Bilde 1 av Lambertseterveien 2ABilde 2 av Lambertseterveien 2A
Digital salgsoppgave
Lambertseterveien 2A

1160 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 7 700 000

Fellesgjeld: kr 88 000Omkostninger: kr 205 696Totalpris: kr 7 993 696
Flott 3(4)-roms toppleilighet med stor, solrik takterrasse og sjøutsikt - Påkostet kjøkken - Parkeringsplass m/lader
icon

Unngå doble renteutgifter

Se bladbar salgsoppgaveLast ned denne salgsoppgavenVis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
15
Antall soverom
2 soverom
Etasje
3
Primærrom (P-ROM)
86 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Fellesutgifter
kr 4 693 / Mnd
Prisantydning
kr 7 700 000
Omkostninger
kr 205 696
Fellesgjeld
kr 88 000
Totalpris
kr 7 993 696
Byggeår
1941
Tomt
Festet fellestomt 1696 m²
Oppdragsnummer
71220105
card-default

Fredrik Fonneland Lund

Eiendomsmegler | Partner
Les om Fredrik
Visninger
Søndag 05. feb.
13:00 - 14:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 7 700 000,-
Fellesgjeldkr 88 000,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 788 000,-)kr 194 700,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Festepengerkr 9 626,-
  
Totalpris kr 7 993 696
Eiendom
Lambertseterveien 2A, 1160 Oslo, Etasje: 3

Matrikkel
Gnr. 157 Bnr. 311 Snr. 15 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
1941

Tomt
Festet fellestomt 1696 kvm

Prisantydning
7 700 000

Tilstandsrapport
Takstmann: Morten Nyborg Takstdato: 23.05.22

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 88 000,- pr. 04.05.22
Andel fellesformue kr. 0,- pr. 04.05.22

Totalpris inkl. omkostninger
kr 7 700 000,- (Prisantydning)
kr 88 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 7 788 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 9 626,- (Festepenger)
kr 194 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 788 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 205 696,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 993 696,- (Totalpris inkl omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 693,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
TV, felleskostnader, dugnad, trappevask, lån ladesystem elbil.

Sameie skal undersøke tilstanden til vinduer i bygget. Utskiftninger kan medføre økte utgifter dersom det blir et samlet låneopptak. Dette er ikke avklart.

Eier
Henrik Molander
Hannes Stig Martin Alpsjö

Beskrivelse
Innbydende 3-roms toppleilighet med stor, solrik takterrasse på ca. 11 kvm og sjøutsikt. Bygget er originalt fra 1941 men toppetasjen ble ombygget fra råloft til leiligheter i 2006. Leiligheten er av god størrelse med en gulvflate på ca. 117 kvm og har en god planløsning med store, luftige rom. Fra stue er skyvedør ut mot stor takterrasse med flott utsikt over hustak og Oslofjorden. Stilrent kjøkken med stor kjøkkenøy og masse oppbevaringsplass til matvarer og kjøkkenutstyr i skuffer og skap.

Leiligheten har en sentral beliggenhet på Kastellet/Nordstrand med umiddelbar nærhet til trikkestoppet "Kastellet". Herfra går trikk 13 og 19 som bruker ca . 13 og 15 minutter til Bjørvika.

Kort fortalt:
- Lys og pen 3-roms leilighet fra 2006
- Stilrent kjøkken levert av Epoq med stor kjøkkenøy og inegrerte hvitevarer
- Flott utsyn/utsikt fra spisestue og takterrasse
- Parkeringsplass med elbil lader i bakgård
- Felles varmtvann
- Bod i underetasje på ca. 5 kvm
- Sentral beliggenhet med 1 minutts gange til trikkestoppet "Kastellet"

Parkering
Parkeringsplass med elbil lader i bakgård.

Beliggenhet
Lambertseterveien 2A har en svært sentral beliggenhet på Kastellet, mellom Sæter og Holtet. Det er ca 400 meter til dagligvarebutikken Spar Kastellet. Er det ønskelig med et litt større utvalg av spisesteder og forretninger en lørdag formiddag er veien kort til Sæter Torg. Tar du bena fatt er du der på ca. 15 minutter, alternativt tar 13 og 19 trikken med holdeplass rett utenfor leiligheten til Sæter på ca. 2 minutter. Sæter Torg åpnet høsten 2016 og er et svært populært samlingspunkt for områdets beboere. Her finnes spisesteder som Kaffebrenneriet, Samson Bakeri, Joe & The Juice og Espresso House. Det er også kles- og interiørbutikker, frisør, bokhandel, apotek og blomsterbutikk. I den andre retningen, mot Oslo sentrum, er Holtet. Ca. 15 minutter til fots eller 2-3 minutter med trikken. Holtet byr på delikatesseforretningen Jacobs samt Åpent Bakeri og Lofthus Samvirkelag. Lofthus Samvirkelag har tidligere blitt kåret til byens beste pizza! For ytterligere servicetilbud enn hva Sæter og Holtet kan skilte med kan turen tas til Lambertseter senter. Dette er bydelens største kjøpesenter med ca. 70 butikker og egen kino (Symra).

Nærhet til sjøen er et stort trekkplaster med denne beliggenheten. På sommeren kan man sette seg på sykkelen og trille ned til Nordstrand bad for en liten dukkert i varmen. Katten eler Sydstranda på Ulvøya er også flotte badesteder i nærheten, bare ca 8-10 minutter med sykkel fra leiligheten.

Inn til Oslo sentrum kommer man seg enkelt med både 13 og 19 trikken, som tar ca. 15 minutter inn til Bjørvika. Holdeplassen heter "Kastellet" og ligger rett utenfor bygget. Det er også bussholdeplass rett ved leiligheten med bussene 75A og B (Nordstrand ring) og N19 som går til Jernbanetorget.

Tomt
Festet fellestomt, 1696 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:
Entré, stue, kjøkken, to soverom, bad, innredet rom og kott.

Leiligheten disponerer egen parkeringsplass samt bod i underetasje på ca. 5 kvm.

Byggemåte
Boligbygg over 3 etasjer samt underetasje. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker av betong og mur. Yttervegger forblendet med teglstein samt felter med trekledning og beslag. Valmet takkonstruksjon av tre tekket med takplater (taket er ikke besiktiget). Dører og vinduer fra byggeår. Slett entrédør med kikkehull og sikkerhetslås. Brannklassifisering B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og heve
-skyvedør med karmer av tre, og to-lags glass. Velux takvinduer med karmer av pvc, og to-lags glass. Tilkoblet felles varmtvann. Leiligheten er
oppvarmet med elektrisitet.

Primærrom
Primærrom: 86 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm

Standard
Entré
Lys og pen entré med plass til kommode/garderobeskap for oppbevaring av klær og sko.

Stue
Lyst, åpent og luftig! Leiligheten ligger i toppetasjen med store vindusflater som sørger for at leiligheten bades i lys. Stuen har god plass til stor sofagruppe og bord. Fra stuen er det skyvedør ut til stor, solrik takterrasse med fin utsikt. Det går pipe mellom kjøkken og stue. Her er det mulig for tilkobling av peisovn om ønskelig.

Takterrasse
Leiligheten har en stor, solrik takterrasse med fin utsikt mot Oslofjorden. Terrassen måler ca. 11 kvm og har god plass til stor sittegruppe og gassgrill. Her kan deilige sommerdager/kvelder nytes.

Kjøkken
Stilrent kjøkken levert av Epoq med stor kjøkkenøy. Innredningen har sorte, slette fronter og benkeplate i stein. Det er god oppbevaringsplass for til matvarer og kjøkkenutstyr i skuffer og skap. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, komiovn/micro, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel og vinskap. Induksjonstoppen er dratt ut på kjøkkenøya med integrert ventilator slik at matlagingen kan nytes ved at man samtidig lar øynene hvile på fint utsyn gjennom de store vinduene. Det er god plass til et spisebord på kjøkkenet i tillegg er det plass til barstoler langs øya. I tilknytning til kjøkkenet er det tilgang til et praktisk matkott for ytterligere oppbevaring.

Bad
Pent, flislagt bad med gulvvarme. Badet er romslig og inneholder dusjhjørne med skyvedører i glass, toalett og opplegg/plass for vaskemaskin og tørketrommel. Det er vegghengt baderomsinnredning med heldekkende servant og stort speil over.

Soverom
Det er to godkjente soverom i leiligheten samt et innredet rom som benyttes som soverom/gjesterom i dag. Hovedsoverom er av svært god størrelse med plass til stor dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er mulig og dele av dette rommet til to soverom ved å lage en inngangsdør til fra stue og inn i rommet. Soverom to er mindre og har plass til dobbeltseng. På soverom to er det garderobeinnredning fra PAX med plass til heng og skuffer for oppbevaring. Rommet som er innredet har eget vindu og plass til seng og kommode.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende? Ja
Kommentar: Etter en lettvegg blitt satt opp under skråtak har det tatt en tid før det satt seg og vi har måttet sparkle og male 2 ganger. Utover det ikke noen ting.

13. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeider på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun faglært
Firmanavn: Ullern Elektro AS
Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Lagt ny kurs til kjøkken, div el installasjoner på kjøkken samt satt opp lamper på stue, kjøkken og
gang.

13.1 Foreligger det samsvarserklæring for hele eller deler av det elektriske anlegget (i henhold til forskrift om lavspenningsanlegg)? Ja
 Kommentar: Har den

15. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag? Ja

18. Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser? Ja
Kommentar: Kontroll av alle vinduer og skift vid behov

25. Kjenner du til andre forhold av betydning som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private avtaler)? Ja
 Kommentar: Nettopp skiftet avløpsrør fra blokk til kommunal punkt

Overflater i leiligheten:
Gulvflater belagt med en-stavs laminat, malt gulv i en bod. Veggflater med malte flater. Himlingsflater med malte flater. På badet er det flislagt gulv og vegger.

Konklusjon tilstandsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0-3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.

Følgende har fått TG2:
Bad
- Fordelerskap har åpninger/utettheter til omsluttende veggkonstruksjon. Konsekvens kan være fuktskader hvis det skulle oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fordelerstammer i fordelerskap er ikke tilfredsstillende festet. Større fare for slitasje på vannrør. Må festes.
- Servantskap har fuktskader. Servantskap bør skiftes ut.
- Misfarging/svertesopp påvist på flisfuger og på elastisk flisfuger. Fuger må rengjøres.
- Det registreres bomlyd i og utenfor dusjsone i enkelte gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Elastisk flisfuge har stedvis manglende vedheft. Fuger må fornyes.
- Det er ikke observert synlige skader. Med bakgrunn i membranens alder gis TG2. Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett og membran ved hovedsluk er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Tettedetaljer ved rørgjennomføring tilknyttet avløpsrør fra servant er usikker. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Det er observert vannansamling etter spyletest i dusjsone. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Det ble målt på tilfeldig sted og målingen viste en høydeforskjell på 7 mm. Fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.
- Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til hovedsluk er på tilfeldig sted målt til ca 16 mm. Dette er vurdert til å ikke være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet.
- Det er stedvis motfall på gulvflater utenfor dusjsonen. Fare for vannansamling.

Kjøkken
- Vannrørene er ikke plugget mot varerør. Av denne grunn kan eventuelt lekkasjevann fra rør-i-rør forårsake følgeskader.
- Komfyrvakt er ikke montert over platetopp. Komfyrvakt må henges opp.

Øvrige rom
- Det er riss/sprekker i innvendig hjørner på soverom 1 og 3. Stedvis merker/hakk på veggflater. Behov for overflatebehandling.
- Stedvis meker/hakk i skråhimlinger. Overflater bør overflatebehandles.
- Skjøt på laminat har sklidd fra hverandre i stue. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn. Stedvis manglende listverk mellom dørterskel/gulv. Må monteres.
- Dørterskel på innerdør mot soverom 3 mangler understøtte. Fare for skade på terskel. Må understøttes. Dørbladet til innerdør mot bad har kontakt med dørterskel, noe som gjør at døren subber når den åpnes og lukkes. Krever justering av dørblad. Moderate fuktskader nederst på dørblad mot bad.

Elektrisk anlegg - innvendig
- Med bakgrunn i at det er mer enn fem år siden det har vært utført el-kontroll av boligen er det gjennomført en forenklet vurdering av det elektriske anlegget, uten at det er registrert avvik. Det legges vekt på at undersøkelsene ikke er utført av en elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. På generelt grunnlag anbefales utvidet el-kontroll av kvalifisert elfagkyndig kontrollør/eltakstmann. Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av det elektriske anlegget, montert etter 1999. Se sjekkliste dokumentasjon.

Dører og vinduer
- Enkelte vindusvridere har defekte dekklokk. Må skiftes ut. Vinduene har utvendig slitasje. Behov for overflatebehandling.
- Heve-skyvedør har utvendig slitasje. Behov for overflatebehandling. Heve-skyvedør har defekt låseskinne. Selger opplyser om at dette skal utbedres før salg.

Balkonger, terrasser, veranda etc
- Tettesjiktet er skjult og ikke tilgjengelig for inspeksjon. Det er ikke observert tegn på lekkasjer eller skader. TG2 er valgt for å belyse alder og tilstand. Det er stedvis riss/sprekker i gulvfliser. Det registreres bomlyd i gulvfliser, noe som indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Det er observert noe råte på utvendig belistning ved heve-skyvedør. Skade må utbedres.

Øvrige punkter i tilstandsrapporten har fått TG0 og TG1.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for loftsutbygging datert 19.12.2008.

Fremviste tegninger viser mindre avvik mot faktisk bruk. Avviket dreier seg om hvor badet er plassert i leiligheten. Det er tegnet inn som en del av stuen, men dette badet ligger i andre enden av leiligheten rundt kjøkkenet.
Kjøper overtar ansvar for nevnte forhold.

Elektrisk anlegg
Det gjøres oppmerksom på at en tilstandsrapport kun inneholder en forenklet kontroll av det elektriske anlegget.

Oppvarming
Leiligheten har elektrisk oppvarming via panelovner og varmekabel på bad.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: Kr 5220,-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2022 på inntil 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 693,- pr.mnd.
TV 491,- Felleskostnader 3.714,- Dugnad 100,- Trappevask 234,- Lån ladesystem elbil 154,-

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr.: OBOS-98207392472
Restgjeld: 109.682,-
Restløpetid: 1 år og 6 mnd
Rente: 4,50% (flytende)

Lånenr.: OBOS01-98207948896
Restgjeld: 145.654,-
Restløpetid: 14 år
Rente: 4,50% (flytende)

Lånenr.: OBOS02-98207981338
Restgjeld: 140.414,-
Restløpetid: 9 år og 10 mnd
Rente: 4,45% (flytende)

Lånenr.: OBOS03-98208010921
Restgjeld: 896.220,-
Restløpetid: 29 år og 10 mnd
Rente: 4,50% (flytende)

Lånenr.: 2OBOS2-98207411051
Restgjeld: 303.842,-
Restløpetid: 22 år og 6 mnd
Rente: 4,50% (flytende)

Lånenr.: 2OBOS3-98207411078
Restgjeld: 119.370,-
Restløpetid: 22 år og 9 mnd
Rente: 4,50 (flytende)

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6606572

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2021: Som primærbolig Kr. 1 366 934,- Som sekundærbolig Kr. 4 920 962,-

Sameie
Sameie: Sameiet Kastellet Panorama, Orgnr: 989571133

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ingen styregodkjenning. Det kreves samtykke fra grunneier for overdragelse av seksjoner i sameie.

Tekniske installasjoner
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er ingen særskilte restriksjoner på dyrehold, men det forutsettes at dyrets eier har ansvar for at dyreholdet ikke er til unødig sjenanse eller bryderi for de øvrige sameiere eller andre som ferdes på sameiets omrade.

Diverse
Grunneier er Nordstrandshøiden AS og det kreves festepenger pr seksjon for samtykke av overdragelse. Festepengene beløper seg til kr 9626,- og belastes kjøper som en del av omkostningene ved kjøpet, og er et engangsbeløp. Festepengene kan oppreguleres hvert 10. år.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Festeavtale
Areal: 1 696 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2038, Festeavgift: 50488, Festeavgiften er per år og fordeles på alle seksjonene i sameiet.

Utleie
Seksjonseier står fritt til over egen seksjon til å leie ut denne.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Området er regulert til boligformål etter reguleringsplan S-4220, vedtatt 15.03.2006, revidert 12.06.2013 og 17.3.2015, "Småhusplanen". Reguleringsplanen er under revisjon, og i påvente av ny regulering er det også vedtatt et midlertidig tiltaksforbud på eiendommen.

Oslo kommune skriver om revisjonen: "Den reviderte planen skal bidra til å skjerme småhusområdene for ytterligere fortetting, og sørge for et sterkere vern av de grønne verdiene når det bygges innenfor småhusplanen. Videre skal småhusområdenes karakter og kvaliteter bevares, det skal legges til rette for mer klimavennlige utbygginger, og vi skal forsøke å forenkle planen for å kunne gjøre kommende byggesaker enklere og billigere å gjennomføre. Småhusplanen styrer hvordan det kan bygges og fortettes på eiendommer som er omfattet av planen. Den legger også begrensninger for hvor mye det er lov å bygge på eiendommene."

Tiltaksforbudet skal sikre at verdiene som revisjon av planen skal søke å bevare ikke går tapt i løpet av tiden frem til en revidert plan blir gjeldende.

Du kan lese mer om revisjon av planen og hvilken betydning det kan ha for eiendommen her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/revisjon-av-smahusplanen/

Ta kontakt med din EIE eiendomsmegler for mer informasjon.
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
kr 7 700 000,- (Prisantydning)
kr 88 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
kr 7 788 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger:
kr 200,- (Pantattest kjøper)
kr 585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
kr 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
kr 9 626,- (Festepenger)
kr 194 700,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 788 000,-))
--------------------------------------------------------
kr 205 696,- (Omkostninger totalt ved prisantydning)
--------------------------------------------------------
kr 7 993 696,- (Totalpris inkl omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 12.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Visningshonorar (Kr.3 450)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.15 500)
Fornying finn annonse x 2 a kr. 1113,- (Kr.2 226)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 788 000,-) (Kr.77 880)
Markedspakke 1 (Kr.26 500)
Oppgjør (Kr.7 500)
Tilrettelegging (Kr.14 000)
Totalt kr. (Kr.147 056)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-22-0105

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke og boligkjøperforsikring
EIE har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kjøper bolig gjennom EIE.

Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rentedekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet.
Kjøpere (ikke juridiske personer) kan også velge å kun tegne boligkjøperforsikring.

Boligkjøperpakken/boligkjøperforsikring må senest tegnes i forbindelse med kontraktsmøtet.

Produktark for boligkjøperpakken og boligkjøperforsikring ligger vedlagt i salgsoppgaven. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Lovanvendelse
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Personvern
Som interessent, budgiver og kjøper vil dine personopplysninger bli registrert og lagret.  Som eiendomsmeglingsforetak har vi plikt til å oppbevare kontrakter og dokumenter i minst 10 år, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 3-7 (3). Dette innebærer at mulighetene for å få slettet personopplysninger er begrenset. Du kan lese om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring på https://eie.no/eiendom/personvernerklaering

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Fredrik Fonneland Lund

Saksbehandlere
Fredrik Fonneland Lund
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 47 85 38 73 / E-post: ffl@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lambertseterveien 2A
For mer om objektet
Lambertseterveien 2A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: