Bilde 1 av Lørenvangen 5Bilde 2 av Lørenvangen 5
Digital salgsoppgave
Lørenvangen 5

0585 Oslo • Oslo kommune

Prisantydning

kr 7 200 000

Omkostninger: kr 189 020Totalpris: kr 7 389 020
Stor og lekker 4-roms selveierleilighet med egen utleiedel I Garasje m/el-bil lader I Nybygg fra 2017 ISentralt på Løren
Vis i kartLast ned salgsoppgave
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
36
Antall soverom
3 soverom
Etasje
6
Primærrom (P-ROM)
89 m²
Bruksareal (BRA)
89 m²
Bruttoareal (BTA)
98 m²
Fellesutgifter
kr 3 958 / Mnd
Prisantydning
kr 7 200 000
Omkostninger
kr 189 020
Totalpris
kr 7 389 020
Fellesformue
kr 23 584
Byggeår
2017
Tomt
Eiet tomt 3794 m²
Oppdragsnummer
91210095
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Kristian Birkan

Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Les om Kristian
Visninger
Tirsdag 11. mai
17:00 - 18:00
Meld deg på visning
Prisantydningkr 7 200 000,-
Pantattest kjøperkr 200,-
Tingl.gebyr pantedokumentkr 585,-
Tingl.gebyr skjøtekr 585,-
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-)kr 180 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt)kr 7 650,-
  
Totalpris kr 7 389 020
Eiendom
Lørenvangen 5, 0585 Oslo, Etasje: 6

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 269 snr. 36 orgnr. 919037792 i Oslo kommune

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 89 kvm
Hoveddel: Gang, bad, stue/kjøkken, omkledningsrom/bod og to soverom
Hybel: Gang,bad, stue/kjøkken/sovealkove

Bruksareal: 89kvm
Brutto areal: 98 kvm

Leiligheten disponerer i tillegg en kjellerbod på ca. 5,8 m2 med vegger i gitter utførelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. Arealene er hentet fra tilstandsrapporten. Areal og rom er angitt og definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent fra bygningsmyndighetene.

Antall soverom
3

Byggeår
2017

Tomt
Eiet tomt 3794 m²

Prisantydning
7 200 000

Andel fellesgjeld/Fellesformue
Det er ikke noe fellesgjeld tilknyttet leiligheten
Andel fellesformue: kr. 23 584,- pr. 31.12.20

Totalpris inkl. omkostninger
7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

189 020,- (Omkostninger totalt)

7 389 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Totale felleskostnader pr d.d. kr. 3.958,- pr.mnd. og fordelingen er slik:

Fjernvarme kr. 704,-
Felleskostnader kr. 2.855,-
Internett kr. 260,-
Digital-TV kr. 139,-

Det er avregning på varmtvann og fjernvarme hos ISTA. Seksjonseier faktureres et månedlig à-kontobeløp og ISTA avregner mot faktisk forbruk pr. år.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Felleskostnad inkluderer
Vaktmestertjenester/renhold av felles områder, kommunale avgifter, á-konto fjernvarme og varmtvann, kabel-tv / internett ( Altibox), felles bygningsforsikring m.m.

Eier
Simran Kaur Sandhu Vick Sandhu

Beskrivelse
Sjelden anledning på Løren! Finansier boutgiftene med egen utleiedel og skattefrie leieinntekter.

Lekker 3-roms + 1-roms utleidel med optimal planløsning. Boligen er bestående av hoveddel, samt 1-roms hybel med eget bad og kjøkken.

Boligen er fra 2017 og holder følgelig en god standard. Store vindusflater i kombinasjon med den gode takhøyden, gjør at boligen oppleves som lys og luftig. Flytt rett inn!

Kort fortalt:

- Stilig leilighet med optimal planløsning
- 1-roms hybel med skattefrie leieinntekter
- Kan omgjøres til 4-roms med 2 bad
- Malt i tidsriktige farger
- Vestvendt balkong
- Garasjeplass med El-bil lader
- Fjernvarme
- Fortrinnsrett til FUS bhg.
- 500 meter til Løren T-bane
- 200 meter til Løren Torg

Parkering
Det følger med en garasjeplass med el-bil lader som er i Brødfabrikken Garasjesameie (realsameie med gnr. 424, bnr. 7). Felleskostnader for garasjeplass er kr. 200,- pr. mnd. (halvårlig innkreving).

Det er videre innført beboerparkering i dette området, noe som betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 5.400,- pr. år og kr. 900,- pr. år for el-bil. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beliggenhet
Velkommen til Løren - En ny og fantastisk bydel.

Leiligheten ligger i et attraktivt område i fredelige omgivelser, tilbaketrukket fra bykjernen, men samtidig sentralt med gangavstand til alt et rikt byliv kan tilby.

Dette er en bolig som passer perfekt for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig skjermet, litt utenfor den indre bykjerne. Løren er fortsatt i voldsom vekst og er i ferd med å utvikle seg til å bli en av Oslos mest spennende bydeler. Det er lagt store planer for utviklingen av Lørenområdet og ett av hovedpunktene det skal legges stor vekt på er attraktive uteområder.

Forretninger, kafeer og restauranter er innen kort gangavstand fra boligen. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Løyrin 1891 Restaurant og Bar, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Pipa Kafé og Vinbar ved Krydderhagen samt WB Samson, Sugar & Spice, 8 Fish Sushi og Hasle Linie Gastropub på Vinslottet frister også. Siste nytt er Hy's Sushi og Sara Pizzeria i Lørenveien 66.

Dagligvarer handler du hos Meny på Løren Torg, Rema 1000 i Lørenveien eller Kiwi på Frydenberg. Bunnpris og Løren Frukt & Grønt er også dagligvarebutikker innen gangavstand som også har søndagsåpent. Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine, og bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Empet Løren Dyreklinikk, Green Kids second hand, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.På Vinslottet finner du Spar, Apotek 1, frisører, legevakt, og du kan stikke innom Kitch'n og interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

Det kollektive transporttilbudet er også meget bra med bla. Løren T-banestasjon (stod ferdig i April 2016). 2 stopp til Nydalen og 14 minutter før du er i Oslo Sentrum. Ring-bussene (23 og 24) samt flybussen stopper like i nærheten (Dag Hammarskjølds vei). Bysyklene i Lørenveien er også et fint alternativ i sommerhalvåret.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Carl Berner. Hasle Torg bidrar også til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med mini-gjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, handlegater med mange fasiliteter, samt kanskje et nytt badeland.

Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på http://www.projectokern.com/

Bebyggelse
Område bestående hovedsakelig av nybygg og blokkleiligheter

Tomt
Eiet tomt, 3794 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Barnehager:
Beboere i sameiet har fortrinnsrett til FUS barnehage. Det er for øvrig god barnehagedekning i området. I kort gangavstand finner en bla. Espira bhg. i Lørenvangen, Espira bhg. i Spireaveien, Kanonen bhg. i Kanonhallveien m.m.

Skole:
Nye Løren skole er i kort gangavstand fra leiligheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Offentlig kommunikasjon
Et par minutters gange fra boligen ligger Løren T- bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen). Økern T- bane (1,1 km unna) som tar deg inn mot byen fra øst (via Hasle). Det er gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med T- bane
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Økern:
12 min til Jernbanetorget
8 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
5-9 minutter til Storo.
6-16 min til Oslo S.
30-45 min til Oslo Lufthavn

Inneholder
Boligen ligger i byggets 6 etasje og inneholder:
-Hoveddel:Gang, Bad, stue/kjøkken, omkledningsrom/bod og 2 soverom.
-Hybel: stue/kjøkken og bad.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel P Martens.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Platekledde fasader. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Det er personheis i bygget.

Alle punkter i tilstandsrapporten er gitt TG:1

For ytterligere informasjon om byggemåte se tilstandsrapport som ligger vedlagt. Det er viktig at interessenter setter seg inn i rapporten. Interessenter oppfordres til å kontakte takstmann ved eventuelle bygningstekniske spørsmål.

Følgende fremkommer av selgers egenerklæringsskjema:

Kjenner du til om det har vært utført arbeider på terrasse/garasje/tak/fasade?
- Ja, Firma heter K3 montasje, Skifte av håndløpere på balkong.

Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
-Ja, Opptil 11 kw ladehastighet.

Kjenner du til forslag til- eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel, eller offentlige vedtak
som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller eiendommens omgivelser?
-Ja,Nabovarsel om riving av Lørenveien 51 der Gregers kvartal skal bygges.

Selges eiendommen med utleiedel, leilighet eller hybel eller lignende?
- Ja

Hvis ja, er rommene som benyttes til ovennevnte godkjent til beboelse (rom til varig opphold) av
bygningsmyndighetene?
-Hybel med eget bad og minikjøkken, rommet er godkjent som soverom ihht tegninger fra byggherre.

Kjenner du til manglende brukstillatelse eller ferdigattest? Ja,
- Mangler ferdigattest pga. lang behandlingstid hos PBE.

Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (i fellesareal eller i andre boliger)?
-Vært påvist skjeggkre I bodområde, men beskjempet i 2019/2020 av Rentokil.

Tilleggsinformasjon:
Bygget vegg med dør i gang for å kunne leie ut hybel.
Det skal bygges i Lørenveien 51, prosjektet heter Gregers kvartal. Tørrfruktmøll har blitt oppdaget i leiligheten i 2019 og nyligen. Skap og hyller med matvare har blitt rengjort, og infiserte matvarer blitt fjernet. Sameiet har blitt orientert.

Primærrom
Primærrom: 89 kvm
Følgende rom er inkludert i P-rom hoveddel: Gang, Bad , stue/kjøkken, omkledningsrom/bod og 2 soverom.
Følgende rom er inkludert i P-rom hybel: Stue/kjøkken og bad.

Bruksareal
Bruksareal: 89 kvm

Boder
Kjellerbod på 5,8 m2 med vegger i gitterutførelse

Standard
Hoveddel:

Gang:
Innbydende entré med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i medfølgende skyvedørsgarderobe.
Portelefon ved inngangsdøren.

Stue:
Romslig og flott stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater sørger for at det kommer rikelig med naturlig lys inn i rommet. Fra stuen er det tilgang til romslig balkong på 6,6 kvm. med god plass til diverse utemøblement, planter og grill. Det er montert belysning, screens på terrassedør, og stikkontakter på balkongen.

Kjøkken:
Stilrent kjøkken fra HTH med moderne kjøkkenfronter og laminert benkeplate med innfelt kjøkkenservant. Det er naturlig plass til spisegruppe i "rommet" mellom stue og kjøkken. Integrerte hvitevarer som induksjonsplatetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, og kjøl/frys følger med i handelen.

Hovedsoverom:
Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Påkostede garderobeløsninger som er på soverommet følger med i handelen.

Soverom II: Romslig og flott soverom med god plass til seng og garderobe. Rommet fungerer ypperlig som gjesterom, barnerom, eller som kontor - alt etter behov.

Bad:
Stort og pent flislagt bad med hvit moderne baderomsinnredning med skuffer og innmurt speil, vegghengt toalettskål, og dusjnisje med dusjdører i herdet glass. Det er naturlig plass på badet til vaskemaskin og tørketrommel. Varmekabler i baderoms gulv, og downlights i tak.

Hybel:

Stue/kjøkken:
Romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Det er satt opp hybelkjøkken med integrert kjøleskap, og komfyr.

Bad:
Pent flislagt bad innredet med vegghengt toalettskål, moderne baderomsinnredning med vask, amt vegghengte dusjdører i glass og sluk i dusjnisje. Det er installert opplegg til vaskemaskin på badet. Varmekabler i gulv og downlights i tak.

Hybelen disponerer:
Eget calling anlegg.
Mellom hybel og hoveddør er det etablert ytterdør.

Ferdigattest
Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse datert 29.06.17.

Oppvarming
Det er vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv og gang. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Kommunale avgifter
Det gjøres oppmerksom på at kan forekomme variasjoner i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer i gebyrer/avgifter.

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2021 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg i mellom.

Fordeling felleskostnader
Totale felleskostnader pr d.d. kr. 3.958,- pr.mnd. og fordelingen er slik:

Fjernvarme kr. 704,-
Felleskostnader kr. 2.855,-
Internett kr. 260,-
Digital-TV kr. 139,-

Det er avregning på varmtvann og fjernvarme hos ISTA. Seksjonseier faktureres et månedlig akontobeløp og ISTA avregner mot faktisk forbruk pr. år.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6619 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.  Boligen er tilknyttet Viken fiber / altibox som leverandør av kabel-tv og internett. Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Forsikring med polisenummer
IF Skadeforsikring Polisenummer: 1485632

Formuesverdi
Formuesverdi for inntektsåret 2018:
Som primærbolig Kr. 1 574 716,-
Som sekundærbolig Kr. 5 668 977,-

Sameie
Sameie: Sameiet Brødfabrikken, Orgnr: 919037792
Sameiet Brødfabrikken, Orgnr: 919037792 er et kombinert eierseksjonssameie i eiendommen med gnr.124, bnr. 269 i Oslo kommune med påstående bygninger, installasjoner og anlegg. Sameiet består av 122 boligseksjoner og 1 næringsseksjon som er barnehage.
Boligseksjonseiere i Brødfabrikken har fortrinnsrett til barnehageplass i FUS Brødfabrikken.
Sameiet har en egen hjemmeside med informasjon for beboerne: http://www.brodfabrikken.no og Facebook-gruppen "Sameiet Brødfabrikken" for kommunikasjon med seksjonseiere og beboere.
Sameiet Brødfabrikken garasjesameiet omfatter en egen fradelt eiendom under bakkenivå betegnet som gnr.424 bnr. 7, i Oslo kommune heretter kalt garasjeeiendommen. Garasjeeiendommen er et tingsrettslig sameie hvor ingen av sameierne eier noen spesiell del av garasjeeiendommen, men hvor sameierne iht. vedtektene er tildelt spesielle rettigheter og plikter til forskjellige deler av sameiet. Disse er omtalt som ideell andel.

Vann i garasjen i vinter
Styret jobbet veldig aktivt i vinter med å få noen til å suge opp alt vannet. Det har vært veldig vanskelig å finne en leverandør av en slik tjeneste. Styret vil også vurdere å engasjere et rådgivende selskap for å finne ut om det er alternative løsninger til dreninger og/eller grunnlag til reklamasjon mot entreprenør/utbygger.

Fremtidige vedlikehold
På årsmøtet 13.05.19 ble det vedtatt å bytte ut håndløperne på balkongene og terrassene i sameiet. Kostnaden for dette er ca. 700 000, og betales ved oppsparte midler. Håndløperne skiftes ut til galvanisert stål, eller furu.

Det skal søkes om å sette opp en bom med systemnøkkel etter flertallet som stemte for. Styret har sendt forespørsel til Oslo Kommune ved Plan og bygningsetaten om mulighet for å sette opp bommer inn til området for å unngå trafikk.

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS

Styregodkjenning
Det er ikke krav til styregodkjenning av ny eier.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt iht. husordensreglene.

Diverse
Følgende medfølger ikke i handelen:
-Lampe over matbord, lampe i stue samt all ikea smarthus løsning (belysning og sentral), tv på vegg eller vaskemaskin følger ikke med.
-Støvsuger i omkledningsrom/bod
-Blå strømkabel som som sitter i elbil laderen følger ikke med i handelen.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Hybel:
Nåværende eier opplyser at de har hatt en leieinntekt på hybelen på 7.800,- pr mnd inkludert alt.

Annet
Ved avdekket skjeggkre i borettslaget/sameiet/tomannsbolig el. lignende.
Det er observert skjeggkre i bodanlegget i sameiet. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger.  Ferske studier fra Folkehelseinstituttet bekrefter at man effektivt og sikkert kan kvitte seg med skjeggkre ved å bruke små mengder giftig åte.
Skjeggkre gjør ingen bygningsmessig skade, men kan virke sjenerende.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne/sameiet har panterett i seksjonen for felleskostnader samt andre krav som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger 2 ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.
Følgende serviutter følger eiendommen:
2016/609781-1/200 Best. om adkomstrett.
2016/609781-2/200  Best. om adkomstrett
2016/609781-8/200  Bruksrett ( Eiendommen skal ha gjensidig bruksrett til hverandres utearealer)
2016/609781-11/200  Bruksrett ( Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reprasjon og vedlikehold av byggninger/anlegg )
2016/609781-13/200  Best. om vann/kloakkledn.
2017/202407-1/200  Best. om vann/kloakkledn.

For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.
De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet.
Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 x folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner § 31.

Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret.
Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.
Eierseksjonssameiet er selv ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig/forretning/barnehage/bevertning i henhold til reguleringsplan S-4835 datert  med tilhørende reguleringsbestemmelser. Løren er et område under stor utvikling og det foreligger mange pågående byggesaker på Løren generelt. På nabotomten (Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13) foreligger det en pågående plansak saksnr. 201509417. Saken gjelder omregulering av eiendommene fra næring til bolig. Det ferdigstilles også nye boligblokker i Lørenvangen 19 og i Lørenveien 52-54. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan/vil det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover. I umiddelbar nærhet mot vest planlegger USBL et prosjekt på ca. 300 leiligheter og barnehage i Lørenveien 51 "Gregers kvartal". Se saksnummer:  201916055, og hjemmeside: https://gregerskvartal.no/  Det følger av referat fra møte at prosjektet består av 6 boligblokker med barnehage og strøkstjenende virksomhet på bakkeplan i deler av bygningene, samt offentlig torg og sykkelveg med fortau.Prosjektet legger opp til en bymessig struktur med høy utnyttelse. Bebyggelsen henvender seg mot Lørenveien, Lørenvangen (torg), Løren transformatorstasjon og Alnabanen. Det er regulert inn torg, gang- og sykkelvei og fortau for å sikre gode byromstrukturer i prosjektet.

For mer info se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?direct=Y&mode=all&caseno=201916055&Dateparam=01/13/2020&sti=

Det planlegges også en aktivitetspark med grøntarealer og flerbrukshall i Lørenveien 64.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
7 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
200,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
180 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 200 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))

189 020,- (Omkostninger totalt)

7 389 020,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Provisjon 1%

Tilrettelegging (Kr.14 500)

Markedspakke (Kr.14 900)

Oppgjørshonorar (Kr.7 200)

Visningshonorar / overtagelseshonorar(Kr.2 950)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-21-0095

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" - avhendingsloven (avhl.) § 3-9.

Eiendommen selges "som den er" noe som innebærer at den selges i den stand den er under visning.
For en kjøper betyr dette at selgers ansvar for eventuelle mangler er begrenset.

Selv om eiendommen er solgt "som den er" kan det foreligge en mangel dersom boligen er i vesentlig
dårligere stand enn hva kjøper kunne forvente ut fra den avtalte kjøpesummen og forholdene ellers. Et
"som den er"- forbehold fritar heller ikke selger fra sin opplysningsplikt, og det kan foreligge en mangel
hvis selger har holdt tilbake opplysninger om eiendommen som han kjente eller måtte kjenne til og som
kjøper hadde grunn til å regne med å få (avhl. § 3-7). Det kan også foreligge en mangel dersom selger
eller noen på hans vegne gjennom annonse, salgsoppgave eller annen markedsføring har gitt uriktige
opplysninger om eiendommen (avhl. § 3-8).

En manglende eller en uriktig opplysning kan bare gjøres gjeldende mot selger dersom den har hatt
innvirkning på den avtalen som er inngått.
Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke
eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.
Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må gjennomgås grundig av
interessenten(e). I tillegg oppfordres interessentene(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra
forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
EIE Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
EIE Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Kristian Birkan
EIE Ensjø
Fagansvarlig / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 58 09 21 / E-post: kbi@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.


Gå til budgivning
Bilde 3 av Lørenvangen 5
For mer om objektet
Lørenvangen 5

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: