Bilde 1 av Konows gate 1EBilde 2 av Konows gate 1E
Digital salgsoppgave
Konows gate 1E

0192 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms med flott balkong, parkering i lukket garasje og ypperlig planløsning. Sentral og rolig beliggenhet.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
24
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
85 m²
Fellesutgifter
kr 3 584 / Mnd
Prisantydning
kr 7 290 000
Omkostninger
kr 182 770
Totalpris
kr 7 472 770
Byggeår
2014
Tomt
Eiet tomt 5362 m²
Oppdragsnummer
99210214
card-default

Sol Vilde Andreassen

Jr.Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Sol
card-default

Argjenda Krasniqi

Kontorleder | Eiendomsmegler
Les om Argjenda
Prisantydningkr 7 290 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 173 750,-
  
Totalpris kr 7 472 770
Eiendom
Konows gate 1E, 0192 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 233 bnr. 228 snr. 24 orgnr. 914612926 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 85 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2014

Tomt
Eiet tomt 5362 kvm ihht til arealbekreftelse fra Oslo Kommune.

Prisantydning
7 290 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift)

182 770,- (Omkostninger totalt)

7 472 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 584,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det kan hende det må kreves inn et ekstra beløp grunnet høye strømpriser. Det er vanskelig å si hvor mye dette beløpet vil bli på. Styreleder opplyser videre om at han regner med at dette kun vil bli maks en månedsleie ekstra i 2021. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-TV, internett, vaktmester, renhold, drift og vedlikehold,  oppvarming og varmtvann.

Eier
Ingve Eikeland Lotta Olsson

Parkering
Leiligheten disponerer en biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller, med direkte adkomst til leiligheten via heis. Det tilkommer en leie på 150,- kroner i måneden i tillegg til felleskostnadene for boligen. Det er tilgang til lader på parkeringsplassen. Sameiet har avtale med Mer for leveranse av ladeboks, måling av strømforbruk og fakturering av den enkelte bruker. Prisen per KWt fastsettes av sameiet. Mer tar 10% av utfakturert beløp, i tillegg til at de fakturerer hver sluttbruker 39,- per måned.

Bruksrett til garasjeplass kan selges sammen med boligen, eller til andre sameiere i Ekebergportalen. Gnr 233 Bnr 228 snr 1, ideell andel 1/83 og må tinglyses ved salg. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører ved overdragelse av garasjeplass på kroner 750,-.

Det er beboerparkering i området.
Priser 2021:
-Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5400 kroner for ett år
-Elbil (helelektriske): 900 kroner for ett år
-Motorsykkel og moped: 2700 kroner for ett år
-Hydrogenbil og el-varebil: gratis
-El-motorsykkel og el-moped: 450 kroner for ett år
For mer info se; www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Beliggenhet
Velkommen til Konows gate 1 E - her bor du med en unik sentral beliggenhet i et populært område med nærhet til store grøntområder og Oslo sentrum.

Det er gangavstand til et mangfold av servicetilbud som matbutikker, kaféer, serveringssteder, restauranter samt offentlig kommunikasjon med trikk og buss. Av matbutikker finner du Kiwi og Bunnpris kun få meter fra leiligheten. Det er umiddelbar nærhet til gode tur- og rekreasjonsmuligheter ved bla. Sørenga, Middelalderparken, Vannspeilet, Botanisk Hage og Akerselva. Opparbeidet tursti i Ekebergåsen fører opp til populære Ekebergrestauranten og Ekebergparken med skulpturpark.

Det er kun en kort spasertur til Sørenga via en snarvei via Middelalderparken med sandstrand, stupebrett, brygge, benker og gresslette - alt man trenger for en flott sommerdag ved sjøen. Blir du sulten er det flere restauranter og matbutikker på Sørenga og i Barcode, rett innenfor badeplassen finner du for eksempel populære Vandelay og Holtzveiler platz. Det går gangbro fra Sørenga til Bjørviksutstikkeren hvor du finner Operahuset, nye Deichmann Bjørvika og Barcode. I Bjørvika ligger nye, spennende restauranter og barer som perler på en snor, fra Sørenga til Barcode.

Av kollektivtilbud er det kort vei til Middelalderparken holdeplass som er blitt et stort knutepunkt for buss og trikk. I tillegg finner du en trikkeholdeplass i Oslo gate (Oslo Hospital) kun 300 meter unna leiligheten og bussholdeplass (Dyvekesbro) 400 meter unna, og du er kun få stopp unna Jernbanetorget og Oslo bussterminal som er Oslos knutepunkt for kollektivtrafikk. Her finner du flere bussruter og trikkelinjer, samt alle t-banes linjer og tilgang til tog.

Bebyggelse
Selveierleilighet i Ekebergportalen Sameie beliggende i Gamle Oslo. Området består av eldre og nyere boligblokk bebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 5362 kvm ihht til arealbekreftelse fra Oslo Kommune.

Fellesområder opparbeidet med internveier belagt med heller, lekeapparater, sykkelparkering, plenareal, trær og diverse beplantning.

Adkomst
Adkomst via felles trappeoppgang med heis. Oppgangen har callinganlegg.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 85 kvm BRA / 81 kvm P-rom

Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: Leiligheten består av entré, stue/kjøkken, bad, to soverom og bod. Utgang fra stue til sydvendt balkong på ca 6,8 m².

Leiligheten har i tillegg en biloppstillingsplass i felles parkeringskjeller og en bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Stian Christensen:

Boligblokk over 8 etasjer samt kjeller.
 
Grunn, gulvsystemer og fundamenter: Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og stålkonstruksjoner.

Yttervegger: Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende vegger og skillende dekker av betong og
stålkonstruksjoner.

Takkonstruksjoner: Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med takpapp/ membran (taket er ikke besiktiget).

Vinduer og dører: Dører og vinduer fra byggeår. Glatt entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB med kikkhull.
Balkongdør og vinduer med karmer av tre/metall og tre-lags glass.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Følgende er beskrevet av takstmann:
Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Konows gate 1E - en lys og moderne 3-roms med flotte finisher og utsøkte fargevalg. Leiligheten har en herlig balkong med grønt og fint utsyn og parkingsplass i lukket garasjeanlegg.

Leiligheten er plassert i byggets 3. etasje og består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og to soverom. Leiligheten har en ypperlig planløsning med gode romløsninger og har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp.

Entré |
Entréen er lys og innbydende og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen består av malte flater og gulv av parkett. I entréen er det plass til oppheng til yttertøy og skoskap. Fra entréen har du tilgang til resten av leilighetens rom.

Bad |
Badet er lekkert med flislagte vegger og gulv med gulvvarme og nedsenket himling med downlights. Badet er innredet med gulvstående servantskap i hvit slett utførelse og benkeplate av laminat med nedsenket servant. Over servanten er det montert speil med integrert belysning og stikkontakt. Badet har et lekkert dusjhjørne med tilkoblet hånddusj og regndusj hvor det ble satt inn nye dusjdører i 2019. Videre har badet vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom |
Leiligheten har to soverom bestående malte flater og gulv av parkett. Begge soverommene er romslige og har god plass til dobbeltseng og diverse møbler. Begge soverommene er utstyrt med garderobeskap. Man kan gjøre om til 3 soverom om man har behov for det. Se alternativ plantegning.

Kjøkken, stue og balkong |
Leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsning som gjør kjøkkenet og matlagningen til et sosialt samlingspunkt. Kjøkkenet er lekkert innredet med innredning fra JKE Design med hvite slette fronter og benkeplate av laminat i sort utførelse. Mellom benkeplate og overskap er det flislagt med grå fliser som står i en pen kontrast til den dusrosa fargen på veggen. Kjøkkenet består av integrerte hvitevarer fra AEG som kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og platetopp. Kjøkkenet har også vegghengtventilator fra Røros Hetta, lekkasjestopper under oppvaskkum, samt komfyrvakt tilkoblet platetopp.

Stuen er lys og flott med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og skaper en behagelig atmosfære. Stuen består av malte flater i en lys tone med en kontrastvegg malt i dusrosa og gulv av parkett. Stuen har godt romfølelse og en praktisk utforming som gjør den enkel å innrede med sofaseksjon på den ene siden og spisebordløsning på den andre.

Fra stuen er det utgang til en herlig sydvendt balkong på ca 6,8 kvadratmeter med flott og grønt utsyn. Balkongen består av gulvflate belagt med terrassebord og rekkverk av metall og glass. Balkongen har utebelysning og stikkontakt.

Bod |
Leiligheten disponerer en bod i kjeller og har en praktisk innvendig bod.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest vedrørende oppføring av blokk/bygård/terrassehus datert 14.01.2016.

Oppvarming
Tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten er beregnet til kr. 950 pr.år i 2021 ifølge Oslo kommune.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2021 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 584,- pr.mnd.
Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-TV, internett, vaktmester, renhold, drift og vedlikehold, oppvarming og varmtvann.

Herav:
Felleskostnad bolig 3.384,-
TV/bredbånd 200,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det kan hende det må kreves inn et ekstra beløp grunnet høye strømpriser. Det er vanskelig å si hvor mye dette beløpet vil bli på. Styreleder opplyser videre om at han regner med at dette kun vil bli maks en månedsleie ekstra i 2021. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.
Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.20 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd kr 986 791,-

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6595499

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 541 736,- Som sekundærbolig Kr. 5 550 251,-

Sameie
Sameie: Ekebergportalen sameie, Orgnr: 914612926

Sameiet består av 87 seksjoner.

-OBOS er forretningsfører
-BDO er revisor
-HomeNET er leverandør av TV og internett.

Styreleder opplyser om at det ikke er pliktig dugnad, men at det settes pris på at eierne stiller opp til dugnad.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
VVS: Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap med stoppekraner til rør-i-rør system plassert i himling på bad. Tilknyttet felles varmtvann/ oppvarming. Oppvarmet med gulvvarme på bad og radiatorer. Balansert ventilasjon. Lekkasjestopper under oppvaskkum.

Ventilasjon: Balansert ventilasjon.

Elektrisk: Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Brann: Leiligheten har røykvarslere tilknyttet felles sentral, sprinkleranlegg og brannslukkingsaparat.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade
eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Styreleder opplyser om at det er båndtvang og forbud mot at dyr gjør fra seg i fellesarealene.

Diverse
Integrerte hvitevarer medfølger. Vaskemaskin medfølger ikke.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Styrelder opplyser om at det er en pågående sak vedrørende en lekkasje hvor det lekker ned til kundegarsjen til Kiwi. Det er lekkasje under betongen. Dette er en del av byggningen og en del av bærende konstruksjoner. Hvis ikke partene kommer til enighet vil saken tas til retten. Dersom det blir rettssak vil det bli snakk om en kostnad per seksjonseier hvor dette vil bli fordelt på eierbrøken.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Frogner & Aker brygge etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene i Studio Ønseth og fotografene i Field jobber eksklusivt for vårt kontor. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

I egenerklæringsskjemaet er det opplyst at det rapportert om skjeggkre i noen få seksjoner av sameiet våren 2021. Sameiet leide inn skadedyrtekniker og etter dette har styret informerer at det ikke er meldt om flere observasjoner etter skadebehandlingen.
Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.  Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Regulering
Området er regulert til bolig med tilhørende anlegg etter reguleringsplan S-4626, ifølge Oslo kommune.

Byggesaker og plansaker i området:

Ekebergveien 1 B med flere. Detaljregulering. Oppføring av Nye Kirkens Hus. Saksnr: 201902191. Forslagsstiller foreslår å omregulere Ekebergveien 1b m.fl. fra privat institusjon til kontor og privat tjenesteyting, hensynssone bevaring og båndleggingssone etter lov om kulturminner. Hensikten med planforslaget er i følge forslagsstiller å legge til rette for et nytt Kirkens hus på eiendommen kjent som Oslo Hospital. Det foreslås et bygningsvolum på 3 etasjer langs Oslo gate og et volum på 5 etasjer i planområdets sørlige del mot Konows gate. Planområdet ligger innenfor område avmerket som automatisk fredet bygrunn fra middelalderen og størstedelen av den eksisterende bebyggelsen er fredet eller avsatt som prioriterte nasjonale kulturminner. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget med forbehold om at forslagsstiller justerer
ned høyden på bygningsvolumet mot Konows gate til å ligge under tårngesimsen til
Gamlebyen middelalderkirke, utreder en bedre løsning for varelevering og renovasjon og
legger inn rekkefølgekravene vi har foreslått. Planforslaget er sendt på offentlig ettersyn. 
Kopi av reguleringskart med tegnforklaring er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Konows gate 5. Detaljregulering. Saksnr i saksinnsyn: 201806906
Attivio bolig Konows gate AS foreslår å omregulere Konows gate 5 fra bolig, industri og
kontor til bolig, forretning, bevertning og kontor. Bebyggelsen legges i en L- form mot
Konows gate og inn mot fjellskrenten i 5-7 etasjer mot gate og 7 i en fløy inn på eiendommen.
Alunskiferbruddet i bakkant av bebyggelsen reguleres med hensynssone bevaring kulturmiljø
og hensynssone ras- og skredfare. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget med forbehold om at flere forhold endres og sikres i bestemmelsene. Bebyggelse må ikke overstiger 6 etasjer. Planforslget har vært på offentlig ettersyn.


Kongsveien - Konows gate - Sjømannsskolen - Sykkelfelt, fortau, oppgradering av trikketrasé. 201203416
Reguleringsplan for Kongsveien mellom Konows gate og Sjømannsskolen. Intensjonen med planforslaget er å tilrettelegge for bedre fremkommelighet og trafikksikkerhet for syklister, fotgjengere og reisende med kollektivtransport. Planforslaget er sendt til politisk behandling.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 290 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
173 750,- (Dokumentavgift)

182 770,- (Omkostninger totalt)

7 472 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 0,75%

Tilrettelegging: 6450,-

Grunnpakke: 1500,-

Markedspakke: 16900,-

Oppgjørshonorar: 6990,-

Visnings/overtakelse: 3000,-

Megleropplysninger: 3860,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
99-21-0214

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler Grunde Skillebekk

Saksbehandlere
Sol Vilde Andreassen
EIE Frogner & Aker Brygge
Jr.Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 00 62 16 / E-post: sa@eie.no

Argjenda Krasniqi
Kontorleder | Eiendomsmegler
Mob: 91 83 10 94 / E-post: ak@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Konows gate 1E
For mer om objektet
Konows gate 1E

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: