Bilde 1 av Kruttveien 12Bilde 2 av Kruttveien 12
Digital salgsoppgave
Kruttveien 12

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Tiltalende og moderne 2-roms med stor vestvendt balkong og god planløsning. Heis. "Alt" inkludert i felleskostnader.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
126
Antall soverom
1 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
45 m²
Bruksareal (BRA)
48 m²
Bruttoareal (BTA)
52 m²
Fellesutgifter
kr 2 835 / Mnd
Prisantydning
kr 4 200 000
Omkostninger
kr 119 020
Totalpris
kr 4 319 020
Fellesformue
kr 7 642
Byggeår
2008
Tomt
Fellestomt 9083 m²
Oppdragsnummer
71210143
card-default

Fredrik Fonneland Lund

Eiendomsmegler | Partner
Les om Fredrik
Prisantydningkr 4 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 110 000,-
  
Totalpris kr 4 319 020
Eiendom
Kruttveien 12, 0585 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 210 snr. 126, leilighetsnr. 126 orgnr. 992104104 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 52 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
1

Byggeår
2008

Tomt
Fellestomt 9083 kvm

Prisantydning
4 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 7 642,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

119 020,- (Omkostninger totalt)

4 319 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 835,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra eierseksjonssameiet etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer A-konto energi (oppvarming, varmtvann og strøm), tv og internett, felleskostnader, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygningsforsikring, mm.

Eier
Tom Erik Engen

Beskrivelse
Fredrik Fonneland Lund ved EIE Løren ønsker velkommen til Kruttveien 12;
En meget tiltalende og delikat 2-roms selveierleilighet med en god og romslig planløsning. Stuen har en luftig stue og direkte utgang til en romslig og hyggelig balkong på ca. 15 kvm med god plass til en hyggelig sittegruppe og gassgrill. Videre medfølger bod i fellesarealer på ca. 5 kvm for ytterligere lagringsplass. Leiligheten ligger i et meget sentralt og attraktivt boligområde på Løren med kort vei til et godt servicetilbud.

Innvendig er boligen gjennomgående malt i lyse delikate farger som harmonerer godt med hverandre. Gode og store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys i boligen. Det er montert garderobeskap i entréen med god plass for oppbevaring av yttertøyet. Kjøkkenet har en delvis åpen løsning mot stue og er innredet med lyse slette fronter. Stuen er lys og romslig med veggflater malt i delikate farger. Videre har boligen et lyst og luftig soverom med god plass til seng samt tilhørende møblement, et innvendig walk in closet for ekstra oppbevaringsplass, samt et delikat baderom.

Kort fortalt:
- Lys, delikat 2-roms selveierleilighet med romslig planløsning.
- En stor vestvendt og hyggelig balkong på ca. 15 kvm.
- Romslig entré med praktisk garderobeskap.
- Walk in closet med innredning fra HTH.
- Stilrent kjøkken med glatte fronter og integrerte hvitevarer.
- Naturlig og god plass for spisebord mellom stue og kjøkken.
- Romslig stue med sjenerøse vinduer som gir godt med lys.
- Pent flislagt baderom med vegghengt toalett og dusjhjørne.
- Lyst og luftig soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord.
- Parkett på gulv og moderne fargevalg.
- "Alt" inkludert i felleskostnadene. 
- Bod i fellesarealer på ca. 5 kvm med god lagringsplass.
- Sentral og attraktiv beliggenhet med kort vei til det meste.

Parkering
Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Nåværende eier leier en garasjeplass for kr 1500,- pr. måned.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig område hvor du finner alt du trenger i hverdagen i gangavstand. Her bor du i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et moderne bolig område med fine grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud. Som nærmeste nabo har du Lørenparken, et perfekt samlingssted for lek og avslappende ro i grønne lunger.

I handlegaten og på Løren Torg finner du kafeer, butikker, restauranter og et variert utvalg av servicetilbud. Fra leiligheten er det en kort spasertur til Løren T-bane, som tar deg raskt til Nydalen, Storo og sentrum. Nærmeste busstopp er i gangavstand i Lørenvangen med 23- bussen og flybussen. 31-bussen som går hele døgnet stopper i Sinsenkrysset, i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren etablert bysykkelordning og sykkelruter mot marka og sentrum. I nærheten finner du andre store grøntområder som Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på Meny, Løren Frukt og Grønt, Joker, Kiwi og Rema 1000 som er noen hundre meter fra boligen. Det er Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til Meny en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet med Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza. For en hyggelig kopp kaffe er det både Kaffebrenneriet og Baker Hansen i området.

Videre er det en rekke spisesteder på populære Vinslottet som Hasle Gastropub, W.B Samson bakeri og pizza og Fish sushi. Hasle Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekos, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler.

På Løren er det en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio.

For de aktive
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

I Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark på ca. 10 daa, med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn.  Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Sterk trening og- helsesenter og Studio Jobbsprek er i kort avstand fra boligen og det er flere treningssenter i nærområdet.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen tilhører Løren skolekrets. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til Handelshøyskolen BI i Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Ca. 450 m til Løren T- bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen) og ca. 1 km til Økern T- bane som tar deg inn mot byen fra øst (via Carl Berner). Det er gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med T- bane:
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Sinsen:
9 min til Jernbanetorget
14 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
5-9 minutter til Storo.
6-16 min til Oslo S.
30-45 min til Oslo Lufthavn.

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 9083 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
5.etasje: Entrè/gang, bad/wc, walk in closet, stue/kjøkken og soverom.
Annet: Bod på fellesområder, merket 126, på ca 5 kvm.

Arealbeskrivelse
5.etasje: P-rom: 45 kvm som består av: Entrè/gang, bad/wc, stue/kjøkken og soverom.
5.etasje: S-rom: 3 kvm som består av: Walk in closet.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik, 7.9.2021:

Boligblokk med 6.etasjer og kjeller med garasjeanlegg under bebyggelse. Adkomst til felles trappe/heisrom fra asfaltert gangvei. Grunnmur fundamentert på fast masse og oppført i støpt betong, støpt kjellergulv/garasjedekke. Støpt betong i bærende konstruksjoner forblendet med tegl, pussfasader og utfyllende fasader ved balkong i bindingsverk kledd med trepanel. Kompakttak i betongkonstruksjoner, tekket med folie/papp og innvendige nedløp. Vinduer og balkongdør i trevirke med 2 og 3-lags glass. Slett finert b30/DB 40 entrédør.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 45 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entrè/gang, bad/wc, stue/kjøkken og soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 48 kvm

Standard
Leiligheten stod ferdig i 2008 og fremstår godt vedlikeholdt. Det er parkett på gulv og malte flater - med unntak av badet som er flislagt og walk in closet som har gulvbellegg. Leiligheten er malt i moderne farger. Leiligheten har store vindusflater i boligen som gir godt med lys.

Entré og walk in closet | Velkommen inn i en lys entré med god oppbevaring
Fra bakkeplan går det heis direkte opp til etasjeplan. Her blir du møtt av en lys innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen har god plass til oppheng av yttertøy og skohylle. Det er montert porttelefon med bilde ved inngangsdøren.

I leiligheten er det i tillegg et meget praktisk walk in closet med innredning fra HTH.

Kjøkken og stue | Luftig oppholdsrom
Leiligheten har et gjennomført og stilfullt kjøkken med rikelig med skap- og benkeplass.
Innredningen har lyse slette fronter og laminat benkeplate, samt praktiske flisplater mellom over og underskap. Det er videre dobbel stålkum med ettgreps blandebatteri. Integrert hvitevarer; komfyr, koketopp, dampovn og oppvaskmaskin medfølger ved salg. Avtrekksvifte over koketopp, med integrert komfyrvakt.

Kjøkkenet er i delvis åpen løsning mot stuen som gir et romslig og sosialt allrom.

Stuen er lys og luftig med store vindusflater som sørger for rikelig med lysinnslipp. Det er god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. Det vil i tillegg være fin plass til spisebord hvor venner og familie kan samles til gode måltider og hyggelige lag. Fra stuen er det direkte utgang til balkong som blir en forlengelse av stuen om sommeren.

Balkong | Solrik, usjenert og flott utsyn
Boligen har en stor vestvendt balkong på ca. 15 kvm. Her er det gode solforhold - på varme sommerdager vil det være sol fra ca. kl.14-20.30.  Balkongen har god plass til sittegruppe, grill og annen ønsket innredning slik at du kan invitere venner og familie på hyggelige sammenkomster. Balkongen oppleves luftig og med lite innsyn. Det er tillatt med gass og elektrisk grill på balkongen.

Baderom | Delikat baderom
Boligen har et delikat, romslig og flislagt baderom med opplegg for både vaskemaskin. Videre er det gulvvarme og downlights på baderommet som gir en lys og lun atmosfære under morgen- og kveldsstellet. Badet er utstyrt med grå slett innredning og speilskap med lys over. Det er servant med ettgreps blandebatteri, samt veggmontert toalett med utenpåliggende sisterne. Dusjhjørne med innfellbare dører og garnityr.

Soverom | Stort og luftig
Luftig soverom med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I likhet med resten av leiligheten er det stort vindu og fint å se utover sameiets fine grøntområde.

Leiligheten har i tillegg en ekstra bod i felles kjeller på ca. 5 kvm med god plass for øvrig oppbevaring.

Tilstandsrapport:
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0 til TG3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.
TG 2 er gitt på badet på bakgrunn av alder og forventet restlevetid.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Bjørn Engen AS. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Montering av baderomsinnredning.

Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
Ja, kun faglært. Firmanavn: Eltera. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Kobling av komfyrvakt, stekeovn.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
Ja: Bygging av boliger Sinsenveien 51-55.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligblokken.

Mangler nevnt i gitte brukstillatelse:
- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til Vann- og avløpsetaten er innsendt.
- Sluttrapport for avfallshåndteringen må innsendes til behandling.
- Ved nybygg med egen adresse må sort-hvitt husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varme i gulv på bad.

40 A hovedsikring. Automatsikringer i sikringsskap plassert i skap ved heis. Jordfeilbrytere. Anlegget er delvis skjult/delvis åpent. Det vil si at kabelføringer og lignende både er skjult i vegger og himling, men noe klamret på listverk og andre overflater. Lamper stikk-kontakter og brytere er synlig. Belysning i leiligheten består i hovedsak av lamper.

Rør i rør system med inntak, vannmåler og stoppekraner i innredning på badet. Rør i rør skap med fordeling for varmeanlegg i walk in closet. Avløpsrør i hovedsak i plast. Varmtvann fra fellesanlegg. Avtrekk fra badet og kjøkken med regulering sentralt/fra ventilator på kjøkkenet. Tilluft via ventiler i vegg.

Akonto strøm, fjernvarme, varmtvann og gass betales gjennom felleskostnadene og avregnes en gang årlig etter faktisk forbruk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det betales ikke eiendomsskatt for denne seksjonen i 2021.
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 835,- pr.mnd.
Herav:
A-konto energi 808,-
Felleskostnader 1.628,-
Kabel-tv 399,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier betaler kr 1767,- årlig i innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ingen felles lån p.t.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et underskudd på kr. 1 142 266.

Budsjett for 2021 viser et underskudd på kr. 1 460 500.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige Forsikring Polisenummer: 78918726

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 1 205 174
Som sekundærbolig: kr 4 017 247

Sameie
Sameie: Sameiet Lørenplatået, Orgnr: 992104104

Leiligheten tilhørende Sameiet Lørenplatået beliggende på Løren i Oslo kommune. Sameiet består av 244 seksjoner fordelt over 9 blokker og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 992 104 104, og har følgende adresse: Børsteveien 2,4 og 6, Kanonhallveien 66, Peter Møllers vei 6A og B og Kruttveien 2,4,6,8,10,11,12,13,15. Gårds- og bruksnummer : 124/210.

Sameiet har egen hjemmeside: https://lorenplataet.no/ og kan kontaktes på e-post: lorenplataet@gmail.com.

Sameiet har avtale med bomiljøvekter fra Securitas som kan tilkalles ved uønsket ferdsel og adferd.

I forbindelse med årsmøtet i 2021 ble det vedtatt å undersøke interesse for innglassing av balkong så lenge den enkelte seksjonseier betaler det selv. Hvis det er tilstrekkelig interesse vil styret legge frem et forslag om standard løsning med ca. kostnad til neste årsmøte for endelig beslutning.

Sameiet har gjennomført flere vedlikeholdstiltak som:
- Ny sykkelbod på gårdsrommet.
- Fuktsikring mot kjeller langs Børsteveien og Petter Møllers vei.
- Boning av alle gulv og trapper i underetasjen, 1. og 2. etasje.
- Skiftet låsesylindere og ringeklokkepanel.
- Skiftet ut alle lyspunkter for makerings- og ledlys i sameiet, samt installert automatisk overvåkning av dette anlegget.
- Brannalarmsentralet ble oppgradert med dobbelt-linje funksjon og mulighet for overføring av alarmfunksjon på SMS.
- Gjennomført rens av ventilasjonsanlegg for alle seksjoner.
- Adgangssikring av elektriske rom i kjeller.

Forretningsfører
OBOS, tlf: 22 86 55 00.

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt i henhold til husordensreglene. Dyr må ikke være til ulempe for andre beboere, og lufting av hund må skje i bånd og under kontroll. Hundreekstrementer må fjernes og hunder må ikke bindes ute slik at de kan være til fare for andre.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
2007/528792-1/200  Erklæring/avtale  
02.07.2007 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:2  
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke
fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/528792-3/200  Erklæring/avtale  
02.07.2007 
Bestemmelse om gjensidig bruksrett av utearealer og regulerte fellesområder
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/528792-4/200  Erklæring/avtale  
02.07.2007 
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/garasjeanlegg
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten
Overført fra: 0301-124/210
Gjelder denne registerenheten med flere

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers (sameiets) regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-4083 fra 2004.

Det er pågående plansak i Sinsenveien 45-49 for omregulering fra dagens formål til kontor og næringsvirksomhet til hovedsakelig boligformål med saksnummer 201307519.

Det er pågående plansak i Sinsenveien mellom Lørenveien og Dag Hammarskjölds vei med saksnummer 201900844.

Det er pågående byggesak i Børsteveien 1, 7 og 19 og Peter Møllers vei 14 vedrørende oppføring av to boligblokker og parkeringskjeller (tidligere adresse Peter Møllers vei 8-14) med saksnummer 201911414.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
110 000,- (Dokumentavgift)

119 020,- (Omkostninger totalt)

4 319 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.7 200)
Tilrettelegging (Kr.14 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Provisjon (Kr.52 800)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.16 192)
Markedspakke 1 (Kr.19 000)
Provisjon (Kr.- 2 500)
Utlegg tilstandsrapport med målsatt planskisse (Kr.6 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Totalt kr. (Kr.129 192)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0143

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Fredrik Fonneland Lund

Saksbehandlere
Fredrik Fonneland Lund
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 47 85 38 73 / E-post: ffl@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Kruttveien 12
For mer om objektet
Kruttveien 12

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: