Bilde 1 av Lørenvangen 34Bilde 2 av Lørenvangen 34
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 34

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Strøken 3-roms toppleilighet med god planløsning og solrik vestvendt balkong - Garasjeplass - Akonto fyring og varmtvann
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
53 m²
Bruksareal (BRA)
56 m²
Bruttoareal (BTA)
62 m²
Fellesutgifter
kr 3 740 / Mnd
Prisantydning
kr 5 150 000
Omkostninger
kr 15 504
Totalpris
kr 5 165 504
Fellesformue
kr 16 956
Byggeår
2016
Tomt
Fellestomt 9446 m²
Oppdragsnummer
71210176
card-default

Christer Sebbah

Eiendomsmegler | Partner
Les om Christer
Prisantydningkr 5 150 000,-
Gebyr utlysing forkjøpsrettkr 7 494,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 6 850,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverkkr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverkkr 480,-
  
Totalpris kr 5 165 504
Eiendom
Lørenvangen 34, 0585 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 258, andelsnr. 108 i Rosegartneriet Borettslag med orgnr. 816496462 i Oslo kommune

Boligtype
Leilighet

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2016

Tomt
Fellestomt 9446 kvm

Prisantydning
5 150 000

Takstrapport
Takstmann: Takseringstjenester AS
Takstdato: 01.11.21

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 16 956,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. fellesgjeld
5 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

5 165 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 3 740,- pr. mnd.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene. Det er normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene. Felleskostnadene vil justeres fra 1.1, men det er på nåværende tidspunkt ikke kjent med hvor mye.

Felleskostnad inkluderer
A konto fyring og varmtvann, garasje, internett og kabel-TV grunnleie, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Eier
Marte Skrivervik Andreas Rygg Vold

Beskrivelse
Christer Sebbah ved EIE Løren ønsker velkommen til Lørenvangen 34!

Dette er en lekker 3-roms leilighet med fin planløsning og god standard. Her bor du sentralt, samtidig tilbaketrukket i rolige og grønne omgivelser. I Gartnerløkka kan barna leke trygt på bilfrie fellesarealer med flere lekeplasser og andre utendørs tilbud. Espira Gartnerløkka barnehage gir prioritert plass for beboere.

Boligen inneholder en gang med plassbygde oppbevaringsløsninger, to gode soverom, et flislagt bad, stue og et moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Stue og kjøkken er i en fin åpen løsning som gir et sosialt allrom. Det er parkett på gulv og veggene er holdt i lyse og trendy fargevalg. Boligen har gode lys- og solforhold og en gjennomført og moderne standard.

Det følger en garasjeplass og god lagringsplass i bod i kjeller.

Kort fortalt:
- Lekker 3-roms leilighet med god planløsning.
- Delikat flislagt bad/wc med gulvvarme.
- Moderne overflater med parkett og  trendy fargevalg.
- Moderne og lyst kjøkken med integrerte hvitevarer
- Sosialt allrom med åpen løsning mellom kjøkken og stue.
- Generøse vinduer med mye lysinnslipp.
- To lyse og gode soverom.
- Boligen har stor balkong med gode solforhold.
- Garasjeplass i felles garasjeanlegg.
- Ytterligere lagringsplass i praktisk plassert kjellerbod.
- A-konto fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader.
- Fortrinnsrett i Espira Gartnerløkka barnehage.
- Ingen dokumentavgift.
- Nytt og moderne boområde.
- Kort vei til marka.
- Kort vei til skoler og barnehager.
- Offentlig kommunikasjon og Løren T-bane i kort avstand.            

Denne boligen bør sees. Velkommen til en hyggelig visning!

Parkering
Garasjeplass i felles garasjeanlegg, merket 20, medfølger.
Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Eiendommen ligger meget sentralt til på Løren i Oslo, et hyggelig område hvor du finner alt du trenger i hverdagen i gangavstand. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et moderne boligområde med fine grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud. Som en av nærmeste naboer har du Lørenparken; et perfekt samlingssted for lek og avslappende ro i grønne lunger.

I handlegaten og på Løren Torg finner du kafeer, butikker, restauranter og et variert utvalg av servicetilbud. Fra leiligheten er det en kort spasertur til Løren T-bane, som tar deg raskt til Nydalen, Storo og sentrum. Nærmeste busstopp er i gangavstand i Lørenvangen med 23- bussen og flybussen. 31-bussen som går hele døgnet stopper i Sinsenkrysset, i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren etablert bysykkelordning og sykkelruter mot marka og sentrum. I nærheten finner du andre store grøntområder som Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på Meny, Løren Frukt og Grønt, Joker, Kiwi og Rema 1000 som er noen hundre meter fra boligen. Det er Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til Meny en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet med Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi og Peppes Pizza. For en hyggelig kopp kaffe er det både Kaffebrenneriet og Baker Hansen i området.

Videre er det en rekke spisesteder på populære Vinslottet som Hasle Gastropub, W.B Samson bakeri og pizza og Fish sushi. Hasle Gastropub holder til i store hyggelige lokaler med lun belysing og fine sittegrupper. Ta med venner på en burger til middag og avslutt kvelden med dart og shuffleboard. På W.B Samson har de en lett og trivelig atmosfære og her får du tak i ferske bakervarer til helgekos, i tillegg til at det serveres deilig italiensk pizza. Flere av stedene har uteservering om sommeren. Sugar & Spice ligger også i 1.etasje med utgang fra utsiden av Vinslottet. Her serveres det Asian Street Food i grønne og frodige lokaler.

Økern Portal som nylig åpnet ligger kun få minutter fra leiligheten. Her er det åpnet flere restauranter, treningssenter og løpebane.

På Løren er det en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, Europris, Squeeze massasje, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio.

For de aktive
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

I Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark på ca. 10 daa, med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn. Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Studio Jobbsprek på Økern Portal og Sterk trening og- helsesenter er rett ved boligen. Det er i tillegg flere treningssenter i nærområdet. Det er nylig åpnet en løpebanen på takterrassen til Økern Portal, og ved Lørenbanen ca 7 min gåtur så er det egen styrketreningspark.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten. Boligen tilhører Løren skolekrets. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til Handelshøyskolen BI i Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Et par minutters gange fra boligen ligger Løren T- bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen). Økern T- bane (1,1 km unna) som tar deg inn mot byen fra øst (via Hasle). Det er gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med T- bane
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Økern:
12 min til Jernbanetorget
8 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
9 minutter til Storo.
16 min til Oslo S.
45 min til Oslo Lufthavn

Bebyggelse
Området består i hovedsak av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 9446 kvm

Adkomst
Det vil bli skiltet med EIE visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startsted til den aktuelle boligen.

Inneholder
5. etasje: Entré/gang, bad/wc, bod, stue/kjøkken og 2 soverom.
Annet: Garasjeplass i felles anlegg, merket 20, og bod på fellesområde, merket B 57, på ca 5 kvm.

Arealbeskrivelse:
5.etasje: P-rom: 53 kvm som består av: Entré/gang, bad/wc, stue/kjøkken og 2 soverom.
5.etasje: S-rom: 3 kvm som består av: Bod.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra takstrapport utført av takstmann Kato Malvik, 1.11.2021:

Fundamentert med fundamenter i betong/armert plate til antatt antatt fast grunn. Grunnmur og hovedbærekonstruksjon i betong/stål forblendet med pussede og panelte fasader. Vinduer i trevirke med 2 og 3-lags glass med utvendig aluminiumslist. Kompakttakkonstruksjon med papp/ membran tekking og innvendige taknedløp.

For ytterligere informasjon om byggemåte se takstrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i  rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Primærrom
Primærrom: 53 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom: Entré/gang, bad/wc, stue/kjøkken og 2 soverom.

Bruksareal
Bruksareal: 56 kvm

Standard
Entré/gang:
Velkommen inn til det som kan bli ditt nye hjem! Her er det fin plass til oppheng av yttertøy, kommode og annet ønskelig.   

Bad/wc:
Delikat flislagt bad/wc med gulvvarme og downlightsbelysning. Badet er utstyrt med slett lys innredning og innmurt speil med lys over. Videre er det servant med ettgreps blandebatteri, dusjhjørne med innfellbare dører og garnityr, samt veggmontert WC med utenpåliggende sisterne. Det er opplegg for vaskemaskin. På badet er det i tillegg et praktisk tørkeskap.

Åpen stue- og kjøkkenløsning:
Kjøkkenet ligger i åpen løsning med stuen som gir et sosialt og hyggelig allrom. I stuen er det god plass til sofagruppe, TV-benk og spisestuebord. Stuen har store vindusflater som gir godt med lysinnslipp og med utgang til balkong.

Kjøkkeninnredningen har lyse slette fronter og laminert benkeplate. Det er dobbel stålkum med ettgreps blandebatteri. Integrert koketopp, komfyr og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte over koketopp. Komfyrvakt og waterguard er montert. Integrert ovn og oppvaskmaskin, samt kjøleskap medfølger.

To soverom:
Leiligheten har to gode soverom av fin størrelse. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Det andre rommet er godt egnet til barnerom, gjesterom eller kontor - alt etter behov. Garderobeskap på det ene soverommet.

Balkong:
Stor vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm med gode solforhold. Ifølge nåværende eiere vil det på solfylte sommerdager være sol fra ca. 13-14 og til ca. 22 på sommerstid. På balkongen er det fin plass til utemøblement og fint utsyn over nærområdet.

Sammendrag tilstandsrapport:
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra TG0-3, der TG0 er best og TG3 er dårligst.
Alle punkter i tilstandsrapporten har fått TG1.
For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takstrapport.

Fra selgers egenerklæringsskjema:
Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
Ja: Det har vært meldt om skjeggkre i kjellerbodene til et bygg (annet borettslag), som tilhører samme garasjeanlegg som vårt bygg. Det har ikke vært observert skjeggkre i vår bod eller vår leilighet.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest for Lørenvangen 34 - datert 19.4.2018.

Oppvarming - Teknisk
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varmekabler i gulv på badet.

Hovedsikring og strømmåler i skap på fellesområder. Automatsikringer i sikringsskap i entré/gang. Jordfeilbrytere på alle kurser. Anlegget er delvis skjult/delvis åpent.

Rør i rør system med fordeling over wc på badet. Opplegg til vannbåren varme og varmt forbruksvann i skap soverom. Vanninntak, vannmålere og stoppekraner i skapet. Avløpsrør i hovedsak i plast og støpejern. Ventilasjonsanlegg med aggregat sentralt. Tilluft og avtrekksventiler i leiligheten(balansert). Ventilasjonsanlegget reguleres og vedlikeholdes sentralt.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er ikke beregnet eiendomsskatt for denne andelen i 2021, men eiendomsskatten til borettslaget er i 2021 beregnet til kr 22 411,-
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 3.740, - pr. mnd.
Herav:
Garasje 150,-
Felleskostnader 3.156,-
Akonto oppvarming 434,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eiere har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2658 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Fellesgjelden for denne fellesgjelden er nedbetalt, men borettslaget har et lån med følgende betingelser:

Lånenr.: OBBK01-98207541974
Restgjeld: 73.350.000,-
Restløpetid: 35 år 4 mnd.
Terminer pr. år: 12.
Avdragsfrihet til og med: 01.02.2022.
Flytende rente på 1,48%

Overnevnte informasjon er hentet fra forretningsfører.

Årsregnskap
Regnskap for 2020 viser et overskudd på kr. 1 725 878.
Budsjett for 2021 viser et underskudd på kr. 76 280.

Forsikring med polisenummer
NEMI Polisenummer: 3049434

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig: kr 1 224 527
Som sekundærbolig: kr 4 408 295

Borettslag
Borettslag: Rosegartneriet Borettslag, Orgnr: 816496462

Rosegartneriet Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 816496462, og ligger i bydel Grünerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Lørenvangen 34 og Lørenvangen 36. Borettslaget består av 64 andelsleiligheter med første innflytting i 2016.

Borettslaget er medeier i sameiet Gartnerløkka Gårdsrom- og Garasjesameiet.

Borettslaget har egen hjemmeside:  web5.herborvi.no/0705

Rosegartneriet Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Eiendomsdrift AS.

Forretningsfører
OBOS - tlf: 22 86 55 00.

Styregodkjenning
20 dagers styregodkjenning.
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer samt OBOS-medlemmer forøvrig. Parallellavklaring er igangsatt, konferer megler. Interesse for forkjøpsrett må meldes boligbyggelaget direkte via OBOS sin hjemmeside.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Hvitevarer:
Kjøleskap, oppvaskmaskin og ovn medfølger salget.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

Annet
I følge selgers egenerklæringsskjema er det observert skjeggkre i kjellerbodene til et bygg (annet borettslag), som tilhører samme garasjeanlegg som vårt bygg. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.
Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade,  men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Det er tinglyst følgende på borettslagets grunnboksblad:
2015/1174329-13/200  Erklæring/avtale  
15.12.2015 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:5  
Bestemmelse om bruk av grunn for reparasjon og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
 
2015/1174329-19/200  Best. om vann/kloakkledn.  
15.12.2015 
Bestemmelse om anlegg av felles stikkledninger for vann og avløp fra hovedledninger i Lørenvangen frem til eiendommene
Ledningseierne er i fellesskap ansvarlige for ledningenes drift og vedlikehold
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/910261-1/200  Pantedokument  
05.10.2016 
BELØP: NOK 127.080.000
Panthaver:OBOS-BANKEN AS  
Org.nr: 911986884
 
2016/910268-1/200  Pantedokument  
05.10.2016 
BELØP: NOK 84.720.000
Panthaver:Fellesskapet Av Innskyttere, Jf Brl §2-11 1. Ledd  
Lnr: 10087366
 
2016/910268-2/200   ** Prioritetsbestemmelse  
05.10.2016 
veket for: PANTEDOKUMENT 2016/910261-1/200

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Utleie
Iht. brl. § 5-4 (2) har andelseieren mulighet til korttidsutleie i opptil 30 dager i løpet av året. Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Andelseier kan overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Private ledninger vedlikeholdes for eiers (Borettslaget) regning.
For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Regulering
Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i reguleringsplan S-4189 fra 2005.

Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover.

I Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13 foreligger det en pågående plansak saksnr. 201509417. Saken gjelder omregulering av eiendommene fra næring til bolig. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan/vil det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Det er i Lørenvangen 25 mottatt planforslag vedrørende oppføring av boligblokker med saksnummer 201909046.

USBL har et et prosjekt på ca. 300 leiligheter og barnehage i Lørenveien 51 "Gregers kvartal". Saksnummer:  201916055. Prosjektet er planlagt til å bestå av 6 boligblokker med barnehage og parkeringskjeller og strøkstjenende virksomhet på bakkeplan i deler av bygningene, samt offentlig torg og sykkelveg med fortau. Antall boliger vil ligge på mellom 250 til 260 og med høyder fra 5-8 etasjer. Bebyggelsen henvender seg mot Lørenveien, Lørenvangen (torg), Løren transformatorstasjon og Alnabanen. Det er regulert inn torg, gang- og sykkelvei og fortau for å sikre gode byromstrukturer i prosjektet.

For mer info se annonsen: https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=212556207&sort=PUBLISHED_DESC&q=gregers%20kvartal%20

Det planlegges en aktivitetspark med grøntarealer og flerbrukshall i Lørenveien 64.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 494,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

15 504,- (Omkostninger totalt)

5 165 504,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Markedspakke 1 (Kr.21 500)
Oppgjør (Kr.7 200)
Provisjon (Kr.48 750)
Tilrettelegging (Kr.13 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.2 500)
Eierskiftegebyr selger (Kr.5 995)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.11 825)
Tilstandsrapport (Kr.6 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 995)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.130 665)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-21-0176

Budgivning
Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at det i forbrukerforhold ikke kan inngis bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Eiendomsmegler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn dette. Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, vedlagt i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Alle bud og budforhøyelser skal være skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt, og budet skal signeres av budgiver. Vi oppfordrer til å inngi bud elektronisk, ved å trykke på "Gå til budgivning" på eiendommens hjemmeside på eie.no. Ved å benytte denne tjenesten vil vilkårene om legitimasjon og signatur fra budgiver være oppfylt. Som kjøper og selger hos EIE vil du få tilsendt budjournalen etter at handel er inngått. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournalen i anonymisert form. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Følgende gjelder der handel kommer i stand før 1. januar 2022


Følgende gjelder der handel kommer i stand etter 1. januar 2022
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.
Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Hvitvasking
Eiendomsmegler er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift. Hvitvaskingsloven pålegger megler å gjennomføre kundetiltak av både selger og kjøper. Dersom kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak, og dette medfører at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket misligholder kjøper avtalen. Dette vil kunne gi selger rettigheter etter avhendingsloven, herunder rett til å heve kjøpet og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning dersom misligholdet er vesentlig. I tilfeller der det er selger som ikke bidrar til at megler får gjennomført løpende kundetiltak underveis i oppdraget må megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Selger vil i så fall ha misligholdt sine forpliktelser, og kjøper vil kunne ha krav mot selger etter avhendingslovens bestemmelser om mislighold og forsinkelse.

Dersom kundetiltak ikke lar seg gjennomføre vil EIE eiendomsmegling ikke kunne bistå med handelen eller foreta oppgjør.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
EIE Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler | Partner Christer Sebbah

Saksbehandlere
Christer Sebbah
EIE Løren & Økern
Eiendomsmegler | Partner
Mob: 93 61 22 32 / E-post: chse@eie.no


Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, f.eks. tilbud om lån eller andre banktjenester, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).
Bilde 3 av Lørenvangen 34
For mer om objektet
Lørenvangen 34

Kontakt megler

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Bilde av iphone som viser EIE-portalen
Få full oversikt
EIE portalen – ditt boligunivers

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: