Bilde 1 av Lilleveien 1Bilde 2 av Lilleveien 1
Digital salgsoppgave • Prosjektenhet
Lilleveien 1

0754 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 6 944 000

Omkostninger: kr 52 090Totalpris: kr 6 996 090
16 nye leiligheter på Røa, solrik balkong / terrasse, høy standard og god planløsning
Gå til prosjektsidenLast ned denne salgsoppgaven
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
9
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
67 m²
Bruksareal (BRA)
67 m²
Fellesutgifter
kr 2 977 / Mnd
Prisantydning
kr 6 944 000
Omkostninger
kr 52 090
Totalpris
kr 6 996 090
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 1992 m²
Oppdragsnummer
60200026
card-default

Kairon Wongraven

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les om Kairon
Prisantydningkr 6 944 000,-
Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 723 326,-)kr 43 070,-
  
Totalpris kr 6 996 090
Eiendom
Lilleveien 1, 0754, Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 12 bnr. 80 snr. 9.

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm

Antall soverom
2

Tomt
Eiet tomt 1992 m²

Prisantydning
6 944 000

Priser fra - til
Priser fra 6 944 000 - til

Totalpris inkl. omkostninger
6 944 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
43 070,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 723 326,-))

52 090,- (Omkostninger totalt)

6 996 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.2 977,- pr..

Beskrivelse
En praktisk, arealeffektiv og delikat med en god beliggenhet sentralt på Røa. Bygget sto nytt i februar 2020, og fremstår moderne med heis og garasjeanlegg i kjelleren hvor det kan leies parkeringsplass.
Fra stuen har man utgang til en romslig og solrik balkong med meget gode solfrohold.
Kort informasjon om eiendommen:

- Vannbåren gulvvarme i alle rom
- Meget sentral beliggenhet ved Røa sentrum
- Umiddelbar nærhet til buss og t bane
- Solrik, vestvendt balkong
- Like ved marka
- 2 soveroms leilighet
- Lys og luftig
- Parkering*
- Kjellerbod
- Egen sykkelparkering

Beliggenhet
Eiendommen har en god beliggenhet ca 100 meter fra Røa handelssentrum som kan tilby alt av servicefasiliteter som dagligvareforretninger, Vinmonopol, bank, postkontor, bokhandel, sportsforretninger, lege, bydelssenter m.m. For et bredere utvalg er det kort vei til CC Vest på Lilleaker.

Gode turmuligheter og rekreasjonsområder sommer som vinter i Fossum og Mærradalen, som kun ligger noen minutter unna. Her tar en hyggelige sykkel- og turvei deg inn til Bogstad og Nordmarka. Om vinteren prepareres det også skispor innover. Ved Bogstad gård finnes kafe, kulturaktiviteter, gårdsopplevelser og kunstutstillinger. Golfbanen ved Bogstadvannet i bunnen av Holmenkollåsen er ifølge golfentusiaster den mest attraktive banen i landet, og er en av de få banene i Norge med internasjonal konkurransestandard, samt kunstisbane om vinteren. Ved Bogstadvannet er det også mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Også kort vei til Haga Golfbane.

Ca. 15 min gange til Røa sentrum, med bank, apotek, jernvarebutikk, vinmonopol, frisører, sportsbutikk m.m. Røa sentrum kan i tillegg tilby flere kaféer, gullsmed, motebutikker, postkontor, lege, tannlege, fysioterapeut, bibliotek og div. nisje butikker. Kiwi, Rema 1000 og Meny som nærmeste dagligvarebutikk og søndagsåpne Kiwi på Bogstad.

Tomt
Eiet tomt, 1992 m²

Skole/barnehage
Huseby skole (1-7 kl.)
Bogstad Skole (1-7 kl.)
Voksen skole (1-7 kl.)
Hovseter skole (8-10 kl.)
Rudolf Steinerskolen i Oslo (1-10+vgs kl.)

Offentlig kommunikasjon
300 mter til t bane og bussholdeplass med flere ruter.

Fritidstilbud
Området kan by på flere fine turmuligheter i Sørkedalen, Bogstad, Holmenkollen Ski arena, Frognerseteren, Bogstad gård og Nordmarkas fantastiske turområder sommer som vinter. Bogstadvannet grenser til en av Norges flotteste golfbaner, Bogstad golfklubb.

Kort vei til Wyllerløypa/ Tryvann alpinbakke som ligger kun 10 min. unna med bil. Det er også kort avstand til idrettsklubber som Røa, Fossum og Njård. På Røa finner du dessuten treningssenteret EVO og nyåpnede Røa bad med svømmehall og Elixia. Røa bad byr på et lekkert, nyåpnet anlegg med bl.a. 25-meter basseng, spa/terapibasseng, boblebad, barnebasseng, sklier og klatrevegg m.m. I tillegg er det kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper, idrettshall og treningssenter m.m.

I nærheten ligger blant annet idrettsanleggene på Røa, Ullern (fotballbane på sommeren og skøytebane på vinteren), Gressbanen (Ready), Oslo Golfklubb og kunstisbane om vinteren på Bogstad, Holmenkollen tennisklubb, Njård (Sats) og Røa Bad Elixia.

Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Røa, Ready, Njård, Ullern, Vestre Aker Skiklubb og Heming. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Inneholder
Entre, garderobe / bod, åpen kjøkkenløsning mot stue, stue, 2 soverom, bad / wc. Stor kjellerbod.

Primærrom
Primærrom: 67 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 67 kvm

Boder
Stor kjellerbod med adkomst også via heisen.

Standard
Høy standard med kvalitetskjøkken, eksklusive hvitevarer, store fliser på badene, store vindusflater, balansert ventilasjon og fine balkonger med gode solforhold. Elko pluss brytere med dimming i alle rom unntatt bod. Spesialbygde innvendige skyvedører med ekstra høyde. Entredører med meget høy sikkerhetsklasse og 2 låser. Kikkehull. Varme i innkjørsel og alle utvendige trapper med automatisk styring. Selvregulerende varmekabler i takrenner. Schindler heis i begge oppganger fra garasjeplanet.

I nyere bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels pga uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard.

Kjøkken
Snekkerbygget kjøkkeninnredning på mål etter rommet. Lakkert og slett utførelse med gripelister. Skap helt opp til himling. Integrerte hvitevarer fra Miele. Blandebatteri fra Hansgrohe med uttrekkbar tut. Benkeplate fra Silestone i komposittmateriale.

Bad/wc
Flislagt bad med store fliser, dusj, badekar, tiltalende blandebatteri i krom og innfelte speilflater. Skyvedør inn til badet. Hansgrohe blandebatteri.

Vegger
Malte gipsflater. Fliser på bad.

Gulv
Enstavs Eik parkett. Italienske fliser i store formater på bad med mosaikk i dusjnisje. Glassdører inn til dusjhjørne.

Himling
Malte gipsflater.

Ferdigattest
Ferdigattest foreligger.

Oppvarming
Vannbåren gulvvarme i alle rom, med romføler i det enkelte rommet. Det er borret etter jordvarme, med Nibø varmepumper for driftseffektive og lave fyringskostnader. Engergiforbruket måles pr leilighet og avregnes. Det samme gjelder varmtvann.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Eiendomsskatt
I Oslo kommune er det vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. For å avklare beregningsgrunnlaget for boligen, se http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 977,- pr..

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Sameie
,

Forretningsfører
Arpi Regnskap

Parkering
Leie av garasjeplass tilbys sameiere til kr 1000,- pr måned med tillegg av fellesutgifter.  Eventuelt strømforbruk for elbil tilkommer etter forbrukt mengde. Avtalen gjelder for 12 måneder.

Tekniske installasjoner:
Det leveres fiberanlegg med IKT kontakt i stue for Tv og Internett fra Telenor. Tilknytningsavgift er inkludert. Abonnementsavtale med grunnpakke for Tv og bredbånd inngås på vegne av sameiet , og månedlige avgifter faktureres over felleskostnader. Det vil være mulig å velge kanaler utover grunnpakken. Dette faktureres den enkelte direkte. Økt hastighet på bredbånd har tilsvarende mulighet. Byggherre tar forbehold om bindingstid på 5 år fra innflytting.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Eiendommen er kun byggevasket, kjøper må beregne egen flyttevask.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger. Eiendommen er kun byggevasket, kjøper må beregne egen flyttevask.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
6 944 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke Buysure (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
43 070,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 723 326,-))

52 090,- (Omkostninger totalt)

6 996 090,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Det tilkommer et oppstartsgebyr til forretningsfører på kr. 4 500,-

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Oppdragsnummer
60-20-0026

Internett
www.eie.no

Eier
Real Estate AS

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og Boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Avdeling
LDW AS
Eie Vinderen
Org. nr:913752260
Borgenveien 66
0373 Oslo
Tlf: , Fax:

Ansvarlig megler
Megler MNEF Kairon Wongraven

Saksbehandlere
Kairon Wongraven
Eie Vinderen
Megler MNEF
Mob: 45 00 46 46 / E-post: kw@eie.no

Eie Vinderen
/

Ansvarlig megler
Megler MNEF Kairon Wongraven
Mobil: 45 00 46 46
E-post: kw@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Lilleveien 1
For mer om objektet
Lilleveien 1

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: