Bilde 1 av Lørenveien 54C Bilde 2 av Lørenveien 54C
Digital salgsoppgave
Lørenveien 54C

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker og lys 3- roms hjørneleilighet med stor balkong på ca. 16 kvm- Garasjeplass i felles anlegg- Lave felleskostnader
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Eierseksjon
1
Antall soverom
2 soverom
Etasje
1
Primærrom (P-ROM)
57 m²
Bruksareal (BRA)
60 m²
Bruttoareal (BTA)
66 m²
Fellesutgifter
kr 3 161 / Mnd
Prisantydning
kr 4 600 000
Omkostninger
kr 8 009
Totalpris
kr 4 608 009
Byggeår
2019
Tomt
Fellestomt 999 m²
Oppdragsnummer
71200144
card-default

Karoline Dovland

Eiendomsmegler
Les om Karoline
Prisantydning kr 4 600 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 6 850,-
Pantattest kjøper kr 199,-
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk kr 480,-
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk kr 480,-
   
Totalpris kr 4 608 009
Eiendom
Lørenveien 54C, 0585 Oslo, Etasje: 1

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 284 snr. 1, andelsnr. 6 i Plommehagen Borettslag med orgnr. 823013582 i Oslo kommune

Eierform
Borettslag

Areal
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2019

Tomt
Fellestomt 999 m²

Prisantydning
4 600 000

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 0.,- pr. 01.09.2020
Andel fellesformue: kr. 6.009,- pr. 31.12.2019

Totalpris inkl. fellesgjeld
4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 009,50 (Omkostninger totalt)

4 608 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.3 161,- pr.mnd.

Felleskostnad inkluderer
Garasje, a-konto oppvarming og varmtvann, TV, internett, kommunale avgifter, felles bygningsforsikringer, drift og vedlikehold m.m.

Sikringsordning fellesgjeld
Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS.

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget/aksjelaget.

Parkering
Det medfølger en garasjeplass i felles anlegg. Garasjeplassen er nr. 137.

Eier
Per Helgesplass

Beskrivelse
Karoline Dovland ved Eie Løren ønsker velkommen til Lørenveien 54 C! Dette er en lekker og romslig 3-roms hjørneleilighet fra 2019 med nyboliggaranti frem til 2024. Leiligheten har en stor stue på ca. 20 kvm og balkong på ca. 16 kvm. Leiligheten ligger i første etasje med trappefri adkomst og er en endeleilighet. I umiddelbar nærhet er det flere butikker og serveringssteder og boligen ligger med kort gangavstand til både Løren, Hasle og Økern T-banestasjon, samt buss og flybuss.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard, oppleves som ny (alt TG0), med praktisk og fin planløsning. Delikat kjøkken med mørke, slette fronter, mye skap- og benkeplass og integrerte hvitevarer. Stuen gir rom for et stort spisebord og sofagruppe med tilhørende møblement. Badet er pent flislagt og har praktisk innredning med helstøpt vask med skuffeseksjon og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Leiligheten har to romslige lyse soverom hvorav hovedsoverom har medfølgende garderobeskap. I entréen er det en praktisk innredet bod med garderobeløsning.

Det følger med parkeringsplass i garasjekjeller og en kjellerbod med gode lagringsmuligheter i tillegg til en romslig bod i leiligheten.

Kort fortalt
- Lys og tiltalende leilighet fra 2019
- Nyboliggaranti frem til 2024
- Garasjeplass i felles anlegg.
- Vestvendt og stor balkong på ca. 16 kvm.
- Delikat kjøkken med slette fronter og integrerte hvitevarer.
- Romslig stue med plass til sofahjørne og spiseplass.
- Lekkert flislagt bad med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.
- To lyse og luftige soverom med plass til garderobeskap.
- Praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm.
- Romslig bod på ca. 5 kvm i kjeller.
- IN- ordning på borettslagets lån.
- Dyrehold tillatt.
- Kort avstand til både Løren- og Økern T-bane.
- Kort vei til et rikt servicetilbud.
- Kort vei til Marka.

Velkommen til en hyggelig visning! Husk påmelding til visning på eie.no.

Beliggenhet
Eiendommen ligger fint til på Løren i Oslo, et hyggelig boområde hvor du finner stort sett alt du trenger i hverdagen i kort gåavstand. Her kan du bo godt i vakre og rolige, men likevel sentrale omgivelser. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling og fremstår i dag som et moderne boområde, med fine grønne lunger og et variert utvalg av servicetilbud.

I Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn.  Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

I handlegaten og på Løren Torg finner du kafeer, butikker, restauranter og et variert utvalg av servicetilbud. Fra leiligheten er det en kort spasertur til Løren T-bane, som tar deg raskt til både Nydalen, Storo og sentrum. Nærmeste busstopp er Lørenvangen i kort gåavstand med 23-bussen og flybussen. 31-bussen, som går hele døgnet, stopper i Sinsenkrysset, også i gangavstand fra leiligheten. Videre er det på Løren sykkelfelt med nylig etablert bysykkelordning, samt sykkelruter både mot marka og sentrum. I nærheten finner du også andre store grøntområder som Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

Dagligvarehandel og servicetilbud
Dagligvarehandel kan gjøres på nærbutikkene Meny, Løren Frukt og Grønt, Bunnpris, Kiwi og Rema 1000 som bare er noen hundre meter fra boligen. Det er planlagt en Joker-butikk på hjørnet vis-a-vis Baker Hansen (Lørenveien 53). På Løren Torg finner du i tillegg til dagligvarer også en rekke servicetilbud som apotek, bokhandel, Nille, Løren rens og Alliance optikk.

Det er et godt utvalg av flere restaurant- og take away-tilbud i umiddelbar nærhet. Dominos Pizza, Sanjay's, Umai Sushi Peppes Pizza og Løyrin 1891 er bare noen av dem. For en hyggelig kopp kaffe er Kaffebrenneriet og Baker Hansen populære kafeer i området, samt Samson på Vinslottet.

På Løren er det også en hyggelig handlegate med ytterligere tilbud som blomsterbutikk, dyrlege, legesenter, Lørenklinikken, Min hudklinikk, Sterk trening og Zaga hårstudio. Flere tilbud åpner her etter hvert som prosjektene i Lørenveien ferdigstilles.

Det er gangavstand til Økern som er i sterk utvikling med planer om å bli sentrum for nye Hovinbyen. Her står Økern Portal ferdig i løpet av året. Økern Portal skal kombinere kontorlokale med næringsvirksomhet, samt at det foreligger det planer fra Steen & Strøm og Storebrand om å bygge ut et urbant, bærekraftig og levende bysentrum med torg, parker og møteplasser. Det bygges i tillegg flere nye kontorbygg i tillegg til to hoteller i nærområdet.

Les mer på: Les mer på www.loren.no.

For de aktive
Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av to kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Det er også taekwondo, wushu og andre kampsportklubber i området.

I Lørenveien 64 er det planer om å bygge en offentlig aktivitetspark på ca. 10 daa, med flerbrukshall. Parken er tiltenkt til å bli en møteplass, balløkke og lekeområde for større barn.  Flerbrukshallen skal bli integrert i terrenget, som vil si at taket til flerbrukshallen skal være en aktiv del av parken.

Sterk trening og- helsesenter er i kort avstand fra boligen og det er flere treningssenter i nærområdet.

Skole/barnehage
Det er flere barnehager og skoler i nærheten av leiligheten.  Boligen tilhører Løren skolekrets. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Frydenberg ungdomsskole og Wang Ung. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke og Kuben videregående.

Høyskoler og universitet
T-banen tar deg raskt til både Handelshøyskolen BI Nydalen i løpet av ca. 6 minutter og Universitetet på Blindern i løpet av ca. 11 minutter.

Kollektivtransport
Innenfor ca. 600 m i radius ligger både Løren t-bane som tar deg inn mot byen fra vest (via Nydalen) og Økern t-bane som tar deg inn mot byen fra øst (via Hasle). I tillegg er det også kort gangavstand til flybuss og flere busslinjer.

Tidsavstander med t-bane:
Fra Løren:
4 min til Storo Senter
6 min til Nydalen (Handelshøyskolen BI)
14 min til Majorstuen

Fra Økern:
12 min til Jernbanetorget
18 min til Nationaltheatret

Med bil fra Løren Torg tar det ca.:
5-9 minutter til Storo.
6-16 min til Oslo S.
30-45 min til Oslo Lufthavn.

Bebyggelse
Området består hovedsakelig av nyere blokkbebyggelse.

Tomt
Fellestomt, 999 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Inneholder
<b>Arealbeskrivelse</b>
1.etg.: P-rom: 57 kvm som består av: Entrè/gang, bad/wc, stue/kjøkken og 2 soverom.
1.etg.: S-rom: 3 kvm som består av: Bod.
Annet: Det er en innvendig bod på ca. 3 kvm og en bod på ca. 5 kvm på fellesområder.

Byggemåte
Boligblokk med 7 etasjer og garasjekjeller under bebyggelse. Adkomst til felles trapperom fra asfaltert gangvei. Fundamentert med fundamenter i
betong/armert plate til antatt antatt fast grunn. Grunnmur og hovedbærekonstruksjon i betong/stål forblendet med pussfasader. Vinduer med 2 og 3-lags glass med trekarmer og utvendig aluminiumslist. Kompakttakkonstruksjon med papp/ membran tekking og innvendige taknedløp. Balkonger i betong/stål med gulv i trevirke.

Primærrom
Primærrom: 57 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 60 kvm

Boder
Det medfølger en bod på ca. 5 kvm på fellesområder i kjeller. Boden er merket nr. B227.

Standard
Boligen har en ny og meget god standard med nyboliggaranti frem til 2024. Det er lys 3-stavsparkett, veggflater malt i lyse farger og store vindusflater. Det er gjort tilvalg på kjøkken med fargevalg og hvitevarer.

Entrè
Her kommer man inn i en lys og innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Entréen er hvitmalt og har parkett på gulv. Fra entréen er direkte inngang til en praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm med god plass til oppbevaring av yttertøy og diverse.

Kjøkken og stue
Leiligheten har et delikat kjøkken med mørke, slette fronter og laminat benkeplate. Det er godt med skap- og benkeplass. Av integrerte hvitevarer er det koketopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryserdel. Det er montert komfyrvakt og waterguard. Kjøkken og stue ligger i delvis åpen løsning som skaper et hyggelig og sosialt allrom.

Leiligheten har en lys og romslig stue med flere store vindusflater og 3-stavs parkett på gulv. Det er god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. Det er også plass til et spisebord hvor du kan invitere til hyggelig middagsselskaper. Videre er det direkte utgang til boligens vestvendte balkong.

Balkong
Fra stuen er det direkte utgang til en romslig balkong på ca. 16 kvm. Balkongen er vestvendt og har sol fra ca. kl. 14 til 18 på sommerhalvåret. Det er god plass til en sittegruppe og grill slik at sommermiddagen kan nytes ute. Det er tillatt med både elektrisk- og gassgrill på balkongen.

Baderom
Leiligheten har et delikat flislagt baderom med lys innredning og lyse fliser. Det er dusjhjørne med innfellbare dører, vegghengt toalett, speilskap med lys over og skuffer til oppbevaring under servant. Det er opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Videre er det downlightsbelysning og varme i gulv som gir en behagelig atmosfære.

Soverom
Leiligheten har to luftige og romslige soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Hovedsoverommet vender ut mot bilfrie fellesarealer og  har medfølgende garderobeskap som gir mye lagringsplass til klær og diverse. Soverom nummer to passer perfekt som barnerom eller kontor.

Bod
I gangen er det en praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm. Boden er innredet med praktiske hyller og har god plass til oppbevaring av yttertøy og diverse.

Konklusjon tilstandsrapport
Takstmannen vurderer eiendommens tilstandsgrad fra 0-3, der 0 er best og 3 er dårligst.
- Alle rom er vurdert til TG 0 (ingen symptomer).

Egenerklæringsskjema
Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser?
- Antar det er forslag om utbygging av kvartalet i Lørenveien på andre siden av dominos pizza (henger i alle fall banner der, noe det for så vidt har gjort de siste ca 1,5 år).

Medfølger/ medfølger ikke
- Integrerte hvitevarer medfølger.

Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest datert 28.01.2020 som omhandler Lørenveien 52-54.

Oppvarming
Leiligheten varmes opp av radiatorer og varme i gulv på bad/wc.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Eiendomsskatt
Eiendomsskatt er beregnet til:

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 3 161,- pr.mnd.
Fellesutgiftene fordeles slik:
- Garasje kr: 150,-
- Felleskostnader kr:  2.725,-
- Akonto oppv. og tappev. kr: 286,-

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1150 kwh pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.
Nåværende eier har betalt ca. kroner 1.120,- pr. år for innboforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Borettslaget har ett felles lån i OBOS banken.

Lånenr: OBOS01-98207821551
Terminer pr. år: 12
Type lån: Annuitet
Type rente: Flytende
Avdragsfrihet t.o.m.: 01.12.2024
Restløpetid: 39 år 2 mnd
Restsaldo pr. 10.09.20: 173.320.000,-
Rente pr. 10.09.20: 1,50%
Andel restsaldo pr. 10.09.20: 0,-

Nåværende eier har nedbetalt sin andel fellesgjeld på dette lånet.

Årsregnskap
Regnskap for 2018/2019 viser et overskudd på kr. 146.060.
Budsjett for 2020 viser et overskudd på kr. 245.500.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring Polisenummer: 7174827

Formuesverdi
Ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av skatteetaten etter en beregningsmodell om boligen er primær eller sekundær. Formuesverdien for primærbolig utgjør ca. 30% av beregnet markedsverdi og ca. 80% av sekundærbolig. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv må sende inn opplysninger

Borettslag
Borettslag: Plommehagen Borettslag, Orgnr: 823013582

Forretningsfører
OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Styregodkjenning
Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett
Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer med meldefrist 29.09.20. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Tekniske installasjoner:
TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring. Se husordensreglementet for gjeldende bestemmelser.

Radonmåling
Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G), jf. borettslagsloven § 5-20. Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Det er tinglyst 24 bestemmelser/erklæringer på eiendommens grunnboksblad. Det er bestemmelser om vann- og kloakkledninger, vei, bebyggelse, gjerde, benyttelse, garasje/parkering, lagerskur, trafostasjon/kiosk, paviljong, rett til grunn for reparasjon/vedlikehold og vedtak vedrørende utskillelse/bebyggelse. Det er også tinglyst to pantedokumenter for andelseiernes innskudd og fellesgjeld.


Utleie
Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke fra styret kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste årene, jf. borettslagsloven § 5-5. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til det. Godkjenning kan nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. borettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk via privat stikkvei/-ledninger.

Regulering
Eiendommen er regulert til bolig. Området rundt Løren og Økern er under stor utvikling og stort sett vil alt av eldre næringsbebyggelse utvikles i tiden fremover.

Det er en pågående byggesak i Lørenvangen 21-23 som omhandler oppføring av boliger. Se saksnummer 201709395. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201709395

Det er en pågående byggesak i Lørenveien 54 med flere som omhandler etablering av gang- og sykkelvei gjennom tomten (Gartnerkvartalet). Se saksnummer: 201717054. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201717054

Det er en pågående byggesak i Lørenveien 52 som omhandler bruksendring til dagligvarebutikk og fasadeendring. Det er også søkt om fasadeskilt fra Joker. Se saksnummer: 202006347 og 202010451. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=202006347

Det er en pågående plansak som omhandler Lørenvangen 22 og Peter Møllers vei 13. Plansaken omhandler omregulering av eiendommene fra næring til bolig. Se saksnummer: 201509417. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201509417

På tomten Lørenfaret 1-3 foreligger det en pågående byggesak for oppføring av kontorbygg og rehabilitering av eksisterende kontor. 201614793
I Øørenfaret 1-3 er det byggesaker for Økern portal med næring, forretning, hotell, kontor, park. Les mer på: https://okernportal.no/
Det er planlagt at Økern Portal skal stå ferdig i 2020 hvor det både skal gi et rikt tilbud for både arbeidstakere og beboere.

På tomten i Lørenvangen 25 er det foreløpig planforslag om bolig og barnehage. Saksnr: 201817393

Det foreligger et planforslag om oppgradering av gate, her vil det tas utgangspunkt i det blir enveiskjøring, for å frigi areal til grønt, og for å redusere gjennomskjøringstrafikk langs gaten. Se saksnummer 201807389. For mer informasjon: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201807389

Overtagelse
Overtagelse etter avtale med selger.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)

8 009,50 (Omkostninger totalt)

4 608 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(hvitvaskingsloven) pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Markedspakke 1 (Kr.5 000)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.172)
Provisjon (Kr.33 845)
Oppgjør (Kr.7 200)
Overtagelse (Kr.2 500)
Tilrettelegging (Kr.10 000)
Tinglysing sikringspant borettslag (Kr.480)
Visningshonorar (Kr.5 000)
Boligselgerforsikring trekkes i oppgjør (Kr.10 395,25)
Tilstandsrapport. (Kr.6 500)
Foto (Kr.4 980)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (Kr.4 200)
Totalt kr. (Kr.98 680,25)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
71-20-0144

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Eie har i samarbeid med If lansert et gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert i en pakke til en meget konkurransedyktig pris.
 
Kjøpere (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. husforsikring, innboforsikring, dobbel rente dekning, flytteforsikring og boligkjøperforsikring som gir deg juridisk bistand dersom du ønsker å reklamere på boligkjøpet. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Løren & Økern Eiendomsmegling AS
Eie Løren & Økern
Org. nr:916510845
Lørenveien 41 D
0507 Oslo
Tlf: 40 02 00 95, Fax:

Ansvarlig megler
Eiendomsmegler Karoline Dovland

Saksbehandlere
Karoline Dovland
Eie Løren & Økern
Eiendomsmegler
Mob: 45 10 36 61 / E-post: kdo@eie.no

Eie Løren & Økern
/

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.