Bilde 1 av Lindebergåsen 15BBilde 2 av Lindebergåsen 15B
Digital salgsoppgave
Lindebergåsen 15B

1071 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

LINDEBERG - Romslig 3-romsleilighet med rop om kjærlighet | Bo på "toppen" | Stor innglasset balkong | Garasje
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
83 m²
Bruksareal (BRA)
99 m²
Bruttoareal (BTA)
108 m²
Fellesutgifter
kr 4 798 / Mnd
Prisantydning
kr 3 190 000
Omkostninger
kr 15 335
Fellesgjeld
kr 166 000
Totalpris
kr 3 371 335
Fellesformue
kr 4 534
Byggeår
1978
Tomt
Fellestomt 42158 m²
Oppdragsnummer
76200063
card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Les om Usman
card-default

Akin Buga

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Akin
Prisantydningkr 3 190 000,-
Fellesgjeldkr 166 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)kr 7 325,-
  
Totalpris kr 3 371 335
Eiendom
Lindebergåsen 15B, 1071 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 115 bnr. 66, andelsnr. 118 i Skjønhaug Borettslag med orgnr. 952283588 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 108 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
1978

Tomt
Fellestomt 42158 m²

Prisantydning
3 190 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 166 000,- pr. 01.10.20
Andel fellesformue: kr. 4 534,- pr. 01.10.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 190 000,- (Prisantydning)
166 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 356 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 335,- (Omkostninger totalt)

3 371 335,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 798,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgiftene per måned er fordelt på følgende måte:
Felleskostnader 4.331,-
herunder drift og vedlikehold, offentlige avgifter, energi og fyring, forsikring m.m.
Trappevask 150,-
Kabel-tv 317,-

Sikringsordning fellesgjeld
"Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av 'OBOS "

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Parkering
I følge dagens eier medfølger det en garasjeplass i felles anlegg.

Eier
Hana Mohammed Aziz Aziz

Beskrivelse
Velkommen til Lindebergåsen 15B - ditt nye drømmehjem!
Attraktiv beliggende 3-roms andelsleilighet med god planløsning! Det er en leilighet med mange muligheter, stort potensiale og du har muligheten til å bygge ditt drømmehjem fra bunnen av på Lindeberg!

Entré | Velkommen inn til entréen.
Det er god plass med muligheter for å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Soverom 1 | En drøm
Når du kommer inn til soverommet vet du at dette er et sted du vil sove godt om nettene. Soverommet er av god størrelse med god plass til seng og annet ønsket møblement som eksempelvis et stort garderobeskap.

Soverom 2 | Et av større
Neste steg videre i hallen fører til det neste soverommet i leilgheten. Dette soverommet er av god størrelse med en fransk balkong. Soverommet er av god størrelse med god plass til seng og annet ønsket møblement og en kontorløsning ved den franske balkogen. Det er muligheter for plassbygd garderobeskap med optimal arealutnyttelse.

Bad | Stort potensiale
Per dags dato er det et eldre bad med separat WC og garderobeskap bak døren. Badet har begrenset gjenværende levetid. Du får muligheten til å skape ditt drømmebad helt fra bunnen av og her er det kun fantasien som kan stoppe deg. Mulighetene er mange, skal vi diskutere dette på visning..?

Stue | Med balkong
Stuen er av relativt god størrelse med adkomst til en sydvendt innglasset balkong på ca. 16kvm. Stuen er romslig og er praktisk inndelt i egen sone for sofagruppe, TV-krok og spiseplass. De store vindusflatene som slipper inn rikelig med sollys skaper en lun atmosfære i leiligheten og gir en god helhetsfølelse.

Kjøkken | Med rop etter kjærlighet
Kjøkkenet er av god størrelse med kjøkkeninnredning i glatte trefargede fronter og takhøye skap, ett overskap med fronter i glass, benkeplater i laminat, rustfri oppvaskkum med avrenningsplate, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeskap.

Garasje & bod |
Boligen disponerer en bod av god størrelse merket med "2048" og en garasjeplass i felles anlegg.

Ute etter din første bolig og ser etter nærhet til offentlig kommunikasjon og nærhet til naturskjønne omgivelser? Da er det mulig at dette kvalifiserer til å bli ditt nye hjem! Er du klar for å forvandle dette til DIN drømmebolig?

Vi sees på visning!

Husk visningspåmelding!

Beliggenhet
Ute etter din første bolig og ser etter nærhet til offentlig kommunikasjon og nærhet til natruskjønne omgivelser? Da er det mulig at dette kvalifiserer til å bli ditt nye hjem!

Borettslaget grenser til fredelige, grønne omgivelser og er sentralt. Det grenser til Østmarka som tilbyr et rikt friluftsliv med turstier, skiløyper og samtidig har du bade- og fiskevann på sommertider. Det er ca. 7 minutters gange til Lindeberg senter som tilbyr blant annet matbutikk, søndagsåpen grønnsakhandel, frisør, apotek, lege og tannlege. Ikke minst ligger Coop Prix et steinkast unna borettslaget. Sist, men ikke minst er det buss- og t-baneforbindelse fra Lindeberg senter og Troseterud(som faktisk ligger nærmere).

T-banen har 8 avganger i timen og reisetiden til Oslo sentrum er på kun ca. 18 minutter. Hvis det ikke er godt nok med t-banen, tilbys det buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia eller buss nr. 25 mellom Lørenskog stasjon og Majorstuen fra Lindeberg senter eller Lindeberg sykehjem. Hvis veien skal havne på den andre siden av byen, mot Akershus. Da har du alternativt buss nr. 100 som har avganger fra Karihaugveien som tar ca. 15 minutters gange fra boligen. I tillegg er det alternativer for flybuss fra E6, og nattbuss fra Oslo sentrum til Lindeberg.

Borettslaget ansees til å være et relativt barnevennlig område med lekeplasser, lite gjennomgangstrafikk og det finnes en haug av fritidsaktiviteter i nærområdet. Det er blant annet en ballbinge som er i tilknytning til borettslaget. For vintersport er det skitrekk i Jerikobakken, hvor det er tilhørende akebakker. Samtidig er Furuset forum i nærheten hvor det er alternativer for is- og håndballhall. Lindeberg sportsklubb har en egen kunstgressbane som også kan brukes av de som ikke er medlem i klubben.

Nærmeste treningssenter er på Actic Furuset hvor du kan avslutte treningsøkten med en svømme økt i svømmehallen. Det er andre alternativer som Sats Hellerud og Sats Kalbakken. Det er et mangfold av kjøpesentre på Furuset, Lørenskog, Tveita og Alnabru. Hvis det ikke skulle være noe av interesse er det kort vei til Oslo sentrum med alt av hva et byliv kan tilby befolkningen.

Oslo sentrum ligger ca. 10 minutter med bil og ca. 30 minutters reisetid til Gardermoen fra Lindeberg som ligger i bydel Alna

Bebyggelse
Skjønhaug Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 952 283 588. Borettslaget ligger i bydel Alna i Oslo kommune og har følgende adresse: Lindebergåsen 1-21. Borettslaget består av 321 andelsleiligheter.

Tomt
Fellestomt, 42158 m²
Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/ plasser, gressplen, beplantning, trær, lekeapparater, parkeringsarealer m.m.

Adkomst
Med t-bane: Benytt linje 2 til Trosterud t-bane stasjon og følg gangvei mot Lindeberg. Følg gangveien over liten bakketopp til man får bebyggelse på høyre side. Følg så gangvei inn til høyre og videre frem til man får nr. 19 på høyre side. Det er kun ca. 5 minutters gange fra t-banen frem til boligen.

Med bil fra Oslo sentrum: Følg E6 til avkjøring mot Lindeberg Nedre og ta rett frem i første rundkjøring. Følg så Lindebergåsen til første avkjøring til høyre inn til Skjønhaug borettslag. På toppen av bakken følger man veien til venstre under den ene blokken frem til gjesteparkering på venstre side. Boligen ligger så i første bygning på venstre side av garasjeanlegget.

Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
Leiligheten ligger i 2. etasje, og består av entré/gang, bad, wc, kjøkken, stue og to soverom samt sydvendt innglasset balkong på ca. 16 kvm.

Byggemåte
Grunnmur i støpt betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, antatt av takstmannen isolert med mineralull, i henhold til forskrifter som var gjeldende da bygningen ble oppført, innvendig kledd med plater, utvendig med teglsteinsforblending, fasadeplater, trepanel og malte betongoverflater. Saltak i trekonstruksjon. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre.

Primærrom
Primærrom: 83 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 99 kvm

Boder
Bod på ca. 4 kvm og skap i tidligere kjølerom. I følge opplysninger hentet fra tidligere salgsprospekt. Bod og skap ble ikke inspisert av takstmannen.

Standard
Konklusjon av tilstanden hentet fra vedlagt tilstandsrapport:
"Boligen har en god planløsning. Leiligheten ligger i 2. etasje, og består av entré/gang, bad, wc, kjøkken, stue og to soverom samt sydvendt innglasset balkong på ca. 16 kvm.

Tilstandsgrad 3.
Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3 innenfor boligens omsluttende vegger."

Kjøkken | TG2
Kjøkkeninnredning med glatte trefargede fronter og takhøye skap, ett overskap med fronter i glass, benkeplater i laminat, rustfri oppvaskkum med avrenningsplate, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Fliser over benkeskap. Takstmannen har ikke funksjons testet hvitevarene.
Innredningen vurderes og være i tilfredsstillende funksjonell stand men med bruksslitasje og skjevheter. Ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner på befaringsdagen.
Alder samt de påpekte forhold er lagt til grunn ved tilstandsvurderingen.

BAD | TG2
Bad: Eldre bad og oppussing må påregnes. Sluk var ikke tilgjengelig for besiktigelse på befaringstidspunket grunnet ikke tilfredsstillende åpning under badekar, teknisk uheldig løsning. Ved bruk kan sluket tette seg når det ikke kan rengjøres. Dersom tiltak ikke utføres kan dette medføre til store konsekvenser ved at sluk kan gå tett som følge av manglende mulighet for rengjøring. Gjennomføringer uten synlig membran. Det ble registrert bom
(hullrom) på enkelte av gulvflisene samt sprekkdannelser på enkelte av flisene. Innmurt badekar med kun en åpning. Det ble registrert samling av vann på gulvflatene på befaringsdagen - ytterligere undersøkelser er påkrevet.

WC: Eldre wc og oppussing må påregnes. Det ble registrert bom (hullrom) på enkelte av gulvflisene samt sprekkdannelser på enkelte av flisene. Slitt klosett. Det ble registrert samling av vann på gulvflatene på befaringsdagen - ytterligere undersøkelser er påkrevet.

Luftbehandling, generelt: Mekanisk avtrekksanlegg. Takstmannen har ikke kontrollert
ventilasjonsanleggets kapasitet. Spalteventiler i vinduene.

Bad: Gulv- og veggflatene består av fliser. Takflatene består av malte takflater, strie. Innmurt
badekar, servant med skapinnredning, speil og plass for vaskemaskin.

WC: Gulvflatene består av fliser. Vegg- og takflatene består av malte plater. Klosett.
Dokumentasjon på utførelse er ikke fremlagt for takstmannen.


For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 20. mars 1981.

Oppvarming
Elektrisk oppvarming.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: 0
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 798,- pr.mnd.
Herav: Felleskostnader 4.331,- Trappevask 150,- Kabel-tv 317,-

Faste løpende kostnader
Foruten felleskostnadene må andelseier påregne betalinger for strøm, innboforsikring m.m. Dette varierer fra forbruker til forbruker.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Lånenr: HUS601-11452743 5
Type: A
Restsaldo: 5.255.205,-
Restløpetid: 8 år 3 md.
Term pr. år: 2
Type rente: Fast
Rente: 3,10%

Lånenr: OBBK01-98207579122
Type: A
Restsaldo: 41.925.528,-
Restløpetid: 15 år og 4 md.
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,65%

Lånenr: OBOS02-98207612081
Type: A
Restsaldo: 3.487.504,-
Restløpetid: 17 år
Term pr. år: 12
Type rente: Flyt
Rente: 1,65%

Årsregnskap
Se vedlagt.

Forsikring med polisenummer
Gjensidige forsikring Polisenummer: 82337097

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 966 057,- Som sekundærbolig Kr. 3 477 803,-

Borettslag
Borettslag: Skjønhaug Borettslag, Orgnr: 952283588

Forretningsfører
OBOS Forkjøp

Styregodkjenning
Ja

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets/ boligaksjeselskapets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.
Forkjøpsretten er sendt for utlysning for medlemmer og borettslaget samtidig med salget, og vil være avklart 5 virkedager etter budaksept. Dersom forkjøpsretten benyttes, løses opprinnelig kjøper fra avtalen og alle økonomiske forpliktelser overfor selger bortfaller. Vær oppmerksom på at forretningsfører har anledning til å belaste et ekstra gebyr til den som benytter forkjøpsrett.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt i Skjønhaug borettslag, så lenge dyreholdet ikke er til ulempe for de andre beboerne, jfr. Lov om borettslag §5-11 (4). Hund og katt skal holdes i bånd på borettslagets område. Etter at hunden har gjort fra seg, skal avfallet kastes i egne hundelatriner, plassert på borettslagets område.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Privat ledningsnett til kommunal vannforsyning. Private stikkledninger til kommunalt avløp.

Regulering
Kopi av situasjonskart og reguleringsbestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 190 000,- (Prisantydning)
166 000,- (Andel av fellesgjeld)

3 356 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
7 325,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper))

15 335,- (Omkostninger totalt)

3 371 335,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Provisjon 0,86% (Kr.30 237,60)
Oppgjør (Kr.5 900)
Tilrettelegging (Kr.14 900)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 700)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 860)
Foto (Kr.3 500)
Visningshonorar * 1 inkludert i provisjonen (Kr.- 2 700)
Provisjon - rabatt - miskommunisert factoring (Kr.- 2 590)
Betalingsutsettelse/Factoring (Kr.2 590)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.7 202,50)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 750)
Markedspakke 1 (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.90 598,10)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
76-20-0063

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Fredensborg Eiendomsmegling AS
Eie Fredensborg
Org. nr:912446980
Fredensborgveien 33
0177 Oslo
Tlf: 99 35 56 11, Fax:

Ansvarlig megler
Megler/ Fagansvarlig / Jurist Usman Ahmed

Saksbehandlere
Usman Ahmed
Eie Fredensborg
Megler/ Fagansvarlig / Jurist
Mob: 95 88 58 62 / E-post: ua@eie.no

Akin Buga
Eie Fredensborg
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 93 00 29 23 / E-post: ab@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Lindebergåsen 15B
For mer om objektet
Lindebergåsen 15B

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.