Bilde 1 av Lørenvangen 19Bilde 2 av Lørenvangen 19
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 19

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende 4-roms endeleilighet med vestvendt balkong og flott utsikt. Mulighet for hybel. Garasjeplass og heis.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
3 soverom
Etasje
7
Primærrom (P-ROM)
86 m²
Bruksareal (BRA)
86 m²
Bruttoareal (BTA)
94 m²
Fellesutgifter
kr 9 736 / Mnd
Prisantydning
kr 3 650 000
Omkostninger
kr 15 504
Fellesgjeld
kr 4 320 000
Totalpris
kr 7 985 504
Fellesformue
kr 13 573
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 565 m²
Oppdragsnummer
71210079
card-default

Elisabeth Bjerke Lie

Eiendomsmegler
Les om Elisabeth
Prisantydningkr 3 650 000,-
Fellesgjeldkr 4 320 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 7 985 504
Eiendom
Lørenvangen 19, 0585 Oslo, Etasje: 7

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 294, andelsnr. 35 i Kirsebærlunden Borettslag med orgnr. 923798579 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 565 m²

Prisantydning
3 650 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 4 320 000,- pr. 01.04.21
Andel fellesformue: kr. 13 573,- pr. 01.04.21

Totalpris inkl. fellesgjeld
3 650 000,- (Prisantydning)
4 320 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 970 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

7 985 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 9 736,- pr. mnd.

Det er varslet en økning i felleskostnadene. Totale felleskostnader vil bli kr. 10.126,- pr. måned.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Felleskostnadene inkluderer garasjeplass, oppvarming/varmtvann (begge på a-konto), TV/internett, kapitalkostnader, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.

Felleskostnader totalt etter avdragsfri periode
Borettslaget har et avdragsfritt lån med avdragsfrihet til og med 01.01.2025. Etter avdragsfri periode vil estimert økning av felleskostnadene utgjøre kr 7.828,- ut ifra dagens lånebetingelser. Da vil de totale felleskostnadene ligge på kr 17.954,- pr. måned.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Håkon Bergsjø

Beskrivelse
Elisabeth Bjerke Lie ved EIE Løren har gleden av å presentere Lørenvangen 19! En flott og romslig 4-roms leilighet med gode lys- og solforhold. Dette er en endeleilighet med meget god planløsning og beliggenhet i 7.etasje med heisadkomst. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et rolig boligområde med et rikt service- og kollektivtilbud i nærheten, samt Lørenparken i kort avstand fra boligen.

Leiligheten stod innflytningsklar i november 2019 og holder dermed en god standard. Dette er en endeleilighet og det er derfor godt med lys gjennom store vindusflater fra tre sider i stue- og kjøkkenløsningen. Boligen består av entré, gang, omkledningsrom, 3 soverom, 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt balkong med flott utsikt mot Holmenkollen og nedover mot Oslofjorden. Boligen har fin enstavsparkett og har hvite veggoverflater. Det største soverommet er det lagt opp til å være en hybeldel dersom ønskelig. Det er lagt opp til rør som gjør tilkobling av hybelkjøkkenet enkelt.

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg og en bod i fellesarealer.

Kort fortalt: 
- Tiltalende 4-roms endeleilighet i 7.etasje med heisadkomst.
- Fin planløsning og godt med lysinnslipp. 
- Alle rom er gitt tilstandsgrad 0 (TG0 / TG1).
- Byggeår: 2019, nybyggaranti frem til 2024.
- Mulighet for hybeldel.
- Stor solrik balkong som er vestvendt.
- Stue med god plass til sofa og spisebord.
- Fin og tydelig soneinndeling i åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Stilig lys grå kjøkkeninnredning.
- Tre gode soverom av god størrelse.
- To flotte flislagte bad med gulvvarme og downlights.
- Praktisk omkledningsrom med gode lagringsmuligheter.
- Pen enstavsparkett på gulv.
- Garasjeplass medfølger.
- Heis i bygget fra inngangsparti og kjeller.
- A-konto oppvarming og varmtvann inkludert i fellesutgifter.
- TV/bredbånd er inkludert i fellesutgifter.
- Bod på fellesområder.
- Sentral beliggenhet på Løren.
- 400 meter til Løren T-bane!
- Bysykler ved Løren torg og sykkelfelt.
- Nærhet til marka med gode turmuligheter.
- Kort vei til "ALT" av service- og kollektivtilbud på Løren og Vinslottet!

Velkommen til en hyggelig visning! Husk påmelding til visning på eie.no før visning.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg under blokken. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gangavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en enorm utvikling og er nå et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Både Løren og Økern T-banestasjoner er i gangavstand fra boligen og tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle via nyåpnet gangbro like i nærheten. Her finner man Vinslottet med flere servicetilbud deriblant privat legevakt, gastropub, butikker og flere spisesteder med uteservering om sommeren.

Parker
Boligen ligger kun en liten gåtur unna skulpturparken Peer Gynt, "Lørenparken". Parken er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Sinsenparken, Lørenbanen, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000. Det ble nylig åpnet en ny Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi, Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og den nyåpnede gastropuben Fryd på Løren Torg. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Europris City ble åpnet i Lørenveien 38 i høst. Det samme gjorde også massasjetjenesten Squeeze i Lørenveien 43.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her sto nylig Økern Portal ferdig oppført. Fremover vil det åpne resturanter, treningsstudio og diverse servicetilbud der. Der skal de også kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i nærområdet og to hoteller.

Les mer på: www.loren.no.

Fritid
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Det er også kort vei til Sterk Treningssenter i Lørenveien, med flere dyktige personlige trenere, gode apparater og treningstimer. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpnet et nytt senter på Løren høsten 2020.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Skole/Barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Løren, Sinsen og Refstad (midlertidig flytt til Bredtveit). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Fra leiligheten er det ca. 400 meter til t-banen på Løren, som tar deg raskt til både Nydalen og sentrum. I tillegg stopper både 23- bussen og flybussen i nærområdet. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med bysykkelordning.

Tidsavstander med t-bane
Med t-bane fra Løren tar det ca.:
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen
19 min til Oslo Sentralstasjon

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
10 min til Alna Senter
13 min til Oslo S
40 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 565 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
7. etasje: Entré, gang, 3 soverom, 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning.
Annet: Garasjeplass i felles garasjeanlegg og disponibel kjellerbod medfølger. 

Arealbeskrivelse:
7.etasje.: P-rom: 86 kvm som består av: Entré, gang, 3 soverom, 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning.

Byggemåte
Boligbygg over 8 etasjer samt kjeller. Gulv på grunn av betong. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong med utfyllende bindingsverk av trekonstruksjoner. Fasader utført i fasadeplater og liggende kledning. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran(ikke besiktiget). Leiligheten har glatt entredør av tre. Brannklasse B30 og lydklasse 40db. Balkongdør og vinduer med karmer av tre
og to-lags glass fra byggår. Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport. For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 86 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré, gang, 3 soverom, 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning.

Bruksareal
Bruksareal: 86 kvm

Standard
Leiligheten stod innflytningsklar i 2019 og holder dermed en god standard. Dette er en endeleilighet og det er derfor godt med lys gjennom store vindusflater fra tre sider i stue- og kjøkkendelen. Boligen består av entré, gang, omkledningsrom, 3 soverom, 2 bad, samt stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til solrik vestvendt balkong med flott utsikt mot Holmenkollen og nedover mot Oslofjorden. Boligen har fin enstavsparkett og med hvite veggoverflater. Det medfølger i tillegg garasjeplass i felles garasjeanlegg og en kjellerbod.

Entré/gang og omkledningsrom:
Velkommen til det som kan bli ditt nye hjem for deg og din familie! Fra bakkeplan og garasjeanlegget går det heis opp til etasjeplan. Inne i leiligheten blir du møtt av en lys entré som gir et godt førsteinntrykk. Her er det til høyre inngang til et soverom med flislagt bad. Den delen av leiligheten kan leies ut som en hybeldel. Til venstre inn fra inngangspartiet ligger en romslig gang med plass til kommode og oppheng. I tilknytning til gangen er det et praktisk omkledningsrom som har rikelig med lagringsplass.

Stue og kjøkken:
Leiligheten har en lys og fin stue med god plass til en stor sofagruppe samt et spisebord hvor du kan invitere venner og familie på hyggelige middagsselskaper. Stuen oppleves som luftig og får godt med naturlig lys fra tre sider. Stuen har naturlige soner for innredning. Fra stuen er det direkte utgang til balkongen. Balkongen blir som en forlengelse av stuen på sommerhalvåret. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning noe som gir et hyggelig og sosialt allrom. 

Leiligheten har et delikat kjøkken med lys grå innredning med slette fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra FM Mattsson. Videre er det oppvaskmaskin fra Matsui, samt integrert stekeovn med koketopp fra Whirlpool.
Frittstående kjøleskap med frysedel fra Matsui. Integrert ventilator med avtrekkskanal og komfyrvakt. Stikkontakt på vegg og overskapsbelysning.

Balkong:
På balkongen er det gode solforhold da balkongen er vestvendt og har flott utsikt. Balkongen er på ca. 8 kvm og vil være et fint sted å nyte varme vår- og sommerdager. Det er tillatt med gass- eller elektrisk grill på balkongen slik at sommermiddagen kan lages utendørs.

To bad:  
Leiligheten har to flotte flislagte bad med gulvvarme og downlights i himlingen og sørger for en god atmosfære under morgen- og kveldsstellet. Det største badet ligger i tilknytning til gangen. Her er det vegghengt innredning med heldekkende servant og et-greps armatur fra Oras. Videre har badet speildører og stikkontakt med belysning. Badet har dusjnisje med innfellbare dusjdører og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin og naturlig plassering for den under benkeplaten. Det andre badet ligger i tilknytning til det ene soverommet. Her vil man derfor ha mulighet for hybeldel eller hovedsoverom med suiteløsning. Dette badet er utstyrt med heldekkende servant, overskap med speildører og stikkontakt med belysning. Her er det også innfellbare dusjdører, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.

Tre soverom:
Leiligheten har tre gode og romslige soverom. Soverommene er lyse og luftige. To av soverommene vil ha god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Det miste soverommet egner seg godt til barnerom, gjesterom eller kontordel.

Hybelmulighet:
Det største soverommet i tilknytning til badet er lagt opp til å være en hybeldel dersom ønskelig. Den delen av leiligheten kan leies ut skattefritt hver måned. Det er nylig satt inn en benkeløsning som enten kan benyttes som kjøkkendel - eventuelt til oppbevaring dersom man vil bruke den delen av leiligheten selv. Det er lagt opp til rør som gjør tilkobling av hybelkjøkkenet enkelt. Det er i henhold til byggetegninger prosjektert som en hybeldel på ca. 20 kvm.

Konklusjon tilstandsrapport:
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra 0-3, der 0 er best og 3 er dårligst.
- Alle boligens rom er vurdert til TG0/TG1.
TG 0 og TG 1 er valgt slått sammen av takstmannen og benevnes samlet. Årsaken er at begge nevnte tilstandsgrader vurderes med at tiltak anses ikke nødvendig ut fra tiltenkt funksjon.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom?
Ja, kun faglært; Firmanavn: Bravida. Redegjør for hva som ble gjort av hvem og når: Klargjøring for hybelkjøkken i hybeldel utført av Bravida. Koblet til oppvask- og vaskemaskin selv.
2.2 Foreligger det dokumentasjon på arbeidene?
Ja; Kvittering fra Bravida på utført arbeid.
7. Kjenner du til om det er/har vært skjevheter/setningsskader, f. eks. riss/sprekker i mur, skjeve gulv eller lignende?
Ja; Enkelte riss, som er meldt inn til etårskontroll.
20. Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
Ja.
20.1 Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av bygningsmyndighetene?
Ja; Rommet og badet som kan leies ut er beskrevet i prospektet og er en del av leiligheten.

Medfølger/medfølger ikke:
- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Forøvrig legges listen over løsøre og tilbehør som skal følge med eiendommen ved salg til grunn når annet ikke fremgår av salgsoppgaven.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for Lørenvangen 19 datert 26.08.2020.

Opprinnelige byggetegninger er i samsvar med slik boligen fremstår i dag.

Oppvarming - Teknisk
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikringens kapasitet er på 40A. Leiligheten har skjult elektrisk anlegg.

Vannrør av typen rør-i-rør system. Fordelerskap med stoppekran for vann er plassert i bad 1 og bad 2. Synlige avløpsrør av plast. Felles varmtvann for bygningen. Oppvarmet med radiatorer.

Boligselskapet har avtale med Techem AS om leveranse av energiservicetjenester. Dette innebærer måling og avlesing varme og vannforbruk i den enkelte boenhet. OBOS og Techem AS har inngått avtale om innkreving av energikostnader. OBOS fakturerer den enkelte beboer á konto på vegne av Techem AS sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Energikostnadene er en del av de totale felleskostnadene til beboer.

Leiligheten har røykvarslere, sprinkleranlegg og håndholdt brannslukkingsapparat.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Eiendomsskatten for borettslagets eiendom i 2021 utgjør kr.16 685,- og betales gjennom felleskostnadene.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 9 736,- pr.mnd.
Felleskostnadene inkluderer garasjeplass, oppvarming/varmtvann (begge på a-konto), TV/internett, kapitalkostnader, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.

Faste løpende kostnader
Boligen har vært utleid siden den var nyoppført og nåværende eier har dermed ikke kjennskap til faste løpende kostnader.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har et felles lån med følgende betingelser:
Lånenr.: OBOS02-98207849545
Annuitetslån
Restgjeld: 84.810.000,-
Andel restsaldo: 4.320.000,-
Restløpetid: 38 år 8 mnd.
Kapitalkostnad pr. mnd: 5.400,-
Flytende rente på kr 1,50%

Det gjøres oppmerksom på at borettslaget hittil kun har betalt renter på fellesgjeld. Første avdrag forfaller til betaling 01.01.2025, og dette vil føre til en økning i fellesutgifter pr. måned med kr. 7.828.

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

IN ORDNING
Det er mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Avdeling medlemslag vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 30.04. og 30.10. på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene.

Årsregnskap
Regnskap for 2019 viser et overskudd på kr. 45.563.493.

Budsjett for 2020 viser et overskudd på kr. 60.400.

Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 277.775. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 66.505. Årets resultat på kr 45.563.493 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. I løpet av 2019 ble det innbetalt kr 45.530.000 på IN-ordningen. Innbetalingen ble brukt til å nedbetale den enkeltes andel av borettslagets fellesgjeld. Årsresultat korrigert for innbetalinger gjennom IN-ordningen er kr 33.493.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7246281

Formuesverdi
Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht. Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Borettslag
Borettslag: Kirsebærlunden Borettslag, Orgnr: 923798579
Borettslaget består av 45 andelsleiligheter med felles tomteareal. Borettslaget ligger på Løren med følgende adresse: Lørenvangen 19 Gårds- og bruksnummer: 124, 294. Første innflytting skjedde i 2019. Ti av borettslagets andeler vil utgjøre et bofellesskap og skal eies av ungdom med nedsatt funksjonsdyktighet.

Fellesarealer opparbeidet med asfalterte/steinlagte adkomstveier, gressplen, lekeplass, sittegrupper og diverse beplantning.

Borettslaget er medeier i Lørenvangen garasjesameie på gnr 124 bnr 293. Garasjeplasser, sykkelplasser og boder for hus 5-8 befinner seg i garasjesameiet.

Borettslaget er medeier i Gartnerkvartalet utomhussameie på gnr 124 bnr 75 sammen med de øvrige husene som etableres på Gartnerkvartalet, totalt 7 boligselskaper.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Kirsebærlunden Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS.

Styret kan kontaktes på e-post kirsebaerlunden@styrerommet.net. Se Kirsebærlunden Borettslags hjemmeside på vibbo.no/kirsebaerlunden for informasjon om borettslaget.

Forretningsfører
OBOS, tlf 22 86 55 00.

Styregodkjenning
20 dagers styregodkjenning. Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt OBOS-medlemmer forøvrig. Parallellavklaring er igangsatt, konferer megler. Interesse for forkjøpsrett må meldes boligbyggelaget direkte via OBOS sin hjemmeside.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Diverse
Selger har selv ikke bebodd eiendommen, og sitter derfor med begrenset kjennskap til eiendommens tilstand. Interessenter oppfordres til å foreta grundige undersøkelser, gjerne sammen med takstmann eller annen fagkyndig.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst flere servitutter på borettslagets grunnboksblad. Disse er knyttet til bestemmelser om vann/kloakkledning, bestemmelser og gjerde, erklæring/avtale, bestemmelse om garasje/parkering, jordskifte, nettstasjon og bruksrett. Det er i tillegg tinglyst et pantedokument fra OBOS-banken 21.1.2020 og et felles pantedokument for bor.innskudd. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.


Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er reguler til byggeområde for boliger. Løren er et område under stor utvikling og det foreligger mange pågående byggesaker på Løren generelt. På tomten (Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13) foreligger det en pågående plansak saksnr. 201509417. Saken gjelder omregulering av eiendommene fra næring til bolig. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan/vil det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover. I Lørenveien 51 har USBL et kommende prosjekt på ca. 300 leiligheter og barnehage - "Gregers kvartal". Saksnummer:  201916055. Bebyggelsen henvender seg mot Lørenveien, Lørenvangen (torg), Løren transformatorstasjon og Alnabanen. Det er regulert inn torg, gang- og sykkelvei og fortau for å sikre gode byromstrukturer i prosjektet.

Det foreligger et planforslag om oppgradering av Lørenveien. Her vil det tas utgangspunkt i at det blir enveiskjøring for å frigi areal til grønt og for å redusere gjennomskjøringstrafikk langs gaten. Se saksnummer 201807389.

Det planlegges en aktivitetspark med grøntarealer og flerbrukshall i Lørenveien 64.

Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Se for øvrig også saksinnsyn hos Oslo kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
3 650 000,- (Prisantydning)
4 320 000,- (Andel av fellesgjeld)

7 970 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

7 985 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.46 620)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Styling (Kr.25 400)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.13 293)
Tilrettelegging (Kr.5 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.134 908)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0079

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Elisabeth Bjerke Lie

Saksbehandlere
Elisabeth Bjerke Lie
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 91 76 54 55 / E-post: ebl@eie.no

EIE Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lørenvangen 19
For mer om objektet
Lørenvangen 19

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: