Bilde 1 av Lørenvangen 21 ABilde 2 av Lørenvangen 21 A
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 21 A

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

BEKLAGER - BOLIGEN ER SOLGT! - VISNING AVLYST!
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Eierseksjon
20
Antall soverom
3 soverom
Primærrom (P-ROM)
91 m²
Bruksareal (BRA)
91 m²
Bruttoareal (BTA)
99 m²
Fellesutgifter
kr 4 502 / Mnd
Prisantydning
kr 7 450 000
Omkostninger
kr 200 270
Totalpris
kr 7 650 270
Byggeår
2020
Tomt
Eiet tomt 1706 m²
Oppdragsnummer
91200169
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid
Prisantydningkr 7 450 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 191 250,-
  
Totalpris kr 7 650 270
Eiendom
Lørenvangen 21 A, 0585 Oslo

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 296 snr. 20 orgnr. 925328189 i Oslo kommune

Eierform
Selveier

Areal
Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 99 kvm

Antall soverom
3

Byggeår
2020

Tomt
Eiet tomt, 1 706 kvm

Prisantydning
7 450 000

Totalpris inkl. omkostninger
7 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
191 250,- (Dokumentavgift)

200 270,- (Omkostninger totalt)

7 650 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i sameiet.

Eier
Sheikh Khalid Mahmood Farah Khalid

Beskrivelse
Rålekker og stor 4-roms selveierleil. med optimal planløsning. Store vindusflater i kombinasjon med den gode takhøyden, gjør at boligen oppleves som lys og luftig. Boligen er ubebodd (ny i 2020), og er bl.a. påkostet med hvitlasert parkett, moderne kjøkkenfronter, lysmalte veggflater m.m. Flytt rett inn!

Finansier boutgiftene med egen utleiedel:
Leil. kan med enkle tiltak klargjøres for egen hybel (se plantegning) for skattefrie leieinntekter. Estimert skattefri leieinntekt ca. 10.000,- per mnd.

Kort fortalt:
- Splitter ny og ubebodd selveierleil. fra 2020
- Klargjort og kan enkelt omgjøres til 3-roms + 1-roms hybel
- Malt i tidsriktige farger
- Garasjeplass i kjeller
- Fjernvarne
- Vannbåren varme på begge bad
- Sikringsfond
- Fortrinnsrett til Espira bhg.
- 500 meter til Løren T-bane
- 300 meter til Løren Torg

Parkering
Det følger med en garasjeplass i felles oppvarmet garasjeanlegg (p-plass 61) med direkte heidadkomst til leilighetens etasjeplan.

Det er videre innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.600,- pr. år og kr. 600,- pr. år for el-bil. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Velkommen til Løren - En ny og fantastisk bydel.

Leiligheten ligger i et attraktivt område i fredelige omgivelser, tilbaketrukket fra bykjernen, men samtidig sentralt med gangavstand til alt et rikt byliv kan tilby.

Dette er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig skjermet, litt utenfor den indre bykjerne. Løren er fortsatt i voldsom vekst og er i ferd med å utvikle seg til å bli en av Oslos mest spennende bydeler. Det er lagt store planer for utviklingen av Lørenområdet og ett av hovedpunktene det skal legges stor vekt på er attraktive uteområder.

Forretninger, kafeer og restauranter er innen kort gangavstand fra boligen. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Løyrin 1891 Restaurant og Bar, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Hy's Sushi og Sara Pizzeria i Lørenveien 66.

Dagligvarer handler du hos Meny på Løren Torg, Rema 1000 i Lørenveien eller Kiwi på Frydenberg. Bunnpris og Løren Frukt & Grønt er også dagligvarebutikker innen gangavstand som også har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine, og bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, legevakt, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

Det kollektive transporttilbudet er også meget bra med bla. Løren T-banestasjon (stod ferdig i April 2016). 2 stopp til Nydalen og 14 minutter før du er i Oslo Sentrum. Ring-bussene (23 og 24) samt flybussen stopper like i nærheten (Dag Hammarskjølds vei). Bysyklene i Lørenveien er også et fint alternativ i sommerhalvåret.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, handlegater med mange fasiliteter, samt kanskje et nytt badeland.

Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på http://www.projectokern.com/

Bebyggelse
Område bestående hovedsakelig av nybygg og blokkleiligheter.

Tomt
Eiet tomt, 1 706 kvm.

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Beboere i sameiet har fortrinnsrett til Espira barnehage i Lørenvangen. Det er for øvrig god barnehagedekning i området. I kort gangavstand finner en bla. FUS bhg. i Lørenveien, Espira bhg. i Spireaveien, Kanonen bhg. i Kanonhallveien m.m.

Skole:
Nye Løren skole er i kort gangavstand fra leiligheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Stue, kjøkken, to bad, tre soverom, innredet rom/omkledningsrom, og gang.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens.

Bygget er antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Pusset og malt fasade. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som
hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Primærrom
Primærrom: 91 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 91 kvm

Boder
Det følger med en sportsbod på ca. 5 kvm. i underetasje (bod merket med [109)

Standard
Entré:
Lys og praktisk entré med god plass til oppbevaring. Leiligheten er tilknyttet callinganlegg i entré.

Omkledningsrom:
Fra entré er det tilgang til praktisk innvendig bod som kan brukes som kontor og /eller omkledningsrom.

Stue:
Stue med svært gode lysforhold fra store og moderne vindusflater. Her er det god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Velegnet plass til stor spisebordsgruppe mellom kjøkken og stue som skaper et sosialt preg. Fra stuen er det utgang til romslig balkong på 10 kvm. hvor det e god plass til diverse utemøblement, planter og grill. Det er montert belysning og stikkontakter. Rekkverk i stål med innfelte glassplater, og deler av balkong med glasskjerm.

Kjøkken:
Stilig og moderne kjøkken med gode arbeidsbenker. Fronter er i moderne utførelse med laminert benkeplate og innfelt planlimt kjøkkenvask. Det er montert lekkasjestopper på kjøkkenet. Dette er et system med følere som kan registrere fuktighet, slik at det ved en eventuell lekkasje, vil vannet bli automatisk avstengt.

Bad:
Romslig og pent flislagt bad med vannbåren varme i gul og downlights i himling. Badet er innredet med moderne baderomsinnredning med skuffeløsning og stort speil, vegghengt toalettskål med integrert sisternekasse, og vegghengte dusjdører i herdet glass med sluk i dusjnisje. Det er videre opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, nattbord, og til garderobeløsning.

Soverom 2:
Soverom med god plass til seng og oppbevaring. Fungerer utmerket som barnerom eller gjesterom - alt etter behov.

Soverom 3 / Hybel:
Særdeles romslig allrom som i dag blir brukt til soverom. Det er med relativt enkle tiltak mulig å etablere hybel her. Det er god planløsning i rommet med naturlig avsatt plass til hybelkjøkken og tilgang til eget privat bad.

Bad 2:
Pent flislagt bad innredet med vannbåreb varme i gulv og downlights i himling. Vegghengt toalettskål, vegghengt baderomsinnredning med vask, samt vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er installert opplegg for vaskemaskin på badet, i tillegg  til egen strømkurs til både vaskemaskin og tørketrommel.

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.10.2020.
Ansvarlig søker har oppgitt følgende arbeider som gjenstår:
 - Oppkobling av brannvarslingsanlegg mot brannvesenet og montering av låssylindre.

Arbeidene er bekreftet utført, dato 16.10.2020, kjøper overtar risiko for dette.

Oppvarming
Radiator koblet på byggets anlegg. Vannbåren varme på baderomsgulvet. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 4 502,- pr.mnd.

Fordeling felleskostnader:
Felleskostnader: kr. 199,-
Garasje kr. 150,-
Felleskostnader brøk kr. 3.008,-
À-konto varmtvann og fyring kr. 846,-
TV og bredbånd kr. 299,-

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7397537

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 103 914,- Som sekundærbolig Kr. 3 974 089,-

Utregnet formuesverdi pr. 31.12.2019 er ved bruk av skatteetatens ligningskalkulator. Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Annet
Solhat boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 925 328 189, og består av 130 seksjoner.
Forretningsførselen er utført av OBOS.
Energiavregning gjennom Techem Norge AS - á-konto avregning for periode 01.01.-31.12.
Utleie: Ved utleie plikter sameier å informere styret om navn, e-post og mobilnr. til leietagere, samt ny beskjed når leieforholdet opphører.
Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen

Sameiet har felles grøntområde/utomhusareal på gnr. 124 bnr. 75 sammen med Lørenveien 64-66 eierseksjonssameie gnr. 124 bnr 281, Pærehagen sameie gnr 124 bnr 282, Morellhagen sameie gnr. 124 bnr. 283, Lørenveien 52-54 eierseksjonssameie gnr. 124 bnr. 284, Kirsebærlunden borettslag gnr. 124 bnr. 294 og Villvin boligsameie gnr. 124 og bnr. 295. Utomhusarealet er organisert som et tingsrettslig sameie. Bruken av utomhusområdet og forholdet mellom sameierne er regulert i egne vedtekter.

Sameiets parkeringsbehov ivaretas gjennom at det gis bruksrett til garasjeplass i felles anleggseiendom på gnr. 124 bnr. 293. Det er i alt 68 parkeringsplasser som seksjonseiere i Solhatt boligsameie har bruksrett til.

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lovom eierseksjoner § 23. Etter lov om eierseksjoner § 31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlige etter sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet legalpanterett i den enkelte eierseksjon på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Boligselskapets hjemmeside: https://vibbo.no/solhatt

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. Det er tinglyst 32 servituuter på eiendommen som omhandler avtaler og bestemmelser om vann- og kloakkledninger, veg, gjerde, benyttelse, garasje/parkering, lagerskur, utskillelse/bebyggelse, trafostasjon/ kiosk, bruksrett som gjelder sykkelplasser, uteoppholdsareal, balkonger og rett til reparasjon og vedlikehold, nettstasjon. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting (kultur)/bevertning i henhold til reguleringsplan S-4732 datert 05.06.2013, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det bygges mye i området, og på nabotomten bygges det hotell. Det er også planlagt og vedtatt aktivitetspark på tomten ved siden av boligen i Lørenveien 64. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås på forespørsel.

Oslo kommune vedtok 23.09.2015 kommuneplanen «Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn». Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Planen legger opp til fortetting av indre by og utvikling rundt Oslos sentrale knutepunkter. Fortetting av dagens bebyggelse kan bli aktuelt i disse områdene. Mer informasjon finnes på kommunens hjemmeside: https:// www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/ politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås på forespørsel.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 450 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

200,- (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

186 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 450 000,-))
187 620,- (Omkostninger totalt)
7 637 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1 % av salgssum

Markedspakke (Kr.14 900)

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Oppgjør (Kr.6 900)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-20-0169

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
Eie Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Lørenvangen 21 A
For mer om objektet
Lørenvangen 21 A

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.