enstavs laminat mens veggflatene er malt i tidsriktige farger. Utvendig er det montert screens på flere vinduer. Sikringskap med automatsikringer og det er skjult elektrisk anlegg i leiligheten.

Entré med tilgang til innvendig bod: Fin entré med plass til å henge fra seg ytterklær. Tilgang til praktisk, innvendig bod med skyvedørsgarderobe. Entreen er utstyrt med dørcalling.

Stue med utgang til balkong: Delikat stue med god plass til å møblere i ulike soner. Stuen har store vindusflater med godt lysinnfall fra flere retninger. Dette gir en svært god romfølelse. Fra stuen har man utgang til vestvendt, overbygd balkong med hyggelig utsyn over sameiets fellesområde. Den gode størrelsen gir mulighet for ulike balkongmøblement, grill, plantekasser, mm. Balkongen er belagt med terrassebord på gulv og har rekkverk i moderne utførelse av metall og glass. På balkongens utside er det også zip screens på begge sider. Et fint sted å tilbringe sommerdagene!

Kjøkken: Lekkert Sigdal-kjøkken med åpen kjøkkenløsning mot stuen. Spiseseksjonen markerer det naturlige skillet mellom de to rommene. Kjøkkeninnredning med glatte fronter i matt, hvit utførelse gir et delikat uttrykk. Kjøkkenet har en pen benkeplate av steinkompositt med underlimt oppvaskkum av rustfritt stål, med ett-greps armatur. Laminatplate på vegg over benkeplaten med belysning under overskap. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med toppmodeller fra Miele; induksjonstopp, kaffemaskin, stekeovn med microfunksjon, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel, i tillegg til integrert vinskap og ventilator med belysning fra Røros Hetta. Videre er kjøkkenet utstyrt med vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Lekkasjevarsler med magnetventil er installert.

Baderom 1: Flislagt baderom med varme i gulv og downlights i himling. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og to-greps armatur med regndusj og hånddusj. Oppbevaringsmuligheter for toalettartikler, mm i vegghengt servantskap med glatte fronter i matt, hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av kompositt med speil over. Videre er badet utstyrt med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel, vegghengt dusjtoalett fra Geberit og mekanisk avtrekk. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system i vegg. Dette badet ligger i tilknytning til entreen.

Baderom 2: Flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Et godt sted å starte dagen! Egen dusjsone med glassvegg/dør og to-greps armatur med regndusj og hånddusj. Oppbevaringsmuligheter for baderomsartikler, mm i vegghengt servantskap med glatte fronter, i hvit utførelse. Ovenpåliggende servant av porselen speil over og stikkontakt på vegg. Videre er badet utstyrt med vegghengt Gerberit toalett og mekanisk avtrekk. Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap i himling. Dette badet ligger i tilknytning til hovedsoverommet.

Soverom 1: Leilighetens hovedsoverom er meget romslig og har god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Skyvedørsgarderobe gir godt med oppbevaring for klær og sko. Soverommet ligger i tilknytning til stuen og har tilgang til eget baderom.

Soverom 2: Leilighetens andre soverom har også god størrelse. Rommet passer perfekt som gjeste-/barnerom eller kontor, alt etter behov.


Tekniske anlegg:
Vannrør av typen rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap for rør-i-rør system i vegg på bad ved entré. Vannstoppekraner i fordelerskap. Felles varmtvann. Fjernvarme til gulvvarme i leiligheten. Balansert ventilasjon.

Solskjerming med utvendige Zip screens.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på boligblokken, datert 24.10.2019.

Oppvarming
Oppvarming med fjernvarme til gulvvarme.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr 536,- per år (for året 2021).

Spesifikasjon av fellesgjeld
Seksjonen har ingen fellesgjeld per 27.10.2021.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Polisenummer: 89313369

Seksjonseier må stå for egen innboforsikring.

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 572 905,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Sameiet Holtet Horisont II, organisasjonsnummer 922050953.

Sameiet sto ferdig i 2018 og består av 46 boliger. Sentral beliggenhet på Holtet. Sameiet er veldrevet og har pent opparbeidet fellesområder.

Forretningsfører
Forretningsførselen utføres av Boligbyggelaget USBL.

Dyrehold
Dyrehold er i alminnelighet tillatt. Se ellers Husordensreglene §3 angående ro. Dyreeiere plikter å fjerne dyrets etterlatenskaper på sameiets område og fortauet utenfor. Båndtvangen gjelder i fellesområdene.

Diverse
Varmelamper på balkongen medfølger ikke i handelen.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Regulering
Nærområdet er regulert til byggeområde for boliger, boligbebyggelse, friområde, byggeområde for offentlig bygning (skole), tomt for offentlig bygninger (bydels-, helse- og sosialsenter), mm.

Tunnelløpet til nye Follobanen går i bakken under sameiet.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
10 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
288 750,- (Dokumentavgift)

297 770,- (Omkostninger totalt)

11 197 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 000)
Direkteutlegg for selger, Look (Kr.3 500)
Grunnpakke (Kr.12 900)
Oppgjør (Kr.5 900)
Provisjon (Kr.103 950)
Kostnad for utsatt betaling (Factoring) (Kr.2 900)
Markedspakke 1 (Kr.18 900)
Sameiepakke (Kr.4 000)
Visningshonorar 2 stk á kr 2 500,- (Kr.5 000)
Grunn og forsikringshonorar (Kr.3 000)
Overtagelse (Kr.3 000)
Sameiepakke garasjeanlegg (Kr.3 051,25)
Totalt kr. (Kr.171 101,25)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
58-21-0073

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovvalg
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).
En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Bekkelaget & Nordstrand Eiendom AS
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Org. nr:974350521
Kongsveien 78
1109 Oslo
Tlf: 23 16 73 00

Ansvarlig megler
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner Carl Fredrik Sønsteby

Saksbehandlere
Carl Fredrik Sønsteby
EIE Bekkelaget & Nordstrand
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
Mob: 93 08 51 38 / E-post: cfs@eie.no

Selma Nygaard Thorkildsen
Eiendomsmegler / Siviløkonom
Mob: 97 97 75 14 / E-post: snt@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kongsveien 86A
For mer om objektet
Kongsveien 86A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: