Bilde 1 av Lørenvangen 42Bilde 2 av Lørenvangen 42
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 42

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Visning avlyst. Boligen er solgt. 3-roms med optimal planløsning. Solrik sydvestvendt balkong. Garasjeplass.
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
59
Antall soverom
2 soverom
Etasje
5
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
57 m²
Bruttoareal (BTA)
63 m²
Fellesutgifter
kr 2 959 / Mnd
Prisantydning
kr 5 200 000
Omkostninger
kr 143 390
Totalpris
kr 5 343 390
Fellesformue
kr 9 054
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 2102 m²
Oppdragsnummer
92210029
card-default

Siamak Ebrahimi

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Siamak
Prisantydningkr 5 200 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgiftkr 134 370,-
  
Totalpris kr 5 343 390
Eiendom
Lørenvangen 42, 0585 Oslo, Etasje: 5

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 265 snr. 59 orgnr. 917993009 i Oslo kommune

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 63 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra takstrapport. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
2

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 2102 m²

Prisantydning
5 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 31.12.20
Andel fellesformue: kr. 9 054,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 370,- (Dokumentavgift)

143 390,- (Omkostninger totalt)

5 343 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr. 2 959,- pr. mnd.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter (felles forsikring, komm. avg., driftskostnader m.m.) kr 239,-
Garasje kr 150,-
Felleskostnader brøk kr 1.832,-
A-konto oppvarming kr 446,-
TV/bredbånd kr 292,-

Eier
Anniken Kvalsund Våge Hans-Christian Sirnes

Beskrivelse
Rålekker og gjennomgående 3-roms selveier fra 2017 på populære Løren med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Boligen ligger i byggets 5. etasje med heisadkomst til alle plan. Gjennomgående leilighet med optimal planløsning og gode lysforhold. Stuen har utgang til sydvestvendt balkong på ca 6,7 m² med flott utsikt til bakgården og gode solforhold. Sol på balkongen fra ca. kl. 11:00 - 21:00 på sommerstid (ifølge sun seeker). Egen garasjeplass medfølger. Mulighet for etablering av ladeboks.

•Gjennomgående 3-roms fra 2017
•Optimal planløsning
•Flott utsikt
•Garasjeplass
•Heis
•Delikat bad
•Moderne kjøkken
•Garderobeskap
•Innvendig bod/walk-in med tilgang fra gjesterom/barnerom
•Kjellerbod på 5,5 m²
•Fortrinnsrett til Espira barnehage
•Dyrehold tillatt

Parkering
Det medfølger én parkeringsplass (plass nr. 126) i felles oppvarmet garasjeanlegg. P-plassen er en tinglyst bruksrett som følger leiligheten. Fra garasje er det direkte heisadkomst til leilighetsplan. Øvrig parkering er i gate etter gjeldende bestemmelser

Beliggenhet
Velkommen til Løren - En ny og fantastisk bydel. Leiligheten ligger i et attraktivt område i fredelige omgivelser, tilbaketrukket fra bykjernen, men samtidig sentralt med gangavstand til alt et rikt byliv kan tilby.

Dette er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig skjermet, litt utenfor den indre bykjerne. Løren er fortsatt i voldsom vekst og er i ferd med å utvikle seg til å bli en av Oslos mest spennende bydeler. Det er lagt store planer for utviklingen av Lørenområdet og ett av hovedpunktene det skal legges stor vekt på er attraktive uteområder

Forretninger, kafeer og restauranter er innen kort gangavstand fra boligen. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Gastro pub fryd Løren, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Hy's Sushi og Sara Pizzeria i Lørenveien 66.

Dagligvarer handler du hos Meny på Løren Torg, Rema 1000 i Lørenveien eller Kiwi på Frydenberg. Bunnpris og Løren Frukt & Grønt, Joker og Bunnpris er også dagligvarebutikker innen gangavstand som også har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine, og bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, legevakt, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

For de aktive:
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

Sterk trening og- helsesenter er i kort avstand fra boligen og det er flere treningssenter i nærområdet. Det er også gangavstand til SATS Hasle og SATS Carl Berner. Crossfit Oslo åpner et nytt senter på Løren i løpet av høsten.

Lørenbanen aktivitetspark er en park med fotballbane og flere utendørs treningsapparater, som gir gode muligheter for mosjon for både store og små. Her er det muligheter for både individuell og felles treninger. Aktivitetsparken driftes av Hasle-Løren Idrettslag og kan brukes av alle.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Innenfor ca. 600 m i radius ligger både Løren t-bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen) og Økern t-bane som tar deg inn mot byen fra øst (via Hasle). I tillegg er det også kort gangavstand til flybuss og flere busslinjer. Det er kort avstand til busstoppet i Lørenvangen der 23-bussen, 24-bussen og Flybussen FB3 går, med avganger til Lysaker, Simensbråten, Brynseng T og Gardermoen.

Tidsavstander med t-bane:
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Økern:
10 min til Jernbanetorget
13 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
5-9 minutter til Storo.
6-16 min til Oslo S.
30-45 min til Oslo Lufthavn.

Bebyggelse
Området består i det vesentligste av blokkbebyggelse.

Tomt
Eiet tomt, 2102 m²

Adkomst
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Skole/barnehage
Beboere i sameiet har fortrinnsrett til Espira barnehage. Det er for øvrig god barnehagedekning i området. I kort gangavstand finner en bla. Espira bhg. i Lørenvangen, Espira bhg. i Spireaveien, Kanonen bhg. i Kanonhallveien og FUS bhg. i Lørenveien.

Skole:
Nye Løren skole er kort gangavstand fra leiligheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
5. etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken, omkledningsrom.

Byggemåte
Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med liggende kledning, pussede og malte flater. Flatt tak tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp. Personheis i oppgang.

Primærrom
Primærrom: 57 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom:

Bruksareal
Bruksareal: 57 kvm

Boder
Egen bod i kjeller på 6,5 kvm. Bodnr. 203.

Standard
Entré:
Flott og romslig entré som gir et hyggelig førsteinntrykk. God plass til oppbevaring.

Stue:
Romslig og lys stue med god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement og spisebord. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys og skaper en hyggelig atmosfære i rommet.

Balkong:
Fra stuen er det utgang til leilighetens balkong. Sydvestvendt balkong på ca 6,7 kvm. med god plass til utemøblement, planter og grill. Sol på balkongen fra ca. kl. 11:00 - 21:00 på sommerstid (ifølge sun seeker).

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger i en åpen og sosial løsning med stuen. Sigdal kjøkkeninnredning med malte glatte fronter, laminat benkeplater, underlimt oppvaskkum og ventilator. Videre er kjøkkenet utstyrt med belysning under overskap, integrert  oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap, stekeovn og induksjon platetopp. Waterguard med lekkasjestopp er montert.

Bad:
Delikat og romslig baderom utstyrt med veggmontert toalett, dusjdører i herdet glass, opplegg for vaskemaskin, tørkeskap oppført i frostet glass og innmurt speil med overliggende belysning. Baderomsinnredning med malte glatte fronter og heldekkende servant. Nytt servantskap ble montert i juli 2020.

Hovedsoverom:
Soverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende skyvedørsgarderobe.

Soverom II:
Soverom med plass til seng, arbeidsbord og tilhørende garderobeskap. Fungerer utmerket som barnerom eller gjesterom - alt etter ønske og behov.

Innvendig bod:
Fra soverom nr. 2 er det tilgang til praktisk innvendig bod/walk-in med gode oppbevaringsmuligheter.

Det er gjennomgående tidsriktig stil for alle rom med overflater i tidsriktige lyse og moderne farger, samt parkett på gulv. En flott leilighet som passer perfekt for de med et ønske om å bo sentralt, og samtidig tilbaketrukket.

Ferdigattest
Følgende foreligger, og kan fås ved henvendelse til megler:
- Ferdigattest - Lørenvangen 38 - 50 - Datert 2018.

Oppvarming
Oppvarming med fjernvarme til radiatorer. Á-konto oppvarming og varmtvann er inkludert i felleskostnader. Elektrisk gulvvarme på baderom. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 0,-

Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Skattesats for 2021 foreslås satt til tre promille for all fast eiendom. Det foreslås at det gis inntil fire millioner kroner i bunnfradrag for hver selvstendige boenhet. Skattesats og bunnfradrag er uendret fra 2020. Se Oslo kommune sine hjemmesider for mer informasjon: https://www.oslo.kommune.no/etater-foretak-og-ombud/innkrevingsetaten/kunngjoringer/horing-eiendomsskatt-2021.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 2 959,- pr.mnd.
Fellesutgifter (felles forsikring, komm. avg., driftskostnader m.m.) kr 239,- Garasje kr 150,- Felleskostnader brøk kr 1.832,- A-konto oppvarming kr 446,- TV/bredbånd kr 292,-

Faste løpende kostnader
Typiske tillegg vil være strøm og innboforsikring. Eier opplyser om strømforbruket: ca 3700 kWh per år.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Ingen lån er registrert på sameiet.

Årsregnskap
Inntekter:
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 3 980 622. Dette er kr 622 høyere enn budsjettert.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 4 150 115. Dette er kr 128 015 høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak ekstra innkreving av kapital fra Gartnerløkka Garasje- og Gårdsromssameie for pergola og slamutskiller.

Resultat:
Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr -163 278 og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Kommentarer til sameiets arbeidskapital pr. 31.12.2019.:
Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2019 var kr 983 694.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 6599364

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2019: Som primærbolig Kr. 1 180 724,- Som sekundærbolig Kr. 4 250 607,-

Sameie
Sameie: Stilkrosen Boligsameie, Orgnr: 917993009

Stilkrosen Boligsameie er en del av Gartnerløkka. Her finner man også Rosegartneriet og Gartnerløkka borettslag. I tillegg drives garasje og fellesområder av Gartnerløkka garasje- og gårdsromssameie. Her sitter et styremedlem fra hvert styre.

Stilkrosen Boligsameie i Lørenvangen består til sammen av sammen 127 eierseksjoner.

Boligselskapets hjemmeside er: www.stilkrosen.no

Styret nås på e-post: stilkrosen@styrerommet.no. Ved akutte hendelser, se «Viktige telefonnummer» på vibbo.no/stilkrosen/kontakter. Energiavregning er à-konto via Techem Norge AS

Styret i sameie kan treffes på gartnerlokkagarasje@styrerommet.no
Stilkrosen Boligsameie har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS.

Forretningsfører
OBOS.

Styregodkjenning
Ingen krav til styregodkjennelse.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Løsøre og tilbehør:
- Alle integrerte hvitevarene medfølger, herunder oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr og platetopp. Vaskemaskinen på badet medfølger ikke.
- Følgende medfølger ikke: Vegglampe på stue, taklampe på stue, to bokhyller på barnerom, knaggrekke på gang, knaggrekke på soverom, to vegglamper på soverom, TV + lydplanke.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

2016/550313-7/200  Best. om adkomstrett  
20.06.2016 
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:5  
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:6  
Rett til bruk av grunn for reparasjoner og vedlikehold av bygninger
Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-124/265
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2016/734521-1/200  Seksjonering  
16.08.2016 
opprettet seksjoner:
snr: 59
formål: Bolig
sameiebrøk: 57/8359
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.

Vei/vann/kloakk
Offentlig.

Regulering
Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

Pågående plansak: saksnr. 201509417. Saken gjelder Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13. Omregulering av eiendommene fra næring til bolig. Bebyggelsen er tenkt utformet som en åpen kvartalsstruktur, med et indre parkdrag og kvartalshager som binder boligprosjektet til Lørens helhetlig grønnplan (VPOR). Innkjøring til parkering for både PM13 og L22 skjer via Vekslerveien. Felles uteareal for lek og opphold forutsettes lagt skjermet inne i kvartalshagene. For mer informasjon, se Plan- og Bygningsetaten sine hjemmesider: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201509417

Pågående plansak: saksnr. 201909046. Saken gjelder Boligblokker. Lørenvangen 25. Forslagsstiller ønsker å regulere to boligblokker på hhv. 6/8 etasjer og 10 etasjer i nord syd retning på eiendommen. Bebyggelsens høyder tar opp overgangen mellom bebyggelsen i Økern Portal og bebyggelsen langs Lørenvangen. Boligblokken mot vest viderefører høyder fra reguleringsplanforslaget i Peter Møllers vei 22, som har 6 og 8 etasjer. Boligblokken mot øst er illustrert i 10 etasjer, som en megler mot bebyggelsen som er under oppføring der (Økern Portal). Plasseringen av byggene gir åpenhet og luft mot rekkehusområdet i nord, og viderefører sammenhengen med Lørenvangen 23. Her er etasjehøydene senket i forhold til reguleringen, og det er laget en 10m bred og 2 etasjer høy åpning gjennom bebyggelsen for å gi god tilknytning til dette området. For mer informasjon, se Plan- og Bygningsetaten sine hjemmesider: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201909046

Pågående plansak: saksnr. 201607804. Saken gjelder Økern Torgvei 6.Nordtomta: Siste politiske bestilling er ny park på tomta samt 1500 boliger. Dette gjør tomtegrunnen mindre og utnyttelsen høyere enn i tidligere forslag. «Storgårdskvartaler» er valgt fordi det innfrir på kvalitet, tetthet og attraktivitet for familieboliger. Kvartalene skal tilby et unikt, grønt og bilfritt bomiljø som ikke eksisterer i dag på Økern. Sydtomta1: lav kvartalsbebyggelse i kombinasjon med tårn. Konseptet er valgt for å skape aktive fasader på gateplan og porøsitet i de øverste etasjene grunnet siktlinjer til/fra kulturminne. Utforming, størrelse og høyder av tårn er under bearbeidelse. Skisser viser handel/service samt flerbrukshall på bakkeplan og næring/kontor og studentleiligheter. Sydtomta2: et restareal i ny veiløsning med restriksjoner i bakken. Foreløpige skisser: Alt1: et kompakt bygg fundamentert i området uten restriksjoner der øverste etasje krager ut. Dette gir et signalbygg uten «forside og bakside». Resterende del av tomta programmeres med et sentralt sykkelanlegg. Alt2: tårn men forbundet med et lavt bygg langs Ulvenveien. Dette blir også et signalbygg, men tilrettelegger også for aktiv fasade langs Ulvenveien. Funksjoner på tomten er ikke bestemt. For mer informasjon, se Plan- og Bygningsetaten sine hjemmesider: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201607804

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
5 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
134 370,- (Dokumentavgift)

143 390,- (Omkostninger totalt)

5 343 390,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Visnings-/overtagelseshonorar pr. stk. (Kr.4 300)
Provisjon (Kr.53 750)
Tilrettelegging (Kr.13 500)
Løfting av Finn-annonse (Kr.364)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995)
Foto-Kombinasjonspakke (Kr.6 400)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 940)
Markedspakke (Kr.12 900)
Oppgjør (Kr.5 500)
Tilstandsrapport og planskisse med mål (Kr.6 400)
Totalt kr. (Kr.115 834)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
92-21-0029

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.
Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning. For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.
Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et "som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt innvirkning på den avtalen som er inngått.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Sinsen og Rosenhoff Eiendomsmegling AS
EIE Sinsen
Org. nr:922183201
Trondheimsveien 153-155
0570 Oslo
Tlf: 23 89 69 86, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler MNEF / Partner Siamak Ebrahimi

Saksbehandlere
Siamak Ebrahimi
EIE Sinsen
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 72 47 25 / E-post: se@eie.no

EIE Sinsen
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Bilde 3 av Lørenvangen 42
For mer om objektet
Lørenvangen 42

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: