Bilde 1 av Kruttveien 10BBilde 2 av Kruttveien 10B
Digital salgsoppgave
Kruttveien 10B

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Pen 2-roms med fantastisk solrik balkong og garasjeplass!Fin intern beliggenhet sentralt på Løren.Varme og V.vann inkl.
icon

Unngå doble renteutgifter

Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
148
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
48 m²
Bruksareal (BRA)
48 m²
Fellesutgifter
kr 3 697 / Mnd
Prisantydning
kr 4 800 000
Omkostninger
kr 129 814
Totalpris
kr 4 929 814
Fellesformue
kr 8 131
Byggeår
2008
Tomt
Eiet tomt 9082 m²
Oppdragsnummer
91220227
card-default

Kristian Birkan

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Les om Kristian
card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Adenis
Prisantydningkr 4 800 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Eierskiftegebyr garasjeplasskr 794,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 120 000,-
  
Totalpris kr 4 929 814
Eiendom
Kruttveien 10B, 0585 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 Bnr. 210 Snr. 148 i Oslo kommune

Sameiebrøk: 47/16996

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2008

Tomt
Eiet tomt 9082 kvm

Prisantydning
4 800 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Daniel P Martens Takstdato: 26.01.23

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 12.02.2023
Andel fellesformue: kr. 8 131,- pr. 31.12.21

Totalpris inkl. omkostninger
kr 4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 794,- (Eierskiftegebyr garasjeplass)
kr 120 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 122 164,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 922 164,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 929 814,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 697,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
 • A-konto energi (fjernvarme, varmtvann, strøm og gass)
 • TV/internett med grunnpakke fra Altibox
 • Vedlikeholdskostnader (bl.a. vaktmester, renhold, heiser, stell av grøntarealer, snømåking, bygningsmessig vedlikehold, renovasjon, drift av fjernvarmeanlegg)
 • Forsikring av sameiets bygninger
 • Forretningsførsel
 • Kommunale avgifter
 • Kontingent til Løren Velforening

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

Eier
Frode Alexander Hansen

Beskrivelse
Kruttveien 10B presenteres av Kristian Birkan v/ EIE eiendomsmegling.
Dette er en meget attraktiv 2-roms selveier på Løren med solrik balkong på 5,6 kvm og garasjeplass. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje med direkte heisadkomst til leilighetsplan. Planløsningen er meget god med sine 48 kvm og består av en romslig og innbydende entré med god plass for avheng av yttertøy og sko, en stor og lekker stue med store vinduer og gode møbleringsmuligheter, et flott kjøkken i åpen løsning med stue, et stort flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, og et pent soverom med tilhørende garderobeløsning. Det medfølger en bod i kjeller på ca. 5,6 kvm.

Leiligheten har et generelt velholdt og moderne preg med lyse og pene overflater, samt god standard på kjøkken og bad. Veggene i stue, kjøkken og gang ble nymalt i 2022. Vannbåren varme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Her er det bare å flytte rett inn og nyte boligens kvaliteter, samt alt området har å by på!

Kvaliteter
 • Stor 2-roms på 48 kvm
 • Herlig balkong på 5,6 kvm med gode solforhold
 • Garasjeplass i kjeller medfølger
 • Store vindusflater
 • Moderne standard
 • 3-stavs parkett
 • Nymalte flater i gang, stue og kjøkken
 • Varmtvann, oppvarming, TV og bredbånd inkl.
 • Bod i kjeller på ca. 5,6 kvm
 • Veldrevet sameie
 • Hyggelige og pent opparbeidede fellesarealer
 • Sentralt med nærhet til det meste
 • Nær Løren Torg
 • Kort vei til buss og T-bane
 • Gode turmuligheter

Parkering
Det følger en parkeringsplass i felles lukket anlegg. Garasjeanlegget driftes av Løren Garasjelag, hjemmeside: www.lorengarasjelag.no, e-post: styret@lorengarasjelag.no

EL-bil lading: Løren Garasjelag har tilrettelagt for elbil med en kraftig infrastruktur (400V, 64A, 22kWt), som gjør det enket å få installert ladestasjon på sin plass. Bestilling av ny ladestasjon gjøres på nettsidene til Løren Garasjelag - www.lorengarasjelag.no. Finnes det ladestasjon på plassen allerede, meldes nye brukere inn til www.smartly.no, som administrerer bruk av ladestasjonene og løpende fakturering av forbruk.

Fellesutgifter for bruksrett i Løren Garasjelag faktureres kvartalsvis, for tiden kr 750,- pr kvartal. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører i forbindelse med eierskifte etter gjeldende priser. (for 2022 er gebyret kr. 794,-).

Det er innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.700,- pr. år og kr. 1.920,- pr. år for el-bil. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger sentralt til på Løren i Oslo. Her bor du tilbaketrukket fra bykjernen, samtidig som det er gangavstand til alt et urbant byliv frister med. Løren har blitt en av Oslos mest spennende bydeler med flotte parkområder, godt kollektivtilbud, butikker og et rikt utvalg av kaféer og serveringssteder.

Løren Torg ligger kun få minutters spasertur unna, og har bl.a. Meny med post i butikk, Apotek 1, Norli, Nille, renseri og frisør. I handlegaten på Løren finner du et godt utvalg serveringssteder som bl.a. Baker Hansen, Kaffebrenneriet, Peppes Pizza, Domino's, Sanjay's indisk og Umai Sushi. Her er det også blomsterbutikk, legesenter, dyreklinikk og kiropraktor for å nevne noe. På Vinslottet finner du bl.a. spisesteder som Samson bakeri, Pipa kafé og vinbar, Sugar & Spice og Hasle Linie Gastropub, samt et godt utvalg av butikker og servicefunksjoner som apotek, helsesenter, interiørbutikken Houz m.m. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg, som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget.

Det er store grønne friområder og gangveier, både til byen og marka. Med bil bruker du ca. 5 minutter til Lillomarka med mange forskjellige innfarter. Her har du suverene tur- og treningsmuligheter med lysløyper, stier, badevann, slalåmbakker m.m.
Klubben Hasle-Løren IL har både fotballbane, håndballbane og ishockeyhall og tilbyr også sykkel, ski, multisport og innebandy. Det er også et godt tilbud av kampsport. Av treningssenter i området finner du STERK sentralt på Løren, Sportytude på Økern og SATS på Hasle Torg.

Det er flere barnehager i umiddelbar nærhet - Stomperud Barnehage, Kanonen Barnehage, Sinsen Kirkes Barnehage og Lørensvingen barnehage, for å nevne noen. Boligen sogner til Løren Skole som ligger innen gåavstand.
Løren og Økern gjennomgår en større transformasjon og er i sterk vekst. Det foreligger store planer for bydelen for å skape en mangfoldig og levende bydel med nytt kjøpesenter, kontorer, kino, kulturtilbud og kanskje nytt badeland. Økern sentrum skal settes på kartet med spennende arkitektur og åpen bystruktur med torg, møteplasser og grøntområder. Økern er en del av Hovinbyen, Oslos nye byutviklingsområde med fokus på sykkelvei og offentlig transport.

Bebyggelse
Område består hovedsaklig av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 9082 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Leilighet beliggende i byggets 5. etasje. Heisadkomst.

Inneholder: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og et soverom.

Utgang fra stue til balkong på ca. 5,6 kvm.

Det medfølger en bod i kjeller på ca. 5,6 kvm.

Byggemåte
 • Utvendig
Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Inngangsdør i malt glatt utførelse. Balkongdør med 3 lags isolerglass. Balkong på 5,6 m2. Utført på betong dekke. Ubehdlet betong på gulv. Avrenning mot ytterkant balkong. Rekkverk i stål med innfelte plater. Stikkontakt.
  
 • Bygningen generelt
Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong.
  
 • Innvendig
Gulv: Trestavs parkett. Vegg: Malt mur. Malte og sparklede gipsplater. Tak: Sparklet og malt gips. Malt betong. Overflatebehandling vegger gang,
stue og kjøkken i 2022. Normal bruksslitasje. Frittbærende dekker utført i armert betong. Lette glatte dører med bikubekjerne av papp.
  
 • Våtrom
Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Vegger: Fliser. Tak: Himlingsplater i metall. Flislagt gulv. Vannbåren gulvvarme. Elektriske
varmekabler. Sluk og membranløsning forutsatt iht. retningslinjer modulbad. Forutsatt SINTEF GODKJENT. Gulvstående toalett. Vegghengt servant.
Vegghengte dusjdører i glass. Opplegg for vaskemaskin. Ventil er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget.
  
 • Kjøkken
Glatte fronter. Laminert benkeplate. Selvklebende plater over kjøkkenbenk. Opplegg for frittstående kjøl/frys, komfyr og platetopp. Integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator er tilkoblet byggets ventilasjonsanlegg.
  
 • Tekniske installasjoner
Plast (rør i rør). Hovedstoppekraner med tilkomst via servantskap bad. Det er avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksventilasjon. I bad Friskluftsventiler i yttervegg og vinduer. Vannbåren gulvvarme i bad. Vannbåren varme med radiatorer. Automatsikringer i sikringsskap. Hovedsikring.på 40 amp. I entre
Lokale brannvarslere. Vannslange i kjøkkenskap.
Oppvarming: Vannbåren oppvarming.

Følgende har fått TG2 i tilstandsrapporten:

>Bad:
- Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
- Lite område i dusjsone med tilnærmet flatt gulv.

Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av bygningssakyndig Daniel P. Martens.
For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg grundig inn i rapporten. Som kjøper anses man kjent med de opplysninger som tydelig gis i en offentlig godkjent tilstandsrapport. Interessenter oppfordres til å kontakte bygningssakyndig ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 48 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue/kjøkken, bad, soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 48 kvm

Boder
Bod i kjeller på ca. 5,6 kvm.

Standard
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for oppføring av boligblokker i Kruttveien 2-10 Hus nr. 5 vestre og østre del, hus A-F.
Gjenstående arbeider:
- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til vann- og avløpsetatens er innsendt
- Sluttrapport for avfallshåndtering må innsendes til behandling
- Ved nybygg med egen adresse må sort/hvitt husnummerskilt og eventuelle henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Vannbåren varme via radiatorer. Varmekabler i gulv på bad.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 697,- pr.mnd.
Herav:
A-konto energi    kr. 1.465,-
Felleskostnader kr. 1.833,-
Kabel-tv                kr. 399,-

Fellesutgifter for bruksrett i Løren Garasjelag faktureres kvartalsvis, for tiden kr 750,- pr kvartal. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører i forbindelse med eierskifte etter gjeldende priser. (for 2022 er gebyret kr. 794,-).

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i kostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kabel-TV og bredbånd utover grunnpakke, forsikringer etc.

Altibox er samiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. Forbruk 2022.  2803 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen lån.

Årsregnskap
Sameiet har et negativt årsresultat for 2021 på kr. 398 039,-

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 8545408

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 199 010,- Som sekundærbolig Kr. 4 316 437,-

Sameie
Sameiet Lørenplatået er et veletablert sameie på Løren og består av totalt 244 seksjoner fordelt på 9 blokker.

Generelt om sameiet:
 • Orgnr: 992.104.104
 • Hjemmeside: https://lorenplataet.no/
 • OBOS Eiendomsforvaltning er forretningsfører
 • Styreleder: Karianne Burhol, e-post: lorenplataet@gmail.com
 • Parkeringsanlegg driftes av Løren Garasjelag. Hjemmeside: www.lorengarasjelag.no, e-post: styret@lorengarasjelag.no
 • Bomiljøvakt fra Securitas
 • Strøm: Innkjøpssamarbeidet Entelios gjennom OBOS
 • Nettleiestrøm: Elvia
 • Fjernvarme: Fortum Oslo Fjernvarme
 • Gass: Flogass Norge AS leverer gass til Løren Velforening

Strøm, gass, varmtvann og varme
Sameiet er bygget opp med et fellesmalt anlegg for infrastruktur. Det innebarer at det finnes to hovedåalere for sameiet, en for strøm og en for varmtvann og varme (fjernvarme). I hver seksjon finnes det i tillegg tre undermalere med fjernavlesning:
 • Strømmaler
 • Varmemaler
 • Varmtvannsmaler

Samarbeid med nabosameiene gjennom Løren Velforening
Alle seksjoner i sameiet er obligatorisk medlem i Løren Velforening og styreleder er styremedlem i velforeningen, med spesielt ansvar innenfor forretningsutvikling, rammeavtaler og infrastruktur gass.

Vi oppfordrer interessenter til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.

Følgende er tinglyst på seksjonens grunnbokblad:

2007/528792-1/200 
02.07.2007 
Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:2  
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykkefra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/528792-3/200 
02.07.2007 
Erklæring/avtale  
Bestemmelse om gjensidig bruksrett av utearealer og regulerte fellesområder
Kan ikke slettes uten samtykkefra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/528792-4/200 
02.07.2007 
Erklæring/avtale  
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Samarbeid med nabosameiene gjennom Løren Velforening
Alle seksjoner i sameiet er obligatorisk medlem i Løren Velforening og styreleder er styremedlem i velforeningen, med spesielt ansvar innenfor forretningsutvikling, rammeavtaler og infrastruktur gass.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via kommunal vei og private internveier med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende anlegg ihht. reguleringsplankart fra Oslo kommune datert 12.01.2023 med tilhørende reguleringsbestemmelser i S-4083 vedtatt 26.05.2004. Området er videre regulert etter bestemmelsene i kommunedelplanene KDP-15 og KDP-17.

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte
reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https:// www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/ politikk/kommuneplan/

Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer alle interessenter til å sette seg inn i reguleringer og kommuneplan, samt hvilken betydning de har for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at området er under utvikling og at endringer og oppføring av nye bygg vil kunne skje. Det anbefales spesielt å følge med på de planer og prosesser som pågår for området via Oslo kommune, Plan- og bygningsetaten.

Pågående byggesaker: 
 • Saksnr. 202014659: Børsteveien 3 - 5, 21 - 23 - Oppføring av to boligblokker - B1 og B2.
  
 • Saksnr. 202109368: Børsteveien 33 - 35 - Oppføring av boligblokk med barnehage - A1
  
 • Saksnr. 202006177: Petter Møllers vei 8 - 14 - Opparbeidelse av offentlige arealer (gatetun, veiareal, park, offentlig torg).
  
 • Saksnr. 202006178: Petter Møllers vei 8 - 14 - Opparbeidelse av uteområde for barnehage.
  
 • Saksnr. 02006176: Peter Møllers vei 8 - 14 - Opparbeidelse av privat uteareal - Tiltaksplan for forurenset grunn - Gårdsrom A

Pågående plansaker:
 • Saksnr. 201509417: Lørenvangen 22 - Peter Møllers vei 13 - Planforslag til politisk behandling - Detaljregulering for boliger
Selvaag ønsker å omregulere to eiendommer til boligbebyggelse med åpen kvartalstruktur i 5-8 etasjer, samt par og gang- og sykkelvei. De viktigste hensynene i overordnede planer ivaretas av prosjektet, men høydene må reduseres mot nord av hensyn til park og barnehage. Den opprinnelige tranfabrikkbygningen bør bevares og det må innpasses barnehage. bebyggelsesstrukturen må justeres som følge av dette.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201509417
  
 • Saksnr. 201909046: Lørenvangen 25 - Planforslag til politisk behandling - Boligblokker
Lørenvangen Utvikling AS ønsker å regulere for to boligblokker med ca. 150 boenheter i Lørenvangen 25. Plan-og bygningsetaten vurderte i 2015 at hele tomten burde brukes til en barnehage på 8-10 avdelinger. Behovet for barnehageplasser iområdet er siden nedjustert noe. Plan-og bygningsetaten anbefaler derfor at det inkluderes en fire-avdelings barnehage ved en boligutbygging på planområdet. Utnyttelsesgraden foreslått i planinitiativet må reduseres, og det må sikresgrøntområde på en del av tomten. Gode gang-og sykkelforbindelser må sikres nord og sør for planområdet i tråd med VPOR for Løren og Økern.

Les mer om saken her: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201909046

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 4 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 794,- (Eierskiftegebyr garasjeplass)
kr 120 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
kr 122 164,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 4 922 164,- (Totalpris inkl omkostninger)

Valgfrie omkostninger:
kr 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
--------------------------------------------------------
kr 4 929 814,- (Totalpris inkl omk og valgfrie omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon: 1%

Tilrettelegging: 14 900,-

Visnings-/overtagelseshonorar: 3 450,-/stk.

Markedspakke: 18 900,-

Oppgjør: 7 900,-
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-22-0227

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos EIE stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

Eiendomsmegler har ikke ansvar for forsinkelser som skyldes tekniske feil. Akseptfristen er absolutt, det vil si at selger må akseptere budet og kjøper meddeles aksepten innen utløpet av akseptfristen. Dersom du utsetter inngivelse av bud til tett opp mot akseptfristen på et annet bud er det en reell fare for at eiendommen kan bli solgt før ditt bud kommer frem til megler og/eller megler rekker å bringe budet videre til selger. Husk alltid å ringe megler etter at du har sendt et bud eller budforhøyelse, for å forsikre deg om at budet er mottatt og kan formidles til selger. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud før disse kravene er oppfylt. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no eller ved å trykke på knappen "Gi bud" i finn-annonsen. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner Kristian Birkan

Saksbehandlere
Kristian Birkan
EIE Ensjø
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no

Adenis Pronaj
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 40 04 79 24
[/ E-post: adp@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kruttveien 10B
For mer om objektet
Kruttveien 10B

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: