Bilde 1 av Konows gate 83BBilde 2 av Konows gate 83B
Digital salgsoppgave
Konows gate 83B

0196 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lys og moderne 3-roms med herlig balkong og flott utsyn. Parkering i lukket garasje. Ypperlig planløsning.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
33
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
66 m²
Bruksareal (BRA)
66 m²
Fellesutgifter
kr 2 961 / Mnd
Prisantydning
kr 5 390 000
Omkostninger
kr 147 770
Totalpris
kr 5 537 770
Byggeår
2011
Tomt
Eiet tomt 6009 m²
Oppdragsnummer
99210217
card-default

Sol Vilde Andreassen

Jr.Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Sol
card-default

Argjenda Krasniqi

Kontorleder | Eiendomsmegler
Les om Argjenda
Prisantydningkr 5 390 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 138 750,-
  
Totalpris kr 5 537 770
Eiendom
Konows gate 83B, 0196 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 236 bnr. 70 snr. 33 orgnr. 898419282 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2011

Tomt
Eiet tomt 6009 kvm ihht til arealbekreftelse fra Oslo kommune.

Prisantydning
5 390 000

Totalpris inkl. omkostninger
5 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 537 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 961,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det på bakgrunn av økte strømpriser er snakk om å øke felleskostnadene mot slutten av året, men det er ikke tatt noen beslutting på dette. Styreleder opplyser også om at siden økingen knytter seg til strømpriser er det ikke mulig å oppgi hvor mye felleskostnadene vil øke. Utover dette er det normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-TV, internett, vaktmester, varmtvann, renhold, drift og vedlikehold.

Eier
Juno Solhaug

Parkering
Leiligheten disponerer parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg med videoovervåking. Sameiet har 6 gjesteparkeringer hvor hver seksjon har et gjesteparkeringskort.

Det er blitt vedtatt begrensninger til å selge garasjeplasser til bare andre seksjonseiere i sameiet og at de oppmerkede parkeringsplassene skal kun benyttes av en bil.

Selger opplyser om at seksjonseier med samtykke fra styret kan anlegge ladepunkt for elbil i tilknytning til parkeringsplassen. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier.

Det er beboerparkering i området.
Priser 2021:
-Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5400 kroner for ett år
-Elbil (helelektriske): 900 kroner for ett år
-Motorsykkel og moped: 2700 kroner for ett år
-Hydrogenbil og el-varebil: gratis
-El-motorsykkel og el-moped: 450 kroner for ett år
For mer info se; www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

Beliggenhet
Velkommen til Konows gate 83b - her bor du i et rolig og hyggelig boligområde på toppen av Gamlebyen og Kværnerdalen med kort vei til byen.

Det er kort vei til flere fine turområder, for eksempel Ekebergparken med sine flotte turmuligheter, skulpturer, Ekebergrestauranten, kafeer, rideskole, fotballbaner og husdyrpark. Langs Alnaelven det urskog med flere fine turstier og lysvandring om høsten, Svartdalsparken tilbyr grønne, fine områder og det er kort vei til Middelalderparken.
Kiwi og Rema 100 finner du i umiddelbar nærhet og området tilbyr hyggelig kafeer og restauranter som for eksempel svært trivelige Smia Galleri ved Vålerenga kirke. Fra leiligheten når du Sørenga og Bjørvika på ca 5 minutter med buss eller sykkel, og på ca.15 minutter ved å gå. Området tilbyr alt fra bademuligheter, spennende restauranter, kulturopplevelser og shoppingmuligheter. 

Området tilbyr svært godt kollektivt tilbud. Det er kort vei til bussholdeplassen hvor bussrutene nr. 34, 70, og 74 kjører. Med bil fra Ekebergskrenten tar det ca. 4 min til Oslo S, 8 min til Majorstuen, 8 min til Nordstrand og 31 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har skoletilhørighet til Ekeberg barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage er Kværnerdalen Barnehage som ligger ca. 250 m fra boligen.

Bebyggelse
Selveierleilighet i Konows Gate 83 Sameie beliggende i bydel Gamle Oslo, Oslo kommune. Området består av både eldre og moderne blokkbebyggelse og eneboliger.

Tomt
Eiet tomt, 6009 kvm ihht til arealbekreftelse fra Oslo kommune.

Adkomst
Leilighet beliggende i byggets 3.etasje. Adkomst via felles trappegang med heis. Oppgangen har callinganlegg.

Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Areal og fordeling pr etasje
3.etg: 66 kvm BRA / 66 kvm P-rom
Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom:
3.etg: entré, bad, stue/kjøkken, to soverom og rom benyttet som omkledningsrom.

Fra stue/kjøkken er det utgang til nord-vendt balkong på 6 m2.

Leiligheten disponerer i tillegg en garasjeplass og en bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Knut Johnsen:

Boligbygg over 7 etasjer og underetasje.
 
Grunn, gulvsystemer og fundamenter: Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål.
Yttervegger: Utvendige fasader i pusset og malt mur.
Takkonstruksjoner: Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke
besiktiget).
Vinduer og dører: Leiligheten har dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør fra Dooria med brannklasse B30, lydklasse 40dB og kikkehull. Balkongdør og vinduer med karmer/rammer av tre og to-lags glass.

Tilstandsgradene definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav.
Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Alle bygningsdeler har mottatt tilstandsgrad 1.

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Standard
Velkommen til Konows gate 83b - en lys og moderne 3-roms med god standard og store vindusflater som gir rikelig med lys og skaper en behagelig atmosfære.

Leiligheten er plassert i byggets 3. etasje, har en ypperlig planløsning med gode romløsninger og består av entré, bad, åpen stue- og kjøkken løsning, to soverom og praktisk omkledningsrom. Fra stuen er det utgang til herlig nord-vendt balkong med flott utsyn over Oslo. Alle vegger og tak ble malt i 2016 (med unntak av omkledningsrommet).

Leiligheten disponerer parkeringsplass og bod i lukket garasjeanlegg.

Entré | 
Entréen er lys og innbydende og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen består av malte flater og en-stavs eikeparkett med gulvvarme og er utstyrt med garderobeskap og oppheng til yttertøy og sko. Fra entréen har du tilgang til boligens øvrige rom.

Soverom | 
Leiligheten har to romslige soverom med en takhyøde på hele 2,92m, bestående av malte flater og gulv av parkett. Hovedsoverommet er lyst og romslig med god plass til dobbeltseng, nattbord og diverse andre møbler. Fra hovedsoverommet har du tilgang til praktisk omkledningsrom.

Leilighetens andre soverom egner seg ypperlig til gjesterom, barnerom eller kontor.

Bad | 
Badet er delikat med flislagte vegger og gulv med gulvvarme. Badet er utstyrt med vegghengt servantskap i slett utførelse med benkeplate av laminat og nedfelt servant med ett-greps armatur. Over servanten er det montert speil, stikkontakter samt belysning. Videre er badet utstyrt med dusjsone med innfellbare dører av glass, dusjarmatur tilkoblet hånddusj og vegghengt toalett. Badet er utstyrt med vaskemaskin av merket Grundig fra 2016 som følger med salget. Badet har mekanisk avtrekksventil i himling.

Stue, kjøkken og balkong | 
Leiligheten har en herlig og lys stue med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp og skaper behagelig atmosfære, og med en takhøyde på 2,92m føles rommene svært luftige. Stuen består av malte flater og gulv av en-stavs parkett med gulvvarme. Stuen har en praktisk utforming som gjør det enkelt å innrede med sofa-seksjon på den ene siden og spisebordløsning på den andre. Stuen er utstyrt med  Luxaflex Duette solavskjerming.

Fra stuen er det utgang til nord-vendt balkong på 6 kvadratmeter med flott utsyn. Balkongen har malt støpt dekke, malt i 2019 og har rekkverk av glass og metall. Rekkverkshøyden er målt til ca. 111 cm. Balkongen er utstyrt med utebelysning montert i 2017 og stikkontakter.

Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stue, og bidrar til at kjøkkenet blir et sosialt samlingspunkt, samtidig som man holder matlagingen litt adskilt fra stuen. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkeninnredning fra Norema med hvite slette fronter, benkeplate av laminat og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur. Videre er kjøkkenet utstyrt med kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin fra Whirlpool og komfyr med keramisk platetopp fra Goronje. Kjøkkenet har også ventilator tilkoblet avtrekk plassert i overskap.

Bod | 
Leiligheten disponerer en bod i kjeller.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 18.01.2018 vedrørende oppføring av blokk/bygård/terrassehus.
Det foreligger ferdigattest datert 24.10.2011 vedrørende omlegging av hovedledningsanlegg.

Oppvarming
Oppvarming med elektrisitet.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendommen er ikke omfattet av eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 961,- pr.mnd.
Forretningsførsel, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-TV, internett, vaktmester, varmtvann, renhold, drift og vedlikehold.

Herav:
Garasje 211,-
Felleskostnader 2.269,-
Vedlikeholdsfond 66,-
Kabel-tv 415,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det på bakgrunn av økte strømpriser er snakk om å øke felleskostnadene mot slutten av året, men det er ikke tatt noen besluttning på dette. Styreleder opplyser også om at siden økingen knytter seg til strømpriser er det ikke mulig å oppgi hvor mye felleskostnadene vil øke. Utover dette er det normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk, forsikringer etc.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Årsregnskap
Ifølge regnskap pr 31.12.20 hadde borettslaget følgende tall:
- Overskudd kr 384 961,-

For ytterligere informasjon se årsberetning og regnskap som følger i salgsoppgaven. Vi oppfordrer interessenter til å sette seg grundig inn i disse.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87324045

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 290 990,- Som sekundærbolig Kr. 4 647 562,-

Sameie
Sameie: Konows Gate 83 Sameie,

Selveierleilighet i Konows Gate 83 Sameie beliggende i bydel Gamle Oslo, Oslo kommune. Sameiet består av 67 leiligheter og 1 næringsseksjon.

-OBOS er forretningsfører
-BDO er revisor
-Sameiet har et vedlikeholdsfond satt av til løpende vedlikehold.
-Telenor er leverandør av TV og internett.
- Felles sykkelbod utenfor inngangspartiet
- Sykkelbod i garasjen
- Felles lekeplass på utsiden av 4.etasje

Forretningsfører
OBOS eiendomsforvaltning

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
VVS: Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Fordelerskap for rør-i-rør system og stoppekraner plassert i bad. Vannrør av type rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.

Ventilasjon: Leiligheten har balansert ventilasjon.

Elektrisk: Sikringsskap med automatsikringer plassert i rom benyttet som omkledningsrom. Hovedsikring og måler er plassert i felles tavle (ikke besiktiget). Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat.

Utstyr: TV og internett leveres av Telenor.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt ihht. husordensreglene så lenge det ikke er til sjenanse for de andre beboerne. Se sameiets husordensregler for ytterligere regler rundt dyrehold.

Diverse
Alle hvitevarer medfølger.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

I internettannonsen, salgsoppgaven og eventuell avisannonse er det bruken av boligens rom som er opplyst, selv om denne kan være i strid med dagens krav for tilsvarende bruk.

Det er avvik fra originale byggetegninger ved at det som opprinnelig var bod (s-rom) i dag benyttes som omkledningsrom og er medtatt i p-roms beregningen. Denne endringen er ikke omsøkt.

Annet
Vi i Eie Eiendomsmegling Frogner & Aker brygge etterstreber å ha de beste boligannonsene i Norge og vi er stolte av å ha tilknyttet oss det som etter vår mening er de beste på styling og bilder i landet. Stylistene i Studio Ønseth og fotografene i Field jobber eksklusivt for vårt kontor. Slik kan vi love det beste resultatet for våre kunder.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet kommunal vei og offentlig vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Regulering
Området er regulert til bolig med tilhørende anlegg, jf reguleringsplan S-4136 ifølge Oslo kommune.

Byggesaker i området:
Konows gate 80 - Oppføring av 8 balkonger . Saksnummer 201903227

Plansaker i området:
Ryenbergveien 77 - 85 og Enebakkveien 101. Detaljregulering. Saksnummer 201915940
Bonum ønsker å bygge leiligheter i småhus. Det er søkt om å bygge fem bygninger med leiligheter. Det er utarbeidet et forslag til detaljregulering, men dette er ikke sendt på offentlig ettersyn og ingen ting er foreløpig vedtatt.
Ryenbergveien 64 og 66. Oppføring av tre boligblokker. Detaljregulering. Saksnumer 201508595. Det er utarbeidet detaljregulering som er sendt på offentlig ettersyn, men ingen ting er foreløpig vedtatt.
Hensikten med planforslaget er å tilrettelegge for 35 nye boliger over henholdsvis 4 og 5 etasjer i Ekebergskråningen. Planforslaget innebærer nye utearealer, parkeringskjeller under bakken og sikrer adkomst til nabotomten i Ryenbergveien 70.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
138 750,- (Dokumentavgift)

147 770,- (Omkostninger totalt)

5 537 770,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon: 0,8%

Tilrettelegging: 12900,-

Grunnpakke: 15000,-

Markedspakke: 16900,-

Visning, ink. alle: 3000,-

Oppgjørshonorar: 6990,-

Visnings/overtakelse: 3000,-

Megleropplysninger: 3220,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp er det avtalt intet salg - ingen regning.

Oppdragsnummer
99-21-0217

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Mekleriet Frogner AS
EIE Frogner & Aker Brygge
Org. nr:924606134
Frognerveien 22
0263 Oslo
Tlf: 22 12 06 62, Fax:

Ansvarlig megler
Partner | Eiendomsmegler Grunde Skillebekk

Saksbehandlere
Sol Vilde Andreassen
EIE Frogner & Aker Brygge
Jr.Partner | Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 41 00 62 16 / E-post: sa@eie.no

Argjenda Krasniqi
EIE Frogner & Aker Brygge
Kontorleder | Eiendomsmegler
Mob: 91 83 10 94 / E-post: ak@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Konows gate 83B
For mer om objektet
Konows gate 83B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: