Bilde 1 av Lørenveien 61 Bilde 2 av Lørenveien 61
Digital salgsoppgave
Lørenveien 61

0585 Oslo • Oslo kommune

Dette objektet er solgt!

Prisantydning

Objektet er solgt!

Lekker 3-roms selveierleil. I Nybygg i 2019 I Mulighet for kjøp av garasjeplass I Sental beliggenhet I Sydvestv. balkong
Vis i kart
Boligtype
Leilighet
Eierform
Eierseksjon
Eierseksjon
177
Antall soverom
2 soverom
Etasje
4
Primærrom (P-ROM)
53 m²
Bruksareal (BRA)
53 m²
Bruttoareal (BTA)
60 m²
Fellesutgifter
kr 1 990 / Mnd
Prisantydning
kr 4 690 000
Omkostninger
kr 126 270
Totalpris
kr 4 816 270
Fellesformue
kr 3 282
Byggeår
2019
Tomt
Eiet tomt 4400 m²
Oppdragsnummer
91190066
card-default

Halid Talic

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Les om Halid
card-default

Ingrid Beate Thompson

Eiendomsmeglerfullmektig
Les om Ingrid
Prisantydning kr 4 690 000,-
Boligkjøperpakke If (valgfritt) kr 7 650,-
Dokumentavgift kr 117 250,-
Pantattest kjøper kr 200,-
Tingl.gebyr pantedokument kr 585,-
Tingl.gebyr skjøte kr 585,-
   
Totalpris kr 4 816 270
Eiendom
Lørenveien 61, 0585 Oslo
Lørenporten bygg C4 -  Etasje: 4

Matrikkel
Gnr. 124 bnr. 270 snr. 177 orgnr. 921594321 i Oslo kommune

Boligtype
Selveierleilighet

Eierform
Eierseksjon

Areal
Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Antall soverom
2

Byggeår
2019

Tomt
Eiet tomt 4400 m²
Eiet tomt på 4 400 kvm som er pent opparbeidet med sittebenker, lekeplass for de minste, samt asfalterte internveier.

Prisantydning
4 690 000,-

Andel f.gjeld/Formue
Andel fellesgjeld: kr. 0,- pr. 03.08.20
Andel fellesformue: kr. 3 282,- pr. 31.12.19

Totalpris inkl. omkostninger
4 690 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-))

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
126 269,50 (Omkostninger totalt)
4 816 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad
Kr.1 990,- pr.mnd.

Herav:
Felleskostnader: kr 1.590,-
Bredbånd: kr 200,-
Digital-TV: kr 200,-

Eierseksjonen er medlem i Løren velforrening.
For mer info se: https://www.loren.no/om-velforeningen/

Felleskostnader for garasjeplassen kommer i tillegg hvis dette kjøpes/leies. Dette skal dekke drift/vedlikehold og strøm og er fordelt etter de som disponerer plassene. Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Felleskostnad inkluderer
Fellesutgifter som inkluderer: Felleskostnader, kabel-TV, bredbånd, vaktmestertjenester, utvendig byggforsikring, styrehonorar, forretningsfører, kommunale avgifter m.m.

Parkering
Enkelte seksjonseiere har garasjeplass tinglyst i egen næringsseksjon, Lørenporten Garasjesameie, gnr 124, bnr 270 , snr. 287, og ideell andel 1/159. Garasjeanlegget er under og mellom byggene, og det er direkte heisadkomst til leilighetsplan fra felles garasjeanlegg.

Selger informerer om mulighet for kjøp av fast garasjeplass med elbil-lader (p-plass 85) for fastpris kr. 350.000,- Ved salg av garasje tilkommer et administrasjonsgebyr til forretningsfører etter gjeldende priser, i tilegg til vanlig mnd. garasjeleie. Parkeringsplass kan kun leies ut til andre beboere eller selges til andre seksjonseiere.

Ta kontakt med megler for mer info.
Ellers er det gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse
Velkommen til Lørenveien 61 - presentert av eiendomsmegler Halid Talic v/Eie eiendomsmegling avd. Ensjø

Lekker og moderne 3-roms selveierleilighet fra 2019 i det attraktive prosjektet Lørenporten. Leiligheten er i "hjertet" av Løren, med kort gangavstand til det meste. Boligen er i 4.etasje med fri utsyn mot sameiets pent opparbeidet fellesområde, har en usjenert beliggenhet, og en herlig sydvestvendt balkong på hele 9 kvm.

Boligen inneholder en flott stue med gode møbleringmuligheter,  moderne kjøkken, to fine soverom, stort flislagt baderom,  samt en romslig entré.

Det er mulighet for kjøp av en fast garasjeplass med elbil-lader i sameiets garasjeanlegg.

Kvaliteter:
- Sentral beliggenhet på Løren
- Nytt bygg i aug. 2019
- Muligheter for kjøp av p-plass
- 200 m. til Løren torg
- 300 m. til Løren t-bane

Beliggenhet
Leiligheten ligger fint til på Løren. Her har du kort avstand til alt du trenger. Det er gangavstand til nye Løren T-bane, som bruker 6 minutter til Nydalen og 14 minutter Majorstuen.

På Løren Torg og i Lørenveien finner du alt du måtte trenge av servicetilbud. Meny, Peppes Pizza, Baker Hansen, Umai Sushi, apotek, grønnsaksbutikk, frisør og treningssenter for å nevne noe. I tillegg planlegges det stort kjøpesenter der gamle Økern senter lå. Senteret skal etter planen inneholde badeland, kino, barnemuseum med mer. Det skal bygges en stor utvendig aktivitetspark til glede for barn i alle aldre i  umiddelbar nærhet.

Fine grøntområder i nærheten med Lørenparken i sentrum. Parken er pent opparbeidet med statuer fra Peer Gynt. Kanonhallen i nærheten benyttes som kulturhus. I tillegg ligger Torshovdalen og Tøyenparken i nærområdet. På Condis på Økern har man mulighet til å spille squash, og på Hasle finner man en stor innendørs tennisbane.

Løren er et spennende område som har gått fra å være et utpreget industriområde til en moderne boligby. Beliggenheten er sentral med nærhet til flere servicetilbud og fasiliteter, skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder og et godt utbyggetkollektivtilbud. Området er i sterk vekst og det ligger store fremtidsplaner for hele bydelen. Løren ligger vis-a-vis Økern som er et område som er i omfattende utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter!

Å flytte til en ny bydel har mange fordeler i form av at alt er nøye planlagt, som barnehager, skoler, sykkelnett og kollektivtransport. Ønsker du
mer informasjon om hvordan det blir på Løren og Økern, se: www.okernsentrum.no. Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no.

Bebyggelse
Nyere blokkbebyggelse i området

Tomt
Eiet tomt, 4400 m²

Adkomst
Det vil bli skiltet med Eie visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Skole/barnehage
Boligen vil sogne til Løren barneskole som det er kort gangavstand til. Løren skole har 1. - 5. trinn skoleåret 2018/2019 og vil utvide med ett trinn for hvert år fram til og med 7. trinn i 2020. Løren skole har kun elever på lavere trinn så ungdomsskoletilhørighet har ennå ikke blitt definert.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for handelen, må interessenten selv sjekke dette med barnehagekontor og skolekontor for det aktuelle området.

Inneholder
Ny 3-roms selveierleilighet som ligger lyst og luftig til i byggets 4.etg. og med heis i bygget. Leiligheten inneholder: Romslig entré, flott stue med åpen kjøkkenløsning, flislagt baderom og to fine soverom. Fra stuen er det adkomst til en egen usjenert balkong på 9 kvm. med gode solforhold.

Byggemåte
Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Daniel Martens:
Hovedbæresystem i stål og betong. Etasjeskillere hovedsakelig i betong. Fasader utføres hovedsakelig i tegl, puss på utlektet platekledning samt fasadeplater på deler av fasaden og i balkongområder. Det planlegges sedumtak, som er grønne tak med lavt voksende vegetasjon på enkelte takflater. Takkonstruksjonen isoleres og dimensjoneres i henhold til energiberegninger, og det legges taktekking med forskriftsmessig fall til
sluk. Det leveres standardvinduer, ferdig behandlet på innvendig side og utvendig kledd med aluminiumskledning. Listverk er fabrikkmalt. Alle åpningsbare vinduer leveres med barnesikring

I tillegg opplyser selger følgende i egenerklæringsskjema:
- Leiligheten har vært utleid siden overtakelse og noen av spørsmålene er besvart med tilbakemelding fra leietaker.

Primærrom
Primærrom: 53 kvm

Bruksareal
Bruksareal: 53 kvm

Boder
Leiligheten har egen sportsbod i kjeller på 5,5 kvm. med vegger i gitter utførelse.

 

Standard
Entré:
Romslig entré med god plass til oppheng av yttertøy og sko. Porttelefon med video, og flott gjennomgående eikeparkett på gulvet. Her blir du møtt med en innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stue:
Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys i rommet. Gode møbleringsmuligheter med plass til sofagruppe og tilhørende møblement. Fra stuen er det direkte utgang til flott balkong på ca. 9 kvm. med fri utsyn mot sameiets opparbeidete felles grøntareal.

Kjøkken:
Åpen stue/kjøkkenløsning med lekker kjøkkeninnredning fra Norema Aspekt Hvit med demping på skuffer og skap, og nedforing fra himling til overskap. Kjøkkenet har ett moderne utrykk med hvite kjøkkenfronter og laminert benkeplate.  Integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys følger med i handelen. Downlight under overskap med dimmer.

Bad:
Romslig og flislagt baderom med grå fliser på 10x10 cm på gulv samt hvite, matte fliser på 40x20 cm på veggene. Vannbåren varme i baderomsgulv. Hvit moderne baderomsinnredning med heldekkende benk med nedstøpt servant, og speil med integrert belysning (lys i speilflaten). Veggmontert toalettskål med utenpåliggende sisterne av typen Geberit Monolith, og rettvinklete dusjvegger i herdet klart glass som praktisk kan svinges inn i dusjnisjen når dusjveggene ikke er i bruk. Nedsenket gulv i dusjsone. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel på badet.

Hovedsoverom:
Hovedsoverommet  har god plass til dobbeltseng, nattbord og til garderobe. Her har du god plass til ekstra kommode eller annen inventar.

Soverom II:
Soverom II passer ypperlig som barnerom, gjesteværelse eller kontor - alt etter ønske og behov.

Garderobe:
Praktisk og flott garderoberom, som også fungerer fint til kontor/eller innvendig bod.

Balkong:
Fra stuen er det direkte utgang til flott solrik balkong på ca. 8,8kvm. På balkongen er det god plass til utemøblement, grill og diverse beplanting. Fra balkongen er det fritt utsyn mot sameiets flotte opparbeidet grøntområde.

Innvendige overflater:
Gulv: 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og eik heltre hvitpigmentert gulvlist.
Himling: Sparklet og hvitmalt gips/betong i himling.
Vegger: Sparklede og hvitmalte veggflater i fargekode S 0502-Y

Ferdigattest
Det foreligger midlertidig brukstillatelse  datert 04.10.2019. Det er utbygger/tiltakshavers ansvar å sørge for at ferdigattest foreligger før midlertidig brukstillatelse løper ut. Følgende gjenstående arbeid skal være utført innen 01.06.2021: Oppføring av den delen av støyskjermen i sak 201610548 i felt B som går forbi hus B1, B2 og B3 i sak 201705719

Oppvarming
Boligen oppvarmes hovedsakelig med vannbåren varme med radiatorer, og det er vannbåren varme i baderomsgulv. Felles system for varmtvann er plassert i kjeller. Fjernvarme via radiatorer blir levert fra Hafslund Fjernvarme. Det er individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann i boligen. Eier mottar faktura for forbruk  pluss andel av varmtvann som går til fellesareal og ventilasjonsaggregat.

Energimerking
Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Eiendomsskatt
Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2020 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2020 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. Kjøper har risikoen for hvorvidt det vil påløpe eiendomsskatt på boligen og for betaling av denne. Ved beregning vil kommunen starte med boligverdien fra Skatteetaten. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom.

Fordeling felleskostnader
Fellesutgifter: kr 1 990,- pr.mnd.

Det gjøres oppmerksom på at vedlikehold, tiltak fra sameie etc. kan medføre en økning i fellesutgiftene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er videre normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

Faste løpende kostnader
Nåværende eier har ikke bodd i boligen og har således ikke kjennskap til strømutgifter til boligen. Fjernvarme avregnes a-konto, og er ca. 300 kr. pr. mnd. Boligen er tilknyttet Telenor som leverandør av kabel-tv og bredbånd og  Priser kan sjekkes på tilbyders websider. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Spesifikasjon av fellesgjeld
Sameiet har ikke fellesgjeld per dags dato.

Årsregnskap
Driftsinntekter i 2019 var til sammen kr 5 356 521. Dette er kr 2 683 479 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak budsjettet er satt opp for et fullt driftsår, mens sameiet har hatt en trinnvis innflytting. Andre inntekter består i hovedsak av oppstartskapital fra utbygger.

Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr 4 968 584. Dette er kr 2 862 216 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak at budsjettet er for ett helt driftsår, mens forretningsførerhonorar, forsikring og en del driftsavtaler har blitt fakturert i takt med innflytting.
Årets resultat på kr 390 760 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2019 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Forsikring med polisenummer
Tryg Forsikring - Polisenummer felles forsikring 6865345

Forsikringen dekker bygningene og fellesareal. Forsikringen dekker også veggfast utstyr, bygningsmessige tilleggsinnretninger og forbedringer i den enkelte bolig

Formuesverdi
Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdi blir først fastsatt etter at seksjonen er tinglyst. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca. 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Merk! Dette er tallene gitt fra skatteettatens boligverdikalkulator

Formuesverdi for inntektsåret 2019:
Som primærbolig Kr. 1.079.037,-
Som sekundærbolig Kr. 3 884 533,-

Sameie
Sameiet består av 286 boligseksjoner, næringsseksjon parkering seksjon 287, 28 næringsseksjoner, seksjon 288-315 (boder), 8 næringsseksjoner
(hageparseller), seksjon 316-323. Næringsseksjon 288-315 (boder) og næringsseksjon 316-323 (hageparseller) kan kun selges eller leies ut til andre seksjonseiere i Sameiet Lørenporten 1.
Lørenporten 1 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921594321
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Sameiets revisor er BDO AS.
Vaktmester: Lørenporten 1 Sameie har avtale om vaktmestertjeneste med Norsk Eiendomsforvaltning1
Renhold: Sameiet har avtale med Norsk Eiendomsforvaltning om renhold av fellesarealene
Private takterrasser er seksjonert som næringsseksjoner (8 stk) Vedtektsfestet leie kr 100,- pr mnd., kreves inn som egen kategori

OBOS Forvaltning AS (org.nr. 934 261 585) er engasjert som forretningsfører for sameiet.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres
oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i
sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Forretningsfører
OBOS Forvaltning AS (org.nr. 934 261 585) er engasjert som forretningsfører for sameiet.

Parkering
Enkelte seksjonseiere har garasjeplass tinglyst i egen næringsseksjon, Lørenporten Garasjesameie, gnr 124, bnr 270 , snr. 287, og ideell andel 1/159. Garasjeanlegget er under og mellom byggene, og det er direkte heisadkomst til leilighetsplan fra felles garasjeanlegg.

Selger informerer om mulighet for kjøp av fast garasjeplass med elbil-lader (p-plass 85) for fastpris kr. 350.000,- Ved salg av garasje tilkommer et administrasjonsgebyr til forretningsfører etter gjeldende priser, i tilegg til vanlig mnd. garasjeleie. Parkeringsplass kan kun leies ut til andre beboere eller selges til andre seksjonseiere.

Ta kontakt med megler for mer info.
Ellers er det gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne

Diverse
Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses.
Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde
rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke
overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Det vil bli tinglyst gjensidige rettigheter og plikter på tomtene i utbyggingsområdet knyttet til etablering, drift og vedlikehold av privat stikkledningsanlegg over eiendommen, herunder ledninger, kummer, fordrøyningsbasseng mv.

Følgende rettigheter er per 03.08.2020 registrert på grunneiendommens grunnbokblad, og på andre eiendommer:

Rettigheter på 0301-124/268/0/1-28,
0301-124/269/0/1-123:
Rettigheter i eiendomsrett

2016/609781-2/200 Best. om adkomstrett 05.07.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 0301-124/292:
Rettigheter i eiendomsrett

2018/1029266-2/200 Erklæring/avtale
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
Gjensidig bruksrett til areal
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-124/291:
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1029266-3/200 Bestemmelse om parkering
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO
KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292
Bestemmelse om fellesareal/parkering
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune

Rettigheter på 0301-124/291:
Rettigheter i eiendomsrett

2018/1029266-5/200 Bestemmelse om parkering
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO

KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Bruksrett til 7 plasser til biloppstilling/garasje

Rettigheter på 0301-124/291
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1029266-7/200 Erklæring/avtale
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for
reparasjon og vedlikehold av bygning/
garasjeanlegg

Rettigheter på 0301-124/292:
Rettigheter i eiendomsrett
2018/1029266-8/200 Erklæring/avtale
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLOKOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:270
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:291
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune

Følgende rettigheter og forpliktelser er per
12.04.2019 registrert på seksjonens
grunnbokblad:
2016/609781-8/200 Bruksrett
05.07.2016
Eiendommene skal ha en gjensidig bruksrett til
hverandres utearealer
Utearealene til barnehagen som ligger på gnr. 124
bnr. 269 skal være tilgjengelig for boligene på gnr.
124 bnr. 268, 269 og 270 utenom barnehagens
åpningstider
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/609781-11/200 Bruksrett
05.07.2016
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for
reparasjon og vedlikehold av bygninger/anlegg
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/609781-12/200 Best. om vann/kloakkledn.
05.07.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:268
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:269
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:7
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/848697-1/200 Pantedokument
19.09.2016
BELØP: NOK 800.000.000
Panthaver:DNB BANK ASA
Org.nr: 984851006
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/873655-1/200 Pantedokument
26.09.2016
BELØP: NOK 2.000.000.000
Panthaver:SELVAAG EIENDOMSOPPGJØR AS
Org.nr: 971155477
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1599751-1/200 ** Diverse påtegning
26.11.2018 21:00
For så vidt gjelder gnr. 124 bnr. 270 snr. 287 i Oslo
kommune hefter panteretten kun i de ideelle
andeler som til enhver tid eies av Selvaag Bolig
Lørenporten AS som hjemmelshaver 2016/873655-2/200 Urådighet
26.09.2016
Rettighetshaver:SELVAAG EIENDOMSOPPGJØR
AS
Org.nr: 971155477
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten
samtykke fra rettighetshaver
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1599751-1/200 ** Diverse påtegning
26.11.2018 21:00
For så vidt gjelder gnr. 124 bnr. 270 snr. 287 i Oslo
kommune hefter panteretten kun i de ideelle
andeler som til enhver tid eies av Selvaag Bolig
Lørenporten AS som hjemmelshaver 2016/974505-1/200 Erklæring/avtale
24.10.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:32
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:126 Bnr:72
Bestemmelse om tilknytning til offentlig nett for
spillvann og overvann via privat stikkledning til
eiendommene.
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/561632-1/200 Bestemmelse om
kloakkledning
29.05.2017 21:00
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:268 Snr:1-28
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:269 Snr:1-122
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:424 Bnr:7
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om adkomst
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/810036-1/200 Utbyggingsavtale
26.07.2017 21:00
Rettighetshaver:OSLO KOMMUNE
Org.nr: 958935420
Bestemmelser om varighet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/715704-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
02.05.2018 21:00
Rettighetshaver allmennheten
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1029266-1/200 Erklæring/avtale
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO
KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292
Gjensidig bruksrett til areal
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1029266-4/200 Bestemmelse om
adkomstrett
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO
KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:291
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1029266-6/200 Erklæring/avtale
16.07.2018 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO
KOMMUNE
Org.nr: 958935420
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:291
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:124 Bnr:292
Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for
reparasjon og vedlikehold av bygning/
garasjeanlegg

Overført fra: 0301-124/270
Gjelder denne registerenheten med flere

Servitutter / rettigheter
Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av
salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Grunndata på grunneiendommens grunnboksblad:
2016/609596-1/200 Registrering av grunn
05.07.2016
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:
124 Bnr:34

2018/1029231-1/200 Registrering av grunn
16.07.2018 21:00
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:124
Bnr:291

2018/1029256-1/200 Registrering av grunn
16.07.2018 21:00
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:124
Bnr:292
2018/1253320-1/200 Seksjonering
11.09.2018 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 1 - 286
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning og grunn
Ulike sameiebrøker
opprettet seksjoner:
snr: 287 - 323
formål: Næring
tilleggsdel: Bygning
ulike sameierbrøker

Grunndata på seksjonens grunnboksblad:

2018/1253320-1/200 Seksjonering
11.09.2018 21:00
opprettet seksjoner:
snr: 234
formål: Bolig
tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 53/17827
For øvrige opplysninger om grunndata, se den
seksjonerte matrikkelenheten.

Utleie
Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon med de begrensningene som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven, jf. eierseksjonsloven § 24. Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Utleie skal meldes styret. Seksjonseiernes rettslige disposisjonsrett over seksjonene kan begrenses i vedtektene dersom de som berøres, samtykker i begrensningen. Slike begrensninger kan også fastsettes i avtaler mellom seksjonseiere eller i avtaler mellom seksjonseiere og tredjepersoner.

Vei/vann/kloakk
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. For ytterligere opplysninger om de private stikkledningene tar man kontakt med kommunen.

Regulering
Lørenporten salgstrinn 2 (hus C4 og C5) er regulert til boligformål.  Området forøvrig er regulert til: Reguleringsplan: S-4835 med tilhørende reguleringsbestemelser datert 03.08.20. Gjeldende kommunedelplan: KDP-15 og KDP-17 Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn"

Området rundt Lørenporten er under stor utvikling. Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med kommunedelplan og reguleringsplaner for
området/konferere med megler. Øst for eiendommen skal det oppføres torg, boligblokker og næringsbygg. Nord for eiendommen er det forslag til Løren aktivitetspark med flerbrukshall og pågående oppføring av boligblokker. Vest for eiendommen er det pågående oppføring av boligblokker. Syd for eiendommen er det gitt igangsettingstillatelse for oppføring av hotell- og kontorbygg. Det er pågående oppgradering av veiene Peter Møllers vei og Lørenveien.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser kan fås ved forespørsel til megler.
Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Overtagelse
Etter nærmere avtale med selger

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld
4 690 000,- (Prisantydning)
Omkostninger

199,50 (Pantattest kjøper)

585,- (Tingl.gebyr pantedokument)

585,- (Tingl.gebyr skjøte)

117 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 690 000,-))

7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt))
126 269,50 (Omkostninger totalt)
4 816 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til
prisantydning.

Boligselgerforsikring
Det er ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven og interessenter oppfordres til å gjennomgå dette før bud inngis.

Betalingsbetingelser
Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget
Følgende er avtalt om meglers vederlag:

Fastpris (Kr.35 000)
Oppgjør (Kr.6 900)
Tilrettelegging (Kr.12 500)
Eierskiftegebyr forretningsfører (Kr.5 860)
Fotografering (Kr.3 200)
Innhenting av grunnbok (Kr.808)
Innhenting av informasjon fra forretningsfører (liten pakke) (Kr.2 200)
Innhenting av offentlige opplysninger (Kr.1 740)
Innhenting av servitutter (per stk) (Kr.199)
Tilstandsrapport (Kr.6 000)
Tinglysning sikringspant selveier (Kr.585)
Ny full fotografering 11.08.2020 (Kr.3 250)
Kunderabatt tilrettelegging (Kr.- 5 000)
Løfting av finn.no annonse ifm. ny annonsering (Kr.1 750)
Løfting av annonse på finn.no ifm. ny annonsering (Kr.1 750)
Markedspakke (Kr.5 000)
Totalt kr. (Kr.81 742)
Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for
påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Oppdragsnummer
91-19-0066

Internett
www.eie.no

Eier
Vick Anantvir S Sandhu Simran Kaur Sandhu

Budgivning
Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Boligkjøperpakke
Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av bolig. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.soderbergpartners.no for ytterligere informasjon.

Solgt "som den er"
Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.

Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling
Ensjø Eiendomsmegling AS
Eie Ensjø
Org. nr:921542690
Gladengveien 24
0661 Oslo
Tlf: 22 34 34 64, Fax:

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic

Saksbehandlere
Halid Talic
Eie Ensjø
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 46 79 09 93 / E-post: ht@eie.no

Ingrid Beate Thompson
Eie Ensjø
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 91 62 72 38 / E-post: ibt@eie.no

Ansvarlig megler
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF / Partner Halid Talic
Mobil: 46 79 09 93
E-post: ht@eie.no

Sett deg godt inn objektet og les salgsoppgaven nøye før du gir bud. Du kan klikke her for å lese mer om budgivingsprosessen.

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen.

Kontakt megleren

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.