Bilde 1 av Linderudveien 27Bilde 2 av Linderudveien 27
Digital salgsoppgave
Linderudveien 27

0594 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

4-roms selveier i 2. etg. med solrik balkong - V.v. & fyring inkl. - P-plass - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
81
Antall soverom
3 soverom
Etasje
2
Primærrom (P-ROM)
71 m²
Bruksareal (BRA)
71 m²
Bruttoareal (BTA)
77 m²
Fellesutgifter
kr 4 203 / Mnd
Prisantydning
kr 3 990 000
Omkostninger
kr 112 040
Fellesgjeld
kr 101 554
Totalpris
kr 4 203 594
Fellesformue
kr 26 370
Byggeår
1967
Tomt
Fellestomt 60901 m²
Oppdragsnummer
75210060
card-default

Ali Hashmi

Eiendomsmegler / Partner
Les om Ali
card-default

Daria Zuzanna Dymarska

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Daria
Prisantydningkr 3 990 000,-
Fellesgjeldkr 101 554,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 103 020,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 4 203 594
Eiendom
Linderudveien 27, 0594 Oslo, Etasje: 2

Matrikkel
Gnr. 88 bnr. 284 snr. 81 orgnr. 971285885 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
1967

Tomt
Fellestomt 60901 m²

Prisantydning
3 990 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 101 554,- pr. 31.12.20 13:22
Andel fellesformue: kr. 26 370,- pr. 31.12.20 13:22

Totalpris inkl. omkostninger
3 990 000,- (Prisantydning)
101 554,- (Andel av fellesgjeld)

4 091 554,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
103 020,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

112 040,- (Omkostninger totalt)

4 203 594,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 4 203,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Varmtvann, fyring, internett, drift av sameiet, kommunale avgifter, nedbetaling felles lån, vaktmester og trappevask.

Eier
Dilvin Salim M Mohammad Tarek Osman Omer Omer

Beskrivelse
- Lys og praktisk 4-roms selveiet leilighet
- Gjennomgående
- Sydvestvendt balkong på 4,5m2
- Gode sol- og lysforhold
- Praktisk og arealeffektiv planløsning
- Meget romslig stue
- Praktisk kjøkken med god skap- og benkeplass
- Stort flislagt bad
- 3 gode soverom
- Noe oppgradering må påregnes
- Automatsikringer
- Biloppstillingsplass med infrastruktur for EL-billader
- Praktisk kjellerbod på ca. 4,5m2
- Fellesvaskeri
- Varmtvann og fyring via fjernvarme inkl. i felleskostnadene
- Sentral beliggenhet i et veletablert og populært område på Linderud
- Kort vei til kollektivtransport
- Marka rett i nærheten
- Skoler i alle klassetrinn og barnehager i nærheten
- Kort avstand til Linderud senter med et stort utvalg av forretninger og servicetilbud

Parkering
Hver leilighet har krav på en parkeringsplass. Det er satt opp infrastruktur for EL-billadere. Alle bileiere som ønsker el-lading må kontakte firma Ohmia as (tlf. 464 26 000 eller 930 46 309) for å inngå kontrakt for montering av ladeenhet. Her må oppgis bilmodel samt antatt årlig brukslengde (i km.).
Beboere innen sameiet som har 2 biler kan få lånt en parkeringsplass nr. 2 dersom blokken har noen ledige/ikke disponerte plasser (eller låne for en naboblokk).
Parkeringsplasser for gjester.

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et rolig, veletablert, barnevennlig og meget idyllisk boligområde på Linderud. Store grøntarealer omkranser bebyggelsen, og gjør området til et behagelig sted å bo for både barn og voksne. Umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Linderud kjøpesenter finner du kun 5 minutter unna til fots. Senteret byr på diverse fasiliteter som blant annet apotek, bakeri, bokhandel, barnelege, lege, fysioterapeut, diverse sko- og klesbutikker, vinmonopol, tannlege, treningssenter, bilpleie, og et mangfoldig utvalg av kafeer, restauranter og spisesteder. I kort avstand fra boligen finner du også flere kjøpesentre som Storo storsenter, Alnabru og Veitvet senter. Dagligvarehandelenl kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi, Bunnpris, Meny eller COOP. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Det er kort vei til Linderud barne- og ungdomsskole som ligger tett ved Linderudhallen, Linderud svømmehall og Bjerke videregående skole samt flere barnehager.

I nærområdet finner du blant annet flotte Bjerkedalen park, med bekkeløp, beplantning, turveier, flere aktivitetsområder og pavljong. Grefsenkollen alpinanlegg og Bjerke travbane ligger også i nærheten. For den treningsglade er det kort vei til både Linderud idrettshall, Linderud kunstgressbane og SATS på Linderudsenteret.

I kort avstand fra boligen ligger også fantastiske marka med flotte turmuligheter året rundt. Idylliske Vesletjern med fine rekreasjonsfasiliteter, badeplasser, sittebenker, ildsteder og natursti er da et et populært mål for turen. Fra tjernet går det turløype videre inn til Alunsjøen og Breisjøen. I tillegg er det flere tur-og løypealternativer fra nærliggende områder som vil ta deg innover i Lillomarka som har en rekke hyggelige serveringstuer. Lillomarka er godt egnet for alle typer turer for både store og små.

Linderud T-bane stasjon finner du ca. 5 minutter unna og for øvrig flere busslinjer fra Linderud-broen, samt enkelte busslinjer som stopper i nærhet til boligen. Videre tar du bilen enkelt ut på større utfartsveier som tar deg dit du måtte ønske.

Bebyggelse
Ligger i populært og barnevennlig boligområde, hovedsakelig bestående av boligblokker.

Tomt
Fellestomt, 60901 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
1-10 klasse: Linderud Skole

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Buss
Stasjon: Linderud T
Linje: 60

Stasjon: Veitvet T
Linje: 25, 31, 33, 380, 390

T-bane
Stasjon: Linderud
Linje: 4, 5

Inneholder
Ali Hashmi ved Eie har gleden av å presentere Linderudveien 27, en lys og praktisk 4-roms selveiet leilighet med sydvestvendt balkong. Leiligheten ligger i det veldrevne og attraktive sameiet Linderudveien, med kort vei til "alt" en trenger i en travel hverdag. Kollektivtransport med T-bane og buss samt kiosk ligger kun en kort spasertur unna. Linderud senter med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud ligger også rett i nærheten. Samtidig er marka med fine turmuligheter sommer som vinter kun en spasertur unna. Her er det godt å bo, og lett å trives.

Leiligheten er gjennomgående og har en fin plassering i byggets 2.etasje med hyggelig utsyn over fellesområdene. Rett innenfor døren venter en hyggelig entré med plass for oppbevaringsmøbler. Videre inn blir du møtt av et praktisk kjøkkenmed god skap- og benkeplass. Stuen har store vindusflater og utgang til en sydvestvendt balkong på ca. 4,5m2 med gode solforhold. Leiligheten har et pent bad, pusset opp i 2014 samt tre lyse og luftige soverom som alle har alle plass til dobbeltseng. Boligen er romslig med en praktisk og arealeffektiv planløsning. Leiligheten holder en god standard med moderniseringsbehov på enkelte områder.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré, bad, 3 soverom, kjøkken og stue med adkomst til balkong.

Det medfølger biloppstillingsplass samt en praktisk kjellerbod for oppbevaring. Fellesvaskeri og felles kjølerom for beboere.

VARMT VANN OG FYRING VIA FJERNVARME INKLUDERT I FELLESUTGIFTENE!

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport.

Bygning generelt: Boligblokk over 4 etasje samt kjeller, med bærende konstruksjoner i betong. Fundamentert med såle til antatt faste masser. Leilighetsskillere og etasjeskillere i betong. Kledning med teglstein. Flatt tak antas tekket med papp/folie. Balkonger. Felles oppgang med
fliser, terrazzo og malte flater.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 71 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 71 kvm

Boder
Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 4,5m2.

Standard
Entre
Adkomst til boligen skjer gjennom felles trappeoppgang. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Det er plass for å sette inn oppbevaringsmøbler. Her er det godt å komme hjem, eller å ønske gjester velkommen.

Bad
Flott bad fra 2014. Badet er flislagt i tidsriktige farger, og kombinert med den nedsenkede himlingen med innfelte downlights fremstår badet som meget moderne og innbydende. Innredningen består av en romslig dusjsone, servant med underskap, speil og vegghengt vannklosett. Badet har opplegg og plass for full vaskesøyle med vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkken
Praktisk kjøkken som byr på rikelig med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er av nyere dato fra 2014. Innredningen består av glatte fronter, laminert benkeplate, nedfelt oppvaskkum, stekeovn, kombiskap og integrert oppvaskmaskin. Kjøkkenet har lys og fliser under overskap for en moderne og sømløs fremtoning. Dette er et kjøkken som virkelig oser matglede! Lysmalte veggoverflater og flislagt gulv.

Stue
Stuen oppleves som lys og romslig grunnet store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Det er god plass til sofagruppe med tilhørende møblement, medievegg og spisestue. Stuens romslige utforming gjør dette til et yndet samlingspunkt for venner og familie. Malte og lysmalte veggoverflater i tidsriktige farger og parkettgulv. Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt balkong på 4,5m2.

Soverom 1
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. En stor skyvedørsgarderobe gir god oppbevaringsplass. Godt med lysinnslipp gjennom det store vinduet. Lysmalte veggeroverflater og laminatgulv.

Soverom 2
Boligens andre soverom er romslig med god plass til seng og oppbevaringsmøbler. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Dette rommet passer perfekt som barnerom. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Boligens tredje soverom er romslig med god plass til seng og oppbevaringsmøbler. Et stort vindu sørger for godt lysinnslipp. Det er god plass til å sette inn garderobeskap. Dette rommet passer perfekt som barnerom, gjesteværelse eller kontor. Malte veggoverflater og parkettgulv.

Balkong
Fra stuen kommer du ut til en hyggelig sydvestvendt balkong på 4,5m2. Det er god plass til sittegruppe og grill. Fra balkongen har du hyggelig utsyn over sameiets fellesområder. Markise er montert. Her kan lange, solrike sommerdager nytes!

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest

Oppvarming
Vannbåren varme til radiatorer via fjernvarme, varmtvann inkludert i felleskostnader.

Energimerking
Energiattest med energimerke

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 203,- pr.mnd.
Varmtvann, fyring, internett, drift av sameiet, kommunale avgifter, nedbetaling felles lån, vaktmester og trappevask.

Faste løpende kostnader
Strøm, felleskostnader og innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 600,- pr. mnd.. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Låneinstitusjon: Handelsbanken
Lånetype: Annuitet
Terminer pr. år: 12
Effektiv rente: 2,75%
Total fellesgjeld: 24.370.705,-

Låneinstitusjon: Handelsbanken
Lånetype: Annuitet
Terminer pr. år: 12
Effektiv rente: 2,75%
Total fellesgjeld: 625.445,-

Andel fellesgjeld: 101.554,-

Pr. 10.08.20.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Forsikring med polisenummer
IF Forsikring Polisenummer: SP 849395.1.5

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 998 880,- Som sekundærbolig Kr. 3 595 968,-

Sameie
Sameie: Linderudveien Boligsameie, Orgnr: 971285885

Forretningsfører
Nordberg Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Tillatt - se husordensregler.

Diverse
Ved grilling inne på veranda skal kun nyttes elektrisk grill.

Årsmøtet ved Linderudveien Boligsameie går inn for at hver blokk skal ha minst en blokkontakt med minst en varamann.

Annet
Alle hvitevarer bortsett fra fryseboks og vaskemaskin medfølger.
Alle garderobeskap medfølger bortsett fra garderobeskap på hovedsoverom.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 990 000,- (Prisantydning)
101 554,- (Andel av fellesgjeld)

4 091 554,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
103 020,- (Dokumentavgift)
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

112 040,- (Omkostninger totalt)

4 203 594,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Oppgjør (Kr.5 500)
Provisjon (Kr.39 000)
Tilrettelegging (Kr.6 600)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.14 793,60)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 650)
Foto (Kr.2 950)
Innhenting av grunnbok (Kr.404)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.3 860)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.2 434)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Totalt kr. (Kr.95 176,60)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
75-21-0060

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Novum Eiendomsmegling AS
EIE Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler / Partner Ali Hashmi

Saksbehandlere
Ali Hashmi
EIE Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 98 44 78 66 / E-post: ali@eie.no

Daria Zuzanna Dymarska
EIE Stovner
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 46 36 40 86 / E-post: dzd@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Linderudveien 27
For mer om objektet
Linderudveien 27

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: