Bilde 1 av Lørenvangen 23ABilde 2 av Lørenvangen 23A
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 23A

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Innbydende og nyoppført 4-roms hjørneleilighet| Lys og luftig| Solrik sydvestvendt balkong| Garasjeplass med el-lader.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
35
Antall soverom
3 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
81 m²
Bruksareal (BRA)
81 m²
Bruttoareal (BTA)
89 m²
Fellesutgifter
kr 3 621 / Mnd
Prisantydning
kr 7 400 000
Omkostninger
kr 199 020
Totalpris
kr 7 599 020
Byggeår
2021
Tomt
Fellestomt 1344 m²
Oppdragsnummer
71210044
card-default

Karoline Dovland

Eiendomsmegler
Les om Karoline
card-default

Michelle Lehn Jensen

Eiendomsmegler
Les om Michelle
Prisantydningkr 7 400 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 190 000,-
  
Totalpris kr 7 599 020
Eiendom
Lørenvangen 23A, 0585 Oslo, Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 295 snr. 35 i Villvin boligsameie med orgnr. 926019171 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2021

Tomt
Fellestomt 1344 m²

Prisantydning
7 400 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,-
Andel fellesformmue kr. 0,-

Totalpris inkl. omkostninger
7 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 000,- (Dokumentavgift)

199 020,- (Omkostninger totalt)

7 599 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 621,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Akonto oppvarming, TV/Bredbånd, garasje, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, renhold og forretningsførsel.

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnader.

Eier
Stine Sparbo
Fredrik Vollmo

Beskrivelse
Karoline Dovland ved Eie Løren har gleden av å presentere en lys og luftig 4-roms hjørneleilighet i Lørenvangen 23A! Leiligheten har en attraktiv beliggenhet i et rolig område med et rikt service- og kollektivtilbud på Løren.

Leiligheten stod innflytningsklar juni 2021 og holder en høy standard med tilvalg som en-stavs lys eikeparkett og integrerte hvitevarer. 5 års nybygg-garanti. Her kan du ta med deg møblene og flytte rett inn i en nyoppført bolig og skape ditt hjem.

Boligen ligger på hjørnet i byggets 4. etasje, og oppleves svært lys og luftig med flere store vindusflater og sydvestvendte solforhold. Leiligheten inneholder en åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter, gang, kontor/omkledningsrom, et romslig baderom, separat toalett og 3 gode soverom. Fra stuen har du i tillegg utgang til en nydelig balkong med flott utsyn og sol fra ca. kl. 10- 22 på sommerstid.

Det medfølger en garasjeplass med el-lader og romslig bod i fellesarealer.

Din nye bolig kort fortalt
- Tiltalende 4-roms hjørneleilighet.
- God planløsning og godt med lysinnslipp. 
- Byggeår: 2021, nybyggaranti frem til 2026.
- Stor og solrik balkong som er sydvestvendt.
- Stue med god plass til sofa og et stort spisebord.
- En fin og tydelig soneinndeling i åpen stue- og kjøkkenløsning.
- Stilig lys grå kjøkkeninnredning fra Sigdal.
- Integrerte hvitevarer.
- Tre lyse soverom.
- Delikat flislagt bad med gulvvarme og downlights.
- Gjestetoalett.
- Praktisk omkledningsrom med gode lagringsmuligheter, eller hjemmekontor.
- Oppgradert pen en-stavs eikeparkett på gulv.
- A-konto oppvarming og varmtvann inkludert i fellesutgifter.
- TV/bredbånd er inkludert i fellesutgifter.
- Sentral beliggenhet på Løren.
- 550 meter til Løren T-bane.

Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering
Det medfølger 1 parkeringsplass med el-bil lader i felles garasjeanlegg på gnr. 124 bnr. 293. Det er bruksrett til parkeringsplassen som fremkommer av vedtektene for sameiet. Eier må betale for strømforbruket knyttet til lading som etterfaktureres hver måned.

Det er sykkelparkering i lukket anlegg i kjeller.

Beliggenhet
Leiligheten har en fin plassering øverst i Gartnerkvartalet, tilbaketrukket ved den store midtparken. Gartnerkvartalet har egen balløkke, lekeplass, pergola med grill, utendørs amfi, to etasjer høy klatrevegg, utendørs gym, fontener og dyrkingsparseller for beboere med grønne fingre. Her kan både små og store trives!

Løren er et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gangavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en enorm utvikling og er nå et moderne boområde, med store grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

Her er det kort gangavstand til et rikt servicetilbud og flotte grøntområder. Både Løren og Økern T-banestasjoner er i gangavstand fra boligen og tar deg begge retninger inn mot byen, i tillegg til flybuss og flere andre busslinjer. Det er gangavstand til Hasle via nyåpnet gangbro like i nærheten. Her finner man Vinslottet med flere servicetilbud deriblant privat legevakt, gastropub, butikker og flere spisesteder med uteservering om sommeren.

Parker
Boligen ligger kun en liten gåtur unna skulpturparken Peer Gynt, "Lørenparken". Parken er et naturlig samlingspunkt i nærområdet, og er tilrettelagt med lekeapparater, skulpturer, sittegrupper og en ballplass som om vinteren omgjøres til skøytebane. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Sinsenparken, Lørenbanen, Muselunden, Torshovdalen, Tøyenparken, Valle Hovin og Bjerkedalen park.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000. Det ble nylig åpnet en ny Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi, Peppes Pizza, Sara Pizzeria, Hy's Street food & juice bar og den nyåpnede gastropuben Fryd på Løren Torg. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Europris City ble åpnet i Lørenveien 38 i høst. Det samme gjorde også massasjetjenesten Squeeze i Lørenveien 43.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her sto nylig Økern Portal ferdig oppført. Fremover vil det åpne restauranter, treningsstudio og diverse servicetilbud der. Der skal de også kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i nærområdet og to hoteller.

Les mer på: www.loren.no.

Fritid
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området. Det er også kort vei til Sterk Treningssenter i Lørenveien, med flere dyktige personlige trenere, gode apparater og treningstimer. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpnet et nytt senter på Løren høsten 2020.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Skole/Barnehage
Det er et bredt utvalg av både barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen har gangavstand til barneskolene Løren, Sinsen og Refstad (midlertidig flytt til Bredtveit). For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående. Det er også et stort utvalg av barnehager i kort gåavstand fra leiligheten.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Fra leiligheten er det ca. 550 meter til T-banen på Løren, som tar deg raskt til både Nydalen og sentrum. I tillegg stopper både 23-bussen og flybussen i nærområdet. 31-bussen som går hele døgnet stopper også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med bysykkelordning.

Tidsavstander med T-bane
Med T-bane fra Løren tar det ca.:
2 min til Økern
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen
19 min til Oslo Sentralstasjon

Tidsavstander med bil
Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
2 min til Sinsen
2 min til Økern
10 min til Alna Senter
13 min til Oslo S
40 min til Oslo lufthavn.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere leilighetsbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 1344 m²

Det vil være en stor park i midten på 6 mål med balløkke, lekeplass, pergola med grill, utendørs amfi, to etasjer høy klatrevegg, utendørs gym, fontener og dyrkingsparseller for beboere med grønne fingre.

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
P-rom: Entré/gang, bad/wc, toalettrom, 3 soverom, stue/kjøkken, kontor/omkledningsrom

Leiligheten disponerer en romslig bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Primærrom
Primærrom: 81 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 81 kvm

Boder
Det er sportsbod på 5 kvm i eget bodanlegg.

Standard
Leiligheten stod innflytningsklar i juni 2021. Dette er en hjørneleilighet med svært gode lysforhold med store vindusflater fra to sider i stue- og kjøkkendelen. Videre har boligen tilvalg som integrerte hvitevarer og en-stavs parkettgulv i lys eik.

Gang og omkledningsrom| Mye lagringsplass
Velkommen til det som kan bli ditt nye hjem for deg og din familie! Fra bakkeplan og garasjeanlegget går det heis opp til etasjeplan. I denne leiligheten blir du møtt av en lys gang med downlights som gir et godt førsteinntrykk.

I tilknytning til den store gangen er det et praktisk omkledningsrom som har rikelig med lagringsplass. Kan også fint brukes som hjemmekontor.

Stue og kjøkken| Lyst og sosialt rom med en luftig følelse
Høydepunktet i denne leiligheten er alt lyset og den luftige følelsen du får i oppholdsrommet. Her er det utgang til balkong og flere store vindusflater som bidrar til den luftige følelsen. Videre er det god plass til en stor sofagruppe samt et stort spisebord hvor du kan invitere venner og familie på hyggelige middagsselskaper. Det er også naturlige soner for innredning av andre møbler.

Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning noe som gir et hyggelig og sosialt allrom. 

Her får du et kvalitetskjøkken med lys grå innredning fra Sigdal med slette fronter og en sprek laminert benkeplate med marmormønster og oppgradert underlimt vask. Videre er det lysarmatur med stikk under overskap og integrerte hvitevarer fra Siemens (kombiskap, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin), og ventilatorhette i børste stål.

Balkong| En forlengelse av stuen på vår- og sommerhalvåret
På balkongen er det gode solforhold fra ca. kl. 10.00-22.00 på sommerstid. Balkongen er på ca. 9 kvm og vil være et fint sted å nyte varme vår- og sommerdager. Det er tillatt med gass-eller elektrisk grill på balkongen slik at sommermiddagen kan lages utendørs.

Bad| Delikat baderom og gjestetoalett
Leiligheten har et delikat flislagt bad med gulvvarme og downlights i himlingen som sørger for en god atmosfære under morgen- og kveldsstellet. Her er det vegghengt innredning med heldekkende servant. Videre har badet speildører og stikkontakt med belysning. Badet har dusjnisje med innfellbare dusjdører og vegghengt toalett. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel med naturlig plassering for dette under benkeplaten.

Gjestetoalettet er tilknyttet entré. Toalettet er utstyrt med servant og vegghengt toalett.

Tre soverom| Lyse og delikate
Leiligheten har tre gode og romslige soverom. Soverommene er lyse og luftige. To av soverommene vil ha god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Det minste soverommet egner seg godt til barnerom, gjesterom eller kontor.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 28.05.2021 vedrørende oppføring av hus 8 med tilhørende utearealer. Følgende er anmerket: det må leggges med dokumentasjon på sluttrapport med avfallsplan for bygg- og anleggsavfallet og kvitteringer fra
avfallsmottaker. Kopi av den midlertidige brukstillatelsen følger vedlagt i salgsoppgaven.

Oppvarming
Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill på balkong. Gassbeholdere må oppbevares forskriftsmessig.

Energiavregning med Techem Norge AS - Avregning for 01.01.-31.12 for faktisk forbruk.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Inkludert i felleskostnader.
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det foreligger ikke beregninger for eiendomsskatt for boligen enda, da den er helt ny. Det må antas at det vil komme eiendomsskatt på boligen.

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 621,- pr.mnd.

A konto oppvarming, TV/Bredbånd, garasje, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, bygningsforsikring, vaktmestertjenester, renhold og forretningsførsel.

Faste løpende kostnader
Det må påberegnes kostnad til innboforsikring og strøm.

Årsregnskap
Sameiet har sitt første driftsår i 2021 og det foreligger derfor verken regnskap eller budsjett enda.

Forsikring med polisenummer
Tryg forsikring Polisenummer: 7864400

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. ,- Som sekundærbolig Kr. ,-

Sameie
Sameie: Villvin boligsameie, Orgnr: 926019171

Sameiet består av 81 boligseksjoner på eiendommen gnr. 124, bnr. 295 i Oslo kommune. Styret kan kontaktes på villvin@styrerommet.no. Boligsameie er sameiepart i Lørenvangen garasjesameie og Gartnerkvartalet utomhusssameie.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene. Det fylles ut erklæring som sendes til styret. Erklæringen ligger vedlagt i husordensreglene.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. 

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:
Det er tinglyst bestemmelse om vann/kloakkledning til Televerket i 1939. Det er tinglyst bestemmelse om bebyggelse og gjerde i 1939 og 1940. Det er tnglyst bestemmelse om gjerde i 1941 i januar og mai og i juli 1947. Det er tinglyst bestemmelse om benyttelse i 1952. Det er tinglyst vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement i juni 1953 og oktober 1953. Det er tinglyst bestemmelse om vei i 1955 og vedtak av Oslo kommune vann- og kloakkreglement i 1955. Det er tinglyst 2 bestemmelser om garasje i 1959. Det er tinglyst erklæring om lagerskur i 1959. Det er tinglyst erklæring om visse vilkår ved utskillelse/bebyggelse av eiendommen i 1971 og 1988. Det er tinglyst bestemmelse om trafostasjon i 1971 og 1986. Det er tinglyst bestemmelse om bruksrett i 1990 og midlertidig dispensasjon for paviljong i 1992. Det er tinglyst jordskifte i 2008.

Det er tinglyst en rekke bestemmelse om vei og sykkelplasser samt uteareal og balkonger i 2018. Det er tinglyst bestemmelse om nettstasjon i 2018 til Elvia AS og bruksrett til nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold i 2019. Det er tinglyst bestemmelse om vann og kloakk i 2019.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse i reguleringsplan S-4732 fra 2013.

Det er en pågående plansak i Lørenvangen 22 og Petter Møllers vei 13 hvor det er omregulering av eiendommen fra næring til bolig. Saksnummer 201509417 hos Oslo kommune.

I Lørenvangen 22 er det pågående byggesak for riving av kontor- og lagerbygg med saksnummer 201800839.

Det er pågående plansak i Lørenvangen 25 for oppføring av boligblokker. Det er saksnummer 201909046 hos Oslo kommune.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
190 000,- (Dokumentavgift)

199 020,- (Omkostninger totalt)

7 599 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.10 000)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Oppgjør (Kr.7 200)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Provisjon (Kr.76 000)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Visningshonorar 2 for 1. (Kr.2 500)
Taktsmann med realoppmåling. (Kr.2 000)
Rabatt tilrettelegging (Kr.- 13 000)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Totalt kr. (Kr.111 200)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0044

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Karoline Dovland

Saksbehandlere
Karoline Dovland
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 10 36 61 / E-post: kdo@eie.no

Michelle Lehn Jensen
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 88 45 05 / E-post: mlj@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lørenvangen 23A
For mer om objektet
Lørenvangen 23A

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: